![]() |
Zdrajca!
Władza manipuluje moim loginem, bo wiedzą, że ten obecny "Moderator." nie jest rozpoznawalny i nikt go nie będzie utożsamiał ze mną. Chyba się poddaję, nie skruszymy tego betonu jednak... |
http://ihero2012.com/hero-1488071187-20140515.html
odkurzyłem klasyk, nie pamiętam już kto to wrzucił pierwszy |
Panie Moderatorze. poważnie rozważam oddanie całego głosu na Pana.
Ma Pan może swojego zastępce? :) |
Nie poddawaj się ....walcz....:D
|
Cytat:
|
|
AVE PYSIO
jebać agenckie udające moderatorów niemieckie ....y niszczące portal i wiślacką atmosferę składam ofiarę na pochybel s....ysynom <podpalam się> |
Cytat:
Zwyciężymy! Już 45% poparcia! |
Po przekroczeniu 50% odpal sobie to
http://www.kurshtml.edu.pl/html/zielony.html Będziesz przygotowany do wielkiej reorganizacji :D |
"najpierw cię ignorują. potem śmieją się z ciebie. później z tobą walczą. później wygrywasz"
|
Etap ignorowania mam za sobą, teraz się pośmiali, a obecnie walczą ze mną.. :)
Coś czuję zwycięstwo w tym pojedynku! Mam Wasze poparcie! |
Dzięki za poprawienie humoru w tym smutnym dniu :)
Pysio jedno Ci trzeba przyznać trollowales w Internetach zanim to było modne, a dalej się trzymasz prawilnie :D |
Wole Kubusia, tym bardziej, że coś Pysio podrożał skoro woła sobie 3 tysiączki.
A tak apropo to dziwie się, że ten temat jeszcze nie jest zamknięty. |
|
dobra rada, wrzuc szkic swojej wizji na wyglad strony/forum, zobaczysz jak drastycznie poparcie wzrosnie
popieram kandydature! |
Tak chciałem tylko wspomnieć, że jednym z pomysłów założyciela tego tematu było wysyłanie skanu dowodu osobistego do wglądu moderatorom ;)
|
Szefie, nie daj się podpuścić czerwonej hołocie.
Poznasz czerwonego po nicku jego. Tylko Nowa Pysica!!! |
dajesz dajesz, mogą być jaja
|
Cytat:
Ale niech stracę. Dorzuciłem wam te 6 starych głosów :) |
Pomysl z dowodami nie jest wcale taki zly. Gimbaza z przyczyn oczywistych by odpadla w przedbiegach a forumowe trolle nie bylyby juz takie harde w poczynaniach nie bedac anonimowymi:)
Forumowy Korwinie walcz o prawde!!! Jestem ZA. |
Cytat:
Pysio, daj przykład. Czekamy na skan. |
publicznie! nie tylko do adminów!
|
Kanciapa naszego nowego moderatora? I nasz nowy moderator we własnej osobie :>
http://img190.imageshack.us/img190/4042/krzysiek2.jpg |
Mistrzu drogi chetnie sie podejme organizacji i przywodztwa forumowego Sturmabteilung w celu zgladzenia jakiejkolwiek opozycyjnej sily.
|
Brawo Panowie ,dawno się tak nie uśmiałęm. Pysio Ty chyba do śmierci pozostaniesz kosmitą.
Pomysł jak zwykle .. schizofreniczny. :D |
Dajesz pysio, warto spróbować :) A nuż rzeczywiście zmienisz cokolwiek na lepsze. Wszyscy chcemy dobrze dla tego forum, więc czas na zmiany!
Niestety niechcący zagłosowałam na "nie" w ankiecie (:D), więc pysio pamiętaj, że masz o jeden głos na "tak" więcej i jeden mniej na "nie". |
Nie sądziłem, że te czasy jeszcze wrócą :D stare forum i początki nowego rulezzz. Pysio jesteś niereformowalny. Zagłosowałem na nie, ale nie zniechęcaj się. Jak wrzucisz aktualne focie z szalikami z herbem i oficjalnie potępisz Bednarza albo zmusisz go do publicznej ekspiacji mogę zmienić zdanie!!
Ile to już lat :D. |
Cytat:
|
Cytat:
PS. aha zapomnialem o PSie - gorszy od framata pysio nie bedzie:D |
jakieś zmiany by się przydały na tym szarym jak pi__a forum ;)
|
Był FraMat, może być pysio.
Rozumiem, że robimy akcję afirmacyjną? Niepełnosprawni intelektualnie, pełnosprawni na forum? Jestem za :D |
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje moderator Wiślackiego forum, nieeeeech żyje nam!
Pysio - cztery razy tak! |
Cytat:
|
Będzie jakaś debata na żywo?
|
|
Cytat:
Pod warunkiem że Pysiowi zainstalują w psychiatryku skype. Czekamy na plakat wyborczy. |
Cytat:
--- Pytanie do naszego nowego moderatora - czy prawdziwe są plotki, od których huczy miasto, że wislakrakow.com jest dla Ciebie tylko przystawką - następnym celem będzie fizyczna eliminacja rosnącej w siłę grupy Sharks? |
Cytat:
Cytat:
http://www.qlturka.pl/projects/qltur...97b3ed069d.jpg |
Ja mysle ze to glos sprzeciwu wobec praktyk innego wielokrotnie nagradzanego zaszczytnym mianem najgorszego moderatora.
Moze byc FraMat modem, moze byc i pysio. Bardziej oderwany od rzeczywistosci nie bedzie. |
mój głos masz, pysio.
ale debata musi być, z przekazem video koniecznie, bo trzeba ocenić postępy poczynione przez Ciebie w ciągu ostatnich 12 lat! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl