Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Kiedy są treningi pierwszej drużyny Wisły Kraków? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=845)

Kamson 23.11.2009 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PowerWiślak123 (Post 820296)
Nie stosujmy zabrzańskich metod, Górnik skończył ligę niżej po akcji "kibiców". To, że dzisiaj zesrali mecz nie znaczy, że trzeba od razu wprowadzać zwyczaje libijskie gdzie po słabym meczu piłkarzy się inwigiluje i prześladuje. Na trening można iść ale nie w celu stwarzanie opresyjnej sytuacji.

Ale oni nie przegrali zwykłego meczu tylko derby! A wcześniej dostali oklep od Legii, Lecha i Levadii. Dość klepania po plecach! Gwiazdorzy wielcy... w dupach im sie od kasy poprzewracało i nawet nie mają ochoty biegać w derbach...

Peroslaw88 23.11.2009 19:58

Jestem za wpadnięciem na trening. Nie chodzi mi o jakieś akcje ostre, ale stanowcza. męska rozmowa powinna się odbyć. Rozmowa kulturalna, ale męska i stanowcza. Najlepiej w tym tygodniu jeszcze.

Wojtas 23.11.2009 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 820714)
Ale oni nie przegrali zwykłego meczu tylko derby! A wcześniej dostali oklep od Legii, Lecha i Levadii. Dość klepania po plecach! Gwiazdorzy wielcy... w dupach im sie od kasy poprzewracało i nawet nie mają ochoty biegać w derbach...

Bo oni myslą ze i tak kibice ich kochają

zatracili sie w swojej zajebistości i trwaniu w przekonaniu ze są bozyszczami tłumów.

a jak juz to bylo kiedys napisane

'licze ze kiedys obsluzą mnie w Mc"Donaldzie" :lol:

Peroslaw88 23.11.2009 20:07

proponuję też zrobić zbiórkę na lekarza światowej klasy. Może znajdzie się jakiś fachowiec, który uwolni Łobodzińskiego z zajebania:lol:

Adenalix 23.11.2009 20:09

Grube akcje przyniosą moim zdaniem odwrotny skutek sportowy.

masterlag 23.11.2009 20:11

E tam. Moim zdaniem oni nie zasługują na noszenie koszulek z Białą Gwiazdą na piersi (mimo iż jest ona otoczona SA :P). Przynieś im zwykłe T-shirty za piątaka i proszę bardzo, niech dalej sobie "trenują". . . I można to załatwić kulturalnie, bez jakiś krzyków czy coś. W końcu jakiś czas na treningach jest chyba otwarty, czyz nie? :)
Ale prosze bardzo panowie- możecie iść na stanowczą męską dyskusję, tylko do nich to nie trafia chyba żadne słowa.

tomasz_19 23.11.2009 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Peroslaw88 (Post 820727)
proponuję też zrobić zbiórkę na lekarza światowej klasy. Może znajdzie się jakiś fachowiec, który uwolni Łobodzińskiego z zajebania:lol:

Podejrzewam, że to u niego wada wrodzona, lekarz nic tu nie poradzi :D

Arturo Qr2nów 23.11.2009 23:28

Gwoli ścisłości, nie miałem na myśli żadnych "grubych akcji", pojawienia się zakapturzonych jegomości ze sprzętem itp. :p Zejdźmy na ziemię :-)

Do rzeczy: nasze gwiazdy wydaje się, że nie czują oddechu rywali na plecach, nie robi na nich wrażenia obecność kibiców na trybunach. Może zatem wrażenie zrobią kibice, którzy przyjdą na trening i nie będą odgrodzeni metrami zasieków. Może warto zachęcić (zmusić) kopaczy do zostania po treningu.

Moim skromnym zdaniem oni są zagłaskani wiecznym "nic się nie stało" oraz "czy wygrywasz czy nie". Absolutnie nie twierdzę, że to źle iż wrzucamy tego typu przyśpiewki - przeciwnie, to piękna sprawa. Ale czy naszą miłość i wierność deklarujemy piłkarzom, piłkarzom, którzy plamią honor naszego klubu...? Levadia, Super Puchar, Lech, Legia, Cracovia - wiemy co dla nas znaczyły te mecze. A który rozstrzygnięto na naszą korzyść?! O którym możemy powiedzieć, że piłkarze Wisły zrobili WSZYSTKO CO BYŁO MOŻLIWE aby wygrać?! Przecież widzimy jak to wszystko wygląda, widzimy jaka jest atmosfera, jakie wzajemne podejście do siebie zawodników, a później po meczu komentarz: "to nie prawda, że brakło ambicji", "przynajmniej liga będzie ciekawsza", "możemy tylko przeprosić" - nóż się w kieszeni otwiera. Cały ten sezon, to jest kpina, pasmo kompromitacji z okresem przepraszania za owe kompromitacje. Była Levadia i Super Puchar po czym ładne pasmo zwycięstw. Niestety Legia i Cracovia nastąpiły po sobie. I jak teraz panowie piłkarze mają nas przeprosić? Z Odrą W.? Wolne żarty. A swoją drogą, to chyba i tak nikt już się nie spodziewa jakiejś eksplozji chęci i umiejętności w tym meczu.

Nie ma sensu organizować jakiejś akcji. Spontaniczny ruch kibiców i tyle. Wystarczy tylko się dowiedzieć kiedy odbędzie się trening. Pogoda jest ładna, wolne od szkoły co poniektórzy zapewne chętnie sobie zrobią, może ktoś ma wolne od roboty i taka akcja może być alternatywą dla wyjścia do Biedronki. Niektórzy pewnie ani się nie uczą ani nie pracują :-p

muuzyk93 07.01.2010 23:39

treningi

Witam !
Mam pytanie gdzie aktualnie i w jakich terminach i godzinach odbywają się treningi Wisły... pytam ponieważ chciałbym zdobyć podpisy na koszulce którą chciałbym dać na urodziny przyjacielowi który jest wielkim i oddanym fanem Wisły.
Z góry dzięki i pozdrawiam

rafalczyzyny 09.01.2010 12:03

o ktorej jest planowany trening we wtorek?

rafalczyzyny 11.01.2010 10:33

wiadomo o ktorej trening?

BoBaSbK 02.03.2010 23:26

Kiedy mają trening na Hutniku , aby zapoznali się z murawą oraz z oświetleniem ?

KoPer 02.03.2010 23:36

z pewnością w czwartek popołudniu

pawelko 03.03.2010 20:37

O której godzinie w czwartek jest przewidziany trening na Hutniku??
Czy będzie można wejść na ten trening??

Kamson 05.03.2010 23:28

Kiedy najbliższy trening? Na Hutniku czy na Wiśle?

Romy S. 05.03.2010 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 864789)
Kiedy najbliższy trening? Na Hutniku czy na Wiśle?

Powinien być jutro, w kamieniołomie na Skałkach Twardowskiego.

MACIEKWISLAK87 15.03.2010 21:45

Hej. Czy ktoś wie może o której godzinie jutro będzie trening Wisły? Bardzo proszę o informacje. Pozdrawiam

KoPer 16.03.2010 00:58

jutro to o 6 rano wsiadają do pociągu do Gdańska

MACIEKWISLAK87 18.03.2010 16:01

Hej a jutro o której trening? Wie ktoś? pzdr

crazykaro 18.03.2010 16:07

Kasperczak wie :D A trening pewnie będzie na Hutniku

MACIEKWISLAK87 18.03.2010 23:03

nikt ne wie? to dla mnie naprawdę ważne. O której jutro Wisła trenuje?

NHwiernyTS 22.03.2010 20:16

Chciałem się podzielić tym co dziś zauważyłem. Przejeżdżając o 17 obok stadionu postanowiłem sprawdzić czy akurat dziś, treningu nie ma Wisła. Akurat trafiłem i pomyślałem, że zobaczę jak trenują nasi grajkowie. Może opisze jak wyglądał, na początku co mnie bardzo zdziwiło.... połowę kółka na około boiska (na wf-ie kiedyś biegaliśmy 10 razy więcej), ćwiczenia rozciągające i na koniec rozgrzewki gra w "głupiego jaśka". Potem nastąpiła krótka gierka na połowie boiska no bo jakby inaczej nasze gwiazdki na całym by się zmęczyły. Przez cały czas trener chodził z rękoma w kieszeni ( nie wiem czy tak wygląda praca trenera, bo moim zdaniem nie). Po grze kopacze zaczęli strzelać karne. Chyba wiadomo, ze nawiązuje to do Pucharu Polski i wyniku jaki był w Gdańsku. Cały trening trwał 45 minut.
Teraz pozwolę sobie na swoje spostrzeżenia i uwagi. Najlepszą grą wykazał się Marcelo, Jirsak, Łobodziński oraz Alvarez. Martwi mnie jednak to jak wygląda trening drużyny mistrzów Polski bo wg mnie tak on nie powinien wyglądać. Trener który chodzi i nie uczestniczy w ogóle w treningu, Paweł Brożek, któremu nie chcę się grać i po nieudanym strzale chodzi jak łajza po boisku.
Nie dziwię się, że Christov, Ba czy Kirm biegający po boisku machają tylko rękami bo nie mają z kim grać jak nasi się w ogóle nie ruszają, żadnej gry bez piłki nic!!! Zastanawia mnie tylko czemu Wisła ma zakodowane mentalnie gra "aby wejść piłką do bramki" przecież oni nawet na treningu z dystansu nie strzelają nic kompletnie!
Nie wiem może od czasu kiedy ostatni raz widziałem trening Wisły, a minęło to trochę czasu zmieniło się, ale nie spodziewałem się, że aż tak bardzo. Lipa i jeszcze raz lipa.

Lukasz15wisla 22.03.2010 20:30

To jest typowy rozruch przedmeczowy. Dziwi mnie tylko, że nie skupili sie nad resztą stałych fragmentów gry.

WhiteStarDvisionTheBest 22.03.2010 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez NHwiernyTS (Post 874647)
Chciałem się podzielić tym co dziś zauważyłem. Przejeżdżając o 17 obok stadionu postanowiłem sprawdzić czy akurat dziś, treningu nie ma Wisła. Akurat trafiłem i pomyślałem, że zobaczę jak trenują nasi grajkowie. Może opisze jak wyglądał, na początku co mnie bardzo zdziwiło.... połowę kółka na około boiska (na wf-ie kiedyś biegaliśmy 10 razy więcej), ćwiczenia rozciągające i na koniec rozgrzewki gra w "głupiego jaśka". Potem nastąpiła krótka gierka na połowie boiska no bo jakby inaczej nasze gwiazdki na całym by się zmęczyły. Przez cały czas trener chodził z rękoma w kieszeni ( nie wiem czy tak wygląda praca trenera, bo moim zdaniem nie). Po grze kopacze zaczęli strzelać karne. Chyba wiadomo, ze nawiązuje to do Pucharu Polski i wyniku jaki był w Gdańsku. Cały trening trwał 45 minut.
Teraz pozwolę sobie na swoje spostrzeżenia i uwagi. Najlepszą grą wykazał się Marcelo, Jirsak, Łobodziński oraz Alvarez. Martwi mnie jednak to jak wygląda trening drużyny mistrzów Polski bo wg mnie tak on nie powinien wyglądać. Trener który chodzi i nie uczestniczy w ogóle w treningu, Paweł Brożek, któremu nie chcę się grać i po nieudanym strzale chodzi jak łajza po boisku.
Nie dziwię się, że Christov, Ba czy Kirm biegający po boisku machają tylko rękami bo nie mają z kim grać jak nasi się w ogóle nie ruszają, żadnej gry bez piłki nic!!! Zastanawia mnie tylko czemu Wisła ma zakodowane mentalnie gra "aby wejść piłką do bramki" przecież oni nawet na treningu z dystansu nie strzelają nic kompletnie!
Nie wiem może od czasu kiedy ostatni raz widziałem trening Wisły, a minęło to trochę czasu zmieniło się, ale nie spodziewałem się, że aż tak bardzo. Lipa i jeszcze raz lipa.

a to dziwne co piszesz bo na oficjalnej pisze ze trenowali 1,5 h a nie 45 min.

zim zum 22.03.2010 20:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 874664)
a to dziwne co piszesz bo na oficjalnej pisze ze trenowali 1,5 h a nie 45 min.

Na oficjalnej wycinali skrót z Szachtarem tak żeby nie było, że pewien gol zaczął się od błędu Pawełka. Więc to chyba wiele wyjaśnia jeśli chodzi o ich rzetelność :)

WhiteStarDvisionTheBest 22.03.2010 20:45

No dobra ale nie chce mi sie wierzyć ze trening trwał 45 min..ja grając w A klasie trenuje te przysłowiowe 1,5 h i nie biegamy na połowie boiska jednego okrazenia..reszta treningu wygląda podobnie..:D.Tylko ze nasz trener drze sie jak cos zle robimy..to moze by jego na trenera Wisły? bo charyzme i posłuch w druzynie to ma :) oczywiscie to tak pół zartem pół serio :))

Zbyychu 22.03.2010 21:16

tez nie wierzę w 45-minutowy trening. Wierze natomiast jak najbardziej w trening lekki - czego oczekujecie zresztą, skoro mówi się o tym, że piłkarze są zajechani? meczu treningowego?

NHwiernyTS 22.03.2010 21:44

Nie miałbym po co pisać pierdół ;) Trening na boisku wszystkich piłkarzy razem z trenerami trwał około 45 minut nie więcej!!! A jeśli strona oficjalna tak pisze to chyba oni wzięli pod uwagę trening 3 osób ( przed tym głównym treningiem całej drużyny) nawet nie wiem kto to był bo widziałem tylko chwile którzy podawali sobie piłkę. Dla mnie trening drużyny jest liczony gdy zaczynają wszyscy rozgrzewkę.:)

Dubi 27.03.2010 21:53

czy niedzielę zawodnicy maja wolną ? czy jest trening ?

Dean 21.04.2010 18:18

Wie ktoś o której jutro i pojutrze Wisła ma treningi? Proszę o odpowiedź.

Musiek1906 06.05.2010 14:20

Jest dzisiaj trening Wisły o 17?

TSw&BKS&WKS 19.07.2010 19:36

Wie ktoś o której jest jutro trening 1-szej drużyny. Z góry dzięki.

iiYama 23.07.2010 18:38

Witam, jak jest jutro trening? Z góry dzięki za informację.

Pozdrawiam

sportnh 23.07.2010 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 942846)
Witam, jak jest jutro trening? Z góry dzięki za informację.

Pozdrawiam

rowniez mam takie zapytanie, jak jutro jest trening?

Macius_Z 26.07.2010 21:43

Wie ktoś o której jest jutro trening?

Robert_wislak 21.08.2010 12:06

Witam, chciałbym zapytać czy wiadomo komuś na którą godzine zaplanowany jest poniedziałkowy pierwszy trening Wisły z nowym trenerem?

mks1957zniczjarosław 23.08.2010 18:41

proszę o wiadomość o której jest jutro trening z nowym szkoleniowcem bo chce wiedzięc

willow 25.08.2010 18:50

No jak tam, był ktoś dzisiaj na treningu?
Faktycznie było dużo ciężej niż wczoraj?
Ja będę jutro, może zrobię jakieś zdjęcia i napisze coś niecoś

Falmokirak 26.08.2010 12:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez willow (Post 968296)
No jak tam, był ktoś dzisiaj na treningu?
Faktycznie było dużo ciężej niż wczoraj?
Ja będę jutro, może zrobię jakieś zdjęcia i napisze coś niecoś

no i co takiego było dzisiaj ciekawego ??:>

FredzIo 26.08.2010 12:55

Bylem dzis na treningu Wisły i na podstawie gierki mogę powiedzieć, że na plus zaprezentowali się: Paljic, Cleber, Zurawski, Rios, Bunoza.
Nienajgorzej prezentował się Kirm.
Słabo wypadli bracia Brożkowie, Kowalski, Jirsak.
Najsłabiej ze wszystkich zawodników na treningu prezentował się Chavez, jedno fatalne zagranie po którym P. Brożek wyszedł sam na sam i zmarnował sytuacje. Ponadto Chavez sprawie wrażenie strasznie wolnego, ale za to silnego. Momentami Chavez w ogóle nie wiedział o co chodzi, ani nikt mu nie tłumaczył co ma robić, ani nie rozumiał podpowiedzi kolegów z drużyny. Zaliczył ze dwa bardzo ostre, ale za to czyste wślizgi. Miejmy nadzieje, ze z jego gra bedzie coraz lepiej.
Tych których nie wymieniłem, grali przecietnie i niczym szczegolnie sie nie wyroznili.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl