![]() |
a jak ktos to zrobił ze za bonina dostał 26?on asyst miał tyle?
|
Cytat:
|
Milik mi kilka punkcików nabił. :)
|
7 FunClub Jacka 16 16 :)
|
U mnie tylko Jeż był dzisiaj i skromne dwa punkciki zgarną :P Licze na nasz dobry występ <Pareiko, Melikson, Genkow>
oraz na Polonie<Baszczyński, Wszołek> oraz Lechie<Brożek, Traore> |
I kiedy te 2 mln dostanę za 30 pkt?
|
Cytat:
|
W zasadach gry jest coś takiego:
Sponsoring Łączna wartość wybranych przez uczestnika piłkarzy nie może przekroczyć budżetu przyznanego uczestnikowi przez Organizatora, który wynosi 25 milionów wirtualnych złotych. Gracz ma jednak możliwość zwiększenia budżetu Klubu. Dodatkowe 2 miliony wirtualnych złotych jego Klub może uzyskać, jeśli zdobędzie co najmniej 30 pkt., żeby pozyskać kolejne 2 miliony wirtualnych złotych jego Klub musi uzyskać co najmniej 90 pkt., żeby pozyskać kolejne 2 miliony wirtualnych złotych jego Klub musi uzyskać co najmniej 150 pkt. Nic o esemesach, więc pay2win jest chyba osobną funkcją...? |
Cytat:
Ludzie, a tak w ogóle pochwalcie się jak wam idzie :D Ja uzbierałem 58 pkt i osiągnięcie "lider ciągnie grę" w pierwszej kolejce i jestem zadowolony. Szkoda, że baszczu zarobił w ostatniej minucie kartkę, bo dostałbym jeszcze "fair play". Z tego co widzię nasza liga jest na 14 miejscu, ogólnie nie jest źle :). |
tylko 34 punkty uzbierałem... nie potrzebnie Milę kupiłem.
|
Cytat:
Wybrałeś już sponsora. Jeżeli chcesz dodatkowe fundusze do budżetu, wyślij SMS o treści: |
63 pkt - kutas Stano musiał swojaka strzelić ( -5 )..
Czyli bez haraczu nie ma szans na dodatkowy budżet? |
NIe, nie ma.
Myślę, że jak ktoś gra po raz pierwszy i osiągnął powyżej 30 pkt to może być zadowolony. Odradzam także nagłych nie przemyślanych transferów, lepiej mieć w miarę stabilny skład(graczy którzy mają raczej pewne miejsce w składzie i jakąś w miarę ugruntowaną pozycję) niż kupowanie na oślep średniej klasy graczy którzy zabłysneli w 1 kolejce (w następnej moga zaliczyć kiepski występ, a w kolejnych przesiedzieć na ławie) I tak naprawdę tak ok. 5 kolejki dopiero ustabilizuje się w miary klarowny rozkład miejsc w rankingu, po pierwszej kolejce to bardziej coś w rodzaju totolotka. |
Mam 74 pkt. po pierwszej kolejce. Kamiński z Lecha mi punkty zawalił.
Prawdę mówiąc, zastanawiam się jakim ustawieniem grać najefektywaniej, 3-4-3, ale chyba na 3-5-2 przejdę. Ma to jakieś znaczenie? |
Ja gram 3-5-2 - przeliczałem faktycznie najbardziej jest opłacalny, bo pomocnicy zarabiają najwięcej(sczególnie ofensywni), ale jest jeden mankament. Nie masz wtedy rezerwowego pomocnika i załóżmy, że jeden z tych 5 pomocników w ogóle nie wyjdzie w następnym meczu to masz 0, a jeśli grałyś 4-4-2 to masz jednego pomocnika w rezerwie zawsze, nawet jeśli jest on na ławce to wtedy jego punkty liczą się w zamian za punkty tego który nie zdobył nic.
Też zastanawiam się nad przejściem na wariant 4-4-2 i sprowadzenie solidnego obrońcy na zmianę. |
dzis wyslalaem smsa o dodatkowy transfer- a gdy go juz wpisalem to mi wyszedl komunuikat ze kod zostal juz zuzyty - nie musze dodawac ze wpisalem dgo zaraz po ptrzymaniu zwrotnego esa ....czy mial ktos podobnie ??????
|
ja wysłałem smsa z innego numeru niz mam w ustawieniach konta, przepisalem w okienko i poszlo.
|
Cytat:
|
Klasyfikacja po drugiej kolejce:
1) raVki 137pkt 2) Wiślacki Klub 134pkt 3) MOJA WISŁA 131pkt 4) Śląsk Kraków 131pkt 5) Neon 129pkt 6) Glinik Golice 126pkt 7) kolokolo 126pkt 8) Los Blancos1902 124pkt 9) raszidd 124pkt 10) Red Power 120 pkt |
Cytat:
|
Wg mnie dostajesz za tego co masz w podstawowym składzie, a za tego rezerwowego tylko jeśli któryś z podstawy nie zagra.
|
właśnie tak jest w opisanym przeze mnie przypadku. Podstawowy obrońca nie gra, a dwaj rezerwowi punktują po 4 i 6 (przykładowo). stąd moje pytanie. Dostane 4 czy 6 ?
|
Klasyfikacja po trzeciej kolejce
1) Wiślacki Klub 186 2) raVki 181 3) MOJA WISŁA 172 4) Neon 168 5) Śląsk Kraków 166 6) FC Shiky 166 7) Arosowo 165 8) Glinik Gorlice 163 9) Los Blancos 1902 162 10) FLIGHT 666 160 :-):-):-) |
podrzuci ktos kody do lig prywatnych ???? moze jest strona z takimi kodami ???
|
Cytat:
|
pochwali sie ktos skladami ??? bo na poczatku najgorzej wybrac ...a woja droga to doj...ebali z tymi cenami ....i jak tu zrobic druzyne ?? 6 dobrych zawodnikow- i 9 najtanszych ??? lipa
|
moj skład : Kuciak- Danch, Magiera, Burliga,Ceesay -Małecki, Kim,Quintana,Łuczak, Hamalajnen-Teodorczyk
wislakrakow.com robi lige czy nie robi? |
Ja się na pewno do ligi dopiszę jeśli takowa powstanie. Swoją drogą ma ktoś może ranking końcowy poprzedniej edycji?
|
Jedziemy z nową edycją :
http://fantasyliga.wp.pl Ligi prywatne: WISLAKRAKOW.COM kod: 344905134 1 konto-1 drużyna Życzę wszystkim udanej zabawy i wytrwałości do samego końca. |
Czyli jak mam 2 drużyny na jednym koncie wp - bo tak można.
To tylko jedną mogę sobie zgłosić do Ligi Prywatnej wislakrakow.com? |
i ja założyłem drużynę, wkrótce szczegóły i opis każdego z piłkarzy wraz z argumentami dlaczego akurat on, a nie inny :D
|
podrzuci ktos kody do roznych lig - tak jak zrobil to piter ?
|
W związku z tym, że coraz więcej drużyn przybywa do naszej ligi (na tę chwilę 271), założony został dodatkowo puchar ligi, który wystartuje od 25 kolejki. Wezmą w nim udział 64 najlepsze drużyny (1/32 finału).
Dla tych, którzy nadal wahają się nad wyborem składu, wrzucam małą wskazówkę : http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html Cytat:
Cytat:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...13287372_n.jpg 2. SUPERLIGA Cytat:
|
Lidera mamy za ch.ja go nie oodamy!!!WIŚLACKA KROWODRZA GÓRKA!
|
|
A powiedzcie mi panowie jak jest z tymi transferami. Bez minusowych punktów są pierwsze dwa w kolejce czy w całej rundzie ?
|
dwa co kolejka za free, kazdy następny -4
|
Cytat:
Moja drużyna debiutuje na 6 miejscu więc dużo lepiej niż w zeszłym sezonie gdzie zaczynałem praktycznie od dna tabeli by skończyć gdzieś w okolicach podium ligi wislakrakow.com (jak w amerykańskim filmie :p). |
3 punkt do ciebie arked trace. Wszystko przez zwaliszwiliego!
|
Dvalishvili się jeszcze spłaci.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl