![]() |
Cytat:
Tego pod spodem zostawie bez komentarza. |
Cytat:
|
Warto przeczytać. Ostatnie rozdziały mnie zmasakrowały.
|
Bonito to księgarnia internetowa ale ma swój punkt odbioru na ul. Batorego
|
Cytat:
|
Książka przeczytana w niecałe 6h, nie można się oderwać, niektóre zajebiste anegdotki, ale też znakomicie spisane przez Stanowskiego. Tak jak przy Kowalu, tak przy Ajwenie nie można się znudzić, szczerze polecam :)
Edit: Anegdotka o trenerze Górnika Zabrze jak przemycał zagranicę towary majstersztyk, albo powrót z imprezy 'polewaczką', a raczej próba powrotu :) |
Zdecydowanie godna polecenia. Końcówka daje do myślenia. Nie przepadam za autobiografiami bo na ogół są klecone na siłę ale "Spalony" to coś innego. Taka właściwie spowiedź Ajwena.
Oby mu się powiodło w tym jego najważniejszym meczu. |
W której księgarni można dostać to książkę w miarę dobrej cenie (coś a'la Bonito.pl) tylko, żeby była do kupienia już bo chce przed derbami przeczytać.
|
Właśnie dzisiaj skończyłam czytać Spalonego i mam dziwne odczucia... Trochę przygnębiła mnie końcówka, ale ogólnie czytając książkę były momenty kiedy można się było pośmiać, pomyśleć "ale wariaty" i też kilka fragmentów, które skłaniają do refleksji. Polecam każdemu Wiślakowi przeczytanie tej książki.
|
Cytat:
|
Też przeczytałem w dwa wieczory. Słodko-gorzka lektura, obowiązkowa dla każdego Wiślaka. Gratulacje dla Ajwena, za to że się odważył, za szczerość, za to, że wiele razy padał na kolana, ale zawsze się podnosił.
Mam też nadzieję, że oprócz kibiców czytali tę książkę także działacze Wisły - bo opisuje jak powinno się i jak nie powinno się zarządzać klubami piłkarskimi. "Wisła nie była dla mnie klubem piłkarskim Była... stylem życia" |
Znalazłem nieścisłość. Na stronie Śląska: http://slaskhistoria.w.interia.pl/histmp822.htm jest informacja, że najpierw zdobył gola Skrobowski, a potem był karny, a w książce Iwana jest odwrotnie. Na stronie historiawisly.pl też potwierdzają wersje ze strony Śląska, a nie Iwana.
|
Byłem dzisiaj na spotkaniu z Ajwenem. Trochę oficjalna strona Wisły zjebała, bo napisali że spotkanie o 17, a było o 18. Ale mimo tego pare osob przyszło. Andrzej na luzie opowiadał o obecnej Wiśle, zarządzaniu, Euro... no i każdy czekał na dedykację :)
|
jestem koło 200setnej strony i albo mi się wydaję albo pominął w swojej książce opis meczu z Legią 0:6 czy mi się wydaję ?
|
Ja jeszcze tej książki nie przeczytałem(a pdf`ow nie zamierzam czytać), ale jeśli będzie tak jak mówisz, to napewno zmienie avatar :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl