Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [20 kolejka] Lechia Gdańsk- Wisła Kraków, 3 marca , sobota 18:00. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8613)

Marcin_fan 02.03.2012 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1226402)
Lechia gra najgorszą piłkę w lidze, 3 punkty to jedyna opcja.

Zresztą Lechii życzę spadku, bo tylko spadek może ich uratować, bo jak się utrzymają, to jeszcze ktoś pomyśli, że zrobili świetne transfery, żadnych błędów, i w ogóle "tak trzymać!"

Życzysz Lechii spadku?!?! Co ty pie***lisz ?! Myśle zarząd Lechii doskonale wie że grają źle i będą musieli zrobić dużo żeby sprawić by drużyna grała lepszą piłke.

thechris 02.03.2012 20:16

Remis to max. Zresztą jak nie idzie jakiejś drużynie to najłatwiej wygrać z Wisłą i podnieść sobie morale więc Lechia ma szanse odbić się od dna. Mecz się skończy 1 bramką lub wynikiem 0:0. Jeśli ktoś strzeli to raczej stawiam na Lechię.

zgrybus 02.03.2012 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez thechris (Post 1226455)
Remis to max. Zresztą jak nie idzie jakiejś drużynie to najłatwiej wygrać z Wisłą i podnieść sobie morale więc Lechia ma szanse odbić się od dna. Mecz się skończy 1 bramką lub wynikiem 0:0. Jeśli ktoś strzeli to raczej stawiam na Lechię.

Po twoich notowaniach wyszło by na to że Wisła wygrywa raz na ludzki rok. Troche optymizmu włóż w to życie...

Dariook 02.03.2012 20:19

Cytat:

Zresztą Lechii życzę spadku, bo tylko spadek może ich uratować, bo jak się utrzymają, to jeszcze ktoś pomyśli, że zrobili świetne transfery, żadnych błędów, i w ogóle "tak trzymać!"

Nominuje ten post w kategorii "rozkmina roku " ;)

vote-for-mikey 02.03.2012 20:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1226457)
Nominuje ten post w kategorii "rozkmina roku " ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1226408)
Życzysz Lechii spadku?!?! Co ty pie***lisz ?! Myśle zarząd Lechii doskonale wie że grają źle i będą musieli zrobić dużo żeby sprawić by drużyna grała lepszą piłke.

No dobra. Życzę im spadku, bo rzygać mi się chcę jak patrzę na ich grę.

Marcin, naprawdę sądzisz, że zarząd Lechii "doskonale wie"? Ja sądzę, że wcale nie. Ja sądzę, że jeśli się utrzymają, to odtrobią sukces, i powiezdą, żę oto wreszcie wraca "Polska Barcelona", a Janas zostanie nazwany przez włodarzy "Polskim Hiddinkiem".

dawiss 02.03.2012 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zgrybus (Post 1226456)
Po twoich notowaniach wyszło by na to że Wisła wygrywa raz na ludzki rok. Troche optymizmu włóż w to życie...

Ten typ tak ma...

Blaszczu16 02.03.2012 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zgrybus (Post 1226456)

Najlepiej zignoruj, bo to konto użytkownika przed każdym meczem Wisły pier*oli takie smuty.

thechris 02.03.2012 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1226534)
Najlepiej zignoruj, bo to konto użytkownika przed każdym meczem Wisły pier*oli takie smuty.

Wcale nie... przed rewanżem z Apoelem i przed derbami na Kałuży byłem optymistyczny i obstawiałem wygrana Wisły... niestety było w plecy.

To, że z Koroną przewidziałem porażkę 0:1 nie oznacza, że jestem pesymistyczny.

Poza tym przy naszej grze remis to nie jest taki zły wynik. Wiele osób jest zadowolonych przecież z dwóch remisów ze Standardem. Np. konto "milosz" a także bramkarz Pareiko :) Siergiej może nie tyle zadowolony co: "nie traktuje tych dwóch remisów jako porażki bo... to były dwa remisy".

milosz 03.03.2012 00:18

Ocho , znowu nasz wieczny narzekacz czyli tzw konto "thechris " daje o sobie znać . Facet nie rozumie że dwa remisy ze Standardem są faktem, a jednocześnie wynikająca z nich porażka też jest faktem. I tak na Wembley w 1973 roku tylko zremisowaliśmy, ale ówczesny remis był zwycięstwem.

Remis z Lechią to dla nas oczywiście porażka i wie o tym każdy z wyjątkiem konta "thechrisa ", choć może też o tym wie, ale widać czerpie przyjemność z niepowodzeń Wisły stąd życzy jej kolejnych strat punktowych w lidze.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1226534)

Popieram.

Aletsch 03.03.2012 00:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1226470)
No dobra. Życzę im spadku, bo rzygać mi się chcę jak patrzę na ich grę.

Nasi teraz graja padline jeszcze gorsza i tez zyczysz im spadku?

wanciak86 03.03.2012 00:44

Cytat:

jakbym był takim frajerem jak Ty, to bym życzył Wiśle spadku. Co przy obecnej Jej grze, wcale nie jest niemożliwe. ( No, może różnicę zrobiłyby punkty zdobyte do tej pory(( chociaż to AŻ/TYLKO 9pkt)), bo obie drużyny grają taki sam syf ).

Ale jako, że ów frajerem nie jestem , ŻYCZĘ WIŚLE MISTRZOSTWA.

milosz 03.03.2012 01:34

wanciak86

Spoko, to tylko jeden głos odmienny, Lechia-Wisła-Śląsk, razem. Na boisku szukamy zwycięstwa, a poza nim jesteśmy razem i życzymy
sobie wszystkiego co dobre.

! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !

orm 03.03.2012 07:58

Ciekawe kto będziei grał w obronie: wypadło nam z drużyny dwóch obrońców na 100% (Czekaj, Lamey), a czy Chavez dojedzie do Gdańska i czy będzie w stanie grać tuż po podróży? Probierz łatwo nie ma od samego początku.

Taylor 03.03.2012 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wanciak86 (Post 1226568)
jakbym był takim frajerem jak Ty, to bym życzył Wiśle spadku. Co przy obecnej Jej grze, wcale nie jest niemożliwe. ( No, może różnicę zrobiłyby punkty zdobyte do tej pory(( chociaż to AŻ/TYLKO 9pkt)), bo obie drużyny grają taki sam syf ).

Ale jako, że ów frajerem nie jestem , ŻYCZĘ WIŚLE MISTRZOSTWA.

Myśle, że gdyby Wisła (nie daj Bóg oraz ani Lechia ani Śląsk) kiedyś spadła to wynalazki takie jak vote-for-mikey szybko by zapomniały co to jest Wisła Kraków. Poprostu trzeba olać takie dziwne przypadki, co to za ładną gre i sukces sportowy dały by się wydupczyć.

Acapelo 03.03.2012 10:40

Pareiko- Jovanovic, Jaliens, Chavez, Diaz,- Wilk, Nunez Melikson- Iliev Biton Genkov

Ajax 03.03.2012 11:21

Panowie z ostatnich 8 meczy wygraliśmy 2 zdobyliśmy (uciułaliśmy) zawrotną liczbę 7 punktów

Słownie dwa mecze zwycięskie.

Na dzień dzisiejszy każdym może z nami lekko i przyjemnie wygrać.

To cudowne Zagłębie nad którym takie peany roztaczał Wilk już klasycznie przegrało

Z Podbeskidziem.

Taka jest smutna prawda i takie są fakty.

Wygrana z Lechią będzie sensacją, ponieważ ostatni razy na wyjeździe wygraliśmy 25.11.2011 ze Śląskiem

Od tego czasu strzeliliśmy w lidze 3 bramki tracąc przy tym 4 bramki.

I tak dalej i tak dalej do Gdańska IMHO nie jedziemy w roli faworyta.

PS: Mam nadzieje że się mocno mylę.

martin_6 03.03.2012 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ajax (Post 1226612)
To cudowne Zagłębie nad którym takie peany roztaczał Wilk już klasycznie przegrało

Z Podbeskidziem i 0-2 z Cracovią...

Żyjesz w jakimś alternatywnym świecie, w którym Cracovia wczoraj wygrała?

Ajax 03.03.2012 11:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 1226616)
Żyjesz w jakimś alternatywnym świecie, w którym Cracovia wczoraj wygrała?

Chyba byłe zbyt wściekły czytając poranną gazetę, mea culpa.

Porażka z Podbeskidziem chwały nie przynosi (coś o tym wiemy)

uzytkownik_forum 03.03.2012 12:40

Jak Probierz ustawi Nas na ofensywne 4-4-2 i zagra ofensywnie jak na Mistrza Polski przystało, to niniejszym ślubuje, że kupuje mu 0,7 Kubusia truskawkowego i dostarczam na rowerze pod dom, chocby miało nawet padać

Marcin_fan 03.03.2012 12:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uzytkownik_forum (Post 1226633)
Jak Probierz ustawi Nas na ofensywne 4-4-2 i zagra ofensywnie jak na Mistrza Polski przystało, to niniejszym ślubuje, że kupuje mu 0,7 Kubusia truskawkowego i dostarczam na rowerze pod dom, chocby miało nawet padać

Z tym deszczem to Ci nie wyszło bo wiadomo że do wtorku bodajże ma być w miare ładnie ;)

uzytkownik_forum 03.03.2012 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1226635)
Z tym deszczem to Ci nie wyszło bo wiadomo że do wtorku bodajże ma być w miare ładnie ;)

Jak do tego dorzuci 0:3 na boisku, to chetnie poczekam na oberwanie chmury :)

Ajax 03.03.2012 13:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez uzytkownik_forum (Post 1226644)
Jak do tego dorzuci 0:3 na boisku, to chetnie poczekam na oberwanie chmury :)

Będziesz musiał zdjęcia na forum dać:)

Snoopy5 03.03.2012 14:02

Wisła musi wygrać innej rady nie ma

Mają nóż na gardle i niewątpliwie postarają się o trzy punkty , ale jak to wyjdzie w praniu nie wiadomo. Probierz raczej nie zagra bardzo ofensywnie , ogólnie konterki . Z drugiej strony bać się lechii to byłaby katastrofa. ja bym zagrał ofensywnie z trójką Iliev , Garguła , Melikson i w ataku z Bitonem i genkovem muszą wreszcie się przełamać . W obronie trójką Jovanovic , Chavez , Jaliens przed nimi Wilk z Diazem . Wyglądałoby to tak
PAREIKO
JOVANOVIC CHAVEZ JALIENS
WILK DIAZ
ILIEV GARGUŁA MELIKSON
BITON GENKOV

Quorth 03.03.2012 14:04

W każdym meczu mamy grać o zwycięstwo to nie ulega wątpliwości. Skład personalny Wisły predestynuje ją do mistrzostwa. Moskal sobie nie poradził. Trzeba wierzyć w Probierza

uzytkownik_forum 03.03.2012 14:57

Ja to widzę tak, że taktyka Maskaanta się nie sprawdziła, za co zapłącił On głową. Następnie Kaziu, jako osoba upoważniona przez klub do posprzątania w zimie nie posprzątał, lecz zaczął grać taktyką "El Robero", lecz w wersji 1.1, co i Jego kosztowało głowę. Probiesz chyba idiota nie jest, i błędu Kazka nie powieli. Po prostu styl, jaki to drużyna na dziś dzień ma wypracowany, jest do d..., mówiąc lapidarnie i jednak eufeministycznie. Chcąc cokolwiek z ekipy wykrzesac trzeba zagrac całkowicie inaczej niż do tej pory, bo tylko efekt świeżości mmoże coś zmienić, bo nie ukrywajmy, że gra Wisły naprawdę wygląda słabiutko, i gorzej można, ale to też pewna sztuka. Interesuje mnie to, na jakie nazwiska i ustawienie postawi Probierz, bo tymi dwoma zmiennymi może na razie żonglować - być może póżniej ktoś Go spyta, gdzie widzi braki, choć w tym klubie akurat z tym zawsze był chyba problem, i z transferami dla trenera się nie przelewało. Liczę na niespodzianki w wyjściowym składzie, a już w szczególności zobaczyłbym naszych dwóch napadziorów razem, bo myslę, że sie nawet mogą sensownie uzupełniać - jeden typowy egzekutor, drugi mający ambicję zgrywać piłki i sciągać obrońców. Czas pokaże.

Smok 03.03.2012 15:46

Na razie graja znowu dla nas. Polonia w plecy z Bełchatowem. Powtórka z zeszłego sezonu, ze znowu nikt nie chce zdobyć MP???

prezes85 03.03.2012 15:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smok (Post 1226692)
Na razie graja znowu dla nas. Polonia w plecy z Bełchatowem. Powtórka z zeszłego sezonu, ze znowu nikt nie chce zdobyć MP???

Tym razem my nie wygrywamy.

mitmichael 03.03.2012 16:22

Musimy to wygrac - efekt nowej miotly mile widziany

silver03 03.03.2012 16:40

3:0 dla Wisły.

Sliver12 03.03.2012 17:13

nawet jeśli Wisła wygra to i tak nic z tego. Za późno. Lechia jak wygra to też będzie jakiś plus. Przynajmniej się utrzymają.

pysio 03.03.2012 17:18

Jeśli jeszcze na poważnie myślimy o mistrzostwie to musimy dziś ten mecz wygrać!

Liczę na nowego trenera i taktykę 4-4-2

Marcin_fan 03.03.2012 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1226716)
Jeśli jeszcze na poważnie myślimy o mistrzostwie to musimy dziś ten mecz wygrać!

Liczę na nowego trenera i taktykę 4-4-2

To sie doczekałeś, zagramy 4-4-2

fudi8 03.03.2012 17:30

Wreszcie Genkow - Biton! Ile można było czekać?!

kacpaw91 03.03.2012 17:35

Stanek na ławce, w miejsce Chaveza. Mała niespodzianka.

El'kabat 03.03.2012 17:43

Po chuju niespodzianka,zwlaszcza ze wiadomo bylo,ze Osman moze nie grac bo najpozniej z kadry wraca.

Ciekawe jak gra dwojka biton genkov wypadnie , oby 3 pkt :)

AgresywnyChomik 03.03.2012 17:58

Biton z Genkovem wspierani Kirmem. Gramy o 3 punkty jak nic :/.
Tak jestem negatywny.

johny96 03.03.2012 17:58

Super frekwencja...

Lysy 03.03.2012 18:01

Ustawienie na wielki plus! W końcu.

krowczax 03.03.2012 18:08

KJU JALIENS, w końcu :D !

tofik 03.03.2012 18:10

HAHA tyle powiem
Wczesniej 2 lata nie mogli z rogu strzelic bramki, nawet zagrozić. Przyszedl Probierz, po dwóch dniach generał Jaliens wali bramę jak profesor po stałym fragmencie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl