![]() |
Lechowi posędziuje za to Złotek, który zasłynął już wieloma decyzjami na korzyść Legii.
Chcą przewałować tą końcówkę. |
Cytat:
Mocno sędziowsko obsadzone kluczowe mecze - no ale czasu mało... |
jeśli przegramy z 7egią to proszę o porażkę z AGD bo kolejnego mistrza warszafki niie zniosę
|
Czy wam tu na głowę sufit upadł? Jakie specjalne przegrywanie z Amica ? Rozumiem specjalnie mamy sobie zapewnić możliwość wywieszenia przez Amicę flag z przekreślona gwiazdą na meczach LM (kto wie czy tym razem nie awansuja)? Ja pie.rdole, co za czasy.
|
Po tych ostatnich meczach jak rollercoaster, gdzie na początku zjeżdżamy w dół, potem w trakcie meczu góra-dół-góra i od 85 do 93 minuty już tylko w dół dla mnie sytuacja jest jasna:
Wygramy, przegramy, ruhał to pies, NASZ TS! Wiem, że chłopaków stać na wszystko w tej nieprzewidywalnej lidze. Trochę ciężej przychodzi tylko dowiezienie prowadzenia do gwizdka, ale może to nie wynika z braku koncentracji, sił, determinacji, jakości tylko jest to działanie z premedytacją. Wg mnie możemy w ostatnich meczach ugrać tak między 2 a 9 punktów, bo czemu niby nie? 2:1 dla Wisły, choć ze świadomością że 0:4 jest równie możliwe, zobaczymy jak się mecz ułoży. |
Cytat:
Też nienawidzę 7egłej, ale bez przesady. Żeby podłożyć się sprzedawczykowi z poznania, który sprzedał klubik za kuchenki? No bez jaj. A co do meczu. Kolejny raz ten pseudo trener berg się kompromituje. Cały kraj widzi wałki, a ten twardo twierdzi, że sędziowie im przeskadzają i ich krzywdzą. Kolejny warszawski paranoik. Niestety, ale ludzie w 7egii nie mają honoru co pokazali już nie raz. Zwycięstwo jest możliwe, ale niestety znów legia ma jednego ze swoich lepszych rozgrywających z gwizdkiem więc będzie ciężko. Trzeba przyznać, że akcja klubu z oświadczeniem na plus, ale jednocześnie podrażnili pzpn, który pewnie będzie chciał ustawić Wisłe do pionu i pokazać kto rządzi tą sprzedajną ligą. |
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że w niedzielę będzie się Berg tłumaczył z porażki oczywiście tym że znowu ich skrzywdzono. Ktoś tu wysunął pomysł, żeby podłożyć się Amice w przypadku porażki z Ległą - mam nadzieję, ze ten ktoś albo się nie wyspał albo zażył jakieś specyfiki. Należy pamiętać,że przydupasami amikorza są pasiaste damy... |
Ale szkoda tutaj o tym pisać...
Możemy to jedynie podsumować raz na zawsze... Berg to najbardziej jebniety trener od wielu lat w polskiej pilce kopanej... |
Cytat:
Nikt tu Amice nie kibicuje , mysle ze niektorzy wola Amike na MP bo do LM i tak nie wejda bo sa za slabi , a jakis mega transferow tam nikt nie przewiduje , a 7egia juz jest obrzydliwie bogata ( jak na polskie warunki) a po jakims fuksie w eliminacjach ( ma niezle te wspolczynniki po ostatnich pucharach ) gdyby zgarnela jeszcze duza pule mln euro ??? nie za duzy ten zastrzyk pieniedzy dla LetFootballWinow ??? ...mysle ze tu nic nie ma wspolnego z kibicowaniem czy lubieniem Amiki , po prostu CHYBA to mniejsze zlo ( chodzi mi o finanse i perspektywe dalszych lat w polskiej pilce) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Proponuję przykleić do tego tematu ankietę:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja bym dodał jeszcze, czerwoną kartkę dla Głowackiego w 5 min. meczu i nieuznanie prawidłowej bramki dla Wisły.
|
Cytat:
|
A może Marciniak w 97 minucie "przypadkiem" po rykoszecie sam skieruje piłkę do bramki Wisły? - Tego też jeszcze nie grali:)
|
Cytat:
|
Mi się marzy wygrana z Legią w 93 minucie. Gola strzela Brożek po 2 metrowym spalonym.
|
Cytat:
|
Na niedziele można próbować:
Paweł Brożek - over 4,5 spalonych bramka po 90 minucie - tak rzut karny dla Legii Warszawa - tak Wisła Kraków - czerwona kartka - tak :D |
Musisz płakać jak mała dziewczynka tu i na forum Legii? Rozumiem na wyjazd zapisany, bo poziom napinki internetowej tak wysoki, ze chyba rozsadzisz sektor gości jak rykniemy jazda z k..?
Zajmijmy się sobą i tym, żebyśmy nie tracili bramek jak ostatni frajerzy. |
|
Cytat:
Mam nadzieje, że w niedziele nie będę miał okazji do komentowania pracy pana z gwizdkiem w gębie ;) |
sędzia główny to nic bo liniowi są znów chyba niestety z warszawy,a przecież to oni głównie drukują, kórwa pomścić wreszcie ten chory system
|
Liniowi z Warszawy? Liniowi powinni zamiast czarnych koszulek ubrać białe z symbolem "loserów" i wszystko będzie jasne. Teraz wiemy z kim zagramy jutro Wisła vs PZPN Warszawa
|
Przyśnił mi się wynik 3:2 dla ległej ale po golach orlando sa i vrdoljaka a oni nie zagrają także wygrana 2:1.
|
Do mniej wiecej 85 minuty meczu róbta co chceta... ale od tego momentu wszystkie ręce na pokład i pełna koncentracja, to raz.
Dwa, teraz nasza kolej na małe wynagrodzenie od losu za pomyłki sędziowskie :> Trzy, trójeczka do zera i żegnamy...! :D |
Moja poprzednia propozycja (3-3 FT po prowadzeniu 0-3) to śmiech przez łzy. Naprawdę bym chciał 0-1 w 93 po kontrowersyjnej decyzji sędziego, tym razem przeciwko stołecznym.
|
A ja bym chciał dobrego meczu w wykonaniu naszych kopaczy i remisu lub zwycięstwa. Punkty w tym momencie nam są niepotrzebne. Nie walczymy już o nic ( ktokolwiek myśli o pucharach niech puknie się w głowę, bo kolejna kompromitacja w I rundzie jest nam zbędna ) więc najlepiej dać pograć na luzie zawodnikom, wystawić kilku młodych i niech grają. Może akurat ktoś "coś" ciekawego pokaże i będziemy mieli z niego pociechę w kolejnym sezonie. Dla nas obecny sezon skończył się w 30 kolejce.
|
Jeśli chcemy w....ić krawaciarzy i tego ich łysego (czemu oni wszyscy są łysi?!) frajera to wygrana w samej końcówce po karnym z kapelusza po bezsensownym faulu wonderkida Dupy z czerwoną kartką której nie powinno być. I jeszcze sam karny wykonany tak, że nawet Goal-line nie wychwyciłoby czy bramka była czy nie. To scenariusz idealny. A taki realistyczny mieliśmy kilka tygodni temu - 2-2 po samobóju i bramce po ręce.
|
Cholera śniło mi się ,że szybko strzeliliśmy 3 gole i wygraliśmy 0-3 po dwóch Brożka i jednej Stilica mogło by się spełnić
|
Taki mój podczasmeczowy ból dupy - dlaczego Jović przy SFG kryje np. Rzeźniczaka czy Jodłowca? Przeca on z 20cm niższy od nich, dlaczego nie Głowa/Gumiś/Dudka/Sadlok? Wiadomo przecież, że to najtrudniejsi rywale...
|
Stilić wy....
|
Stilić ty jebany sabotażysto, ile potrafisz s.......ic w jednym meczu? Nawet ....a do pustej bramki nie potrafisz trafić!!! Niech spieprza i nie wraca, krew mnie zalewa jak oglądam tych sabotażystow...
|
Uwielbiam czytać te hejty pomeczowe. No chyba ze zawodnik strzeli, wtedy to bożek... :/
|
Poziom grajków dostosowany do trenera.
|
No to w grupie mistrzowskiej mamy max 8 pkt w 7 meczach
a więc : kto od nowego sezonu za Kazia ? :D |
Spotkały się ze sobą dwie drużyny o podobnym poziomie, z czego jednej bardziej dziś dopisało szczęście.
Z taką grą Legia nie ma czego szukać w el. LM. Sabotażysta Stilić niech już sobie idzie do Lecha, Lechii, gdziekolwiek - z dala od Wisły. |
Cytat:
Beznadziejny mecz. Nikogo nie da się wyróżnić. Obrona jak zwykle - coś stracić trzeba. W pomocy nikogo kto zrobi różnice. W ataku Brożek, którego nigdy nie ma tam gdzie powinien być. Tyle tylko, że przeciwnik równie słaby... Ciekawe czy Lewczuk blokował strzał Stilicia ręką? C+ nie uraczyło nas powtórką. :) |
ii już pół forum chce wyjebać Stilicia za jeden mecz, typowe!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl