![]() |
|
Cytat:
I na prawde sadzisz, ze oni sie tym przejmują? :lol: dwumecz z Błękitnymi to dobitnie pokazal :lol: Derby.. 90% z nich nie wie co to Derby i ma na nie wyjebane. nie ma co .......ic tylko pojechac frajerow. |
Cytat:
Parchy będą zmotywowane a przesadna pewność siebie wiadomo do czego prowadzi. Wiele razy graliśmy jako faworyt i wynik nie zawsze był po naszej myśli Cytat:
|
Panowie Panie na derby z szalikiem cegiełką?? hmm
|
Sąsiadka dzisiaj ponoć domówiła dopiero drugi tysiąc.
|
Z fb wszyscy na czerwono!
Cytat:
|
Cytat:
Rozjebać te szmaty! |
G. wtedy wyszedł na przeciw oczekiwaniom żydowskich ćwierćinteligentów :D
https://www.youtube.com/watch?v=4dhvEsRrqow riposta genialna :D Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wislak2214 Nic takiego nie napisałem. O mnie się nie martw :)
|
Cytat:
|
A mnie się wydaję, że KAŻDY WIŚLAK ma być ubrany tak samo - na czerwono - bez świętych krów.
|
Cytat:
|
Chodzą słuchy, że może zostać wprowadzona żałoba, w związku z czym możliwe jest przesunięcie najbliższej kolejki.. Oby nic takiego nie miało miejsca!
|
Cytat:
|
Jest taka opcja, ale trzeba poczekać.
|
Jaka ....a żałoba?
Z jakiego powodu? Prezydent, król umarł? Jakieś trzęsienie ziemi czy tsunami nawiedziłi Polskę w liczbie ofiar 10000? |
Cytat:
|
wybieracie sie z szalikami-cegielkami ( kto kupil ) ???
|
Cytat:
Zwłaszcza, że wg. najnowszych doniesień, wśród 20 zidentyfikowanych z 21 zabitych ogólem, była jedna osoba z Polski. Jest to cholernie przykre, i tragiczne, ale to nie powód by ogłaszać żałobę ogólnonarodową :/. A co do meczu, z Sarkim byłbym pewnym zwycięstwa :), ale musi być dobrze!!! |
Za to ja nie wiem kompletnie nic, dlatego podałem linka :) Ale można się przyzwyczaić, u nas wystarczy że ktoś głośniej pierdnie i żałoba jest już ogłaszana.
Co do tematu - 3 punkty obowiązkowe. Jak nie teraz to kiedy? |
Cytat:
|
U niektórych zmienność nastrojów jak u kobiet podczas okresu. Wyszydzany Sarki staje się nagle zbawicielem Wisły, po jednym dobrym meczu. Teraz jeden dobry mecz zagra DD77 i pół forum będzie płakało o nowy kontrakt...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Za każdym razem gdy ktoś zginie w wypadku samochodowym lub w wyniku wybuchu gazu w kamienicy mamy ogłaszać żałobę narodową? śmierć ponosi setki Polaków każdego dnia z różnych powodów i czemu ich śmierć ma być gorsza od śmierci tych z Tunezji? ogłaszajmy więc żałobę narodową każdego dnia. Czemu z powodu śmierci mojej cioci nikt nie ogłosił żałoby narodowej, a z powodu śmierci kogoś tam w Tunezji już tak? śmieszą mnie te żałoby narodowe i dzielenie zmarłych na lepszych i gorszych. Biedni ludzie często nie mają za co pochować swoich bliskich, a jak ktoś zginie w wyniku wybuchu w Tunezji to będzie mógł liczyć na kondukt pogrzebowy, orkiestrę wojskową i 100 tyś. dla rodziny na drobne wydatki. Wracając do meczu to Kazimierz Moskal powinien wystawić rezerwy Wisły bo nie przystoi takiemu klubowi grać z Cracovią pierwszym garniturem. To uwłaczające dla Wisły. |
Nie róbcie jaj , żadnej żałoby z powodu dwóch osób nie będzie. Wyjdą co najwyżej z czarnymi opaskami i tyle.
Jutro już jest piątek i z powodów chociażby logistycznych info o przesunięciu kolejki już by było... Lecimy z nimi 4-1 :) |
Cytat:
Ciekawe jak zostanie rozwiązana kwestia prawej obrony. Osobiście wolałbym, żeby zagrał tam Jovic. Nie wiem czy dobrym pomysłem jest ustawianie z kolei Burligi na prawym skrzydle. Ich współpraca w meczu z Zawiszą nie wyglądała zbyt dobrze, chociaż byli na odwrotnych pozycjach wtedy. |
Jedyna żałoba jaka bedzie w sobotę to ta w obozie żydów jak ich zgwałcimy :) Wyluzujcie.
|
a mnie nie zdziwi jak wyjdziemy w obronie taką samą parą bocznych, a Sadlok pójdzie na lewą pomoc za Sarkiego, chociaż nie iwem czy to dobry mecz na eksperymenty
|
Przecież Sadlok ma jeszcze dyskwalifikację na derby.
Druga rzecz,że teraz optymalna obrona to Burliga-Głowa-Guzmics-Jovic. W pomocy jak tylko trochę poprawi się fizycznie to wyjdzie Barrientos. Sadlok w obecnej formie to lepiej,żeby z ławki nie wstawał. |
Cytat:
|
Wydaje mi się, że obsada lewego skrzydła jest oczywista- DG77, bo kto inny? Na prawym Barrientos jeśli jest w stanie grać 90 min. W obronie Głowa zamiast D. Dudki i środek pomocy bez zmian. Ewentualnie D. Dudka za R. Guzmicsa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem ze Barientos dopiero ma pokazać ze ekstraklasa to nie jego liga. Najlepiej jakby pokazał to w derbach od 1 minuty.... a co ma język do gry? No niby nic, w sumie w lidze piłkarze porozumiewają sie na migi.nikt nie krzyknie : podaj, pusc, moja, twoja, zostaw, przejmij, kasuj,strefa... Pomijam już wzjemne rozumienie się, czytanie gry i ustawianie którego cięzko się nauczyć w miesiąc. Jeśli gramy ze skrzydłami to para 77-Stępiński wg. mnie jest niezła.Ale równie dobrze możemy wyjść bez skrzydeł by zagęścić środek pola i skasować Covilo zanim on skasuje Semira. |
Cytat:
Czyli Barrientos został ściągnięty do klubu, aby posiedzieć sobie na ławce. Bo wątpie, żeby myśleli że w tydzień nauczy się jezyka. Jeżeli Ty liczysz na to, że Barrientos będzie siedział na ławce póki nie nauczy się języka to ok. Ale mam nadzieje, że w klubie nikt tak nie uważa. Gorzej od Stępińskiego nie zagra. A po tych kilku minutach na boisku, które spędził moge śmiało stwierdzić, że zagra lepiej i to dużo lepiej. Chyba, że ma się pokazać na ławce. Tylko nie wiem w jaki sposób. Może poda jakoś pięknie piłke gdy ta wyjdzie na aut. :D Nie wiem. Ja jednak wole oceniać zawodników po grze, a nie po języku. Stępiński nie pokazał praktycznie nic od początku sezonu. Może tylko to, że nie potrafi pokonać bramkarza sam na sam. Nie jego poziom i tyle. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl