![]() |
Post do ludzi co idą na młyn (z forum SKWK):
Cytat:
|
mam nadzieje na wynik 2/3-0, nie bardzo widze jak mieliby nam zagrozic. zapewne sprobuja ostrej,agresywnej gry; mam nadzieje, ze w takim przypadku sedzia bedzie reagowal wlasciwie
|
Cytat:
|
Tez macie jakies takie wyjatkowe cisnienie na te k**wy??
bo ja niepamietam zebym na jakiekolwiek derby byl nabuzowany i odliczal dni/godziny do niedzieli :) |
Chyba nie Ty jeden. Już się nie mogę doczekać tej niedzieli. A ciągnie się okropnie, szlak mnie trafia, że to dopiero piątek :P
|
Sporo osób też czuję chyba,że w koncu jest okazja ich naprawdę solidnie stłuc i zgnoić
|
Czy parchy sprzedały wszystkie bilety jakie od nas w łasce otrzymali?
|
Niemal tak samo jak wyniku, ciekaw jestem oprawy przygotowanej przez SKWK.
|
|
Cytat:
Czuje że przejedziemy się po nich jak walec... zarówno piłkarsko jak i kibicowsko. |
Sami morale mają niskie. Kilku starozakonnych chłopaczkow z pracy narzeka na frekwencji z ich strony. Ba zapytani o winik sportowy twierdzą że czeka ich w........ Miód na moje uszy.
|
Co Wy mówicie? Bramka w 90 min? My mamy ich zdominować od pierwszej minuty i strzelić najlepiej 3 bramki
A oni nawet żeby nie mieli wjazdu w nasze pole karne.Mamy ich po prostu rozjechać! |
Znacie ten suchar? Kibic Wisły do kibica parchów:
- Wiesz jak smakuje Mistrzostwo Polski? - Nie.. - To się spytaj dziadka, bo ojciec nie pamięta. Hahaha. - ale mój dziadek nie żyje.. (chwila ciszy) - to się ....a nigdy nie dowiesz :P |
Dudka jak dla mnie moglby zagrac :)
http://www.youtube.com/watch?feature...l3dl3d6Y#t=300 ehh, zajebisty to byl dzien. Prosto z obrony mgr. na derby |
temu Strausowi nie powinno sie wiele miejsca zostawić bo sporo zamieszania robi w ofensywie
|
Cytat:
|
Panie i Panowie!
Jutro na meczu przeprowadzona będzie zbiórka na pomoc dla Towarzystwa Sportowego WISŁA! Każdy więc wrzuca kasę. Liczy się każda złotówka. AVE WISŁA. |
"Zapamiętaj parchu wchodząc w nasze progi, zdejmij szalik z szyji i przywiąż do nogi" - taki napis dziś w windzie ktoś wyskrobał :)
|
"My Wisełko Cie kochamy za Ciebie gardła zdzieramy,
znów na wyjazd wyruszamy niech wiedzą pasiaste chamy, że Ty z nimi teraz grasz" |
najlepsze jest to, czytając palestyńskie fora od razu nasuwa mi się jedna myśl, mianowicie te pi.zdy bardziej zajmują się Nami niż ich nędznym kulawym klubikiem. Gdzie nie luknę to GTS to GTS tamto, jestesmy tacy owacy nawet już nam nazwy Dalinu przypisują itp. żyć bez nas nie mogą! jakby Nas nie było to ich nędzne śmierdzące życie nie miałoby sensu! żal jednym słowem u Nas najważniejsza jest Wisła i z nich się tylko nabijamy a u nich śmierć Wiśle tego wykartkować tamtego... zero o ich samych hahahaha no ale co można wymagać od ograniczonych parchów?
|
Na poprawę humoru: www.youtube.com/watch?v=pwX4eh9amPE
|
Cytat:
|
na forum lasek w paski ktoś jasno się wyraził jako jedyny
: "no ja niestety nie mam złudzeń , wg mnie będzie jak z Legią , łomot z przytupem ale i z otwartą grą . ." |
Słabiutka jakość, ale taka brameczka mi się marzy...
http://www.youtube.com/watch?v=cLcr5...re=c4-overview W sumie przed tamtym meczem miałem takie ciśnienie jak teraz :) Jutro o tej porze już będę pewnie pod stadionem, bo w domu nie wysiedzę :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Coś w stylu "jestem za, a nawet przeciw" :D
|
Pozwolę sobie zadać dwa pytania:
1. Ile konkretnie trwa wyrobienie karty kibica? Na stronie przeczytałem, że jest to kwestia "kilkunastu minut". Podejrzewam, że wielu chętnych jutro do wyrobienia nie będzie. Pamięta ktoś ile czekał na wyrobienie takiej karty? 2. Tak dla pewności abym załapał się na bilet na jakikolwiek sektor, to mniej więcej kiedy muszę realnie zjawić się w Krakowie? Dwie godzinki przed meczem będzie ok? (przed tym, jak jeszcze karty kibica nie były obowiązkowe i jak chciało się kupić bilet w kasie, to pamiętam, że to była masakra. Zdecydowanie za wolno trwa ta sprzedaż, wchodziło się na połowę meczu) Z góry dzięki, wiem- pytanie nr 2 trochę "dziwnawe" ;) |
Jeszcze 22,5 h!
|
Cytat:
2. Dalej jest to samo. Mecz o 15.30 czyli żeby spokojnie kupić bilet trzeba być od razu po otwarciu kas. O ile jeszcze bilety zostaną. |
Cytat:
2. Tak dla pewności to najlepiej jakbyś był o 10 rano jak otworzą Strefę Kibica, a może nawet trochę wcześniej. I pamiętaj, że najpierw będziesz musiał stać w kolejce do KK a potem w kolejce po bilety. |
Ciśnienie kibicowskie na boisku nie gra. Pomaga, ale nie gra.
Chłodno patrząc mamy więcej atutów i trzeba to wykorzystać. Wyświechtanym frazesem byłoby to, że jutro oczekuje walki. Bo walki oczekuje w każdym meczu. Jutro mają wyjść na wojnę. |
Zaryzykuję pytanie tutaj,bo więcej ludzi zagląda, może obędzie się bez bana.
Okazuje się że w Polsacie Sport nie ma derbów i potrzebuję ustawić teściowi w komputerze bo w jego przypadku osiedlowa knajpo-mordownia raczej odpada. Pytanie: co w tej chwili jest najlepsze? DRHTV zawsze dawało radę, ale ostatnio coś tnie. Cała reszta typu Active ma jakość jakby grały ludziki lego. Jest jakaś nowa stronka z dobrą jakością obrazu? |
Cytat:
Polecam weeb.tv ale trzeba mieć wykupiony abonament. Może przez sopcast? Choć nie wiem jak się spisuje bo ja już się dawno przerzuciłem właśnie na weeb.tv. |
Cytat:
Zresztą jak większość postów w tym temacie - niestety żal czytać. Poza kilkoma normalnymi wypowiedziami, względnie merytorycznymi (na temat meczu) większość chwali się słowotwórczo (w tym wypadku chamsko i bezmyślnie) od pierwszego posta poczynając. Meczu spodziewam się nieładnego choć zaciętego. Myślę, że wygrana Wisełki jest jak najbardziej oczywista choć sądzę, że nie wysoka -> ze 2:0 bym obstawiał. |
Polecam tę stronkęhttp://www.meczyki.pl/
|
Semir jednym elementem techniki piłkarskiej pokazuje, jak niewiele trzeba w polskiej lidze, aby robić pośmiewisko z obrońców.
|
Sarki jak zwykle nic oprocz szybkosci.
|
Kazdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie!!
Zawsze nad wami pierdo..nymi żydami!! It's time to say good bye :D Semir bezwzględnie gracz meczu, Głowa spokoj w obronie a Guła wejście smoka... Pięknie, choc moglo byc lepiej bo zmarnowanych setek też bylo sporo, ale liczy sie wygrana i 3 pkt :) pozdro z wielkopolski |
Pierwsza połowa fantastyczna - jak z kuchenkami, tylko trochę w innym stylu. Cierpliwe czekanie i pewnym momencie zmasowany atak.
Za to druga powinna się zacząć od spokojnego podwyższenia wyniku, potem niepotrzebna nerwówka, ale na szczęście Guła zaliczył wejście smoka. A do matołów, którzy rzucili race na murawę - pier*olnijcie się nimi w łeb i wsadźcie je sobie w tyłek. Na legię można było zrobić fajną oprawę bez piro i pokazać, że można kibicować bez tego. Ciekawe, czy któryś z tych debili pomyślał, że mógł trafić w Miśkiewicza - to oczywiście pytanie retoryczne. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl