![]() |
nie zasłużyliśmy w tym meczu na wygraną. Dwa strzały na bramkę?
ciężko się patrzy na ostatnie sezony. Nikogo nie cieszy takie przedłużanie agonii Wisły. Każdy czeka jak spragniony na łyk wody na informacje o nowym sponsorze, pieniądzach, wzmocnieniach... a tu cisza. |
Jak można kur... prowadzac w meczu stracić bramkę z kontry w 93 minucie?
Szczyt naiwnosci został własnie osiągnięty :/ |
94min a oni z trzema obrońcami zostają który to juz raz?!?
|
Idziemy po mistrza. Mistrzostwo frajerstwa. Ileż kvrwa można. Żenada.
Manchester miał Fergie Time, w którym wygrywał mecze. My mamy Moskal Time, w którym mecze przepierdalamy. PS. rzuty wolne Dariusza :lol: |
to co zobaczylem sekunde temu jak LEgla znow zostala wyciagnieta na mistrza przechodzi ludzkie pojecie!!! Przeciez to gorzej wyglada niz za czasow fryzjera..... i nikt sie tym nie zajmuje.
|
Kazimierz "Remis" Moskal, opcjonalnie Kazimierz "2:2" Moskal....
|
Czy Kaziu wyciągnie w końcu jakieś wnioski po tych remisach? No kierwa ileż można...
|
Trzeci raz przejebali mecz w doliczonym czasie i nawet nie widać po nich złości. Chodzą sobie po boisku, sklejają piąteczki z przeciwnikami, ręce ....a opadają !!!!!!!!
|
Takich ....a idiotow jak Dudka to z klubu gonic ....a widłami...
|
A na co wy liczyliscie??? że wygramy Mistrza Polski haha dobre sobie. 5 miejsce jak nic na koniec zajmiemy. Gówno warte. Nie ma kim grac. Rozgonic towarzystwo, zaczac wszystko od nowa z Nowym Trenerem, bo juz nie ma sensu tego dluzej ciagnąc. Panie Kaziu 1 liga czeka...
|
To jest k.u.r.wa niepojęte jak można w tak idiotyczny sposób stracić punkty.PARODIA !!!
|
Nasz zespół nie ma w ogóle równowagi między atakiem a obroną. W obronie gramy bardzo słabo jako zespól, nie tylko obrońcy. Na ten moment pomysł Moskala na Wisłę niebezpiecznie dryfuje w stronę Stawowego. Grać ofensywnie i do przodu. Wszystko pięknie, ale jak się ma skład jaki się ma, to czasem trzeba wygrać sprytem, inną taktyką.
My przy kontuzji Guerriera gramy bardzo statyczną piłkę. Wszyscy grają powoli. Dopiero wejście Stępińskiego nieco ożywiło atak. Podsumowując - na razie bardzo mnie rozczarowuje nasza słabość w grze obronnej. A w meczu: 1. Bezproduktywny Barientos (tak wiem strzelił prze mega bramkę) - żadnej asysty, czy dobrego podania do kolegi. W tym momencie jest jak Boukhari - też strzelił 1 bramke i nic więcej nie zrobił. 2. Prowadzimy 2-1 i zamiast stanąć w swoim polu karnym to my bawimy się w pressing na połowie rywala. Oczywiście nie udany i jest 2-2. Żałosne - stracić w taki sposób bramkę na 1 minute przed końcem. 3. Widać że mamy stary zespół - intensywność meczów co 3 dni nam nie służy. |
Ten mecz to jawny sabotaż. Nasze gwiazdki po prostu nie chcą grać w pucharach i tyle. Nie da się stracić bramki w 94 min z kontry jeżeli nie robi się tego celowo, taka jest prawda. Albo chodzi o wypłaty albo już sam nie wiem o co. Rozpędzić to towarzystwo wzajemnej adoracji raz na zawsze. W piłkarzach innych drużyn widać złość, a u naszych panienek nic. Po końcowym gwizdku Stilic w najlepsze żartuje sobie z Murawski i uśmiech od ucha do ucha na twarzy. Na koniec brawa dla Buchalika który zamiast wyjść z bramki czy zrobić cokolwiek to się położył na murawie. Szkoda gadać, Brożek emerytura, nie wiem co on robi na boisku, jest gorszy od Stępińskiego po którym wszyscy jeżdżą.
|
najpierw sie ucieszyłem na 2:1 jadąc już autem, a później równie bardzo sie w....iłem jak zobaczyłem remis... no ja .......e
|
Nie no panowie, najlepiej o tym zapomnieć. Jade po flaszke. Głowa, Brożek, Garguła emerytura, Stilic a idz sobie do Lecha, Reszte wyoutowac, zostawic nielicznych i nara
|
Jeszcze gdzieś te wyniki się pod nas układają, ale jak w Białym nie wygrają, to tyle będzie z pucharów.
Gra taka, jak frekwencja...jedni drugich warci... |
Cytat:
|
To już po Kazku Moskalu w Wiśle. Niestety, trener który (już mniejsza o powody) notorycznie traci punkty w końcówkach meczów, nie jest nikomu potrzebny.
|
Nie macie jaj panowie
|
Mamy na boisku 6 defensywnych zawodników i nadziewamy się na kontrę w 94 minucie.
Smarkateria taktyczna i niespotykane frajerstwo. Dwie udane akcje z Gdańska zaćmiły obraz tej drużyny. Tu nie ma co pastwić się nad jednym czy drugim. Cała drużyna zagrała dziś źle a wygrana byłaby szczęśliwym trafem Trzeba cieszyć się z tej ósemki, bo w tej formie to raczej nic więcej nie zdziałamy. |
Cytat:
|
Moskalowi już dziękujemy.
|
W Gdańsku dobry mecz, a dzisiaj takie gówno. Mimo, ze mieliśmy 4 dni wolnego, a Pogon tylko dwa.
Te puchaty to są nam do niczego niepotrzebne. Mecz na początku wakacji z jakąś ekipą z Kaukazu - pewnie 8 tysięcy by przyszło co najwyżej. Lech, Legia wchodzą na pewno. Jagiellonia pewnie też zasługuje jako rewelacja sezonu, a Lechia mam po prostu potencjał przede wszystkim finansowy żeby ugrać coś więcej niż jedna rundę. |
Cytat:
Do 94 minuty trener był z nosem ;). |
To jest nie do ....a wiary.
|
Cytat:
|
Ostatni raz byłem tak w...wiony po bramce Jopa. A to co Dudka dziś wyprawiał to kryminał. Chyba chciał zasłużyć się przyszłym kolegom.
|
Kowal ukradł, cygana powiesili. Co ma Moskal do tego, że mamy bandę frajerów a nie piłkarzy? Jak to jest, że do straty gola potrafią przyjąć i podać, a po stracie gola każdy jeden przyjmuje na 3 metry, albo jak Stilic podaje do przeciwnika? Moskal będąc metr od bramki podaje do zawodnika widmo? Moskal w 94 minucie traci piłkę jak frajer i mając co najmniej 2 okazje by chociaż faulem przerwać grę patrzy jak dostajemy bramkę? Nie ....a. Robią to nasze gwiazdy. Dudka zagrał jakby już podpisał kontrakt z Pogonią. Dobrze, że go w Białymstoku nie będzie. Nie wiem jak to jest że przy 0:0 trzymają piłkę i grają przez bramkarza. To samo przy 1:0 i 1:1. Ale ....a jak jest 94 minuta to nagle huuuuuuuraaaaaaaa i dawa.
Brawa dla Gorzowa. |
Podajcie mi choć trzy powody, dla których mielibyśmy awansować do pucharów? Zaczniemy od 1 albo 2 rundy eliminacji LE, pojedziemy do jakiegoś Azerbejdżanu albo innej Mołdawii, zbierzemy bęcki, rewanż u siebie w środku wakacji, przyjdzie z 5 tysięcy ludzi. Szansa, że awansujemy dalej wynosi te statystyczne 50%. Więcej na tym stracimy niż zyskamy.
|
Nie chce mi się ....a o tym gadać.How many times??
|
Tu trzeba kogoś z jajami kto ma posłuch, panuje w szatni. To towarzystwo trzeba krótko trzymać. Moskal się nie nadaje. Jak grajkom chce się grać to grają,jak nie to pozorują. Ileż można przewalać meczy w tak frajerski sposób? Normalny trener to by im konkretnie przemówił do rozumu,ale Kazek jest dla nich typem kolegi. O taktyce w grze defensywnej to wogóle szkoda mówić.
|
Cytat:
|
Wrocilem z 2 zmiany dziewczyna pisala mi smsy patrze 2:1 Stepinski a za chwile napisala ze plusem meczu zostal Semir mysle po meczu juz pewnie odlozylem tel a tu prezencik. Chlopaki poprawili humor. Nie wiem jak tak doswiadczeni pilkarze jak Glowa czy Dudka moga pozwolic zeby jedna dluga pilka zgubic cala obrone. Lepiej nie pchac sie do tych pucharow bo jeszcze Levadia nam sie trafi. Za rok jak sytuacja sie nie poprawi to wymienimy sie "8" z zydkami. Tragedia i nic wiecej jak tak mozna!?
|
nie zasłużyliśmy żeby dziś wygrać
brawo dla Buchala, bo dobry mecz, gdyby nie jego interwencje byłoby jeszcze gorzej Dudka niech już idzie do tego Lecha czy gdzie tam go chcą w sobotę w Białymstoku mecz o wszystko, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie nam dawał szans nawet na punkt przeciwko pod....ionej po dzisiejszym oszustwie Jagiellonii... co oznacza że pewnie wygramy |
Nie ma sianka nie ma granka.
Dudka - za machanie w kierunku trybun - wypierdalaj. O .... chodziło młynowi z tym ....a głaskaniem po dupach tych jebanych gwiazdorków? Co było na tych koszulkach, które po chwili ochoczo rozdali dzieciakom? Ps. Nigdy więcej Que Sera przed ostatnim gwizdkiem. Na derbach się udało. Dziś, o ironio, nie. |
Cytat:
Jeden. Ktoś tu pisał, że nawet w fazie eliminacyjnej Uefa płaci, niewielkie pieniądze ale jednak. Dwa. Bo awans do pucharów to budowa atmosfery sukcesu wokół drużyny. A to jest większa frekwencja i jacyś drobni sponsorzy.A póki co mamy aure pt. emeryci frajerzy co raz na ruski rok zagrają dobrą piłkę. Trzy. Bo na kit pt. drużyna pucharowa można zgarnąć lepsze (te darmowe oczywiście) odpady ze stołu transferowego. Do drużyny o ksywie "frajerzy 2:2" nikt się nie będzie garnął. Dudka i jego nowa drużyna. Daje do myślenia. W pamięci mam jeszcze co odwalał przed poprzednim odejściem. |
W pewnym momencie myślałem że Dudka gra już pod Pogoń. No i na litość Boską dlaczego on uderza te wolne?
|
Dudka machał łapami w kierunku trybun??? Czy ktos mógłby mi przyblizyc ta sytuacje... Zawsze był dla mnie piłkarskim miernota, zerem. Wypad z Wisły cieniasie. Nochal jak klamka... Czemu uderza wolne. Otórz temu, ze gosciowi wydaje się iż jest Cristiano Ronaldo!!! Raz trafil w poprzeczke i mysli , że jest the besciak!!! Cienias, nadaje się do 3 ligi jak dla mnie!!!
|
Cytat:
2. Sukcesu? Myślisz, że sponsorzy zachłysną się drużyną odpadającą w meczach z ogórkami z Kazachstanu? 3. Dobrze to określiłeś - kit. Jak dla mnie ma żadnych pozytywów awansu do pucharów w sytuacji, w jakiej obecnie znajduje się Wisła. |
Buchalik zrobiłby trzy jebane kroki do przodu i wybiłby tę piłkę, koncertowo się obsrał zaczął się cofać, później wyszedł - bramkarz komedia. Na to, że regularnie gramy w 10 w polu, to i tak dużo punktów nazbieraliśmy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl