![]() |
Siejewicz sędzią meczu... Pewnie będzie oddawał to co jego ekipa zabrała Wiśle w meczu z pewną komandą z Warszafki
|
Cytat:
|
Racjonalnie (bo nie racjonalnie wiadomo kibic zawsze wierzy) rzecz biorąc to nie widzę wielkich szans na pozytywne dla nas rozstrzygnięcie. Nie wturlaliśmy niczego sami Widzewowi, mielibyśmy wturlać w Poznaniu ?
Co prawda oni grają gorzej u siebie, ale aktualnie jesteśmy po prostu dramatycznie słabi. I zryw z Legią tego obrazu nie zmienia. Cytat:
Choć bez dwóch zdań to co najmniej dziwne, że on sędziuje. Wygląda na próbę upieczenia dwóch pieczeni na jednym ogniu. A. patrzcie, dla Wisły też się mylą. B. a przy okazji przewaga się powiększa. I przy okazji. Widać ile warte jest tupanie nóżką łysego. A jak się "pomyli" na naszą korzyść to co, jakaś "galeria słąw sędziowskich" będzie :mysli::haha: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Remis jest w zasięgu
|
No cóż jeśli zagramy dobry mecz będzie to kolejny gwoźdź do trumny naszego treneiro...
Wiem, że pokrętne myślenie ale to znaczy nie miej nie więcej, że trener nie ma zielonego pojęcia jak zmotywować drużynę. A oni spinają się tylko na górę tabeli |
wygrajmy... ale by było fajnie:) lech to drużyna najbardziej znienawidzona przeze mnie w ekstraklasie ;-)
|
Cytat:
|
Skład taki będzie pewnie od nowego sezonu zawsze jak dzisiaj.do boju Wisełko.Po wygraną na przekór wszytkiemu!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Miśkiewicz- Stolarski, Głowacki, Uryga, Bunoza - Małecki, Burliga, Wilk, Garguła, Sarki - Sikorski.
Skład w stylu #yolo. Będzie ciekawie :D |
Cytat:
A poważnie to też mam taką nadzieję |
Nie ma naszych na trybunach.Ktoś coś wie?
|
Straciliśmy przynajmniej jedną flagę- Nieobliczalni.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podsumowując mecz:
Miśkiewicz- przy bramce nie miał szans, ktoś powinien go nauczyć wykopywać piłkę. Stolarski- poprawny, na początku było widać zdenerwowanie, a potem ładnie czyścił. Głowacki- dobry w defensywie, jeden największy błąd, nie upilnowanie przy bramce. Bunoza- jak wyżej. Burliga- ładnie podłączył się do akcji, ale nie wykorzystał swojej sytuacji. Wilk- jak zawsze najbardziej waleczny, chociaż zdarzały mu się błędy. Uryga- nie widoczny. Małecki- szarpał, walczył. Garguła- bez komentarza. Sarki- kilka akcji w pierwszej połowie, zawsze zwód na prawą nogę, w drugie połowie nie widoczny. Sikorski- chyba najbardziej widoczny zawodnik w Wiśle, walczył, starał się, chciał się pokazać, nie wykorzystał sytuacji, którą sam sobie wywalczył- szkoda. Boguski- dobre wejście z ławki, ładna akcja, złe podania. pozostałych nie byłem w stanie ocenić za krótko grali, nie pokazali nic szczególnego... Ogólnie mecz na remis, ale jak nie oddaje się celnego strzału na bramkę, to nie można zremisować, a co dopiero wygrać. |
Nawet niezly mecz Wisly, pokzaujacy ze lepiej stawiac na Stolarskich niż Jovanoviciow. Mecz ten i z legia pokazuje ze w tej druzynie jest potencjal, kurcze mam nadzieje ze nast sezon my utzremy nosa pyrom i calej lidze. Wynik schodzi na drugi plan ze wzgledu na glupi (jak sie okazuje) sposob stracenia cennej fany wg mnie jedna z lepszych wyjazdowych. No nic z jednej strony szacun dla tych co sie w Poznaniu zjawili z drugiej trzeba byc skoncentrowanym na tym co sie robi...
|
Dobrze, że po meczu z Piastem zaprzestałem oglądać meczy Wisły w TV. Wam też radzę tak postąpić, świat się nie kręci tylko wokół Wisły, a jak sobie ją odpuścicie na jakiś czas to dostrzeżecie, że życie jest jednak piękne :)
Od przyszłego sezonu liczę, że Wisełka będzie znowu wielka! Hooah! |
może kibic sukcesu??? najwięksi przegrani to Kulawik i Legionista bo w poniedziałek ewentualnie za kilka kolejek jeden z nich pożegna się z Wisłą a mecz z Górnikiem może być przywitaniem nowego starego trenera Wisły
|
Cytat:
|
|
Krew mnie zalewa jak muszę patrzeć na to co ci ludzie wyprawiają z moim ukochanym Klubem.. Ile jeszcze trzeba przeżyć upokorzeń? Czy oni nie mają zwykłych, ludzkich ambicji? Jakbym zawalał każdy ważny projekt w robocie to powiesiłbym się ze wstydu.Hańba dla nas, a dla tych kopaczy kasa, fury i łatwe dupy wyrywane w krakowskich dyskotekach.Przegraliśmy po 2 mecze w sezonie z amicą i ległą. Dobrze, że cracovia spadła, bo pewnie 2 razy poleglibyśmy w derbach. Co i tak nas czeka w nastepnym sezonie.. Idziemy po równi pochyłej, to przedostatnia faza upadku Wisły. Brak kasy, jakichkolwiek perspektyw i co najwazniejsze ludzi z ambicjami. Ogrywa nas kto tylko ma na to ochotę. Śmieje ise z nas cała Polska, wszyscy chca odreagować lata kompleksów jakich nabawili się wzgledem Wisły. Jeden spadek już przeżyłem, drugiego nie chcę na oczy widzieć..
A póki co niech panowie piłkarze nawet nie wychodzą na te ostatnie 5 spotkan. Przegrali już co mieli przegrać. Więcej wstydu nie potrzebujemy |
Wstyd? Wstyd to my teraz mamy tracąc flagę . Jakim sposobem amika nam ją zabrała skoro był sektor buforowy?? Ktoś ma więcej info? Co do meczu czego wy się spodziewaliście grając takim składem? Nie chce już nigdy ogladać Garguły w tej koszulce !
|
Cytat:
Może za mocno poprzednio zabrzmiało. |
Cytat:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...leria-material Cytat:
|
Cytat:
|
|
LUDZIE, DZIWIE WAM SIĘ, BRONICIE TEGO SZMELCU, KTÓRY NASI BIAŁĄ GWIAZDĘ NA PIERSI ZAMIAST PATRZEĆ TRZEŹWO...GRA Wisły to dno, brak stylu, koncepcji, zaangażowania i odpowiednich piłkarzy....
|
Ciężko znaleźć jakieś pozytywy po tym meczu ale na pewno trzeba coś odnotować. Gra Pawła Stolarskiego, który nie zaczął najlepiej ale z każdą minutą czuł się pewniej. Myślę, że będzie z niego niezły piłkarz, wiadomo że x błędów pewnie jeszcze zrobi zanim jego występy zbliżą się do ideału.
Kolejny pozytyw to gra Patryka Małeckiego, najlepszy piłkarz na boisku w barwach Wisły i jeden z z najlepszych piłkarzy całego spotkania. W tej rundzie ma różne mecze, dobre, średnie czy tez słabsze natomiast widać że nie traci głowy na boisku. Dobrze że koncentruję się na graniu. Dobrze wyglądał również Głowacki. |
Gdy szukasz honoru nie ważne czy sprzymierzysz się z policja czy ochrona
|
A w Poznaniu takie obyczaje są, ze Kibole z ochrona dupy dają sobie wciąż...
|
DJ Hazel wstyd nie wsyd trzeba było jechać na wyjazd i zapełnić cały sektor gości to nie było by takiej sytuacji na pewno !!!!
|
Cytat:
|
I to pokazuję właśnie "siłę" Wisły i polskiej ligi. Małecki przez pół roku w Turcji nie dawał rady się dostać nawet do meczowej 18-stki. Wraca po tym czasie do Wisły i gra w podstawowym składzie i radzi sobie nie najgorzej w sumie. Nosz ku*wa......
|
Cytat:
Po 2 piłkarz zmieniając ligę, kraj potrzebuję czasu, prezentuje się całkiem inaczej, wpływa na to mnóstwo czynników, wszystko zależy od człowieka, jak szybko się zaaklimatyzuje itd. To oczywiste, że w Turcji liga jest dużo lepsza, ale nie można też patrzeć na to w taki sposób jak napisałeś. Popatrz np. na Sernasa, może trochę inny przypadek, ale porównajmy jego dorobek w tym sezonie w Polsce - 0 goli. W Turcji na wiosnę strzelił już 6 i zaliczył kilka asyst - w sumie można stwierdzić, że ta turecka liga kiepściutka :-) |
Cytat:
|
Trzeba sie cieszyc z tego, ze Stolarski z Lechem poradzil sobie swietnie. Beda z Niego ludzie
|
Ciężko się z nie zgodzić...
"Jak nisko upadła "Biała Gwiazda", niech świadczą pochwały, jakie zebrała "za styl" w przegranym meczu. Nie oddała celnego strzału, nie wywalczyła chociażby jednego punktu, a nikt się jej nie czepia. Znak czasów." /weszlo Wilk powiedział: "przegraliśmy, a że gra wyglądała w miarę sensownie?" Hmmm... to niesamowite, że nie oddając celnego strzału można uznać, że gra wyglądała sensownie. Przywyknięcie do porażek jest bolesne ale po dwóch sezonach stwierdzam, że nastąpiło równie szybko jak przyzwyczajenie do zwycięstw w dawnych czasach. Jesteśmy już znieczuleni. Od porażki do porażki przechodzimy na porządku dziennym jakby to było coś normalnego. Przykre to. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl