![]() |
Cytat:
|
Jak mam być szczery to nasze kontry wyglądają fatalnie, ich tempo jest tak zawrotne, że Serge Branco i Jan Frederiksen by zdążyli nie tylko wrócić, ale i je powstrzymać
|
Nie wiadomo jakiego meczu mozemy sie spodziewac. Mozemy wygrac jak i przegrac tracac bramke w 94 minucie. Ta druzyna jest nieprzewidywalna.
|
Cytat:
|
Też myślę, że Jaga będzie maksymalnie zmotywowana i odbije sobie na nas, to co nie udało jej się w meczu z Legią. A dodając do tego olewactwo Wiślaków to niestety prognozy nie są optymistyczne. Jedyna nadzieja w tym, że w tej lidze wszystko jest możliwe.
|
Cytat:
|
wiecie może kto z piłkarzy Jagiellonii na pewno nie zagra przeciwko Wiśle w sobotę?
|
Przede wszystkim nie mamy zmienników. Przeanalizujcie dawne ławki rezerwowych. W obecnym zespole zawodnicy z nich byliby gwiazdami.
|
Jeśli Jaga walczy na serio o jak najlepsze miejsce i nie mają nic przeciwko pucharom to wiadomo, że tego nie wygramy.
|
Krótko - będzie w........
|
mam dobre przeczucie :)
|
Po ostatnim spotkaniu jakoś w ogóle nie mam ciśnienia na wynik dzisiejszego meczu... mam tylko nadzieję, że w środku zobaczę Ostoje zamiast Urygi...
|
Jaga bedzie wkurzona ale po 15min juz o tym zapomną wiec jeśli na początku nie stracimy gola to szansa będzie rosła.
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Mo...wiadomosc.html |
Przeplatamy mecze frajerskie z meczami świetnymi, takze teraz z Jagą pewnie wygramy :)
|
Ja bym powiedział inaczej. Jeden mecz świetny - z Górnikiem, jeden średni - z Lechia, jeden do dupy z Pogonią. To wypadałoby teraz zagrać świetny? Może nie strzelając tyłu bramek ale chcociaz w dobrym stylu 1-0 wygrać
|
Jak będzie w....iona. Strach się bać galaktycznej Jagi. To Wisła powinna być w....iona po tym, jak nas z tą szmatą ostatnio przekręcili. 1-3
|
Cytat:
0:1 z ręcznikiem w bramce to ciężko będzie. |
Mówisz o Miśkiewiczu?
Moskal nieźle zaszachował i... cóż, mam nadzieję, że Jaga się zaskoczy, zbyt wielkich oczekiwań co do meczu nie mam. Ale w końcu to normalne ustawienie obrony, Burliga na prawej, Guzmics i Głowacki w środku, Sadlok na lewej. |
Po tym meczu można oczekiwać wszystkiego: sromotnego wpie***u, fantastycznej wygranej po hatricku Stępińskiego, pokazu kopania sie po czołach i wyniku 0-0.
Wg. random.org (roll 1-3) będzie 2, czyli hattrick Stępińskiego. |
2:1 dla nas,nasza liga jest na żałosnym poziomie,każdy może wygrać z każdym dlatego nabuzowana Jagiellonia za bardzo się zepnie,a my tym razem spokojem i konsekwencją wyjdziemy zwycięsko.
|
Jestesmy frajerami sezonu
|
Wypierdalać!!!! na Białą Gwiazde nie zasługujecie!!!!!
|
Przypadek?
|
przykro się patrzy na mecze gdzie Wisła kontroluje a koniec końców robi coś takiego.. Stilic na ławce - błąd Moskala moim zdaniem... co robiła obrona przy akcjach z dupy jagi? i najważniejsze garguła wypierdalaj cymbale.. zamiast zgrać do Pawła to walisz konia...
|
I "prawdziwi" kibice powrócili. Wygrana-mistrzowie, królowie. Porażka- frajerzy, wypierdalać itp.
Moim zdanie zawodnicy nie chcą wygrywać. Pokazują możliwości przez część meczu, żeby mieć szanse na transfer, gdzieś gdzie będą im płacić. Później odpierdalanie. Typowe: Nie ma hajsu, nie ma wyników. |
Ścierwa, k j. Robią to z premedytacją.
|
Pozoranty pozoranty pozoranty pozoranty pozoranty
|
Po ty meczu nie da się nic napiasac....
To ze frajerzy itd... to nic... To co się stało jest nie do opisania... Przegralismy z zespolem naprawdę bardzo,bardzo slabym... Zagralismy naprawdę taka pyte jakby ktoś kazal grac gwiazda za kare.. Nic z tej Wisły nie będzie.. Mysle ze to koniec Moskala i wielu piłkarzy w tym zespole...strach pomyslec co może być dalej... |
Pytam serio, na 100% poważnie...
Czy piłkarze Wisły obstawiają mecze u bukmacherów? Czy chcą pokazać prezesom, że oni rządzą, i w 15 sekund mogą mecz wygrać lub przegrać? Nawet nie jestem w....iony, śmiać mi się chce. |
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że nasi piłkarze powinni pójść do psychologa - wszyscy, i porozmawiać o meczach - przedział czasowy 87 - 90 minuta... chyba że chodzą do buka wtedy wszystko rozumiem... |
Widać na puchary nas nie stać. Nie ma co płakać. Oczywiście - powinniśmy bardziej kulturalnie przegrywać a nie robić z siebie pośmiewiska tracąc gole w doliczonym czasie gry, w meczach które niby kontrolujemy (Pogoń, Jaga)
Jeśli to natomiast pajace zwane piłkarzami odpuszczają mecze jako protest - bo nie dostają pieniędzy na czas. To wypierdalać do Górniaka czy Ruchu jak się śmiecie nie podoba gra w Wiśle. Ja bym to całe towarzystwo pogonił bo to są przegrani ludzie. BTW To co zrobił Lukasz G w kontrze 2 na 2 to sabotaż. Celowo nie podał Brozkowi.... wydupcaj z Wisły skorumpowany gnoju! |
To nie jest przypadek oczywiście. Wisła miała poprzednio trenera, taktycznego neandertalczyka, a przyszedł następca niewiele się od tamtego różniący.
|
po co grać? Mogą kontrolować 80 minut meczu, by potem przez jedną czy dwie akcje zniweczyć wszystko. I to z kim tym razem? z Jagą, która nie potrafi rozegrać jednej sensownej akcji, która ma na ławce największe beztalencie trenerskie - Probierza, który tylko małpie miny umie robić.
Nie wiem, gdzie leży problem, że zawsze dostajemy w końcówkach. Ale jest to żałosne. I Garguła. Czy on pierwszy raz w życiu z kontrą wychodził? Brożek stanąłby sam na sam z bramkarzem. Szkoda gadać, nie widzę sensu w całej tej drużynie na przyszłość. |
Niech wypierdalają, nie zasługują na puchary. Wielkie brawa dla Garguły i naszego treneiro - niech następnym razem czeka na zmiany do 94 minuty, Stępień i Bury rękawami oddychali ale kij. Kolejny mistrz taktyki. Mistrz przepierdalania.
|
Wszyscy wiedzą, że powinniśmy przewietrzyć skład. Wyjebać Gargułę, Boguskiego etc, Głowackiego posadzić na ławie, może pożegnać się z Brożkiem. Tylko nie ma na to hajsu. Jest pat jak s....ysyn.
|
Źle nastawieni wyszli na 2 połowę, za bardzo asekurancko. Gra na 0-1 źle się kończy, i nie warto grać o utrzymanie takiego wyniku.
Błąd Moskala ze zmianami - powinny być około 60-65 minuty, a jak już chciał je robić dopiero w 90 minucie to nie powinien ich robić wcale. |
"Nie chcemy ale musimy ....."
piłkarze Wisły ad 2015 |
Gratulacje dla naszych kopaczy za mistrzostwo ... frajerstwa.
Nic tylko kupić whisky i się najebać. |
Jakby wygrali z Jagiellonią to mogłoby sie zdażyć, ż3 musieli by zagrać w pucharach. A oni wyraźnie w meczu z Pogonią dali znać, że sobie ich nie życzą,
|
Boguski zagrał dobry mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl