![]() |
Pewnie przed 19.15 będzie możliwość wejscia za darmo. Później juz tylko po przekazaniu cegiełki. Tak to odczytuję. Ale fakt, przekaz całkowicie nieczytelny.
|
Cytat:
|
przydało by się małe sprostowanie, bo rzeczywiście można różnie odczytać, ale pewnie chodzi o to co kolega wyżej napisał, od 19:15 jest to impreza zamknięta z wejściem za 5 zł.
wiadomo szczytny cel. zachęcam wszystkich do wspólnego przeżywania tak ważnych chwil dla naszego klubu! @Coglin chodzi nam o wyjaśnienie o co chodziło w komunikacie SKWK a nie o to że szukamy sposobu jak wejść za free więc wyluzuj |
Cytat:
OOO, to jeszcze inna interpretacja niz myslałem :) Rzeczywiście, może od 19:15 będa wpuszczać za 5zł. We wczesniejszym komunikacie było, że spotkanie zaczyna sie od 19:30. Zobaczymy, może coś jeszcze wyjasnią. |
ja .......e, zalujecie 5 zl na Wisle?
przyjdzcie najlepiej o 15, zeby czasem nie zaplacic. mam nadzieje, ze odpowiednie osoby wywala wszystkich takich cwaniakow, ktorzy przyszli wczesniej z hali i wszyscy beda placic 5 zl. |
Cytat:
gościu a kto tu mówi o nie dawaniu 5zł ??!! Widzisz choćby jedno zdanie na ten temat ?! Cały czas się rozchodzi o to o której będą wpuszczać bo sformułowanie "zamykamy bramy o 19:15" można zrozumieć, że o 19:15 nie ma już wejścia albo, że od 19:15 będą wpuszczać za 5zł. a SKWK należą się duże brawa i wdzięczność za to,że im się chciało i udało coś takiego zorganizować i na pewno nikt nie będzie żałował tych 5zł. |
Czy juz ktos wie,czy zeby wogóle wejsc to trzeba byc 1,5h przed rozpoczeciem,czy potem tez mozna ,ale za oplatą?
|
Cytat:
|
Przecież wszystko jest jasne. O godzinie 19.15 są zamykane bramy hali, nikogo nie ma w środku i jesteśmy wpuszczani po wpłaceniu piątaka :)
|
Od chwili strzelenia bramki na 2 : 1 do utraty kolejnej bramki coś niesamowitego :) Emocje wieksze niż na meczu na żywo na stadionie.
Do zobaczenia przy kolejnych transmisjach i już np. w samych rozgrywkachvw LM. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak im zasponsorujesz wyjazd to z chęcią się przejadą. |
Jak ktos moze niech wlaczy tvp krakow bo za chwile beda tematy dnia w ktorych gosciem bedzie bogdan basalaj i jakis dziennikarz. Moze dowiemy sie czegos ciekawego?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl