![]() |
Może daj np. adres jakiegoś hotelu? W dniu głosowania akurat tam byłeś i nie ma się co czepiać. Ja dałem adres rodziny, nie masz może jakichś znajomych?
|
Panowie jak jesteście spoza Krakowa to spróbujcie podać np. adres jakiegoś akademika, przecież wiadomo ilu jest studentów a wątpię, żeby ktoś to sprawdzał.
|
Ode mnie z domu 6 osób, powinno być dobrze
|
Poszło 7 smsów, z których już dostałem dwie informacje zwrotne, że zyskaliśmy przynajmniej 5 głosów.
|
Ja już za 4 osoby zagłosowałem i jeszcze 2 będą. Czasu niewiele :)
|
Zagłosowane!Jedziemy dalej!
|
Zagłosowane :) cały dom ;)
Myślę ze nie będzie żle dużo znajomych głosowało na projekt 84 którzy nawet na żadnego fejsa nie wchodzą i afiszują się tzw. cisi bohaterowie :) Z mojej strony łącznie 7 osób podklepanych do działania. Edit p.s.Mam pytanie kiedy dokładne ogłoszenie wyników ? |
Kolejne 3 głosy ;)
|
4 extra osoby ode mnie :)
|
jakby ktoś nie doczytał:
Cytat:
|
I jeszcze 3 pkt. na finiszu
|
Ja w sumie 18 pkt
|
Kiedy wyniki?
|
Cytat:
Wyniki poznamy najpóźniej tydzień po głosowaniu ;) |
ile jest kasy na projekty ogolnomiejski?
|
U mnie z domu cała trójka no i kilkoro znajomych przekonanych :) + inni, krakowscy członkowie rodziny.
|
Oby oby się udało. Byłoby coś wreszcie pozytywnego.
|
to jak siebie liczymy to już wcześniej zagłosowałem + za żone i mamę + namówiłem 3 osoby z pracy = razem 6x3= kolejne 18 ode mnie ;)
|
zagłosowane wczoraj:P
|
Wie ktoś, kiedy wyniki?
|
Wstyd, panie i panowie.
|
Nie jestem zaskoczony. Widząc poziom mobilizacji do jakiego część "kibiców" jest zdolna liczyłem tylko na cud. Niestety, nie udało się.
Te 10 500 punktów, to ok 3500 osób głosujących na nasz projekt za 3 punkty. Każdemu, komu nie chciało się poświęcić tych kilku minut na oddanie głosu powinno być zwyczajnie wstyd. |
Pogratulować Armii Białej Gwiazdy "żołnierzy"...
|
Cytat:
Eeee tam. Zaraz każdy napisze, że głosował za 3 punkty. |
Każdy kto będzie narzekał, że jest źle i trzeba zamknąć SA, ogłosić upadlość i zaczać od IV Ligii niech popatrzy na ten wynik. 3500 osób (a ch, liczmy 5k, może nie każdy dał 3pkt) - tyle poświęca 10min by oddać głos, który może dać 3mln zł. I NIC poza tym ich to nie kosztuje. Już widzę jak udałoby się odbudować klub od 4 ligii z takim zaangażowaniem.
|
Oddałem głos na Park Lotników w drugiej kolejności na Muzeum Wisły, niestety oba projekty upadły:(
|
Dla tych co nie wiedzą:
"Znamy już oficjalne wyniki głosowania w tegorocznej edycji budżetu obywatelskiego. W wyborach udział wzięło 7,5 procent mieszkańców Krakowa. Wśród projektów ogólnomiejskich zwyciężyła budowa toru motocyklowo-samochodowego (3 mln złotych), bezpłatny angielski pięć razy w tygodniu dla krakowskich uczniów (882 tys. zł), zagospodarowanie zalewu Bagry, publiczne kąpielisko z plażą miejską na Zakrzówku" |
Czyli tak na prawdę brakowało niecałe 300 osób, żeby projekt przeszedł :/
|
Gratulacje dla wszystkich napinaczy... Szkoda nawet komentować
|
Cytat:
Własnie przez takie głosowanie projekt upadł. "A bo se zagłosuje na jakiś fajny projekt a Muzeum przy okazji". Pomijając tych co w ogóle im się nie chciało kliknąć myszą 5 razy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszelkie uzasadnione pretensje miej do fanatyków, którzy chodzą na C (ok. 4 tyś osób) oraz osób z ich rodzin. Poza tym nic nie stoi na straconej pozycji dlatego, że projekt, który chyba wygrał jako pierwszy(tor) w ubiegłym roku również znalazł się na liście i poległ. Być może płacimy tzw. frycowe a w następnym roku uda się to zrealizować poprzez większą mobilizację i złość, że teraz nam nie było dane cieszyć się z wygranej. |
Problem polega na tym, że większość z nas mobilizowała też rodziny i oddawaliśmy po kilka głosów. Gwoli prawdy w rzeczywistości osób którym zależało na muzeum było nie więcej niż 1000-1500.
|
Cytat:
Ciągłe "niech ktoś". Niech ktoś coś zrobi, niech ktoś coś ogarnie. A jak ktoś coś zrobił i ogarnął, to nie ma 10min na głosowanie. Ale potem będzie "a dlaczego nie ma muzeum?!"... |
Cytat:
|
To proszę w takim razie się na mnie nie wyżywać, że to moja wina, bo zamiast 6pkt dałem temu projektowi(z żoną) 4pkt.
Uważam, że każdy kto choć dał 1pkt przy tej marnej frekwencji (7%) zasługuje na słowa podziękowania! |
Cytat:
|
Cytat:
|
K..wa Panowie, dajcie gościowi spokój. Miał odwage przyznać jak zagłosował i ile punktów oddał na nasz projekt i chwała mu za każdy punt. Ciekawy jestem ilu najmądrzejszych i innych pocemonów z tego forum nie zagłosowała wcale. Teraz siedzą cicho bo pewnie coś tam, coś tam i nie mogli tego zrobić. Dowiedzcie się kto i jazda z mordą do nich, bo to co się stało to jakiś k..wa dramat. Przej...liśmy coś co powinniśmy wygrać w cuglach. Takich teraz doczekaliśmy się " kibiców" i gówno zrobimy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl