![]() |
Jesteśmy słabi to nawet ten żul Piasecki nas kręci na bezczelnego. Się czarne ...wy niczego już nie boją ;/
|
15 min dobrze zagrane,potem wracamy na stare śmieci.
Karny Jagi troche z kapelusza,ale nie ma co gdybać bo i tak Siergiej obronił. Tyle co już nam w tym sezonie,sędziowie punktów dodatkowo dali to nie ma co sie pluć bo i tak chuja gramy. Skończy sie 3-1 |
Cytat:
|
jakby nasi strzelali jak Makuszewski to bysmy wygrywali bo gorsi nie jesteśmy.
|
Sędzia dzisiejszy to jest jakaś paranoja :/
|
Za przeproszeniem, ale Probierz potwierdza po raz kolejny, że nawet w połowie nie jest tak dobrym trenerem, jak oszołomem.
Czym wyróżnia się na tle tej koszmarnej mizerii tak chwalony ostatnio przez nieudolnego Bednarza Brud? Niczym. Uryga podobnie - nie dziwi, że Wisła w ME jest na dole. Oparcie składu na takich zawodnikach faktycznie może zaprowadzić w przyszłości Wisłę do II ligi. A jeśli jeszcze po swojemu zadziała Zdzisiu K., to już w ogóle wszystkim oczy wyjdą na wierzch. Klub trzeba ratować, ale przed takimi zawodnikami, trenerami i działaczami. |
Powiem coś co nie będzie popularne ale trudno. Zaczyna mnie Czarek Wilk irytować tymi wywiadami. Myślałem że w czasie wywiadu z Kołtoniową wyjmie jakiś bicz i opier.doli sobie plecy w ramach pokuty. Trzeba mówić jasno tym bardziej jak jest szansa na dotarcie do dużej rzeszy oglądających. Piasecki ch.uj nie sędzia i nie pierwszy raz nas kręci.
|
Melikson Genkov Iliev ława a ta ofiara totalna Kirm w pierwszym składzie :)
To jest kabaret i tyle |
Cytat:
Naprawde sie nie domyslasz dlaczego oni grzeja lawe ??? czy tylko jaj sobie robisz ??? |
Cytat:
|
Kirm to przynajmniej dziś zaangażowaniem biję na głowę Małeckiego, Jirsaka, Bruda
|
I co z tego biegania Kirma jest??
|
Sędzia jest śmieszny.
Druga sprawa widzę dzisiaj zapierdzielającego Paljića jak nigdy. Gramy gówno straszne ale trzeba spróbować chociaż wyrównać. |
A co jest K**** z Super Małeckiego? Bo jak dla mnie to Małecki co najmniej 3 kluczowe sytuację spartolił podejmując złe decyzje...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co waszym zdaniem ma zrobić Probierz z takim szrotem? Poza tym to oczywiste, że liga jest już odpuszczana i siły są oszczędzane na rewanż z Ruchem, bo to w tym momencie najważniejszy mecz w sezonie. Niektórzy to chyba chorują, jak nie narzekają.
|
Nie ma szans zeby Probierz doczekal konca sezonu.
|
Cytat:
chyba h....w dupe!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
A co miał zrobić z takim "szrotem" , jak to ująłeś, Maaskant oraz Moskal? Boże, tego się nie da oglądać na trzeźwo... |
Cytat:
Wytrzyma jeszcze te 6 meczy .... a w lipcu jak to pisalem od dawna przyjdzie Smuda |
Cytat:
To dostał lud Polaków... Macie przedsmak Wisły anno Domini 2012/2013, z "młodymi zdolnymi Polakami" w składzie i polską myślą szkoleniową. |
Cytat:
|
Dno i pół metra mułu, chyba za kare ten mecz oglądałem,Kirm FACEPALM reszta to samo -.-
|
Gratulacje dla wszystkich, ktorzy obstawiali zwyciestwo Jagi.
Milo ze strony naszych panienek, ze wspomagaja finansowo swoich kibicow w tych trudnych czasach. |
Cytat:
Nie dlatego ...po prostu Probierz dal dychnac naszym ofensywnym gwiazdorom przed meczem z Ruchem ...bo jako trener do konca wierzy ze w tym sezonie cokolwiek mu sie uda ....wogole jak Probierz przyszedl to bylem przekonany ze nie po to zeby byc trenerem w nastepnym sezonie , nie po to zeby ratowac skompromitowany sezon w lidze tylko skupic sie i uratowac twarz dochodzac do fianlu ...MP i pierwszy finalista jest juz dawno znany .... wec nawet nie chodzi o wygranie tylko o udzial w finale .....swoja droga to w glowie mi sie nie miesci zeby byla taka sytuacja ze zawodowy pilkarz nie gra co 3 dni i trzeba dmuchac na zimne ...jaka liga i pieniadze - takie gwiazdy |
Cytat:
to tylko bukmacherka. jak widać sie sprawdzilo. śląsk tez wszedl. |
90 minuta meczu, ostatni rożny i kto trafia w piłkę? K....a Bramkarz.
Brawa dla Sergieja, żywy dowód na to, że piłkarzowi z zagranicy może zależeć bardziej niż naszym wychowankom. Co do reszty szkoda się wypowiadać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zadziwiające jest to, że Pareiko stworzył większe zagrożenie pod bramką rywala niż Biton i Genkov razem wzięci :/
|
To cos dzisiaj gral Kirm, to istny sabotaz..
|
Boże, niech to się już skończy.
Wesołych Świąt mimo wszystko. |
Pytanie jest jedno: czy Ci zawodnicy grają tak beznadziejnie, bo im się nie chce, czy nie potrafią?
Tak wiem, Maaskant skompromitował się wypowiedziami po derbach, ale trzeba przyznać jedno: o trenerce miał pojęcie. Tymi samymy zawodnikami zdobył MISTRZA POLSKI. Teraz Ci zawodnicy skończa sezon ok 7-10 miejsca. W zasadzie tylko dzięki punktom nabitym za Maaskanta nie musimy się martwić o spadek. Czy ten klub kiedyś będzie prowadzony normalnie? Pewnie tak, gdy odejdą z tego świata wszyscy Ci źli doradcy Cupiała, albo przejmie nas inny właściciel. W tym momencie nie ma niczego. I nic nie zapowiada zmiany na lepsze. Czy ktoś się dziwi, że frekwencja na meczu z Ruchem będzie w okolicach 2-3 tysięcy? Jedyny pozytyw? A jest, im mniej Januszy na meczach, tym lepsze "ekipa" ;) |
Może Pareiko powinien grać w ataku?
|
Obstawiałem 2:0 dla Jagi w lidze typera i takim wynikiem powinien się zakończyć mecz bo 1:0 niezbyt oddaje to co się działo bo boisku.
W żaden sposób nie jestem zaskoczony ani grą Wisły ani grą Jagi ani wynikiem. Jedyna ciekawostka to zmiany. Wszedł Iliev i Melikson i gra z niskiego - orlikowego poziomu spadła na praktycznie zerowy (WF w gimnazjum). Jeśli tak ma wyglądać gra zmienników w tym klubie i ich zaangażowanie to ten klub nie ma sensu istnienia w ekstraklasie. |
Cytat:
Bo gawiedź nasłuchała się o krakowskiej piłce i chciała zamiany. A Maaskant chyba po meczu ze Śląskiem w zeszłym sezonie pojął że ma bandę łamag i wycisnął z nich 200% Hehehe śmiać mi się chciało jak czytałem te bzdury o stylu gry itp a dziś mi się chce płakać. Ale Gawiedzi nie martwcie się dostaniecie wszystko czego chcieliście Polaków i posiadania piłki tylko czemu nie ma radowania się? |
Cytat:
Jakich Polaków? Piłkarzy z ME a nie Polaków. Jak przyjdą ci mityczni Polacy jak Makuszewski, Pazdan, Brożek itd czy inni to wtedy ocenimy ich grę albo się powyzywasz. Na razie nasze stranierosy serwują nam strajk włoski i olewają grę poza Pareiko. Więc co ma Probierz robić? Daje pograć piłkarzom ME. A wiadomo że to nie ten poziom. I nie ci piłkarze jak Brud będą wiodącymi pozstaciami w przyszłym sezonie |
Może lepiej że kolejny mecz w plecy. Przynajmniej więcej tych darmozjadów wyleci z zespołu. Jeśli ktoś miał wątpliwości co do Kirma, Jirsaka i jeszcze paru innych to chyba zostały one rozwiane.
Uryga dał rade! :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl