Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [25 kolejka]Jagiellonia Białystok-Wisła Kraków,7 kwietnia 2012,18.00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8675)

szorstki 07.04.2012 17:51

Jesteśmy słabi to nawet ten żul Piasecki nas kręci na bezczelnego. Się czarne ...wy niczego już nie boją ;/

El'kabat 07.04.2012 17:53

15 min dobrze zagrane,potem wracamy na stare śmieci.

Karny Jagi troche z kapelusza,ale nie ma co gdybać bo i tak Siergiej obronił.
Tyle co już nam w tym sezonie,sędziowie punktów dodatkowo dali to nie ma co sie pluć bo i tak chuja gramy.
Skończy sie 3-1

Marcin_fan 07.04.2012 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fqqs (Post 1238503)
:) 2-0

jednak rpzeczucie to przeczucie.

ładnie mi wejdzie

Zal mi Cie

szprotson 07.04.2012 17:57

jakby nasi strzelali jak Makuszewski to bysmy wygrywali bo gorsi nie jesteśmy.

Kamyk 07.04.2012 18:01

Sędzia dzisiejszy to jest jakaś paranoja :/

Po prostu Wiślak 07.04.2012 18:04

Za przeproszeniem, ale Probierz potwierdza po raz kolejny, że nawet w połowie nie jest tak dobrym trenerem, jak oszołomem.

Czym wyróżnia się na tle tej koszmarnej mizerii tak chwalony ostatnio przez nieudolnego Bednarza Brud? Niczym. Uryga podobnie - nie dziwi, że Wisła w ME jest na dole. Oparcie składu na takich zawodnikach faktycznie może zaprowadzić w przyszłości Wisłę do II ligi. A jeśli jeszcze po swojemu zadziała Zdzisiu K., to już w ogóle wszystkim oczy wyjdą na wierzch.

Klub trzeba ratować, ale przed takimi zawodnikami, trenerami i działaczami.

gigant 07.04.2012 18:04

Powiem coś co nie będzie popularne ale trudno. Zaczyna mnie Czarek Wilk irytować tymi wywiadami. Myślałem że w czasie wywiadu z Kołtoniową wyjmie jakiś bicz i opier.doli sobie plecy w ramach pokuty. Trzeba mówić jasno tym bardziej jak jest szansa na dotarcie do dużej rzeszy oglądających. Piasecki ch.uj nie sędzia i nie pierwszy raz nas kręci.

TymonPRO 07.04.2012 18:16

Melikson Genkov Iliev ława a ta ofiara totalna Kirm w pierwszym składzie :)

To jest kabaret i tyle

gizmowisla 07.04.2012 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TymonPRO (Post 1238517)
Melikson Genkov Iliev ława a ta ofiara totalna Kirm w pierwszym składzie :)

To jest kabaret i tyle

Naprawde sie nie domyslasz dlaczego oni grzeja lawe ??? czy tylko jaj sobie robisz ???

Zwitter 07.04.2012 18:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1238516)
Powiem coś co nie będzie popularne ale trudno. Zaczyna mnie Czarek Wilk irytować tymi wywiadami. Myślałem że w czasie wywiadu z Kołtoniową wyjmie jakiś bicz i opier.doli sobie plecy w ramach pokuty. Trzeba mówić jasno tym bardziej jak jest szansa na dotarcie do dużej rzeszy oglądających. Piasecki ch.uj nie sędzia i nie pierwszy raz nas kręci.

A mnie się to bardzo podoba, bo narzekać to potrafi 99% Polaków. Przynajmniej gada o tym co jest nie tak zamiast zganiać na sędziów, murawę, pogodę i ch...j wie jeszcze na co. To nie Garguła.

pawelwislak 07.04.2012 18:21

Kirm to przynajmniej dziś zaangażowaniem biję na głowę Małeckiego, Jirsaka, Bruda

TymonPRO 07.04.2012 18:21

I co z tego biegania Kirma jest??

Kamyk 07.04.2012 18:23

Sędzia jest śmieszny.
Druga sprawa widzę dzisiaj zapierdzielającego Paljića jak nigdy.
Gramy gówno straszne ale trzeba spróbować chociaż wyrównać.

pawelwislak 07.04.2012 18:23

A co jest K**** z Super Małeckiego? Bo jak dla mnie to Małecki co najmniej 3 kluczowe sytuację spartolił podejmując złe decyzje...

TymonPRO 07.04.2012 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmowisla (Post 1238520)
Naprawde sie nie domyslasz dlaczego oni grzeja lawe ??? czy tylko jaj sobie robisz ???

Mam gdzieś czemu nie grają,skoro dostają pieniądze to mają grać

repek20 07.04.2012 18:26

Cytat:

ładnie mi wejdzie

mam nadzieję, że to prowokacja... nie wyobrażam sobie nawet jakim śmieciem trzeba być, żeby stawiać przeciwko swojemu klubowi

Gercu 07.04.2012 18:38

A co waszym zdaniem ma zrobić Probierz z takim szrotem? Poza tym to oczywiste, że liga jest już odpuszczana i siły są oszczędzane na rewanż z Ruchem, bo to w tym momencie najważniejszy mecz w sezonie. Niektórzy to chyba chorują, jak nie narzekają.

Maciuś 07.04.2012 18:39

Nie ma szans zeby Probierz doczekal konca sezonu.

radek2323 07.04.2012 18:39

Cytat:

ładnie mi wejdzie

chyba h....w dupe!!!!

wajefel 07.04.2012 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 1238529)

Jeżeli Probierz zostanie zwolniony to będzie głupota totalna. Zwalniany był już Maaskant,Moskal i nic to nie dało, powinno się zmieniać piłkarzy, którzy kompromitują się w co drugim meczu.

DevilMayCry 07.04.2012 18:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gercu (Post 1238528)
A co waszym zdaniem ma zrobić Probierz z takim szrotem? Poza tym to oczywiste, że liga jest już odpuszczana i siły są oszczędzane na rewanż z Ruchem, bo to w tym momencie najważniejszy mecz w sezonie. Niektórzy to chyba chorują, jak nie narzekają.

A co miał zrobić z takim "szrotem" , jak to ująłeś, Maaskant oraz Moskal?

Boże, tego się nie da oglądać na trzeźwo...

gizmowisla 07.04.2012 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 1238529)

Wytrzyma jeszcze te 6 meczy .... a w lipcu jak to pisalem od dawna przyjdzie Smuda

willow 07.04.2012 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gizmowisla (Post 1238520)

Bo lud chciał Polaków?
To dostał lud Polaków...
Macie przedsmak Wisły anno Domini 2012/2013, z "młodymi zdolnymi Polakami" w składzie i polską myślą szkoleniową.

Gercu 07.04.2012 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DevilMayCry (Post 1238532)
A co miał zrobić z takim "szrotem" , jak to ująłeś, Maaskant oraz Moskal?

Boże, tego się nie da oglądać na trzeźwo...

Otóż to. Jednak Maaskant potrafił z nimi zdobyć mistrza. Po prostu to pokazuje, że zmiana trenera jest niemal zawsze najgorszym wyjściem.

Teqcontroller 07.04.2012 18:51

Dno i pół metra mułu, chyba za kare ten mecz oglądałem,Kirm FACEPALM reszta to samo -.-

Wasiu 07.04.2012 18:55

Gratulacje dla wszystkich, ktorzy obstawiali zwyciestwo Jagi.
Milo ze strony naszych panienek, ze wspomagaja finansowo swoich kibicow w tych trudnych czasach.

gizmowisla 07.04.2012 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 1238534)
Bo lud chciał Polaków?
To dostał lud Polaków...
Macie przedsmak Wisły anno Domini 2012/2013, z "młodymi zdolnymi Polakami" w składzie i polską myślą szkoleniową.

Nie dlatego ...po prostu Probierz dal dychnac naszym ofensywnym gwiazdorom przed meczem z Ruchem ...bo jako trener do konca wierzy ze w tym sezonie cokolwiek mu sie uda ....wogole jak Probierz przyszedl to bylem przekonany ze nie po to zeby byc trenerem w nastepnym sezonie , nie po to zeby ratowac skompromitowany sezon w lidze tylko skupic sie i uratowac twarz dochodzac do fianlu ...MP i pierwszy finalista jest juz dawno znany .... wec nawet nie chodzi o wygranie tylko o udzial w finale .....swoja droga to w glowie mi sie nie miesci zeby byla taka sytuacja ze zawodowy pilkarz nie gra co 3 dni i trzeba dmuchac na zimne ...jaka liga i pieniadze - takie gwiazdy

fqqs 07.04.2012 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez repek20 (Post 1238527)
mam nadzieję, że to prowokacja... nie wyobrażam sobie nawet jakim śmieciem trzeba być, żeby stawiać przeciwko swojemu klubowi

sam jestes smieciem pajacu.

to tylko bukmacherka.

jak widać sie sprawdzilo.

śląsk tez wszedl.

snyrting 07.04.2012 18:58

90 minuta meczu, ostatni rożny i kto trafia w piłkę? K....a Bramkarz.

Brawa dla Sergieja, żywy dowód na to, że piłkarzowi z zagranicy może zależeć bardziej niż naszym wychowankom.

Co do reszty szkoda się wypowiadać.

Po prostu Wiślak 07.04.2012 18:58

Cytat:

Bo lud chciał Polaków?
To dostał lud Polaków...

Święte słowa Willow. Niestety, oni tego nie rozumieją. Nie dociera, że drużyna oparta na "młodych zdolnych Polakach", polskiej myśli szkoleniowej i koncepcjach polskich działaczy typu Bednarza i Kapki, nie ma najmniejszych szans na unikanie kompromitacji nie tylko w Europie. I rzeczywistego bankructwa w każdej formie.

Ajax 07.04.2012 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fqqs (Post 1238443)
no juz postawilem troche kasy

z ciezkim sercem przeciwko mojej Wiśle, ale coz, to tylko typowanie wyniku

wspomnicie moje slowa po meczu ;)

Ile wygrałeś i ile radzisz stawiać na Ruch w PP, ŁKS?

cfa 07.04.2012 18:59

Zadziwiające jest to, że Pareiko stworzył większe zagrożenie pod bramką rywala niż Biton i Genkov razem wzięci :/

maqz 07.04.2012 19:00

To cos dzisiaj gral Kirm, to istny sabotaz..

gigant 07.04.2012 19:01

Boże, niech to się już skończy.

Wesołych Świąt mimo wszystko.

Elendil 07.04.2012 19:02

Pytanie jest jedno: czy Ci zawodnicy grają tak beznadziejnie, bo im się nie chce, czy nie potrafią?

Tak wiem, Maaskant skompromitował się wypowiedziami po derbach, ale trzeba przyznać jedno: o trenerce miał pojęcie. Tymi samymy zawodnikami zdobył MISTRZA POLSKI. Teraz Ci zawodnicy skończa sezon ok 7-10 miejsca. W zasadzie tylko dzięki punktom nabitym za Maaskanta nie musimy się martwić o spadek.

Czy ten klub kiedyś będzie prowadzony normalnie? Pewnie tak, gdy odejdą z tego świata wszyscy Ci źli doradcy Cupiała, albo przejmie nas inny właściciel.

W tym momencie nie ma niczego. I nic nie zapowiada zmiany na lepsze. Czy ktoś się dziwi, że frekwencja na meczu z Ruchem będzie w okolicach 2-3 tysięcy?

Jedyny pozytyw? A jest, im mniej Januszy na meczach, tym lepsze "ekipa" ;)

silver03 07.04.2012 19:02

Może Pareiko powinien grać w ataku?

thechris 07.04.2012 19:03

Obstawiałem 2:0 dla Jagi w lidze typera i takim wynikiem powinien się zakończyć mecz bo 1:0 niezbyt oddaje to co się działo bo boisku.

W żaden sposób nie jestem zaskoczony ani grą Wisły ani grą Jagi ani wynikiem. Jedyna ciekawostka to zmiany. Wszedł Iliev i Melikson i gra z niskiego - orlikowego poziomu spadła na praktycznie zerowy (WF w gimnazjum). Jeśli tak ma wyglądać gra zmienników w tym klubie i ich zaangażowanie to ten klub nie ma sensu istnienia w ekstraklasie.

Ajax 07.04.2012 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gercu (Post 1238535)
Otóż to. Jednak Maaskant potrafił z nimi zdobyć mistrza. Po prostu to pokazuje, że zmiana trenera jest niemal zawsze najgorszym wyjściem.

Bo gawiedź nasłuchała się o krakowskiej piłce i chciała zamiany. A Maaskant chyba po meczu ze Śląskiem w zeszłym sezonie pojął że ma bandę łamag i wycisnął z nich 200%

Hehehe śmiać mi się chciało jak czytałem te bzdury o stylu gry itp a dziś mi się chce płakać.

Ale Gawiedzi nie martwcie się dostaniecie wszystko czego chcieliście Polaków i posiadania piłki tylko czemu nie ma radowania się?

Ogryzek 07.04.2012 19:04

Cytat:

Bo lud chciał Polaków?
To dostał lud Polaków...

Mógłbyś nie przeginać!

Jakich Polaków? Piłkarzy z ME a nie Polaków. Jak przyjdą ci mityczni Polacy jak Makuszewski, Pazdan, Brożek itd czy inni to wtedy ocenimy ich grę albo się powyzywasz. Na razie nasze stranierosy serwują nam strajk włoski i olewają grę poza Pareiko. Więc co ma Probierz robić? Daje pograć piłkarzom ME. A wiadomo że to nie ten poziom. I nie ci piłkarze jak Brud będą wiodącymi pozstaciami w przyszłym sezonie

Mario Nh 07.04.2012 19:05

Może lepiej że kolejny mecz w plecy. Przynajmniej więcej tych darmozjadów wyleci z zespołu. Jeśli ktoś miał wątpliwości co do Kirma, Jirsaka i jeszcze paru innych to chyba zostały one rozwiane.
Uryga dał rade! :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl