![]() |
Większość liczy jeszcze na mamone od Cupiała, dlatego skupiają się jedynie na Bednarzu.
|
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na porażkę.
I trzeba się do tego przygotować. Nie mamy ławki rezerwowych. Dopóki było ok byliśmy w górnych rejonach tabeli teraz trzeba grać Nalepą z Czekajem to czeka nas coś innego. Smuda zrobił co miał - utrzymał nas w lidze. Jego błędem było, że byliśmy w okolicach podium to teraz wszyscy narzekają, że podły Smuda. A jak trzymał nas o kilka pozycji za wysoko to było ok;) |
Gramy składem:
Miśkiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Obrona jak zwykle konstruowana naprędce, ale to przecież było do przewidzenia. Konsekwencje wobec Burego nie zostaną wyciągnięte natychmiastowo, jak widać. Ciekawe jak to całe zamieszanie wpłynie na jego grę, mam nadzieję, ze nie wpłynie. Cieszy mnie osobiście, że nie gra Nalepa, to wielkie wzmocnienie. Pomoc, atak bez niespodzianek. |
W pomocy dramat.. Gargula - Stilic.. mamy problem.. razem jeszcze chyba nie grali dobrze
|
Tak sobie oglądam i myślę, że stadion(?) Ruchu to jedyne adekwatne miejsce do rozgrywania meczów naszej ligi. Nawet te badziewia w tle za trybunami są idealnie na swoim miejscu.
|
W 4 lidze znowu będziemy regularnie wygrywać kilkoma bramkami.
A tak na serio, jeśli to ma nie być nasz przedostatni sezon w Ekstraklasie to Cupiał - inwestuj albo sprzedawaj... |
Panowie, grubo będzie :D
Jak ktoś obstawił więcej niż pięć bramek, to jest szansa że zarobi. |
Lukasz grał powyżej 1.5 karnego z dupy w meczu, to jest :)
|
Sędzia największym plusem meczu! Chłop oczytany, bo dramaturgię buduje jak najlepsi.
|
Co tam sedzia w finale pucharu Niemiec takiego wała strzelił to co to przy tym arbitrze dzisiejszym :D
|
No no taka obrona ugralismy 1pkt. Remis satysfakcjonujacy.
|
Słaba gra i dobry wynik :)
Na pewno nie zasługiwaliśmy żeby ten mecz wygrać a i Ruch nic specjalnego nie grał więc wynik jest jak najbardziej ok. Zostały 3 kolejki do końca i ten wynik sprawia że wszystko w naszych rękach bo jak wiadomo Ruch ma jeszcze spotkania z Legią w Warszawie i Lechem w Poznaniu a tam raczej nie ugra za dużo,mają jeszcze u siebie Pogoń i też im łatwo nie będzie. Teraz 3 kluczowe mecze,teoretycznie 7 pkt w 3 meczach powinno nam dać to 3 miejsce na koniec 2 wygrane u siebie[Górnik,Zawisza] + remis z Lechią ale jak będzie to zobaczymy W tym sezonie nie wygraliśmy jeszcze z Górnikiem i Zawiszą więc okazja na rewanż znakomita EDIT///Co do karnych,moim zdaniem obydwa zupełnie z niczego PS: Oby na mecz z Górnikiem wrócił Bunoza bo gra Czekaja to kabaret niesłychany |
Czekaj powinien zmienić profesje.
Jego atutem są jedynie warunki fizyczne. Typowy mecz ekstraklasy. Brawo dla Miśkiewicza za dwie dobre interwencje. Ekstraklasa do spółki z resztą towarzystwa zamiast tępić ultrasów powinna surowo karać wszelkie oznaki rasizmu. Kibicom Ruchu dedykuje poniższy obrazek. http://www.aizuddindanian.com/voi/images/racism1sr.jpg |
Cytat:
Dla mnie to był towarzyski mecz, szkoda tylko że nie zdecydowali się postrzelać także po przerwie bo na fali początku nieopatrznie postawiłem +5,5 gola. Pytanie czy ostatnie złudzenia prysną już w sobotę czy dopiero jak dostaniemy w dup.sko od Lechii? A Jankowski dziś nędzny |
Cytat:
|
Dokładnie jeśli nie chcemy grać w pucharach wystarczy koślawo odwołać się od decyzji i spokojnie walczymy o 3 miejsce. Ale niestety wynik ponad stan na jesień zamroczył co poniektórych.
|
Młodym Polakom z Ruchu nie chciało się umierać za Ruch.
Młodym Polakom z Wisły nie chciało się umierać za Wisłę. Sprawiedliwy remis. W ogóle uwielbiam jak z cichapenk umierają forumowe mitoaksjomaty, tak jak ten teraz o młodych Polakach co zawsze dupą po trawie i w ogóle za Wisłę to ho, ho... Czemu wszedł na boisko Garguła ? |
Cytat:
|
Mecz oglądałem mało uważnie - zwłaszcza drugą połowę. O co chodzi z zachowaniem kibiców śmieRdzieli?
Dobrze, że Brożek zaczął strzelać. Szkoda, że mistrzostwo prawie rozstrzygnięte, bo Lech za tydzień może być już w 100% pewien drugiego miejsca i wcale nie będzie umierał, aby wygrać z Ruchem w przedostatniej kolejce - kalendarz niby mamy lepszy od Ruchu, tylko, że za chwilę mecze Lecha i Legii będą w gruncie rzeczy o czapkę gruszek... A o 3.miejsce "rywalizacja" wydaje się być wprost "pasjonująca". ;) |
Cytat:
Osobiście przypuszczałem, że u buków były jakieś zakłady czy wejdzie czy nie. |
Misiek bardzo dobrze i w końciu z fartem - coś nowego
Nasza gra w defensywie - elektrycznie chociaż ciut lepiej niż w ostatich meczach wyjazdowych - coś nowego Nasza gra w ofensywie mimo dwóch bramek kiepska zbyt mało sytuacji stworzyliśmy , fajnie że Brożek zapakował 2/2 i to na wyjeździe - coś nowego 34 kolajka za nami zeszlo.pl narzeka na Wisłę po raz 32 - tutaj akurat po staremu. Stanowski po klęsce jego Barcelony w wysigu po jakies trofeum odreagowuje tradycyjnie na Wiśle:P A że jeszcze Burego udało się złapać u buka to bol czterech liter znacznie uśmierzony.:P |
O naśladowanie odgłosów małp po tym jak Donald leżał faulowany bodaj.
Ale może jestem zbyt wymagający. Przecież to Polska, Śląsk, biedny Śląsk i jego biedota. |
Nie słyszałam tych odgłosów małp, natomiast takie zachowanie jest poniżej wszelkiej krytyki.
Czy to Polska, Kazachstan czy Stany powinno się to tępić i nie dawać na to przyzwolenia. "Pogratulować" rozumu tym małpującym. |
Remisik na wyjeździe i podobnie wielki optymizm wlał się w serca jak po niedawnym 2:2 w Warszawie. A co było później ? wszyscy wiemy.
Juz widzę jak wygrywamy 2 mecze u siebie i remisujemy w Gdańsku. Otrzeźwiejcie w końcu. Najlepszym podsumowaniem tej rundy (wiosennej) jest fakt, ze Wisła zajmuje w niej przedostatnie miejsce w tabeli. I to chyba mówi wszystko o przygotowaniu zespołu na wiosnę. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
taka sama jak na jesień? dobry jesteś -Jovanovic -Głowacki -Boguski trzech zawodników którzy grali w każdym meczu na jesień. Przypominam, że to jest stan obecny, a 2-3 tyg temu lista była znacznie dłuższa |
Cytat:
Tłumaczenie beznadziejnego przygotowania zespołu do rundy wiosennej - kontuzjami jest więc śmieszne bo jak widać Głowacki w tamtych meczach grał ale jak widać niewiele mógł zrobić. Polecam mniejszego słuchania smudowego pier....nia, bo z prawdą nie ma to wiele do czynienia. Znalazł sobie teraz bajeczkę mającą przykryć fuszerkę, która odwala od poczatku rundy czyli przedostatnie miejsce w tabeli podczas wiosny. |
My w ataku pozycyjnym nie istnieliśmy w tym meczu. Teraz mamy dobry zespół na grę z kontry i tak należałoby grać nawet z naszymi sąsiadami w tabeli. Kontrola meczu to coś na co ewentualnie możemy sobie pozwolić z ligową depresją (a i to nie zawsze, jak pokazał nam choćby Widzew).
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie no, ale na powążnie, Boguski coś tam dawał drużynie. Na pewno więcej niż Guerrier w niektórych meczach. |
jakim jest piłkarzem to każdy wie, to że był piłkarzem PODSTAWOWEJ JEDENASTKI to też KAŻDY widział
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl