Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Zagłębie Lubin - Wisła Kraków, 8 grudnia 2012, godz. 15:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8929)

christof20 08.12.2012 16:36

Gramy bez obrony i bez ataku, więc niema się co dziwić.

edit: a obóz przygotowawczy to powinni mieć nie w Turcji, tylko na Syberii.

rafkur 08.12.2012 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adas123 (Post 1290184)
@rafkur
chujowe ale własne i za mimo wszystko mniejsze pieniądze.nie mówie o gargule czy danielu bo to nieporozumienia pokroju frederiksena.bunoza faktycznie jeszcze daje nadzieje ze cos sie uda z niego zrobić

Dla mnie "własne"jest tak samo skompromitowane jak "cudze". Więcej, tak jak czego innego wymagam od własnej żony niż od żony kolegi a tym bardziej czego innego wymagałbym od prostytutki, tak więcej wymagam od naszego wychowanka. Może nie umieć grać ale ma być ambitny i jeżeli jest ch....ym zawodnikiem ma nadrabiać ambicją a nie krotochwilami na treningach. Jeżeli jest ambitny ma nap..ć w piłkę od śniadania do kolacji z 20 min przerwą na obiad.

Patryko 08.12.2012 16:37

To kiedy miał być koniec świata?

P.S. K***a rozwiązać kontrakty z Frederiksenem i Jovanovicem natychmiastowo, choćby zamiast nich na bokach miał grać pan Zdzichu spod budki z piwem.

bravelukas 08.12.2012 16:37

Obrońcy się nie popisują, szczególnie Jovanovic przy tych stratach.

thechris 08.12.2012 16:39

Kuźwa.. znowu nie tafię wyniku.

Najważniejsze, że:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmo
Wisła będzie walczyć u puchary. Nie pamiętam aby Legia miała kapitalne 2 połowy sezonu. Wierzę że namieszamy w czołówce.

:D

PS. Gdzie jest milosz?

PS2. Zmieniam zdanie o Jovanoviciu. On jest gorszy od Serge'a Branco. Generalnie jest to chyba najgorszy kopacz jakiego w życiu widziałem. Nie tylko w Ekstraklasie ale również w drugiej lidze na meczach Kmity Zabierzów oraz w piątej czy szóstej na meczach Watry Zawoja. Nigdzie takiego ogóra jeszcze nie widziałem :D Nawet w największej pipidowie nie ma nikogo tak żenująco słabego. A gość wygląda na w miarę wysportowanego. W każdym razie chyba nie ma dużego piwnego brzucha. A gra gorzej w piłkę niż moje znajome koleżanki. Technicznie jest słabszy i to kilka razy. Na skrzydle kiwałby go nawet Tusk i to na lajcie a może nawet i Kalisz jakby zrzucił jeszcze parę kilo.

amauri1990 08.12.2012 16:45

Doszliśmy do ściany. Tutaj nie pomogą już transfery, nie pomogą zmiany trenerów.
Trzeba rozgonić wszystko na cztery wiatry i zbudować nową drużynę, od zera. Najlepiej w I lidze.

Śmialiśmy się ze spadającej w zeszłym roku Cracovii.

Gdyby była w tym roku w ekstraklasie, przeżywalibyśmy najpewniej jedne z bardziej kompromitujących derbów w historii.

W Miśku jest jakiś potencjał. Gordan się ogarnął i jest w miarę pewny. Czarkowi nie można odmówić ambicji, charakteru. Ale ....a, Panowie i Panie, to wszystko. Dalej nie ma nic. Chrapek nic na boisku nie pokazał. Szewczyk jest słabszy od Daniela, Boguskiego i Quioto. O ich poziomie też nie ma się co wypowiadać. Czekaj jest słabszy od Frederiksena (to można?) i Jovanovicia. Ten ostatni, jako sabotażysta, powinien dostać karę finansową. Dla dobra drużyny powinien zgłosić że go ząb boli.

....a, czemu Kulawik się nie uprawni do gry i nie wejdzie na boisko?

rafkur 08.12.2012 16:46

Paradoksem jest to, że Jovanović po przyjściu do nas wyglądał może nie cudownie ale o niebo lepiej. U nas osiągnął poziom dna. Tak jak pisałem. Najpierw trener a potem sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia.

MatMario 08.12.2012 16:48

Uff bez zmian, mają szansę się zrehabilitować.

wolfy 08.12.2012 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1290182)
Cioty.
10 znaków.

Napisałem przy 3:0.
Pośpieszyłem się i teraz brak mi słów.

Grantar - wejdź na forum, bo na kimś trzeba wyładować negatywne emocje...

St Yabol 08.12.2012 16:56

wspanialy mecz, wspaniale zakonczenie rundy...

bridgeburner 08.12.2012 16:56

jeszcze jeden! jeszcze jeden
ja pie.dole jaka degrengolada :(

MatMario 08.12.2012 17:01

Bez Sikora leżymy, nie odrobimy. Fuck.

thechris 08.12.2012 17:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafkur (Post 1290199)
Paradoksem jest to, że Jovanović po przyjściu do nas wyglądał może nie cudownie ale o niebo lepiej. U nas osiągnął poziom dna. Tak jak pisałem. Najpierw trener a potem sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia.

Nie. On zawsze "wyglądał" tragicznie. Zawsze "wyglądał" żenująco na boisku. Zawsze jak się na nim pojawia to się kompromituje. Dobrze mógł wyglądać jak ktoś mu się tylko przyglądał jak wygląda na zdjęciu. Wtedy i tylko wtedy mógł dobrze wyglądać. Ale nie wiem, nie oceniam. Wolę kobitki.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bridgeburner (Post 1290207)
jeszcze jeden! jeszcze jeden
ja pie.dole jaka degrengolada :(

Za podobny wpis przy 3:0 z Karabachem dostałem bana na jakieś 3 miesiące.

wislacki 08.12.2012 17:05

To już nawet nie jest śmieszne, tu płakać trzeba :-/

Kluvi 08.12.2012 17:08

jak nie idzie to nie idzie...

TheGameLA 08.12.2012 17:10

<ironia> Dobrze, chłopakom raz w tej rundzie może zdarzyć się blamaż. Są zmęczeni całym przebiegiem rundy. W każdym meczu dawali z siebie 150%, postarajcie się ich zrozumieć. Zasłużony urlop a potem walczymy o ligę mistrzów. </ironia>

barthok 08.12.2012 17:11

przepraszam ale tak mi się skojarzyło :) :
http://iktomaracje.pl/wp-content/upl...;C5%82adka.jpg

Elendil 08.12.2012 17:13

to jest NIESAMOWITE ile z tej drużyny wyciągnał Maaskant. I ile dawali jej Kirm i Małecki, tak wypędzani z niej. Ale tak to bywa, gdy słabe ogniwa zastępuje się beznadziejnymi.

Panie Cupiał, ratuj pan

St Yabol 08.12.2012 17:13

żal mi miśkiewicza, zadebiutował i juz przynajmniej 4 bramki w siatce. chłopak na prawde robi co może...

Baldur80 08.12.2012 17:15

Ja piernicze ogladam i nie moge uwierzyc co sie stalo z ta Wisla!!!
Ja wiem ze w polskiej ekstraklasie wszystko moze sie zdazyc ale nigdy przenigdy bym sie nie spodziewalbym takiej degradacji w 2 sezony. Nie zamierzam byc wredny ale trzeba zaczac budowe zespolu od poczatku bo Wisla i jej kibice napewno nie zasluzyli na takie dno.

wolfy 08.12.2012 17:19

Żal mi Kulawika. Wygląda jakby miał się rozpłakać.
Czemu jest winien? Że objął te bandę sierot poprobierzowych? "Drużynę" zdemoralizowaną prze Bednarza.

Ciot na boisku nie żal mi, bo i tak mają na to wywalone.

63.5 Kg 08.12.2012 17:20

Calkowity upadek...

Masz Panie Cupiał swoja Wisłe...

Quorth 08.12.2012 17:22

Po zimie protest powinien być jak najbardziej aktualny. Przeciwko polityce klubu i samym piłkarzom. Chyba że część z nich odejdzie. Jeśli mogliśmy z nich kpić na ostatnim meczu przy R22 trzeba dalej dosadnie pokazywać im że nie są godni zakładania koszulki z Białą Gwiazdą

Watts 08.12.2012 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Quorth (Post 1290222)
Po zimie protest powinien być jak najbardziej aktualny. Przeciwko polityce klubu i samym piłkarzom.

Petardy i kalichlorek ważniejsze.

http://i.imgur.com/m3oQe.jpg

La Furia Dell' Est 08.12.2012 17:33

Św.Mikołaju.
Zabierz proszę wszystkie prezenty które mi przyniosłeś i całej mojej rodzinie i wszystkim moim znajomym.
W zamian za to, zabierz wszystkich "piłkarzyków", sztab trenerski oraz Bednarza z mojego ukochanego klubu.Natychmiast!!!
Dziękuję.

Kordel 08.12.2012 17:35

' Panie Turek, kończ pan ten mecz' słychać w Lubinie...

GOOOL, wyczuli co się święci...

wolfy 08.12.2012 17:36

Ciekawe, czy znajdzie się debil który napisze, że Wisła grała nieźle i miała pecha.
Powinno być 7:1. To by dobrze odzwierciedlało wydarzenia na boisku.
Bednarz - wyp..., zabierz ze sobą ofiary losu które tu sprowadziłeś.

Kluvi 08.12.2012 17:36

La Furia.. a co Ty chcesz od trenera? On kupował tych piłkarzy? On ich przygotowywał do sezonu? Kula kleił z tego co tylko się da, ale jak widać to było nierealne zrobić COŚ z tego i jeszcze ten j...ny pech że co mecz inny skład obrony był..
No nic czas na na prawdę porządne zmiany, tylko czy ze swoimi "doradcami" Cupiał coś zmieni?

WISŁAZWE 08.12.2012 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez La Furia Dell' Est (Post 1290225)
Św.Mikołaju.
Zabierz proszę wszystkie prezenty które mi przyniosłeś i całej mojej rodzinie i wszystkim moim znajomym.
W zamian za to, zabierz wszystkich "piłkarzyków", sztab trenerski oraz Bednarza z mojego ukochanego klubu.Natychmiast!!!
Dziękuję.

Zburzyć, zaorać i postawić prawdziwe fundamenty.

Kocur 08.12.2012 17:38

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ale po co boiska treningowe
Ale po co szkółka piłkarska
Ale po co baza dla młodych i starych
...
...
...

Jest zajebiście - Łysy mój ty idolu :lol:

adam_09 08.12.2012 17:38

Jedne z lepszych zawodów jakie rozegrali do tej pory Frederiksen i Jovanovic...

Skipper 08.12.2012 17:39

Hitem jak na koniec komentator z C+ nazwał Łukasza Gargułe "biednym"

Wróblewski czy jak mu tam

a jak Costa powalił Genkova w polu karnym z główki to "zawodnicy się zderzyli".

wislacki 08.12.2012 17:40

Coście sk.urwysyny uczynili z tą drużyną?! :evil:

syryls 08.12.2012 17:40

Bednarz won. Kulawik do ME. Lepiej oszczędzac w tym sezonie i później może coś sklecić dobrymi transferami byle bez udziału w tym Bednarza. Po sezonie będzie gadał że to on miał największy udział w tym że Wisła się utrzymała

Mario Nh 08.12.2012 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 1290230)
:rotfl::rotfl::rotfl:

Ale po co boiska treningowe
Ale po co szkółka piłkarska
Ale po co baza dla młodych i starych
...
...
...

Jest zajebiście - Łysy mój ty idolu :lol:

Przecież się nie opłaca. :haha:

Garguła na koniec mówi, że bramka na 4-0 ustawiła mecz. Hahahha:haha:

CMSNero 08.12.2012 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez La Furia Dell' Est (Post 1290225)
Św.Mikołaju.
Dziękuję.

a Sw.Mikolaj na to - byly zawodnik Chelsea podpisze umowe z Wisla - lekarstwo na kaleki , kolejny kaleka ktory nie ma klubu od 9 miesiecy

Pablo84 08.12.2012 17:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1290227)
Ciekawe, czy znajdzie się debil który napisze, że Wisłą grał nieźle i miała pecha.
Powinno być 7:1. To by dobrze odzwierciedlało wydarzenia na boisku.
Bednarz - wyp..., zabierz ze sobą ofiary losu które tu sprowadziłeś.

Tylko, czy on sam się zatrudnił w tym klubie?Ktoś przecież musiał wyjebać poprzednika/przełożonego.Maaskantowi do dzisiaj nie zapłaciliśmy calej kasy, ale stać nas było na paru 2 innych trenerów.
Niestety tą sytuację znów przewidziałem co do joty.Wszystko się zaczeło sypać od wy.......enia Maaskanta.
To, że Liga Europy odbiję się czkawką tzw "klątwa pucharowa" zwłaszcza w kontekście bardzo wąskiej naszej pierwszej 11 była dziecinnie łątwa do przewidzenia.Lliga to priorytet gdy nie ma się szerokiej ławki.

Skipper 08.12.2012 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 1290233)
Coście sk.urwysyny uczynili z tą drużyną?! :evil:

Nie "oni", tylko Cupiał.

Po imieniu.

Elefant 08.12.2012 17:45

Znakomite podsumowanie rocznej działalności łysego.

Znakomite podsumowanie kilkunastoletniej polityki Cupiała.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1290229)
Zburzyć, zaorać i postawić prawdziwe fundamenty.

TymonPRO 08.12.2012 17:47

Bednarz daj im podwyżke!

Apeluje po raz 3 zwolnić Bednarza i niech zabierze swoje zakupy fredka i sikora

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:01.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl