![]() |
okolice Gdowa o 5.30 na domu -26 a na aucie -30. w Krakowie - 22
|
-23 ... k...waaaaaaaaaa
|
Siedzę w pracy, środek Krakowa, naprzeciwko Uniwersytetu Ekonomicznego a termometr za oknem wskazuje -21 stopni Celsjusza.
Przez te mrozy nie poszedłem jeszcze po bilet na Wisłę. |
Najśmieszniejsze jest to, że przez te mrozy czlowiekowi zmiania się punkt widzenia. Jak zrobi sie naprawdę ciepło czyli minus 10 to będe jeżdził z otwartym oknem i zapomnę o kalesonach :)
|
dla mnie to już jest ciepło w porównaniu z tym, co było o 7 :)
|
o 5:00 rano -26 :o teraz skromne -16 hehe
|
Wadowice o 7-00 miałem ok -24
|
U mnie -6...Dupce nawet sie nie wychylam za drzwi
|
Hartujemy się i czekamy na ''gruby weekend'' podobno.
Póki co -15. |
Weekend ma być gorszy? To może być gorzej ??
W ogóle auto mi na złość robi franca stara bo kupiłem nowy aku a ona ciągle odpala ... co prawda grzeję świece po 5-6 razy ale rusza :D |
Cytat:
|
Za tydzień ma być już niecałe 0 stopni, a za 2 tygodnie nawet plusy mają być. A obecne mrozy jeszcze do poniedziałku. A w ogóle to słyszałem, że dziś miało być najgorzej.
|
Z piątku na sobotę ma być najgorzej. Pierwszą awarię tej zimy już zaliczyłem, więc niech się kończy.
|
Na domiar złego śniegiem napierdala... :foch:
|
e tam śnieg.
Woda mi w rurach pozamarzała, kocioł ześwirował (i nie grzał przez cały dzien dopóki nie wyciągnęliśmy ptaka co sie ro rury? ciepła wdupcył i zablokował presostat wody) a w aucie wyskoczyło : możliwe przegrzanie silnika, wyłacz pojazd. |
A mi od temperatury ulotnił się gaz z tylnych amortyzatorów w samochodzie. 5 baniek w plecy... Już powoli mam dość tych mrozów
|
Zimo wyper**laj!!!
mam już dość...nienawidzę chodzić w kalesonach... ;) |
Cieniasy, w końcu jakaś normalna zimowa temperatura a tu od razu dookoła płacz i narzekanie ;)
W latach 80-tych jak w styczniu było czasami powyżej -25 to latało się w krótkich spodniach :D |
|
|
Rzeszów -30, ale jadę do Jawornika Polskiego dziś wieczorem. "Teściowa" mówiła o tym, że w nocy mają i -34.
EDIT: W Rzeszowie mowa o temperaturze w nocy. |
Skawina godz 6 , -23
|
Na Skarpie godz. 5:30 -20
|
Nowy Kleparz - 8:45 - -19
|
samochód nie ruszył, tramwaje na królewskiej zdechły...
|
Rano w Krynicy -27, ale powiem wam jak w dzień słoneczko przyświeca w termometr to tylko -3 jest więc gdzie ten mróz :)
|
ile k...wa można
mija siódmy dzień i -16 ciągle :[ |
ale pomyślcie, jak ciepło będzie przy -5 :D
|
Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno! Takie jest odwieczne prawo natury.
|
u mnie cały czas w granicach -12C / 19C.
|
Podkarpacie - dzisiaj to już lajcik. -12 :)
|
U mnie dziś termometr pokazuje -6. LOL.
|
-21, dawno tak nie zmarzłem na dworzu. Ale Suwałkom i okolicom to współczuje i tak :D
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie dziś na dworze/polu było 16 stopni i na łyżwy się wybralem bo ładnie słońce świeciło :) fajna sprawa jakiś sport w taki mróz. :p |
- 29 mi komputer w samochodzie pokazał w ok. Bytowa. Wrzucanie biegów w takiej temperaturze wymaga bica Marit :)
|
Ledwie -5 na dworze (polu :foch:), panowie wiosna niemal ;)
|
Ocieplenie idzie, tylko -2 na moim termometrze! Fajna pogoda na narty, śniegu sporo, mróz nie straszny :P
|
Prze*ebany ten śnieg. Już wolałam -20. :/
|
Zmieńcie temat z Ile macie na termometrze na Gdzie macie termometr...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl