![]() |
Cytat:
Cytat:
Co do reszty - oby. |
Cytat:
|
Tylko 3 punkty mnie interesują w tym meczu !!
Każdy inny wynik przyjmę z rozczarowaniem. Wierzę w naszych, doić krawaciarnię! Hat trick Brożka 3:0 i do domu! |
obyś sie nie rozczarował
|
Mają ich zniszczyć!
|
http://www.youtube.com/watch?v=rBTreaMQ1kw i tyle :-)
Brak Brożka to byłaby katastrofa.. jeszcze w meczu z Legią.. Legia nie ma tego problemu bo tam jest więcej równorzędnych zawodników, szeroka kadra i długa ławka i co najwazniejsze ma kto strzelac bramki.. u nas jest na dzis dzien tak skonstruowany skład ze ktos wypada i jestesmy w dupie. kontuzja Miśkewicza = brak bramkarza kontuzja Głowy = brak obrony kontuzja Stjepanovica = brak srodka pomocy kontuzja Brożka = brak napadu A Legia ma w kim wybierac i u nich tych brakow nie widac. |
A tak z ciekawości rzuciłem oko na forum krawaciarzy. Są raczej pewni zwycięstwa. Fajnie byłoby trochę namieszać i nawet bez Brożka ich pokonać.
|
|
Beda kibice legii ?
|
nie, mają zakaz .
|
Cytat:
|
W tamtym sezonie byliśmy "chłopcem do bicia", a Legia i tak miała spore problemy (sędziowie, ach sędziowie), by wywieźć z Krakowa 3 punkty.
Nadzieję daje to, że nie zagra Kuciak, który warszawiakom niejednokrotnie ratował dupę. Jeśli agresja i zdecydowanie na boisku połączą się z siłą trybun, to już w pierwszych minutach może zrobić się dla nas całkiem smacznie. Jedno jest pewne - nie robię sobie wielkich nadziei na rewelacyjny wynik, ale jestem przekonany, że żaden piłkarz nogi nie odstawi. Już samo to powoduje, że z każdym dniem czas płynie wolniej. |
Kolejne osłabienie Wisły przed Legią? Ogromny siniak Donalda Gurriera
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ny_siniak.html |
W dzisiejszej GW ,Smuda stwierdza,ze Paweł na 99% nie zagra.....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
w takich meczach przyciąga się ludzi na następne.... musimy to wygrać i zagrać ładnie.
|
Cytat:
|
Niestety nie będzie mnie na R22 tego popołudnia. Ale liczę, że Wiślacka brać (bez Drozda, który poza politykowaniem nigdy w tematach Wisły się nie wypowiada) poniesie naszych do zwycięstwa!
|
Pobaw się tabletem nowoczesny postępowcu i powstrzymaj się od odniesień do mnie bo jeszcze ktoś pomyśli że mam z tobą coś wspólnego, a z taką plamą nawet Wizir sobie nie radzi.
|
Jeśli Paweł nie wystąpi w tym meczu to niestety może być ciężko o coś więcej niż 0-0.
Oczywiście liczę na pełne zaangażowanie i grę na poziomie meczu z Lechem. |
Cytat:
Skład mieliśmy bardzo podobny , ambicja wtedy kipiała ( jak rzadko w zeszłym sezonie), a dziś mamy w końcu drużynę . każdy wynik jest możliwy , ale wierzę że stać nas na wygraną |
nasze zwycięstwo będzie na pewno większym zaskoczeniem niz zwycięstwo Legii. Ale i tak moim zdanie najbardziej prawdopodobne jest 0-0
|
Przy Radowiciu postawić na pół metra Stolarskiego i na 3 m Chrapka ... reszta Legii to nie są znowu jakieś asiory ...
|
Jeśli zagramy bez Brożka to niestety ale pierwsza porażka w sezonie wisi w powietrzu. Bardzo chciałbym się mylić. Może Małecki przypomni sobie wreszcie jak się gra w piłkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
piłkarzom należy przypomnieć wydarzenia z meczu sędzia warszawa - WISŁA KRAKÓW, powinni za tamte jaja roznieść w pył te szmaty z warszafki takie moje zdanie
|
Źle że Legia przegrała z Limasolem ... - pozostała im liga by udowodnić że nie są słabi. Nie odpuszczą w niedzielę.
|
Cytat:
|
Szymon Marciniak rozjemcą niedzielnego meczu przy Reymonta.
W tym sezonie arbiter z Płocka prowadził Wiśle już 3 spotkania: 3 kolejka Ekstraklasy: Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 0:0 5. kolejka Ekstraklasy: Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 8. kolejka Ekstraklasy: Cracovia - Wisła Kraków 1:1 |
Cytat:
Dobry sędzia, nie powinno być problemów. Mam taką nadzieje ;) |
Warszawskie wiewiórki podają, że Radović nie zagra w niedzielę.
|
kontuzja
oto co powiedział Jan Urban:
Cytat:
|
Co powiecie na wystawienie w ataku Donalda ? (jeżeli będzie mógł grać)
Ma chłop przyjęcie, ma szybkość, ma strzał. Nie ma pojęcia o taktyce, więc nie ma obawy że będzie miał nawyki obrońcy, czy pomocnika. Ma ciąg na bramkę i dużo sił do biegania. Nie wie co to spalony :), ale jednak jest szansa że mu się uda raz albo dwa wstrzelić. Nieźle skacze wiec może coś głową zgrać w przeciwieństwie do Boguskiego. Może też skakać z obrońcami. Moim skromnym zdaniem ciekawy wariant jeżeli i tak nie mamy napastnika jeżeli nie gra Brożek. |
Podsumowujac:
Kuciak: Out Radovic: Out Vrdoljak: Out Kosecka: Out Saganowski: Out Mikita: Out Ojamaa: Wątpliwy Cichocki: Wątpliwy (nie wiem co to za gosc) |
Cytat:
Na razie na pewno nie zagrają TYLKO albo AŻ Kuciak Vrdoljak Saganowski Radovic o Koseckim cos nie mowia ostatnio a tą reszta bym sie nie przejmowal bo dopiero sa wprowadzani |
Cytat:
|
Cytat:
tutaj Smuda o Brożku i tak jakby o Guerrier'ze http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...iedziele_.html |
Z Radovicem sie moze okazac ze to sciema i zaslona dymna i Serb zagra w meczu z Wisłą ,takze spokojnie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl