![]() |
Co to ....a jest?
Gdzie Wilk, Melikson, Pareiko?!?!? Ława Iliev?! Co to ma byc? |
Cytat:
Paljić znowu w pierwszym składzie? Co on w nim widzi? Wolę każdego z dzisiejszej ławki zamiast niego. |
W takim składzie to nadzieja tylko pozostaje.
|
Meliksona wyeliminowała kontuzja?
|
sądząc po ultra defensywnym składzie sądze, że gramy na remis... Z tymi kontuzjami jest aż tak źle??
|
Pięciu nominalnych obrońców w składzie, do tego koń trojański Paljić i mięczak Jirsak. A Meliksona tradycyjnie nie ma.
Przecież w takim składzie nie da się grać w piłkę. |
Cytat:
|
Dwóch sabotażystów w składzie,mam nadzieje że wykończą się wzajemnie a nie drużynę:P
|
....a! Kim mamy strzelać gole? Chyba, że Bunoza będzie naszym królem strzelców i nasi walczą o gole ze stalych fragmentów. Tylko na to chyba mozemy liczyc, bo koronkowej akcji na polowie rywala nie zobaczymy.
|
Ki(r)m -em ;)
Mucha wybierała zawodników do dzisiejszego meczu. |
Pareiko ma chyba kontuzje
|
Miałem nadzieję, że wreszcie Kirm rozpocznie mecz na swojej optymalnej pozycji - pozycji siedzącej.
|
--------------Jovanic--------------
Jaliens--Chavez--Bunoza---Diaz -----------Jovanovic-------------- Kirm----Jirsak--Garguła----Paljic ---------------Biton---------------- Tak to pewnie będzie wyglądało...Oszczędzamy na Lech? Czarno to widzę, ale ufam PRObierzowi. EDIT: Diaz jednak def...Za dużo eksperymentów ;/ |
Troche odbije od tematu - ktoś moze oglada mecz na polsacie sport extra? Wa też tak jakby laguje obraz?
|
Iliev nie gra w I skladzie bo zapewne Probierz zauwazyl ze to zqawodnik nadajacy sie na 20 -30 minut .....aa reszta skladu ??/ hmmmmm .... na pierwszy rzut oka widac ze nedza ale .....no przeciez zima - Kazek Moskal - Basalaj i reszta piewcow naszego niegdys dobrodzieja a dzis komornika - twierdzono ze przeciez niepotrzebne sa zadne wzmocnienia ...wiec mamy dzis 6 obroncow i bramkarza w wyjsciowym skladzie + Jirsak i Kirm .... miejmy nadzieje na jakis cud i staly fragment gry - moze sie pilka odbije od glowy Bitona lub Bunozy ....mam nadzieje ze przy takim skladzie chociaz obrona bedzie stabilna
|
Panie sędzio kończ pan ten mecz i wstydu oszczędź DZIADOSTWO CUPIAŁA
|
Kirm na razie nie najgorzej, za to Garguła bardzo słabo. Biton nieźle, ale potrzeba mu Genkova u boku.
|
ja pie....le.Patrząc na zangażowanie naszych w pierwszej połowie ,dochodze do wniosku,ze lige odpuściliśmy....
Jeżeli Kirm to jeden z najlepszych naszych zawodników na boisku ,to.... |
Czuję że latynoska przybłęda dostanie czerwoną kartkę.
|
Gargula moglby juz zostac w Belchatowie...
coraz gorzej to sie oglada |
Cytat:
Kiedy Gargule kończy się kontrakt? Chce wiedzieć ile czasu mnie będzie jeszcze wkur...ał. |
Garguła ... Cupiał dla niego powinien stworzyć "Klub Garguły" przecież ....a mać każdy junior zagrałby lepiej od niego bo chociaż by troche pobiegał i powalczył. Zobaczymy ile warty jest Probierz i czy go wystawi w 2 polowie
|
Za taką kasę jaką oni dostają powinni zapi***** do utraty tchu, a taki Garguła z Jirsakiem to po prostu drepczą gwiazdki j******.
|
CUPIAŁ - WYPIERDALAJ !!!!
Ja wole widzieć taką Wisłe która wiadomo że gra o bezpieczny byt w tabeli, niż o mistrzostwo i taką padake. Budżet 10 mln i kilku sponsorów... CZEKAM |
Odkryłem, eureka, Jaliens po prostu jest do dupy gdy gra obok Chaveza. Nie dla pary Chavez-Jaliens. Diaz jest koszmarną kaleką, on mi zawsze wyglądał na zawodnika, który sobie wmówił, że jest lewonożny. On gra lewą nogą a tak jakoś koślawo jakby był prawonożny. Nunez pracuje na czerwień. Guła gra nieodpowiedzialne, lekkomyślne piłki, jedyna fajna zaleta, że jak już mu się zachce to umie ładnie, bez faulu się przepychając odebrać piłkę, albo wygrać sytuację stykową. Tylko że mu się raz chce, raz nie chce, jak na plaży. Jirsak robi swoje, biega, zabezpiecza, jedna ładna piłka prostopadła, wymusza faule na sobie. Kirm coś kombinuje, przynajmniej trochę wiatru, szkoda że za nim nie nadążają partnerzy do przodu, lol.
Skład jakiś przetrzebiony a za tydzień będzie jeszcze bardziej przetrzebiony. |
Cytat:
|
Chciałbym zobaczyć w 2. połowie Genkova za Gargułę, Ilieva za Paljicia i jeszcze Szewczyka za Jirsaka (jeśli trzeba by było zagrać ultraofensywnie)
PS. Za to że nie kupiliśmy Maka powinniśmy się strzelić w pysk. Chyba że kasy nie było |
Cytat:
|
Jeszcze nie wszystko stracone, ale potwierdziło się, że nasza gra w Bełchatowie to była jest i pewnie będzie pyta na długie lata
|
Probierz... wypad... i to natychmiast
Maaskant, Vaalckx wróccie |
Szkoda czasu na to gówno, Wyłączam to bo to jest DNO.
|
i teraz nasuwa mi sie pytanie; czy my musimy stracić dwie bramki aby zacząć grać?
|
Kiedy k...a zmiany,jak będzie 3:0?
|
dobrze ze koniec sezonu niedaleko ...az strach pomyslec co by bylo gdyby zima zaczynal by sie nowy sezon .... smiem twierdzic ze walczylibysmy o utrzymanie .....
|
ale się zmeczył ... pot sie z niego leje strumieniami
|
...podnosimy statystyki bramkowe tej kolejki :D
a ten Mak powinien grac u nas. Walczymy. jeszcze 25 min. |
To nie sa nasi pilkarze to jest... nie wiadomo co.. zbitka jakis kopaczy bez umiejetnosci i bez ambicji a jak patrze na takie pilkarskie smieci jak nunez albo paljic to mnie krew zalewa
|
"Trudna jest komunikacja między Genkovem, a Bitonem. Obydwoje mówią w różnych językach." - Z tego co pamiętam, piękny robert, gdy robił wokół siebie wspaniałą "holenderską" otoczkę profesjonalizmu, to wszyscy zagraniczni uczęszczali na kursy języka polskiego. W związku z tym, mam pytanie. Jak to możliwe, że ci piłkarze są na tyle głupi, ograniczeni umysłowo, upośledzeni mentalnie, że nie potrafią zapamiętać kilku kluczowych słów:
idź, wychodź, zostań, wróć podchodzimy, podaj, oddaj, druga, mój, moja, twoja, twój, powrót, wracamy, linia, noga, głowa, dobieg, strzelaj (grałem profesjonalnie w piłkę i raczej używa się potocznego "je*aj"). Jak qrwa w ciągu roku nie można opanować podstawowych 15-20 słów? Ciekawe, dlaczego diaza uważa się za dobry transfer? Ten gościu nie potrafi dosłownie nic. To samo dotyczy nuneza/jirsaka/lameya/jaeliensa/kirma. Jaką pozytywną, piłkarską cechą się wyróżniają? Od 11 lat takich nieudaczników w Wiśle jeszcze nie widziałem... PS. 2:1, Genkov łatnie "załatał" bramkarza! PS2. Chavez strzelił na 2:2, diaz został na spalonym. Słodko :))) |
2:4 , ładnie nas sędzia przekręcił
|
Iliev - nie wiem co ten kopacz robi na tym boisku.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl