![]() |
Ktoś może mi powiedzieć jakie Urban miał statystyki z Zagłębiem Lubin? Ponoć go tam przegonili za właśnie słabe wyniki, to ma być nasz zbawiciel? Drużyna w rozsypce i przychodzi misio Jasiu Urban, mistrz motywacji? To ja już poważnie zaczynam się bać o degradacje...
|
Panowie.
Nawet nie wiecie jak duzo potrafić moze niezły mistrz motywacji. A na dobra sprawe, to chyba tego Nam potrzeba? |
Ja bym widział tutaj Ojrzyńskiego, facet nie zrobi nam krakowskiej piłki, ale będą dupami jeździli po boisku. Nie wiem na ile realne jest ściągniecie do Wisły tego trenera.
|
Cytat:
Apropos trenerów Polskich to właśnie jego bym chciał no ale nie da rady... |
Cytat:
„Co to, k....., ma być? Miała być jazda z frajerami. Ale to oni mieli być frajerami!” „Kiełbasy do góry i golimy frajerów!” |
Cytat:
lepszy Marko! przecież niektórym bylo go tak żal że mu etat Wisle chcieli załatwić, teraz jest okazja jak nigdy |
|
Najlepszy byłbyJanusz Wójcik. Szybkie numery to jego specjalność. Dwa telefony i mamy czołową osemkę...
|
Janusz Wojcik, Darek Wdowczyk oraz Albin Mikulski i mamy Lige Mistrzów bez gry.
|
Jak ma być Liga Mistrzów to może Stawowego weźmy. Widzew możliwe, że narazie nie pogra to się pewnie facetowi nudzi. A Kraków już zna!
|
Engel jest wolny Janas tez;)
|
Zdecydowanie jakiś no-name* do końca rundy.
Inny wybór będzie dla mnie zaskoczeniem -------------------- *no-name dla mnie to dotychczasowy asystent lub jakiś wolny polski trener, czy związany z polską ligą bez sukcesów. |
Broniszewski, Dariusz Marzec albo Maciej Musiał do końca sezonu.
Od 15/16 Tarasiewicz lub jakiś młody,zdolny, zagraniczny :) |
Ktokolwiek kto nie będzie wprowadzał "krakowskiej piłki" w typie " a jestem na 8-mym metrze to se jeszcze ze dwa razy podam zamiast strzelić".
|
Na Twitterze przewinęło się nazwisko Lajos Détári (jednak sprawdziłem i to był żart).
SKWK na swoim profilu na FB napisało, że Wisła ma już gotowego trenera. Z drugiej strony, dziennikarz TVN napisał, że Urban ma dać do jutra znać, czy chce przejąć Wisłę. Karuzela się rozkręca i mam nadzieję, że szybko opublikują nazwisko nowego trenera, a dziennikarze przestaną żyć naszym kosztem. |
Cytat:
|
Trzeba brać pod uwagę, że Bogusław lubi pracownika zwalniać i zatrudniać kilkukrotnie : Smuda, Bednarz, Kasperczak.
A Kaserczak znów wolny po epizodzie w Mali...Oby BC siętym razem bardziej wysilił i nie grał kolejny raz tego samego,. |
Dałbym szansę Motyce,ale boję się,że i jego nasi piłkarze by zwolnili.
|
Zależy który...
|
Jeśli zatrudnia Henia to myśle że do konca sezonu.... Bo on na dłuższa mete ze swoimi metodami się nie sprawdzi ..
|
Cytat:
Z pozostałych trenerów polskiej myśli kosmiczno-szkoleniowej zaakceptowałbym Cześka Michniewicza. Ale to ledwo ledwo. Jeśli nie Moskal to zagraniczny trener. PS. Jak dobrze że już wiecej nie zobaczymy Gargamela na ławce Wisły:-) |
Cytat:
|
Cupiał nerwowo zareagował więc i sensowngo zastępcy nie ma. Będę bardzo głęboko zaskoczony jeśli nowy trener będzie mieć w papierach wększą 'jakość' niż Smuda.
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli to ode mnie by zależało przychyliłbym się do takiej propozycji. A tak na serio, obawiam się, że po raz kolejny wygra wariant minimalistyczny. Nie wiem, może Marek Motyka z osławioną szarańczą? Dla mnie to będzie zwyczajny samobój. Ale widać ludzie u sterów mają do tego inne podejście. |
Dałbym szansę młodemu Janasowi (Rafałowi) - pracował tu ze Skorżą, Skorża go mega chwali i chciał za wszelką cenę wziąć do kuchenkorza, na dorobku, z młodym spojrzeniem na futbol :)
|
Jedynym logicznym wyborem na ten moment wydaje się Urban.Jeżeli prezes dalej myśli o LE to na pewno nie zastąpi Smudy np Musiałem czy Motyką lub kimś podobnym,Chyba że już spisaliśmy ten sezon na straty i dopiero od lipca będzie trener na stałe.Mój typ Urban na chwile obecną.
|
Oby nie Urban, Oby nie Lenczyk, Oby nie Kasperczak. Mam nadzieje, ze zarzad wybierze odpowiedniego kandydata. Ja rowniez bym obstawiał Ivana Jovanovicia ale nie wiem czy jest Nas na niego stac. Z polskich trenerow ciezko na ten moment znalezc odpowiednia osobe z nazwiskiema przeciez nie przyjmiemy byle jakiego trenera
|
Arka na grającego trenera ^_^ Przynajmniej nie byłoby problemu z kwestiami motywacyjnymi :D
To musi być ktoś z nowego rozdania, żadne wynalazki typu PMS czy trenerzy przegrani typu Urban, którzy ew. co tutaj zrobią to zapewnią utrzymanie status quo. |
Podobno największe szanse na pracę w Wiśle w czerwcu ma Ryszard Tarasiewicz, któremu kończy się kontrakt z Koroną w czerwcu. Teraz rozpatrywany są kandydatury bezrobotnego Michniewicza i i Jacka Zielińskiego - pisze Przegląd Sportowy. Hahahaha. Zajebista zmiana, jeśli tak będzie ;)
|
Cytat:
|
Jacuś też przekręty robił więc też odpada
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...rzy-mali/qe8rh
I wszystko w temacie... |
Gaszyński nie będzie chciał eksperymentu smudopodobnego czyli nic dwa (trzy) razy się nie zdarza. Zgodnie z tym Kasperczak to mit Moskal raczej też nie będzie miał drugiej szansy - choć będzie to trener młodszego pokolenia...
|
Gaszyński to se może chcieć :D
czyli lista życzeń jest jasna i klarowna: Petrescu, Kasperczak, Jovanić, i Moskal :lol: |
Cytat:
|
Lenczyk.
Wójtowicz o którym ktoś pisał zajęty - wziął Sandecję jako strażak. |
Cytat:
100 akcji Wisła należy do Bogusława bądźmy poważni :D Prezes tylko prowadzi ten biznes, podejmuje decyzje operacyjne, wykonuje plan strategiczny ;) W kwestiach długofalowych nawet nie ma nic do gadania, może jedynie służyć jako ciało doradcze ;) Ja mam jeszcze jedną cichą kandydaturę o której nikt nie mówi... Jose Marija Bakero! :haha: |
Wójcik trenerem, Kręcina na dyrektora sportowego.
Lenczyk też przyjdzie, ale w roli psychologa. |
Cytat:
Jak myślisz Vlaxa i Maaskanta wynalzał Cupiał czy na tacy podał ich bossowi Basałaj? Badźmy poważni:) |
Teraz sobie przypomniałem o Ricardo Monizie, tym, którego uwalili w Lechii jak nie dał sobie wejść na łeb. Co jak co, ale u nas trener ma całkiem dużo swobody, więc akurat na ten aspekt narzekać nie powinien. Jeśli wiki się nie myli, to jest aktualnie bezrobotny, a trenowana przez niego Lechia grała całkiem przyjemną piłką (zwłaszcza biorąc pod uwagę ich ówczesny skład).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl