Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Posumowanie sezonu 2012/2013 i prognozy na sezon 2013/2014 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9065)

WISŁAZWE 12.06.2013 19:43

Przewidywania na nowy sezon:

Dla trenera:

-Wygrać DERBY!
-Wziąć za jaja naszych kopaczy.
- sprawić aby oko Kibica częściej się radowało patrząc na grę Wisły ( te marzenia...)

TOMEK 11 12.06.2013 19:51

napastnicy kur.wa napastnicy, po Bełchatowie strzeliliśmy najmniej bramek w tej lidze..

South 12.06.2013 20:09

Za dużo po tym sezonie się nie spodziewam ,generalnie wobec Smudy i jego podopiecznych oczekuje tylko by doj*bać przerzutom tyle razy ile tylko będzie można :)

a walka o puchary będzie miłym zaskoczeniem :)

Eternit 12.06.2013 20:19

Dla mnie plan minimum na przyszły sezon to:
- wygrać Derby tyle razy ile to możliwe
- zakwalifikować się do grupy mistrzowskiej (koniecznie!)
- powalczyć w Pucharze Polski

KOMINEK 12.06.2013 20:47

Dla mnie zakwalifikować się do górnej części tabeli. I w drugiej części sezonu ogrywać zawodników na nowy sezon

marian paździoch 12.06.2013 22:00

Przede wszystkim aby Franek zmienił oblicze tej drużyny. To znaczy, żeby nie powtarzała się sytuacja, że na Reymonta przyjeżdża Podbeskidzie czy inna Korona jak po swoje. Bo to naprawdę bywało irytujące. I mam nadzieję, że to bd już tylko i wyłącznie czas przeszły. A zacznie się nowy, świeży rozdział.

Kryniu 13.06.2013 13:56

Teoretycznie 7 miejsce w lidze można zaliczyć do górnej części tabeli(dla sąsiadki szczyt marzeń) . Jeśli chodzi o Puchary, zagra w nich Piast, wcześniej grywała Jagiellonia oraz Ruch. Liga jest tak słaba że wystarczy aby drużyna miała chociaż zalążek prawdziwej techniki i można się bić o czołową 4( my z fujarami mamy 7 miejsce). Zobaczymy jak obecny mistrz poradzi sobie w Europie, wtedy sprawdzi się kolejny raz wartość naszej ligi

huberix 17.06.2013 16:35

Ogółem nie wiedzieć dlaczego, ale mam dobre nastroje przed nadchodzącym sezonem.
Myślę, że nasze ''gwiazdy'' widzą iż tak grać nie wolno itd. i teraz sie postarają.
Smuda- człowiek na plus i minus. Plusem na pewno jest to,że kondycje nasi bedą mieć oraz to, że chyba,CHYBA będą walczyć.
7 miejsce jest dla nas w nadch. sezonie bardzo realne zważając nawet na to iż kilku zawodników odchodzi.
Ale z Małym,SarkimMiśkiewiczem i jeśli przyjdą Makami i Pacheco itd. to o min. 5 miejsce jesteśmy w stanie się bić bo jak wspomniałem , ci zawodnicy których wymieniłem w poprzednim zdaniu to osobwy które będą walczyć bo widać że im zależy. Młodych tu nie wypisuję bo niezależnie czy chęć będzie to dośw. brak i trudno tu mówić, żeby już w nast. sezonie decydowali oni o sile BG.
Zachęcam wszystkich do chodzenia na mecze w nadchodzącym roku, bo jak mówił Łysy. Wisła wyjdzie z dołka w połowie 2014 r., więc przyjdźmy na mecz, kupmy koszulkę by wspomóc klub. Mamy szansę się odbudować, ale to wymaga pomocy każdego kibica !!! TYLKO WISŁA

thechris 17.06.2013 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1317630)
my z fujarami mamy 7 miejsce). i

Ósme przynajmniej sportowo... więc na styk. Zagłębie zdobyło 40 pkt na boisku w tym 6 na Wiśle. Poza tym dwa punkciki Wisły mniej i byłoby 10 miejsce więc bez podniety bo ni ma czym.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl