Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [14 kolejka] Wisła Kraków - Górnik Zabrze, 20 listopada, niedziela 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8393)

skeba 15.11.2011 10:14

Już Wisła mnóstwo punktów zgubiła i teraz jak straci to już może pożegnać się o MP. Slask ma 7 pkt przewagi i mecz u siebie. Jeśli przegramy z nimi to koniec. Trzeba teraz wygrywac - chociaz watpie, bysmy ugrali coś we Wroclawiu...

JrQ- 15.11.2011 10:15

ale wiocha z tym wychodzeniem
ja się do tego nie przyłączam i na pewno nie przyjdę
powodzenia skwk...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1191743)
Już Wisła mnóstwo punktów zgubiła i teraz jak straci to już może pożegnać się o MP. Slask ma 7 pkt przewagi i mecz u siebie. Jeśli przegramy z nimi to koniec. Trzeba teraz wygrywac - chociaz watpie, bysmy ugrali coś we Wroclawiu...

Śląsk nic specjalnego nie gra...
Ja to widzę tak, że wróci Melikson i Mały i wygramy tam, wbrew pozorom z lepszymi nam się dobrze gra, mam w pamięci 1-3 we Wrocławiu za Skorży.

Luu... 15.11.2011 11:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JrQ- (Post 1191744)
powodzenia skwk...

chwalisz się czy żalisz ?

pan Dudi 15.11.2011 11:20

Cytat:

powodzenia skwk...

Wiocha, to tacy "kibice" jak ty. Skoro jesteśmy częścią większej zbiorowości, to należy mówić jednym głosem i mieć liderów, których decyzje należy respektować. Ja wiem, że ostatnimi czasy gówniarzom się w dupach poprzestawiało i każdy jest najważniejszy, każdy wie wszystko najlepiej i każdy chce decydować o czymś, bo ma 5000 postów na tym forum, ale w takiej chwili powinieneś zamknąć buźkę i robić to, co jest od ciebie wymagane przez "osoby decyzyjne". Chcesz bezideowego kibicowania, to zacznij jeździć na Małysza, skoro kibicowanie za którym idzie coś więcej niż wpierdalanie kiełbasy cię przerasta.

Krakus! 15.11.2011 11:21

Jaki wariant by Kaziu nie wybrał na kogo by nie postawił trzeba być z nim ma trudne zadanie
BTW : Maaskant udzielił po odejsciu z Wisły jakiegos wywiadu czy poprostu się zawinął i sluch po nim zaginął ?

adas123 15.11.2011 11:26

Słusznie (panie:P) Dudi. To jest chyba jedyna forma, która dotrze do piłkarzy, bo krzyczeć sobie możemy-połowa nie zrozumie, a wyjście calego dopingującego sektora bedzie dość wymowne.Ważne żeby do tej 70 minuty dać z siebie wszystko.Osobiście zmotywowałbym Kazimierza głosnym "Moskal Kazimierz nie rusz Kazika..." i jak to śpiewa mój kumpel z Chorzowa- "Górnik Zabrze-gówno w wiadrze":D

Kubi 15.11.2011 12:48

Cytat:

powodzenia skwk...

nikt za Tobą płakać nie będzie. Co więcej, ciesze sie, że nie zaszczycisz nas swoją obesnością. Zostań na swojej 'wiosce'.

FraMat 15.11.2011 13:14

Dla mnie akurat taka forma protestu przeciwko rezultatowi derby i przeciwko postawie pilkarzy jest mało przekonująca (delikatnie mówiąc). Skoro jednak SKWK chce tak to pokazać, ich prawo.
Ciekaw jestem czy piłkarze (nie-Polacy) zrozumieją o co chodzi i czy w ogóle jakos to na nich wpłynie.
Nie rozumiem tylko po o tym pisać w temacie meczowym, zamiast w temacie kibicowskim.

OpEnTaNy 15.11.2011 17:09

KUR*A !! Jak nie chcecie wychodzic to droga wolna na sektor G na pewno beda tam dla Was miejsca!

El'kabat 15.11.2011 17:48

Co do decyzji SKWK o wyjsciu w 70 minucie...
Bedzie taka sama porażka jak w meczu z Lechem,Wy zaczniecie wychodzic a reszta stadionu nie bedzie miala pojecia o co biega, zacznie gwizdzec i napierdalac na Was.

Niech te osoby co to postanowily poinformują CAŁY STADION przed i w przerwie meczu,żeby znowu nie było kompromitacji.

Proud 15.11.2011 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1191872)
Bedzie taka sama porażka jak w meczu z Lechem,Wy zaczniecie wychodzic a reszta stadionu nie bedzie miala pojecia o co biega, zacznie gwizdzec i napierdalac na Was.

Niech te osoby co to postanowily poinformują CAŁY STADION przed i w przerwie meczu,żeby znowu nie było kompromitacji.

Nie będzie, bo teraz po prostu wyjdziemy sobie ze stadionu i na przykład ja pójdę do domu. I tyle. Niech sobie E dopinguje.

Chyba nie będziemy już wracać na trybunę?

szprotson 15.11.2011 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1191872)

no to TY skoro siedzissz na innym sektorze, tak wnioskuje po tym co napisaleś, powiedz innym dlaczego kibice wychodzą.

FraMat 15.11.2011 19:35

Kaziu Moskal odczuje z pewnością poparcie w swoim pierwszym meczu w roli trenera.
A może on tez weźmie udział w proteście i wyjdzie w 70 minucie?
:-)

ps.
Może jednak nie dyskutujmy o tym w temacie meczowym?

Eternit 15.11.2011 19:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1191903)
Kaziu Moskal odczuje z pewnością poparcie w swoim pierwszym meczu w roli trenera.
A może on tez weźmie udział w proteście i wyjdzie w 70 minucie?
:-)

ps.
Może jednak nie dyskutujmy o tym w temacie meczowym?

Myślę, że przed 70 minutą to poparcie Kaziu odczuje i to nie raz.

RYBA 16.11.2011 21:44

Słuchajcie mam takie pytanie wybiegające troche poza mecz z Gónikiem mianowicie odnośnie wyjazdu na Śląsk, jest wogóle organizowany? może jestem niedoinformowany ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a chetnie bym sie wybral.....

WISŁAZWE 16.11.2011 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RYBA (Post 1192192)
Słuchajcie mam takie pytanie wybiegające troche poza mecz z Gónikiem mianowicie odnośnie wyjazdu na Śląsk, jest wogóle organizowany? może jestem niedoinformowany ale nigdzie nie moge znalezc info na ten temat a chetnie bym sie wybral.....

Z konta FB:

'' Jak będziemy znali szczegóły dotyczące zapisów do Wrocławia i Danii podamy informację... Bądźcie cierpliwi''

RYBA 16.11.2011 21:54

Bardzo dziękuję

danpe_ 16.11.2011 21:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 1191761)
Wiocha, to tacy "kibice" jak ty. Skoro jesteśmy częścią większej zbiorowości, to należy mówić jednym głosem i mieć liderów

Ja również uważam, że to wiocha - wysłałem w tej sprawie list do SKWK za pomocą poczty elektronicznej.

Rozumiem, że ci liderzy mają po 17 lat, czyli połowę z tego co ja, skoro podejmują takie dziecinne decyzje?

Oto moje uwagi

Po pierwsze: piłkarze nie zrozumieją tego protestu, pewnie nawet będą go mieć w dupie, co ich obchodzi, że parę osób wyszło z trybuny? Nasza strata, nie zobaczymy meczu, nie podopingujemy.

Po drugie: powinno to wyglądac IMO w ten sposób, że gdy podchodzą piłkarze po meczu do G wszyscy jak jeden mąż odwracamy się tyłem, oraz prezentujemy wielki transparent z hasłem po angielsku, żeby każdy bęcwał zrozumiał. Oczywiście transparent z naszymi uwagami.

To moim zdaniem ma sens, a nie jakaś dziecinada "p..le zabieram szalik i wychodzę".
Po to kupiłem karnet, zeby na meczu dopingowac, a nie wałęsać się koło budki z hot dogami, albo kibla...

Ajax 16.11.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1192199)
Ja również uważam, że to wiocha - wysłałem w tej sprawie list do SKWK za pomocą poczty elektronicznej.

Rozumiem, że ci liderzy mają po 17 lat, czyli połowę z tego co ja, skoro podejmują takie dziecinne decyzje?

Oto moje uwagi

Po pierwsze: piłkarze nie zrozumieją tego protestu, pewnie nawet będą go mieć w dupie, co ich obchodzi, że parę osób wyszło z trybuny? Nasza strata, nie zobaczymy meczu, nie podopingujemy.

Po drugie: powinno to wyglądac IMO w ten sposób, że gdy podchodzą piłkarze po meczu do G wszyscy jak jeden mąż odwracamy się tyłem, oraz prezentujemy wielki transparent z hasłem po angielsku, żeby każdy bęcwał zrozumiał. Oczywiście transparent z naszymi uwagami.

To moim zdaniem ma sens, a nie jakaś dziecinada "p..le zabieram szalik i wychodzę".
Po to kupiłem karnet, zeby na meczu dopingowac, a nie wałęsać się koło budki z hot dogami, albo kibla...

Podoba mi się taki pomysł na protest rzeczywiście może bardziej dotrzeć.

Proximus 16.11.2011 22:40

Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj

Fiti 16.11.2011 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proximus (Post 1192216)
Nie chcę być złym prorokiem, ale znając życie powtórzy się sytuacja z meczu z Lechem że jak my zrobimy protest to nagle pikniki se przypomną że jest coś takiego jak doping i z całego protestu wyjdzie wielki **uj

No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.

1q2 16.11.2011 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proximus (Post 1192216)

Ale niech dopingują - to był błąd w meczu z Amikowcami że doszło do 'przepychanek' - zupełnie nie potrzebie.Amika to w tej rundzie rozegrała o wiele lepiej - młyn nie dopinguje a jak inni chcą to proszę bardzo
Teraz C wyjdzie a reszta jak ma zamiar dopingować to proszę bardzo.To już nie te czasy że można ogarnąć cały stadion więc nie ma się co niepotrzebnie spinać....ale w następnym sezonie może się to zmienić bo jest duża szansa na sportowy blamaż a co za tym idzie, na mniej 'koneserów futbolu' - którzy nie są w stanie się podporządkować żadnym wytycznym.

Wojtas 16.11.2011 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1192220)
No dokładnie, ale nie wińcie pikników. Są niedoinformowani i tyle. Poinformujcie ich w jakis sposób to nie bedą sie wyłamywać. Głupi pomysł w ogóle.

Niech pikole robia co im sie podoba.Nie robmy znow sytuacjii z podzialem i wzajemna pyskówka -ktora miedzy nami Wislakami nigdy wydarzyc sie nie powinna

Iq2 dobrze pisze ze gdy my wyjdziemy,tamci beda mieli swoje 20 minut ,zwlaszcza ze beda slyszec doping Zaboli.

Pulpet 17.11.2011 06:33

Po prostu zrozumcie że grajki wcale nie muszą wiedzieć o co nam chodzi. Wązne by Basałaj i przede wszystkim CUPIAŁ zaczęli rozumieć że polityka Wisły od 2 lat to nie jest to czym zapełnią stadion i zadowolą kibiców!

salek 17.11.2011 09:12

Panowie, ja piknikiem nie jestem, ale dopiero teraz dowiaduję się o akcji... co prawda nie mam za wiele czasu aby czytać forum, bo praca, dziecko itp. ale informacja powinna być jaknajszersza jeśli chcemy uniknąć powtórki z Lecha...

sorin320 17.11.2011 09:28

ehhh... kiedy to minęły te czasy, kiedy nie trzeba było żadnej reklamy, działu marketingu itd Wisła grała kawał piły i na 10 000 bez karnetu nie weszłeś... Jakoś to wtedy zdrowiej wyglądało, stadion stary, zarząd był co prawda huj**y ale przykrywała to gra i wyniki. Szło się na stadion, kibicowało i nie trzeba było patrzeć na wynik- tak jak się tego teraz wymaga- bo wynik tak czy siak był a i gra ładna dla oka. Jak sami widzieliście nie zapełnimy stadionu samymi wymęczonymi 1:0 nawet z Legią, Lechem czy byle kim. Tutaj musi być łądna dla oka gra. Raz wygramy 5:2 a raz będzie 3:3. Frekfencja- czysta kasa dla klubu- podskoczy momentalnie, szkoda że tego tam "wyżej" nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć :/

Adam.M79 18.11.2011 02:43

Czytam uważnie wyjaśnienia przeciw czemu ten protest i niby go rozumiem... ale zawsze jest jakieś "ale". Zastanawiałem się akurat po derbach z kilkoma znajomymi, którzy POLSCY piłkarze mogliby teraz wydajnie wzmocnić Wisłę. Czasy kiedy ściągaliśmy tych Polaków co byli rozsiani po Europie już będą trudne do powtórzenia, gdyż ciężko przekonać byłoby ich do przyjścia tu, a też nie wiem czy te zgrane karty by się sprawdziły (vide Żuraw). Więc zostaje polska liga. Pytanie jak najbardziej serio jest kogo, gdyż wyciągnięcie kogoś z Legii Lecha czy Polonii jest nierealne a prawdziwych wzmocnień z innych drużyn nie widzę. Owszem można kogoś z niższej ligi ale taki Błaszczykowski zdarza się raz na kilka lat a przy naszym skautingu raz na kilkanaście.
Przechodzę do sedna: uważam że każdy protest winien być konstruktywny, ten jest dla mnie tego pozbawiony i tak naprawdę nie brzmi: "Nie podoba się nam brak Polaków" tylko "Nie podobają się nam wyniki" bo przecież gdy one były to jakoś nikt nie protestował przeciwko obcokrajowcom.
A ponieważ prawdziwy kibic jest na dobre i na złe, to wybaczcie fanatycy, nazwijcie mnie widzem, piknikiem i kim tylko chcecie, ale ja zostanę na stadionie do ostatniej minuty. Gdyż to, że obecny stan się nie podoba nikomu to Basałaj wie i bez protestów, a takie wyjście to dla mnie kolejny cios przeciw Wiśle i pożywka dla mediów, żeby pisały jak wielki kryzys dotknął Wisłę.

penia 18.11.2011 07:53

Na temat protestu każdy ma jakieś własne zdanie, jedni są za, inni przeciw, ja osobiście uważam ze forma a przede wszystkim czas jest nieodpowiedni, bo jak dla mnie to trochę taki "płacz nad rozlanym mlekiem". Gdybyśmy wyszli w 70 min meczu z PBB , to wtedy jak dla mnie było by to bardziej wymowne niż teraz i zadziałało lepiej niż jakakolwiek inna forma motywacyjna przed derbami, a przedewszystkim nie musiał bym oglądać po meczu uśmiechnietego Kirma, machającego komuś na trybunie głównej i zadowolonego jak by zagrał mecz życia. MIMO WSZYSTKO ZE MAM TROCHĘ INNE ZDANIE NIŻ OSOBY KTÓRE Z DECYDOWAŁY O TAKIEJ FORMIE PROTESTU TO W 70 MIN OPUSZCZE TRYBUNE C. nie należę do SKWK, ani innych innych zorganizowanych grup,zawsze staram się postępować dlatego ze tak chce, a nie ze ktoś mi każe i w tym przypadku uważam ze ważniejszy jest powód protestu niż jego forma.

mr_kwolf 18.11.2011 08:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sorin320 (Post 1192272)
ehhh... kiedy to minęły te czasy, kiedy nie trzeba było żadnej reklamy, działu marketingu itd Wisła grała kawał piły i na 10 000 bez karnetu nie weszłeś... Jakoś to wtedy zdrowiej wyglądało, stadion stary, zarząd był co prawda huj**y ale przykrywała to gra i wyniki. Szło się na stadion, kibicowało i nie trzeba było patrzeć na wynik- tak jak się tego teraz wymaga- bo wynik tak czy siak był a i gra ładna dla oka. Jak sami widzieliście nie zapełnimy stadionu samymi wymęczonymi 1:0 nawet z Legią, Lechem czy byle kim. Tutaj musi być łądna dla oka gra. Raz wygramy 5:2 a raz będzie 3:3. Frekfencja- czysta kasa dla klubu- podskoczy momentalnie, szkoda że tego tam "wyżej" nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć :/

Taka sytuacja miała miejsce raz i nie była spowodowana piękną grą, świetnymi wynikami czy innymi takiego typu czynnikami, a tylko i wyłacznie faktem wylosowania Realu w eliminacjach LM (wtedy jeszcze ponadto miały odbyć się pierwsze od lat derby Krakowa co było dodatkowym bodźcem).

Jeżeli chodzi o temat frekwencji to już tutaj byli ekonomiści, którzy skrupulatnie obliczyli, że obniżka cen biletów spowoduje dwukrotne zwiększenie frekwencji i jak bardzo się mylili pokazał mecz z Fulham.

PS. Ponadto co to jest 10 000? teraz co mecz jest minimum 13000 - 14000 co jest dla nas powodem do wstydu a ty wyskakujesz z 10000.

dawiss 18.11.2011 10:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1192551)
Taka sytuacja miała miejsce raz i nie była spowodowana piękną grą, świetnymi wynikami czy innymi takiego typu czynnikami, a tylko i wyłacznie faktem wylosowania Realu w eliminacjach LM (wtedy jeszcze ponadto miały odbyć się pierwsze od lat derby Krakowa co było dodatkowym bodźcem).

Jeżeli chodzi o temat frekwencji to już tutaj byli ekonomiści, którzy skrupulatnie obliczyli, że obniżka cen biletów spowoduje dwukrotne zwiększenie frekwencji i jak bardzo się mylili pokazał mecz z Fulham.

PS. Ponadto co to jest 10 000? teraz co mecz jest minimum 13000 - 14000 co jest dla nas powodem do wstydu a ty wyskakujesz z 10000.

Z tego co kojarze to wszystkie karnety poszly juz 1 runde przed wylosowaniem Realu. Wtedy kiedy przyszedl Majdan, Klos...

Pan Jotka 19.11.2011 09:25

Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.

jerry.lii.lewis 19.11.2011 10:06

Chyba znowu niezła chryja się szykuje - protest nie wiadomo przeciw komu i co ma dać, jedni wyjdą inni nie, co oczywiście zaowocuje przepychankami bo jakiś "kumaty i zaangażowany" postanowi "wytłumaczyć" o co chodzi w proteście ;)
A cała sprawa jak zwykle -> jakiś "inteligent" z SKWK coś sobie wymyślił i część (ta mniej myśląca) idzie bez zrozumienia, bo po co rozumieć, skoro można "coś" zrobić - co i po co to mniej istotne.
Myślący pytają i nie dostają odpowiedzi, bo inicjatorzy też jej nie znają.
Pod artykułem na SKWK dyskusja kwitnie, goście się umawiają na ręczne wyjaśnianie różnic ideologicznych. Pełen cyrk.
Ale czego po SKWK można się lepszego spodziewać??
Dla mnie protest bez sensu - jeśli miałby być adresowany do zarządu - nie przychodźcie na mecze w ogóle to przynajmniej w kasie będzie to widać jakoś.
Natomiast jeśli chcecie, żeby protest objął cały stadion to przedstawcie powody i cele jasno, zamiast cienkiej demagogii to może coś z tego wyjdzie poza chryją, która wyjdzie z tego na pewno.

Romuald 19.11.2011 10:12

Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!

Konfliktowy 19.11.2011 10:35

Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..

michael 19.11.2011 10:46

I niech ta 70 minuta pokaże czy fanatycy z C stanowią jedność. Jeżeli wam pasuje dostawanie po dupie od Podbeskidzia i parchatych bez pokazania odrobiny walki to siedzcie nawet na trybunach do 130 minuty meczu. Pokażmy prezesikowi i Staszkowi, że jest fajnie jak na meczu jest 13k kibiców na 33k pojemności stadionu. Cieszmy się że znowu dostaniemy pięciu obcokrajowców w zimie. Weselmy się i nie pokazujmy, że mamy tego dość. Ludzie DRAMAT. A i przypomnę jeszcze jedną zasadę z młyna: co powie gniazdowy to jest święte, a jeżeli ktoś o tym zapomina to są sektory od A do H, przy czym C można ominąć łukiem.

MatMario 19.11.2011 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fiti (Post 1192220)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pan Jotka (Post 1192871)
Ale przeciwko komu ten prostest bo nie ogarniam? Przeciw piłkarzom? Raczej potrzebują wsparcia by lepiej grali, a nie pokazania, ze mamy ich w *upie. Nie skandujemy ich imion to nie nzaczy , że się od razu obrażamy na nich. Przeciw trenerowi? Przecież robi co może by się polepszyło. Przeciw klubowi? Nie ic wina, że imć Cupiał dupsko szkłem chce podetrzeć i z każdego zarobionego 1EUR inwestuje 10 eurocentów... Dla mnie ten protest jest idiotyczny i ja nigdzie nie wychodzę.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jerry.lii.lewis (Post 1192878)
Chyba znowu niezła chryja się szykuje - protest nie wiadomo przeciw komu i co ma dać, jedni wyjdą inni nie, co oczywiście zaowocuje przepychankami bo jakiś "kumaty i zaangażowany" postanowi "wytłumaczyć" o co chodzi w proteście ;)
A cała sprawa jak zwykle -> jakiś "inteligent" z SKWK coś sobie wymyślił i część (ta mniej myśląca) idzie bez zrozumienia, bo po co rozumieć, skoro można "coś" zrobić - co i po co to mniej istotne.
Myślący pytają i nie dostają odpowiedzi, bo inicjatorzy też jej nie znają.
Pod artykułem na SKWK dyskusja kwitnie, goście się umawiają na ręczne wyjaśnianie różnic ideologicznych. Pełen cyrk.
Ale czego po SKWK można się lepszego spodziewać??
Dla mnie protest bez sensu - jeśli miałby być adresowany do zarządu - nie przychodźcie na mecze w ogóle to przynajmniej w kasie będzie to widać jakoś.
Natomiast jeśli chcecie, żeby protest objął cały stadion to przedstawcie powody i cele jasno, zamiast cienkiej demagogii to może coś z tego wyjdzie poza chryją, która wyjdzie z tego na pewno.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Romuald (Post 1192880)
Nie robić żadnych głupich protestów! piłkarze już wiedzą jak ważny mecz przegrali (zwolnienie Maaskanta każdemu to uświadomiło) ma być doping przez 90minut !!!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konfliktowy (Post 1192883)
Jak to czytam to widzę, że debilne decyzje skwk znów wprowadzają podział i to nie tyle na stadionie, co na trybunie C. Jak widać nikogo nie nauczył mecz z Amica. Już widzę jak przypadkowy gość ok 50 lat, który pomylił sektor, wyjdzie w tej 70 min.
Teraz pytanie co ma ten protest dać? Będziecie na meczu, wiec bilet/karnet zakupiliście, a Basałaja i innego przydupasa Cupiała już to je.bie ! Chcecie odnieść sukces, to wymyślcie coś lepszego, bo taki protest w klub nie uderzy. Pomijam już fakt, że mało kto wie o co tak naprawdę chodzi..

I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?

Czy to może też idiotyczny pomysł i Wy się nie bawicie?

Konfliktowy 19.11.2011 11:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1192893)
I jeszcze kilku z poprzedniej strony, rozumiem że maskotki dla dzieciaków już kupione i czekają aby je jutro przekazać na meczu?

Czy to może też idiotyczny pomysł i Wy się nie bawicie?

A co to ma wspólnego z tym co napisałem? :shock:
Spokojna Twoja głowa, maskotki dałem już na koszu.

jerry.lii.lewis 19.11.2011 11:10

MatMario, a co ma piernik do wiatraka ??
Sugerujesz chyba, że jak jeden pomysł jest dobry to wszystkie inne też. Dość naciągana filozofia.
Słuszne i wspólne dla obu pomysłów jest jedno określenie w Twoim poście - zabawa. Tu pobawmy się w św. Mikołajów, tu w protest ;)
Jedno ma sens, drugie nie ma ale zabawa będzie

Barti 19.11.2011 12:10

A moje osobiste zdanie na temat protestu jest takie: Ten protest ma dla mnie sens ale tylko wtedy, jak się podkreśli że jest to protest w związku z oddanymi bez walki derbami. Derby są dla nas rzeczą świętą. Pisanie ogólnikowe że to protest przeciwko polityce klubu powoduje że jeden mówi że protestuje przeciwko obcokrajowcom, drugi bo nie ma szkolenia młodzieży, trzeci bo nie ma bazy treningowej, czwarty że jeszcze coś innego. W taki sposób rozmywacie tylko temat. Przekaz powinien być prosty: Przegrywacie derby - nie ma na to naszej zgody! Mnie osobiście zależy na zmobilizowaniu zawodników - bo w braku mobilizacji i woli walki widzę największy problem obecnej Wisły. Dla mnie zasada jest prosta - nie chce Ci się grać? - do Młodej Ekstraklasy i za dużo mniejsze pieniądze!
P.S.
A potencjał jest - i nie mówcie mi nawet że nie ma. Trzeba się po prostu wziąć do roboty!

FraMat 19.11.2011 12:18

Rozumiem więc,że C wychodzi w 70 minucie i nie przejmuje się tym, że pozostałe sektory zostają?
Że C grzecznie wyjdzie i nie będzie nawet czekało przed stadionem na koniec spotkania?

Że nie będzie żadnych napięc między piknikami a fanatykami?
Że pozostałe sektory nie będą za to sektora C wygwizdywały, a C nie będzie wywierało presji na innych?
Inaczej znowu bedzie wojna domowa na tym forum po meczu.

ps.
Tak czy owak będzie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl