![]() |
w kadrze akurat mamy wielu napastnikow. Tyle, że nie są to rasowi strzelcy. Chciałem zauważyć iż Małecki i Illiev to też mogą być napastnicy. Boguski także. Pomijam już 2ch oczywistych czyli Genkova i Bitona.
Tyle, że problem to nie jest ilość, a jakość. A także to jaką oni rolę mają pełnić. |
Dzis Lechijka pierwszy raz od wielu lat wygra z Wisla w Krakowie :) Brameczki strzela Mati Machaj i Piotrek Wisniewski :D
|
Cytat:
osobiście liczę na coś odwrotnego . |
Wygrać trzeba i koniec kropka , bez sentymentów , pewnie jak zawsze bedzie kopanina no ale cóż , 3 pkt maja być.
|
Wczoraj w Zabrzu ktoś zdech i warto by naszemu trenerowi zwrócić uwagę na sposób w jaki grał Górnik.
W upalne wczorajsze popołudnie drużyna z Zabrza siadła presingiem na Lecha i nie dała mu zupełnie pograć i to jest sposób na drużyny mające przewagę w technice i zgraniu. |
myslicie ze dzis wyjdziemy w najsilniejszym mozliwym skladzie z Melexem ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziś musimy wygrać, nie ważne jak, ważne 3 punkty. Już i tak straciliśmy ich sporo. |
Cytat:
Pareiko - Paljić, Chavez, Bunoza, Diaz - Nunez, Wilk - Małecki, Melikson, Iliev - Genkow Myślę, że taki skład wyjdzie dziś z Lechią. Musimy wygrać aby zbliżyć się do Lecha. |
a ja uważam, że ze względu na niedoleczonego krwiaka Meliksona, nie wyjdzie on dziś w pierwszym składzie, a zamiast niego będzie grał Garguła.
|
Czemu Melikson ma nie grac jak na treningu normalnie cwiczyl.
|
kiedy to było ? Nie wiedziałem o tym. Jeśli rzeczywiście to prawda, to tym lepiej dla nas. Ale z drugiej strony mam nadzieję, że jeśli rzeczywiście z tym krwiakiem było coś na rzeczy, to niepotrzebne ryzyko nie będzie podejmowane.
|
Moze niech Melikson nie gra w ogole do konca sezonu bo konztuzje itd....:foch:
|
Moim zdaniem drużynę najlepiej by było tak ustawić:
Pareiko - Lamey, Chavez, Bunoza, Nunez - Sobol (Wilk), Garguła - Melikson - Paljic, Genkow (Biton), Iljev Nie wiem jak będzie z Lameyem, czy zagra, możliwe że nie. Docelowo widzę na jego pozycji jednak Jovanovica. Diaza trzeba czym prędzej zmienić, dobrym kandydatem jest to Nunez. Chłop dość wysoki sprawny i grający przeszło 30 meczy w lidze argentyńskiej na boku obrony. Na pewno lepsza ta opcja niż Diaz czy Paljic. Dragan za to mógłby być świetny jako skrzydłowy, dysponuje przecież kapitalną motoryką i zwinnością. Kogoś takiego z przodu na grę z kontry nam potrzeba. Środek pola pasowałoby trochę zmodyfikować, bo Garguła który jest dobrym piłkarzem dobrej formy nie osiągnie siedząc na ławce czy trybunach. A jest to jeden z nielicznych piłkarzy środka pola któremu piłka bynajmniej nie przeszkadza. Małego bym posadził na ławce, jakiś taki wolny jest ostatnio, i dryblingi też mu nie wychodzą. Poza tym jak zwykle jest egoistą. Co z tego że strzelił gola APOEL - owi... jak swoją grą irytuje kolegów z drużyny, którzy biegną do akcji a ten nie podaje. |
Malkowski - Deleu, Janicki, Vucko, Andriuskevicius - Pietrowski, Surma, Airapetian - Machaj, Wisniewski, Lukjanovs
Przewiduje dzis taki sklad Lechii :D |
Cytat:
Z uporem może godnym lepszej sprawy wolałbym w miejsce Bunozy przesunąć Chaveza, a na jego miejsce Czekaja - niech ten jeden mecz z Koroną nie będzie ostatnim. ( tyle marzeń, resztę zweryfikuję o 18 na żywo )... |
Cytat:
|
Cytat:
|
transmisje.xup.pl
|
Nie wiem jak wam ale mnie się wydaję ,że dzisiejszy doping jest 2x lepszy niz ten z meczu pucharowego. Brawo !!!
|
Nie chcę się czepiać pojedynczych graczy, ale czy tylko ja mam takie wrażenie, że nawet skrzydłowy Odry Wodzisław objechałby Diaza na lewej stronie?
|
Ole le le, o na na, cracovia, jebana.... aż miło słyszeć :)
|
|
Pierwsza polowa moim zadniem dla Lechii, mieli przewagę optyczną. Dopiero pod koniec Iliew miał okazje no i ta szansa Bitona po dosradokwaniu Małeckiego...
|
Maaskant mocno ich pojedzie w szatni, widać to po jego minie i uwagach. Lechia spokojnie do pojechania,a u nas widać potencjał który ze sobą nie gra nic. Niektórzy spacerują inni w ogóle nie przykładają się do dokładności podań. Diaz beznadziejnie wygląda szybkościowo, schematy w ataku i szybki odbiór piłki tego u nas nie widać i to strasznie boli.
|
Takiej pyty co grają nasi piłkarze oglądać się nawet nie da. Jeżeli Maskant nie zmieni szybko czegoś w stylu gry to będzie tragedia. My nawet piłki nie potrafimy porządnie przyjąć, a co dopiero o dokładnym podaniu do kolegi z drużyny. Diaz na boisku jest chyba z przymusu, Małecki wg mnie jak co mecz w tym sezonie gra za bardzo indywidualnie, jego podania są spóźnione i nic z nich nie wynika. Mam nadzieje że trener ostro pojedzie po nich w szatni..
|
po Tych 45 minutach naprawde chciałbym aby Lechia wygrała ten mecz to wtedy dopiero nasi zaczeliby grac bo jak do tej pory naprawde gorzej niż w kambodży...i tak juz od kilku tygodni..
|
Po pierwszej połowie można powiedzieć tylko Ż E N A D A my chcieliśmy wejśc do Ligi Mistrzów z czym pytam Diazem na lewej obronie i PAjicem na prawej to jest totalna porażka ich gra. Trzeba do pracy panowi nie da sie wygrać meczu na stojąco nawet w naszej Ekstraklasie !!!
|
Jeszcze jedno dziwimy się dlaczego ludzie nie chcą chodzić na stadion. Po obejrzeniu takiej gry nie dziwie im się sto razy przyjemniejsze jest odganianie się od komarów siedząc na ławce, niż oglądanie tego meczu. Z taką gra nigdy nie zapełnimy tego stadionu
|
Cytat:
Maaskant! Czy to widzisz? Czy się nie wstydzisz? |
Diaz mocno pracuje żeby dorównać Branco, jego może minąć każdy
|
I bardzo dobrze cieszy mnie to, a wszystko jest winą Diza błagam niech on już wraca do Belgii
|
u Meliksona widac problem. chcial wejsc do LM i sie wypromowac do wiekszego klubu a u nas mu sie juz nie chce.
|
Widać wyraźnie, że chłopaki mentalnie siedzą jeszcze na Cyprze... kompletnie brak walki...
|
ta drużyna jest krzywdzona brakiem środkowego pomocnika z prawdziwego zdarzenia, chłopaki wszystke akcje muszą rozgrywać bokami
|
....a czy temu Kirmowi zakazano strzelać do pustej bramki? No idzie się w....ić z tym zawodnikiem
|
negatywny gracz = Kirm
|
Kirm ty c......
Wszystko ma swoje granice |
Kompromitacja...
Mega nadmuchany balon pękł, ten zespół nigdy nie grał zespołowo ale teraz już nawet nie gra indywidualnie… dramat |
Era Maskanta zaczyna dobiegać końca
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl