![]() |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Jankowski, Stilic, Boguski - Brożek Zmiany: Garguła, Stępiński, Guerrier Bramki: Brożek, Stilic, Guerrier |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga,Głowacki,Guzmics,Sadlok-Uryga,Dudka,Stilić,Jankowski,Boguski-Brożek Zmiany: Stępiński, Guerrier, Garguła Bramka: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Stilić, Jankowski, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Boguski, Sarki Bramki: Garguła, Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0-2 (0-0)
Skład: Buchalik- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Żemło, Stępiński, Garguła Bramki: Boguski, Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład Białej Gwiazdy: Michał Mi¶kiewicz-Łukasz Burliga,Richard Guzmics,Arkadiusz Głowacki,Maciej Sadlok-Alan Uryga,Dariusz Dudka,Łukasz Garguła, Maciej Jankowski,Semir Stilić-Paweł Brożek Zmiany: Rafał Boguski (je¶li trzeba pisać za kogo to za Łukasza Gargułe), Wilde Donald Guerrier (Maciej Jankowski) Mariusz Stępiński (Paweł Brożek) Bramki: Paweł Brożek, Semir Stilić, Wilde Donald Guerrier :-) |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Buchalik- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Sarki, Bramki: Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0-0
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Stępiński, Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Stępiński, Garguła Bramki: Stilić, Burliga |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Stilić, Jankowski, Garguła - Paweł Brożek ZMIANY: Sarki, Stępiński, STRZELCY: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1-4 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka,Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stępiński, Garguła Bramki: Burliga, Brożek, Garguła, Sarki |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1 (2:0)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka,Jankowski, Stilić, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Sarki, Żemło Bramki: Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Uryga, Dudka, Jankowski, Stilić, Garguła- Brożek Zmiany: Sarki, Gerrier, Stępiński Bramka: Graguła, Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Buchalik- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Sarki, Bramki: Garguła, Jankowski |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Boguski, Stilić, Jankowski - Brożek Zmiany: Stępiński , Guerrier , Garguła Bramki: Paweł Brożek, Dudka |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Uryga, Dudka, Jankowski, Stilić, Garguła- Brożek Zmiany: Sarki, Boguski, Stępiński Bramka: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:0
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka - Uryga - Jankowski - Stilić - Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Guerrier, Garguła |
Lechia-Wisła 0:1 ( 0:0 ) Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Guzmics,Sadlok-Uryga,Dudka,Stilić,Jankowski,Boguski-Brożek Zmiany : Garguła Sarki, Guerrier Bramka : Stilić
|
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Guerrier, Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:2 (1:1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Jankowski, Stilić, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Guerrier, Sarki Bramki: Guerrier, Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
SKŁAD: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Garguła, Stilić - Brożek ZMIANY: Sarki, Guerrier, Boguski STRZELCY: Brożek |
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilic, Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Garguła, Sarki Bramki: Stilić, Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:0 (1:0)
SKŁAD: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Stilić, Jankowski, Garguła - Paweł Brożek ZMIANY: Sarki, Boguski |
Lechia - Wisła 0:1 (0:0)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Stilić, Jankowski, Garguła - Brożek Zmiany: Boguski, Stępiński, Sarki Bramka: Stilić |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Michał Mi¶kiewicz - Łukasz Burliga, Arkadiusz Głowacki, Richard Guzmics, Maciej Sadlok- Dariusz Dudka, Łukasz Garguła, Maciej Jankowski, Semir Stilić, Alan Uryga - Paweł Brożek Zmiany: Emmanuel Sarki, Piotr Żemło, Mariusz Stępiński Bramki: Paweł Brożek, Dariusz Dudka |
Skład: Buchalik, Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Uryga, Dudka, Jankowski, Stilic, Boguski, Brożek Zmiany: Sarki, Stępiński, Guerrier Strzelcy: Brożek Guerrier |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1(0:1)
Skład:Buchalik-Głowacki-Guzmis-Sadlok-Dudka-©tilič-Uryga-Garguła-Boguski-Jankowski-Brożek Zmiany:Sarki-Stępiński-Kuczak Bramki:©tilič |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Skład: Buchalik, Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Uryga, Dudka, Jankowski, Stilic, Boguski, Brożek Zmiany: Sarki, Stępiński, Garguła Strzelcy: Stilic |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Dudka, Uryga, Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Garguła, Stępiński, Sarki Bramki: Jankowski, Brożek |
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki Guzmics, Sadlok- Dudka, Uryga, Jankowski,Stilić , Boguski- Brożek Zmiany: Stępiński, Sarki, Bramki: Brożek, Boguski |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Buchalik- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Garguła,Sarki Bramki: Paweł Brożek, Jankowski,Burliga |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Garguła, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Guerrier, Sarki Bramki: Stilić, Brożek |
TS
Lechia Gdańsk- Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Bramki: Garguła, Stilić Skład: Buchalik, Sadlok, Głowacki, Guzmics, Burliga, Uryga, Dudka, Stilić, Garguła, Jankowski, Brożek Zmiany: Stępiński, Sarki, Boguski. |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1-2(1-1)
Skład: Buchalik-Burliga-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Jankowski-Uryga-Dudka-Stilic-Garguła-Brożek Zmiany: Sarki-Stępiński-Boguski Bramki: Brożek-Stilic |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Stilić, Jankowski, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Stępiński, Garguła Bramki: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Garguła, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Stępiński, Stępiński, Sarki Bramki: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Garguła, Stępiński Bramka: Brożek |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1-2 (1-1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Dudka, Uryga, Jankowski, Stilić, Boguski - Brożek Zmiany: Garguła, Guerrier, Stępiński Bramki: Guerrier, Stilić |
Lechia Gdańsk-Wisła Kraków 1-2(1-1)
Skład: Buchalik-Burliga-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Jankowski-Uryga-Dudka-Stilic-Garguła-Brożek Zmiany: Sarki-Stępiński-Boguski Bramki: Brożek-Dudka |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1(1:1)
Skład: Buchalik - Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka - Jankowski, Stilic, Garguła - Brożek Zmiany: Stępiński, Boguski , Sarki Bramki: Garguła |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Buchalik- Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga, Dudka, Stilić, Jankowski, Garguła - Brożek Zmiany: Sarki, Stępiński, Boguski Bramki: Brożek, Jankowski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl