![]() |
Cytat:
|
Remis to max. Zresztą jak nie idzie jakiejś drużynie to najłatwiej wygrać z Wisłą i podnieść sobie morale więc Lechia ma szanse odbić się od dna. Mecz się skończy 1 bramką lub wynikiem 0:0. Jeśli ktoś strzeli to raczej stawiam na Lechię.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Marcin, naprawdę sądzisz, że zarząd Lechii "doskonale wie"? Ja sądzę, że wcale nie. Ja sądzę, że jeśli się utrzymają, to odtrobią sukces, i powiezdą, żę oto wreszcie wraca "Polska Barcelona", a Janas zostanie nazwany przez włodarzy "Polskim Hiddinkiem". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To, że z Koroną przewidziałem porażkę 0:1 nie oznacza, że jestem pesymistyczny. Poza tym przy naszej grze remis to nie jest taki zły wynik. Wiele osób jest zadowolonych przecież z dwóch remisów ze Standardem. Np. konto "milosz" a także bramkarz Pareiko :) Siergiej może nie tyle zadowolony co: "nie traktuje tych dwóch remisów jako porażki bo... to były dwa remisy". |
Ocho , znowu nasz wieczny narzekacz czyli tzw konto "thechris " daje o sobie znać . Facet nie rozumie że dwa remisy ze Standardem są faktem, a jednocześnie wynikająca z nich porażka też jest faktem. I tak na Wembley w 1973 roku tylko zremisowaliśmy, ale ówczesny remis był zwycięstwem.
Remis z Lechią to dla nas oczywiście porażka i wie o tym każdy z wyjątkiem konta "thechrisa ", choć może też o tym wie, ale widać czerpie przyjemność z niepowodzeń Wisły stąd życzy jej kolejnych strat punktowych w lidze. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jakbym był takim frajerem jak Ty, to bym życzył Wiśle spadku. Co przy obecnej Jej grze, wcale nie jest niemożliwe. ( No, może różnicę zrobiłyby punkty zdobyte do tej pory(( chociaż to AŻ/TYLKO 9pkt)), bo obie drużyny grają taki sam syf ). Ale jako, że ów frajerem nie jestem , ŻYCZĘ WIŚLE MISTRZOSTWA. |
wanciak86
Spoko, to tylko jeden głos odmienny, Lechia-Wisła-Śląsk, razem. Na boisku szukamy zwycięstwa, a poza nim jesteśmy razem i życzymy sobie wszystkiego co dobre. ! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW ! |
Ciekawe kto będziei grał w obronie: wypadło nam z drużyny dwóch obrońców na 100% (Czekaj, Lamey), a czy Chavez dojedzie do Gdańska i czy będzie w stanie grać tuż po podróży? Probierz łatwo nie ma od samego początku.
|
Cytat:
|
Pareiko- Jovanovic, Jaliens, Chavez, Diaz,- Wilk, Nunez Melikson- Iliev Biton Genkov
|
Panowie z ostatnich 8 meczy wygraliśmy 2 zdobyliśmy (uciułaliśmy) zawrotną liczbę 7 punktów
Słownie dwa mecze zwycięskie. Na dzień dzisiejszy każdym może z nami lekko i przyjemnie wygrać. To cudowne Zagłębie nad którym takie peany roztaczał Wilk już klasycznie przegrało Z Podbeskidziem. Taka jest smutna prawda i takie są fakty. Wygrana z Lechią będzie sensacją, ponieważ ostatni razy na wyjeździe wygraliśmy 25.11.2011 ze Śląskiem Od tego czasu strzeliliśmy w lidze 3 bramki tracąc przy tym 4 bramki. I tak dalej i tak dalej do Gdańska IMHO nie jedziemy w roli faworyta. PS: Mam nadzieje że się mocno mylę. |
Cytat:
|
Cytat:
Porażka z Podbeskidziem chwały nie przynosi (coś o tym wiemy) |
Jak Probierz ustawi Nas na ofensywne 4-4-2 i zagra ofensywnie jak na Mistrza Polski przystało, to niniejszym ślubuje, że kupuje mu 0,7 Kubusia truskawkowego i dostarczam na rowerze pod dom, chocby miało nawet padać
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła musi wygrać innej rady nie ma
Mają nóż na gardle i niewątpliwie postarają się o trzy punkty , ale jak to wyjdzie w praniu nie wiadomo. Probierz raczej nie zagra bardzo ofensywnie , ogólnie konterki . Z drugiej strony bać się lechii to byłaby katastrofa. ja bym zagrał ofensywnie z trójką Iliev , Garguła , Melikson i w ataku z Bitonem i genkovem muszą wreszcie się przełamać . W obronie trójką Jovanovic , Chavez , Jaliens przed nimi Wilk z Diazem . Wyglądałoby to tak
PAREIKO JOVANOVIC CHAVEZ JALIENS WILK DIAZ ILIEV GARGUŁA MELIKSON BITON GENKOV |
W każdym meczu mamy grać o zwycięstwo to nie ulega wątpliwości. Skład personalny Wisły predestynuje ją do mistrzostwa. Moskal sobie nie poradził. Trzeba wierzyć w Probierza
|
Ja to widzę tak, że taktyka Maskaanta się nie sprawdziła, za co zapłącił On głową. Następnie Kaziu, jako osoba upoważniona przez klub do posprzątania w zimie nie posprzątał, lecz zaczął grać taktyką "El Robero", lecz w wersji 1.1, co i Jego kosztowało głowę. Probiesz chyba idiota nie jest, i błędu Kazka nie powieli. Po prostu styl, jaki to drużyna na dziś dzień ma wypracowany, jest do d..., mówiąc lapidarnie i jednak eufeministycznie. Chcąc cokolwiek z ekipy wykrzesac trzeba zagrac całkowicie inaczej niż do tej pory, bo tylko efekt świeżości mmoże coś zmienić, bo nie ukrywajmy, że gra Wisły naprawdę wygląda słabiutko, i gorzej można, ale to też pewna sztuka. Interesuje mnie to, na jakie nazwiska i ustawienie postawi Probierz, bo tymi dwoma zmiennymi może na razie żonglować - być może póżniej ktoś Go spyta, gdzie widzi braki, choć w tym klubie akurat z tym zawsze był chyba problem, i z transferami dla trenera się nie przelewało. Liczę na niespodzianki w wyjściowym składzie, a już w szczególności zobaczyłbym naszych dwóch napadziorów razem, bo myslę, że sie nawet mogą sensownie uzupełniać - jeden typowy egzekutor, drugi mający ambicję zgrywać piłki i sciągać obrońców. Czas pokaże.
|
Na razie graja znowu dla nas. Polonia w plecy z Bełchatowem. Powtórka z zeszłego sezonu, ze znowu nikt nie chce zdobyć MP???
|
Cytat:
|
Musimy to wygrac - efekt nowej miotly mile widziany
|
3:0 dla Wisły.
|
nawet jeśli Wisła wygra to i tak nic z tego. Za późno. Lechia jak wygra to też będzie jakiś plus. Przynajmniej się utrzymają.
|
Jeśli jeszcze na poważnie myślimy o mistrzostwie to musimy dziś ten mecz wygrać!
Liczę na nowego trenera i taktykę 4-4-2 |
Cytat:
|
Wreszcie Genkow - Biton! Ile można było czekać?!
|
Stanek na ławce, w miejsce Chaveza. Mała niespodzianka.
|
Po chuju niespodzianka,zwlaszcza ze wiadomo bylo,ze Osman moze nie grac bo najpozniej z kadry wraca.
Ciekawe jak gra dwojka biton genkov wypadnie , oby 3 pkt :) |
Biton z Genkovem wspierani Kirmem. Gramy o 3 punkty jak nic :/.
Tak jestem negatywny. |
Super frekwencja...
|
Ustawienie na wielki plus! W końcu.
|
KJU JALIENS, w końcu :D !
|
HAHA tyle powiem
Wczesniej 2 lata nie mogli z rogu strzelic bramki, nawet zagrozić. Przyszedl Probierz, po dwóch dniach generał Jaliens wali bramę jak profesor po stałym fragmencie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl