Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2015/16. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9501)

cancer 11.08.2015 12:19

Chciałbym zobaczyć Kujawę i Kuczaka. Mimo wszystko Cierzniak może zagrać, pozycja bramkarza nie wymaga tyle wysiłku...

Kamson 11.08.2015 12:34

Są jakieś wiadomości z obozu Ruchu, czy zamierzają wyjść podstawowym składem?

Dla nas ten mecz będzie zapewne szansą dla Jankowskiego, Popovicia i Cywki, a może też Kujawy, Żemło, Kuczaka.

Oby tylko ręcznika Kazek nie wstawił do bramki.

Patrvk 11.08.2015 15:05

Tu macie rozpiskę
http://ekstraklasa.net/puchar-polski...eee4705af87fb8

filemon 11.08.2015 15:19

Z drugiej strony chyba byśmy się zapłakali wszyscy, gdyby z Ruchem wyszedł Cierzniak i doznał kontuzji (ODPUKAĆ). A Moskal ile by batów zebrał...

szprotson 11.08.2015 17:35

wszystko jest zależne od tego co my chcemy osiągnąć w tym sezonie i przyszłym i jeszcze dalej.
Jeśli teraz naszym celem nie są puchary, to bez zastanowienia wystawić zmienników by na lidze nie zostać zaskoczonym w momencie kontuzji.
Jeśli natomiast chcemy walczyć o PP, wychodzimy optymalnie.

ale jakoś mam wrażenie ze nie będzie nam po drodze z PP, jeszcze z chorzowskimi, stare znajomosci itd - Puścimy!

El'kabat 11.08.2015 21:21

Znając życie to wyjdą rezerwy, pobiegają trochu, poudają i się skończy 0:2. Przy naszej kadrze to myślę, że nie będziemy ryzykować gry na dwa fronty.

filemon 11.08.2015 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1410592)
Znając życie to wyjdą rezerwy, pobiegają trochu, poudają i się skończy 0:2. Przy naszej kadrze to myślę, że nie będziemy ryzykować gry na dwa fronty.

A Ruch co ma powiedzieć?

Dean 12.08.2015 00:41

Ktoś wie gdzie transmisja?

Wiślak_ostrowiak 12.08.2015 03:14

Polsat Sport .....10 znaków

ciomborek8 12.08.2015 06:30

W zadnym kanale otwartym nie bedzie ? np. polsat sport news ? ;p

Zwierze 12.08.2015 07:55

http://liveonsat.com/los_soc_ee_poland_ALL.php

Szukaj...

ciomborek8 12.08.2015 09:27

Lipa pozostaje tylko jakis stream

dostuffca 12.08.2015 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciomborek8 (Post 1410612)
Lipa pozostaje tylko jakis stream

albo Ipla http://www.ipla.tv/program-tv/sport/jutro

Wojtas 12.08.2015 22:50

A było juz tak pięknie...i znowu ten twór bramkarskopodobny bedzie "bronił" ,a potem machał rękami jak juz babola przepuści.

wolfu 13.08.2015 11:00

Wygramy, i to dość pewnie - 3 lub 4-1.

mari339 13.08.2015 11:13

Akurat Ruch to nie Lech czy Legia, które starają się grać dobrą dla oka piłkę. Niebiescy będą raczej starali się nam przeszkadzać w grze i liczyć na kontry, dlatego boję się, żeby nie wyglądało to jak w meczu z Górnikiem.

Kamson 13.08.2015 17:43

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...2d&oe=5676932A

Czekaj, Kujawa, Buchalik.

Zaczynam się bać.

Glazik 13.08.2015 18:31

Bramke na bank stracimy mam nadzieje ze bedzie kolejna runda...

dynek.pl 13.08.2015 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1410724)

Czekaj, Kujawa, Buchalik.

Zaczynam się bać.

I po co to .......enie, że nie będą odpuszczać ? Naprawdę nie są w stanie zagrać dwóch meczów więcej w rundzie ?

Glazik 13.08.2015 19:50

Szlak mnie trafia ze zlosci jak ogladam ten brak ambicji u trenera i grajkow... Ze slabym Ruchem taka gra? A obrona to samobój przedmeczowy...

picasso 13.08.2015 19:56

ale chyba nei liczycie na to,ze zdobedziemy ten puchar?jeśli nie to jest teraz doskonały moment na sprawdzenie ewentualne ogranie naszych grajkw z rezerw.kiedys to sie musi stac.chyba lepiej teraz niż w lidze

El'kabat 13.08.2015 19:59

Przecież ludzie gramy bez specjalnego ciśnienia i tyle. Jak uda się coś zdziałać to ok, brak awansu to też nic się nie stanie. Skończy się pewnie ze 3-1 dla Ruchu, powalczymy niby i PP z głowy.

wiesniak842 13.08.2015 20:00

Który szlak?

Kocur 13.08.2015 20:11

Kompletnie nie rozumiem naszego zarządu ... będą płakać przez pół roku że nie ma kasy, że nie gramy w pucharach a z premedytacją odpadają od kilku lat w pierwszych rundach.

Kvrwica człowieka trafia.

dynek.pl 13.08.2015 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez picasso (Post 1410734)
ale chyba nei liczycie na to,ze zdobedziemy ten puchar?jeśli nie to jest teraz doskonały moment na sprawdzenie ewentualne ogranie naszych grajkw z rezerw.kiedys to sie musi stac.chyba lepiej teraz niż w lidze

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1410735)
Przecież ludzie gramy bez specjalnego ciśnienia i tyle. Jak uda się coś zdziałać to ok, brak awansu to też nic się nie stanie. Skończy się pewnie ze 3-1 dla Ruchu, powalczymy niby i PP z głowy.

No i właśnie ....a przez akceptacje takiego podejścia co roku jest tak samo. Kogo Wy chcecie ogrywać ? Buchalika z Czekajem ? A czemu nie w lidze - przecież i tak o mistrza nie walczymy, a spadek nam nie grozi. Rozumiem wystawić młodego stopera koło Głowy czy Guzmicsa ale nasz skład bloku obronnego to jest walkower. Tylko wypadałoby uprzedzić kibiców wcześniej. Ludzie pojechali do Chorzowa, ja też bym sobie inaczej wieczór zaplanował.

pzkwr 13.08.2015 20:18

Od dawna nie byłem tak w..wiony. Wystawienie drugiego składu trzeci rok pod rząd to kpina z kibiców. Mamy za dużo pieniędzy? Nasi piłkarze zejdą śmiertelnie ze zmęczenia? Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo mnie inaczej szlag trafi.

dynek.pl 13.08.2015 20:44

http://zzapolowy.com/wp-content/uplo...akt-zenada.jpg

Karherop 13.08.2015 20:50

Przeżywacie jakby pierwszy raz Wisła odpuściła PP. Walczyli? walczyli. Nie udało się i tyle. Taki jest sport.

Trochę lodu na głowy się przyda.

South 13.08.2015 20:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pzkwr (Post 1410739)
Od dawna nie byłem tak w..wiony. Wystawienie drugiego składu trzeci rok pod rząd to kpina z kibiców. Mamy za dużo pieniędzy? Nasi piłkarze zejdą śmiertelnie ze zmęczenia? Niech ktoś mi to wytłumaczy, bo mnie inaczej szlag trafi.

a mamy 3 środkowego obrońce ? kontuzja Głowy albo Ryśka i nie mamy obrony...

FraMat 13.08.2015 20:52

Mam w d...e takie gierki treningowe.
Biegali, starali się, z uśmiechem na twarzy. Ale żeby sobie krzywdy nie zrobić. Jak na treningu.

Arleton 13.08.2015 20:54

Znowu odpuszczony puchar uj wie czemu. Znowu to wkurzające wchodzenia w pole karne zamiast po prostu ładować na bramkę, z Ruchem czy Bielskiem takie rzeczy nie przejdą bo oni po prostu grają gęsto w obronie, czemu ten Moskal tego nie rozumie. Wypunktowali nas ładnie, zasłużyli na zwycięstwo. Nie da się osiągnąć dobrego rezultatu mając w składzie takich paralityków jak Brożek, Popovic czy Czekaj.

Ivory1906 13.08.2015 20:55

Przeżywamy bo kolejny rok odpadamy w przedbiegach a dwa, nie uważasz ze miło by znów było wznieść JAKIEKOLWIEK trofeum ? Nie wspominając o możliwościach gry w pucharach. Czekają to juz dawno nie powinno być w tym klubie antytalent i do tego szklanka....Popovic to chyba dalej myśli ze jest w 1 lidze i kopie się po czole, ja osobiście mam żal do Moskala ze żmiast podstawowej jedenastki wybiegły pare nazwisk rezerwowych

Patrvk 13.08.2015 21:00

Myślałem że odpadną przy Lechu a nie przy Ruchu

White91 13.08.2015 21:02

Jak z góry wiedzą że odpuszczają puchar to czemu tego wprost nie powiedzą?! Człowiek by trochę czasu i nerwów zaoszczędził. Inna sprawa, że taki mecz potencjalnego kupca biletu nie zachęcił do przyjścia na stadion.

Moskal myślę nie miał tutaj nic do gadania. Miał oszczędzić i oszczędził. Pytanie kto o tym decyduje.

Heero 13.08.2015 21:07

Wystawienie Czekaja to niestety sabotaż, natomiast Kujawa ma papiery na granie, myślę że jak pogra przy kimś doświadczonym to może zostać naszym stoperem na lata.

Kamson 13.08.2015 21:07

Dość ku*wa! Albo się wycofajmy z tych rozgrywek albo zacznijmy traktować je poważnie. To są do ku*wy nędzy oficjalne mecze a nie jakieś sparingi. Mam dość corocznego hańbienia się w PP. Kujawa z Czekajem na środku obrony, no to są jakieś jaja!

Wycofać się z pucharu i nie w....iać ludzi, skoro profesjonalni piłkarze nie są w stanie rozegrać kilku (!!!!!!) meczy więcej w sezonie.

Na mistrzostwo szanse mamy znikome, to może by powalczyć o puchar? Nie. Bo ku*wa nie.

KrzychooR 13.08.2015 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez White91 (Post 1410754)
Jak z góry wiedzą że odpuszczają puchar to czemu tego wprost nie powiedzą?! Człowiek by trochę czasu i nerwów zaoszczędził. Inna sprawa, że taki mecz potencjalnego kupca biletu nie zachęcił do przyjścia na stadion.

Moskal myślę nie miał tutaj nic do gadania. Miał oszczędzić i oszczędził. Pytanie kto o tym decyduje.

Jak smuda powiedzial że odpuszczają to spadły na niego gromy... \Więc teraz nie mówili...

majomajo 13.08.2015 21:15

Dzisiejsza para stoperów do odstrzału, Uryga prócz średnich umiejętności gry w defensywie nie wnosi nic do gry ofensywnej, miał on w II połowie po rożnym sytuację po której uderzył katastrofalnie.
Brożek jest potrzebny i to jak woda rybie samym poruszaniem daje coś w przodzie, myślę że się przełamie za niedługo.
Wynik przyjmuję bez zaskoczenia... na najbliższy mecz w lidze jestem dobrej myśli.

Karherop 13.08.2015 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1410757)
Na mistrzostwo szanse mamy znikome, to może by powalczyć o puchar? Nie. Bo ku*wa nie.

na mistrzostwo nie mamy szans bo na naszej drodze stoją Lech, Jaga i Legia

w PP na naszej drodze stoją Lech, Jaga i Legia

więc czemu niby mamy większe szanse na PP? jak dla mnie takie same. Z perspektywy historii nawet za czasów naszej dominacji zawsze łatwiej nam było zdobyć MP niż PP. Liczby mówią same za siebie.

Panie i Panowie. Pobudka. W tym roku nie wygraliśmy ani jednego spotkania na wyjeździe i nie wiem czemu akurat dzisiaj miało się to udać? Ruch to chłopcy do bicia? helllo, jest wyżej od nas w tabeli.

bonawentura 13.08.2015 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 1410757)
Dość ku*wa! Albo się wycofajmy z tych rozgrywek albo zacznijmy traktować je poważnie. To są do ku*wy nędzy oficjalne mecze a nie jakieś sparingi. Mam dość corocznego hańbienia się w PP. Kujawa z Czekajem na środku obrony, no to są jakieś jaja!

Wycofać się z pucharu i nie w....iać ludzi, skoro profesjonalni piłkarze nie są w stanie rozegrać kilku (!!!!!!) meczy więcej w sezonie.

Zacznijże wreszcie chodzić na wszystkie mecze, namów znajomych, sąsiadów z bloku etc. Wtedy k**wa będziemy traktować PP poważnie, bo moim zdaniem przed nami poważne zadanie w tym sezonie - utrzymać się w ekstraklasie. Może okazać się megatrudne, więc może wreszcie skończysz z tym międoleniem, tylko zepniesz poślady i zachęcisz ludzi do przyjścia na stadion.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:59.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl