![]() |
Byłem przed chwilą i biletów już brak.
|
kupie Bilet/y na mecz jak by ktos posiadal jakis to pisac na priv
|
kupie 1-3 bilety na mecz jakby ktoś miał odsprzedać to pisać na priv
|
odkupie 2 bilety na dowolny sektor. Gdyby ktoś zrezygnował z meczu, albo miał ich w nadmiarowej ilości piszcie na priv.
|
Kilka biletów na mecz z Galatasaray w Kraków Arenie będzie można wygrać podczas dzisiejszej transmisji z meczu ligowego: www.wisla.tv/live/
|
Kupie 2 bilety na dowolny sektor.Kontakt pw
|
To i ja kupię bilety, 2-3! Gdyby ktoś nie mógł iść, bardzo chętnie odkupię! Mogę odebrać dziś przed meczem np., ewentualnie podjechać gdzieś.
|
Bilety na Galatasaray do kupienia podczas dzisiejszego meczu z Amica pod gniazdem w przerwie meczu.
|
Odkupie 1 lub 2 bilety. Jak coś to priv
|
|
powiedzcie mi jak to jest na arenie mozna przemieszczac sie miedzy sektorami i pietrami ?
|
Na Memoriale Wagnera w siatkówkę można było obejść całą halę. Nie wiem jak było podczas innych imprez.
|
Cytat:
|
Witamy wszystkich Kibiców Wisły!
Wciąż dostępne ostatnie Pakiety VIP na mecz Wisła Can-Pack Kraków vs.Galatasaray Odeabank Stambuł, w ramach Euroligi Kobiet. Zagrają 18 grudnia 2014 r. o godz. 18.30 w najnowocześniejszym obiekcie w Polsce. To niepowtarzalna szansa, żeby przeżyć te emocje w jego najbardziej ekskluzywnej części. Kontakt do naszych Specjalistów ds.VIP: tel. 739455725 [email protected] |
Bilety do młyna beda dostepna na wyjezdzie w Chorzowie.
|
Jeszcze kilka biletów do wygrania:
http://www.facebook.com/wislakrakowt...70919093045049 |
|
sprzedam bilet na młyn,pv.
|
Kupie 2 bilety
|
Witam. Jest ten mecz gdzieś w telewizji?
|
Transmisja w Wisla.tv
|
Są jakieś knajpy w czyżynach / niedaleko Kraków Areny, żeby jakieś piwko na spokojnie wypić przed meczem?
|
gdzie zaparkować auto?
|
Plaza najlepiej
|
Oddam po cenie zakupu tj 10zl bilet na młyn c11 najlepiej dla kogoś z Zabierzowa lub okolic
|
Mam jeden bilet na A10, a drugi na C13. A jest na dół, a C na górę. Idę z kolegą i chcemy razem, a podobno mają to dokładnie sprawdzać. Może ktoś się wymienić? Pewnie niektórzy też mają taką sytuację ze znajomymi. Pozdrawiam.
|
Cytat:
|
Ja mam taka sytuacje ze potrzebuje zamienic
3 bilety z A na C lub 2 z C na A lub 2 z A na C wiem troche skompliwowane ale mamy 5 biletow 3 na A i 2 na C i zalezy nam zeby wszystkie byly w jednym sektorze |
Cytat:
Kosztuje trochę ale jak samochód pełny to chyba optymalne rozwiązanie. Szybka zbiórka i opłata już nie boli. Kosztuje 30 albo 40 zł nie pamiętam teraz. |
Cytat:
|
Ponawiam oddam bilet na młyn bo brat nie da rady jechać. nieaktualne
|
Zaparkuje samochód za darmo, bezpiecznie i w miare blisko hali ?
|
Cytat:
Ugorek, Wieczysta - strach tam chodzić ;-) |
W dodatku wypicie piwa w znajdującym się obok M1 czy nawet Plazie niby czym ma grozić ? Ludzie, to raczej na Dąbiu powinni srać w portki, że niedaleko ich osiedla pojawi sie tylu wślaków, chętnych wysikać się na ich osiedlu.
|
2 bilety na mlyn do kupienia tutaj https://www.facebook.com/events/4935...y_type=regular
|
|
Czy oprocz Wisla tv bedzie gdzies transmisja? Chodzi mi o zwykla tv nie internetowa.
|
Sprzedam 2 bilety na dzisiejszy mecz. Sektor C. CAŁA KWOTA ZA BILETY PRZEZNACZONA ZOSTANIE DO PUSZKI NA AKADEMIĘ więc dla mnie nie gra roli ile kto zaproponuje. Odbiór godzinę przed meczem pod halą.
|
Kogo obchodzi jakas babska koszykowka...
|
Co za debil wpadł na pomysł aby kamery do transmisji w interenet umieścic nad młynem i flagi zasłaniały pól obrazu a nieraz i więcej ! Nie kazdy przeciez mógł byc w hali !
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl