![]() |
Cytat:
moderatorka?! za to BAN :D Nie jestem Kobietą :lol: |
Dobra robota Kocur! Dziękuję wszystkim za głosy oddane na mnie - naprawdę się ich nie spodziewałem :) Szkoda tylko, że tak niewielu forumowiczów przyłączyło się do zabawy...
ps. w balu chętnie udział wezmę ;) |
Również dziękuję za głosy. Nie wiedziałem, że Dragan "Old Spice" Paljić się tak spodoba ;)
|
bal ? jestem na tak
tylko kedy |
Kolejne White Star Awards zaliczone. Dobra robota Kocur, gratuluję! :-)
|
Większość ostatnich wpisów w polityce transferowej wygrywa wszystkie konkurencje, nawet nie ma sensu zapisywać cytatów - kopiuj wklej :D
|
Gratulacje dla zwycięzców, oby w przyszłym roku było jak najmniej głosów w kategoriach negatywnych i dziękuję za oddany na mnie głos.
|
Tiramisu powinna już oddać koronę, prawie tu nie bywa. Dzięki chłopaki! "Tradycyjnie bezapelacyjnie" jest to miłe :-).
Kocur, szacun za chęci i poświęcony czas. Oby z roku na rok liczba głosujących rosła! Pozdrowienia dla giganta i tego co widzi i grzmi! ;-) |
Szacun dla kocura za cały temat. Dzięki za głosy i pozdrowienia, nie głosowałem tym razem i po fakcie trochę mi glupio. Pocieszenie takie, że za rok wszyscy bedziemy starsi i mądrzejsi : )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl