![]() |
Cytat:
Oni się od początku sezonu przełamują i coś im to nie wychodzi. |
Cytat:
Cytat:
|
Fredek ponoć nie zagra (problemy jelitowe).
Czyli chyba będziemy nieco mocniejsi niż ostatnio. |
Cytat:
Dobrze sobie zdajesz sprawę, że nie chodzi o jakieś 3 punkty zdobyte w dowolnym czasie, tylko o te akurat 3 punkty "zdobyte" w tej wlasnie kolejce. A jesli nie zdajesz sobie z tego sprawy, tym gorzej |
Cytat:
|
Filmik z ligi Szwedzkiej,kibice tak długo nie widzieli gola swojej drużyny że zaczęli się cieszyć zanim on nawet padł. Proponuje tak zrobić w Niedziele:) http://www.youtube.com/watch?v=MMyoZ...ature=youtu.be
|
Cytat:
Nasi odwalaja panszczyzne na treningach, leja na codzienna prace i pozniej wychodzi to na boisku podczas meczow. Jak sie jest w formie to wszystko latwiej przychodzi, szczescie tez. Slabe druzyny nie bazuja tylko na szczesciu. Tlumaczenie ze brakuje szczescia jest bardzo wyogdne bo tlumaczy codzienna olewke i minimalizm. Najlepiej po meczu stanac przed kamera i powiedziec "zabraklo szczescia bo pilka trafila w slupek". A to ze .... gralismy i tak samo sie "staralismy" przez 90 minut to niewazne. Zadna druzyna, ktorej sie nie chce nie bedzie wygrywac i nei bedzie miec szczescia. Dodatkowo tak jak juz ktos o tym pisal, jestesmy chyba najbardziej jalowym i niecharakternym zespolem w lidze. Ta druzyna nie ma ambicji a cos takeigo jak przelamanie to w ich przypadku nie istnieje bo co z tego, ze wygraja jakis mecz jak kolejny oleja. |
Cytat:
A jeszcze inna strona medalu tj. to co niżej napisał Arked. |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: W najgorszym przypadku kolejka na remis. Główni rywale do spadku, Bełchatów i Podbeskidzie zgodnie przegrały swoje mecze. |
Jestem optymistą dlatego zakładam że ze Śląskiem będzie co najwyżej tylko 0:1 w plecy
|
Miało być wspólne święto,będzie w....... po cichu.
1-2 i może w końcu ktoś weźmie za jaja tą bandę piłkarzyków. |
Cytat:
Przecież oni nie mają jaj, znudziło mi się już czytanie wywiadów na głównej stronie jak to piłkarze są źli/ wkurzeni że znowu im się wygrać nie udało.. Że następnym razem się postarają i w ogóle. Przydało by się aby w końcu udowodnili to na boisku a nie w przed i po meczowych wywiadach. |
Jutro wygrywamy po meczu o którym najlepiej będzie natychmiast zapomnieć.
Będą "atrakcje", ale pewnie nie związane z bieganiem panów w krótkich spodenkach po boisku. |
Cytat:
|
Kadra ''Białej Gwiazdy'' na spotkanie 12 kolejki ze Śląskiem Wrocław:
Bramkarze: Sergiej Pareiko, Michał Miśkiewicz Obrońcy: Kew Jaliens, Osman Chavez, Marko Jovanović, Gordan Bunoza, Łukasz Burliga Pomocnicy: Ivica Iliev, Michał Szewczyk, Maor Melikson, Michał Chrapek, Radosław Sobolewski, Alan Uryga, Łukasz Garguła Napastnicy: Tsvetan Genkov, Rafał Boguski, Romell Quioto, Daniel Sikorski. Kadrze nie znaleźli się: Cezary Wilk pauzujący za nadmiar żółtych kartek, Arkadiusz Głowacki, Jan Frederiksen, Michał Czekaj - wszyscy leczą urazy. Natomiast do meczowej ''18'' wrócił powracający po kontuzji Łukasz Burliga. |
Miśkiewicz
Burliga - Jaliens - Chavez - Bunoza Chrapek - Uryga - Garguła - Szewczyk Genkov - Quioto Najsłabsi piłkarze czyli Sikorski, Iliev, Jovanović i Sobolewski nie powinni się znaleźć w ogóle w kadrze a ich miejsce mogą spokojnie zająć młodzi z ME. Melikson na ławę i wchodzi w drugiej połowie na ostatnie 30 min. Może to zmotywuje tą gwiazdeczkę od siedmiu boleści. |
Ja mam takie pytanie co własciwie dzieje sie z Burasem ? Jest tak słaby, że nie miesci sie w 18 meczowej ?
Oglądał go ktos w ME ? |
Donki też mnie to zastawia, jak przychodził do Wisły i mówiło się o stawianiu na młodych myślałem, że dostanie swoją szanse. Na początku sezonu wydaje mi się, że był kontuzjowany.
|
Cytat:
No no, z takim srodkiem pola i lewym skrzydlem to bedziemy postrachem ligi. Moze lepiej niech Slask w ogole nie wychodzi na boisko. Skoro Uryga i Szewczyk nie graja, albo graja malo, to znaczy ze sa ciency, a to ze nie graja, bo sie Kulawik na ich uwzial... Melikson na lawke...on w ciagu 90 minut zrobi wiecej dobrego niz Gargula przez cala runde. |
Buras to jest piłkarz na ME przynajmniej na razie i tam gra
|
Mnie się ta szydera na trybunach nie podoba...
|
A mi tak. Będą mieli teraz 5 tysięcy na meczu i bluzgi.
Atmosfera prawdziwego święta. Co oni myśleli ze większość ludzi przychodzi dla Garguły i spółki? |
Zamiast pokazac prawdziwa siłe Armii Białej Gwiazdy znizacie sie do poziomu pilkarzy... no comment
|
Dzięki zarządowi.
nie chcieli bandytów, fanatyków, kryminalistów, łysych dresów z racami to macie co macie.takie gówno bedzie na trybunach bez tej elity, a to dopiero początek marazmu bo bojkot dopiero zacznie się od meczu z Górnikiem (no chyba ze zarząd zacznie stawać po stronie swoich kibiców) wpis się tyczy wszystkich płaczków |
Cytat:
|
Te łajzy na boisku nie zasłużyły żeby ich dopingować ... Zero jakiegokolwiek zaangażowania, profesjonalizmu i chęci do walki, bardziej to przypomina mi kopaninę na boiskach III ligi, nie obrażając trzeciligowców bo tam przynajmniej jest walka o każdą piłkę ...
|
Nie widzicie, że większość tych piłkarzy nie jest godna noszenia koszulki z Białą Gwiazdą i reprezentowania naszego klubu- oni go hańbią ! Czy macie coś ze wzrokiem ? A dla ABG na trybunach należy się SZACUNEK !
|
piłkarze po końcowym gwizdku....odrazu zeszli do szatni.
a w pierwszej kolejności, szybko zbiegł kapitan....Radek Sobolewski. My mamy cichy protest, a piłkarze na nas lachę kładą.... spoko.....fajnie jest... ================================================== ======== a i jszcze co do samego meczu; 3 punkty zdobyliśmy ale.....mecz był żenujący - przyznacie mi to wszyscy. I nie fapujcie sobie z powodu tej bramki Illieva.... |
No nie wierze, mecz z Gilem w tle a my wygrywamy :D Patrzyłem na statystyki pomeczowe i mecz był na remis.
|
Wypada tylko podziękować piłkarzom... Śląska. Jeżeli nie podłożyli się nam celowo, to to też są nieźli parodyści. Cetnarski nawet nie próbował dobijać karnego. Mecz do zapomnienia - dawno takiego szajsu nie widziałem, a co tydzień oglądam po kilka spotkań Ekstraklasy...
|
Dwa mecze 4 punkty ? Przy poziomie szajsu jaki mamy w kadrze dzięki polityce kadrowej zarządu ? Jest to świetny wynik!
|
Frekwencja 12 849. Mecz strasznie mizerny bez chęci do gry aż nie chciało się patrzeć na to. Na trybunach dali rade, ironiczny doping, na więcej nie zasługują piłkarze. Zobaczymy jaki będzie kolejny krok na meczu z górnikiem.
|
A mnie sie szydera podobala - ustawiony mecz,beznadziejne pilkarzyki z obu stron,zwalniajace trenerow i publika,ktora bardzo slusznie to podsumowala. Jakos dzisiaj wszyscy powazni ludzie zajmujacy sie pilka stawiali na Wisle i ona "wygrala" (ja wygralem flaszke mowiac,ze Slask nie strzeli karnego) - a ja wlasnie po takim meczu mowie : dziekuje,dopoki nie pojawia sie w Wisle ponownie Pilkarze,a beda grac Szmaciarze, to ja sie tam nie pojawie,bo ta ustawka niczym nie rozni sie od tej z Legia roku pamietnego. I teraz wiem,ze mecz ze Slaskiem w poprzednim sezonie takze byl ustawiony. Wszyscy dzisiaj na BOISKU (takze Sobol) to dla mnie od dzisiaj dno.I jesli Wy tego pozoranctwa nie zauwazyliscie i cieszycie sie z 3 pkt.,to Wam rowniez wspolczuje...
|
Prawda jest taka, że jakby Śląsk walnął nam bramę w 1 połowie to byłoby po meczu. Dzisiaj wygraliśmy masą szczęścia i bądź co bądź umiejętnościami Ilieva. A atmosfera na trybunach moim zdaniem prawidłowa, jesteśmy blisko strefy spadkowej, a oni mają im jeszcze kibicować? Tak jak ktoś napisał- czas głaskania i klepania po plecach się skończył... I nie wierze w żadną metamorfozę po tym meczu, nawet po cichu chciałem tej przegranej, może to byłby już gwóźdź do trumny Bednarza i całego tego pożal się boże zarządu... A tak to pchamy ten wózek jak jakieś miernoty, a łysy broni się wynikiem.
|
Fatalne transfery, jakieś kompromisy z Potokiem, gadanie o sprzedaży zawodników... Co musi Łysy zrobić żeby go Cupiał w.yjebał
|
1.Śląsk honorowy. Cały mecz grał bez napastników by gola nie wbić, choć i tak jak zobaczył słabą Wisę to stworzył sobie kilka dobrych okazji.
2.Szydery nie rozumiem. Mieć pretensje do słabych piłkarzy ze są słabi?? Rozumiem gwizdy po połowie które mówią że nie podoba sie ogólny obraz gry drużyny. Ale szydera po każdym złym zagraniu w trakcie meczu jest idiotyzmem. 3.Rozwaliło mnie skandowanie 'Patryk Małecki' gościa który za to co niektóre osoby dziś robiły na trybunach kazałby sper..lać na kałuże. 4. Nasz środek pola jest beznadziejny 5. Chavez>Głowacki, Czekaj |
Cytat:
|
Mecz dno, bez historii, chociaż kopacze obu ekip swoją impotencją strzelecką obrodziliby dobrych kilka meczów w "profesjonalnej lidze". 3 punkty i można zapomnieć.
Trybuny, w sumie żenujące, momentami jednak śmiałem się z tego co śpiewają, ale podsumowując - wszystko idealnie pasowało dzisiaj do całego tego bajzlu, jaki w Wiśle zapanował. I na koniec Garguła mówiący w wywiadzie w C+ coś o ambicji i "serduszku"... Oczywiście, piłkarze zasłużyli na to, co usłyszeli. Zwłaszcza za to, co wyprawiają w tym sezonie. Prawdę powiedziawszy - nie wiem, jak się to będzie toczyło dalej, ja w tym gównie, w innym miejscu niż w ciepłym fotelu, z ulubionym browarem w kuflu nie mam zamiaru uczestniczyć. |
Cytat:
Nie chce mówić źle o tym meczu - niech już skaleczą tą rundę (i pewnie cały sezon). Bunoza po raz kolejny udowadnia, że to od niego powinno się ustalać pierwszą 11. Meliksonowi z przodu na dobrą sprawę nie miał kto pomóc - niech wybija się chłopak ponad stan, bo potrzebujemy jak wody 2 mln euro z tytułu jego transferu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl