![]() |
Wy tu oglądacie el. LM a dziś najciekawszym meczem,, z najciekawszym przebiegiem jest Superpuchar Francji :P Marsylia z 1:3 w 85 min. w ciagu pięciu minut wyciągnęła na 4:3:shock: Jaja.
PS. 4:4 Szok.Żałujcie:P PS2.Haha, i drugi karny dla Marsylii w ciągu 3 min...Jaja do kwadratu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Widzialem na livescorze jak zmienia sie wynik, wlaczylem z ciekawosci przy 4:3 i patrze, bach! 4:4 ( w dodatku w oslabieniu), mysle sobie "dogrywka" ale do akcji jak to zwykle bywa musial wjebac sie sedzia:shock: Szkoda, dogrywka mogla byc bardzo dramatyczna. Niemniej mecz a zwlaszcza koncowka niesamowita.
U nas o takich meczach mozna pomarzyc. |
Cytat:
|
Cytat:
Liga czeska = Liga Norweska < Liga Polska (minimalnie jesteśmy lepsi - choć to dopiero od 1 2 sezonów) Wiadomo Victoria narazie nie ma uznanej w świecie marki ale to wciąż drużyna która okazała się lepsza od Sparty czy Slavii. W tym dwumeczu szanse były może z minimalnym wskazaniem na rosenborg - jak widać omimo tego wygrali Czesi. Zwróćcie uwage że w pucharach nie ma czegoś takiego jak atut własnego boiska - zwycięstwa i porażki rozkładają się po równo na gospodarzy i gości. Mam taką własną nie pewna teorię że nawet łatwiej gra ise na wyjeździe gdzie nie ma presji kurczowej obrony - bo strata u siebie bramki jest bardzo bolesna. Za to goście mogą spokojnie atakować bez stresu że przypadkowa bramka przekreśli awans. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jakby się komuś nudziło Bate Borysow - Ekranas:
http://www.wii-cast.tv/embed.php?cha...plusmoney.info Na razie 1-1, więc wynik niby dobry.... |
Cytat:
Piekny obiekt w Borysowie:rotfl: Tak, wiem. My kiedys tez takie mielismy:-D Stare dobre czasy:rotfl: edit. 2-1 BATE ale jaka akcje teraz zagrali...:shock:Wszystko w odpowiednim tempie, do nozki i brama. To byla bialoruska Barcelona:P |
Orkiestra dęta na stadionie BATE rozpierdala.. ; )
To nam należą się takie sukcesy,jak oni mają.. |
Już 2-1 dla Białorusinów, Rodionov.
|
ehh i Bate 2:1;/
|
jakaś podpowiedź czemu mi z tego linka nie działa transmisja? cały czas znaczek play się nie da wcisnąć
|
Ja tam trzymam kciuki za Bate, to obecnie dużo słabszy klub niż większość rozstawionych jak i nierozstawionych. Liczę, że na nich trafimy w decydującej fazie.
|
Rote karte, BATE w 10 :)
|
Bressan czerwona, BATE w 10. Szansa dla Ekranasu.
Cytat:
Natomiast jesli bylibysmy rozstawieni to lepiej by Ekranas awansowal bo wtedy bedziemy mieli 20% szans by trafic na Litwinow. |
Cytat:
|
Szansa odżyła:) Bate w 10
|
dzięki, poszło w IE
|
Cytat:
|
BATE 3:1. Szkoda, nie zagramy z Ekranasem o Lige Mistrzow:rotfl: Samo w sobie brzmi to wrecz niedorzecznie:D
|
Cytat:
Oglądałem chwile ten mecz BATE i sądziłem, że Ci w niebieskich to Erkans - myślę sobie, nie ma siły wpakują na 2:2 tylko niech ten napastnik w końcu przyjmie normalnie :D "Niebieski" strzelił, aha 3:1, w 10 ostro ich cisnęli. |
Wole dostać od słabych Rangersów niz od mocnego Ekranasa :D
|
Odense rozjechało pastuchów z PAO 2:4!:D
|
nie 2:4 ale 3:4:)
ale tak czy siak niespodzianka jest, duńskie kluby są mocne, widać, że z roku na rok ich liga coraz silniejsza |
Gratulacje dla Duńczyków. Wygrywa Kopenhaga, wygrywa Odense (pokazując nam, jak trzeba było wykończyć Koniczynowych pastuchów kilka lat temu) - teraz będą mieli okazje zgarnąć sporo punktów w fazach grupowych.
Naszym pozostaje pójść jutro w ślady Duńczyków. Oby się udało, choć trochę się boję, by nie było znowu jakiejś niemiłej niespodzianki, tfu! Avanti, Wisełka, the game must go on! |
Takie pytanko - wiadomo że zespoły które z Eliminacji Ligi Mistrzów z grupy "mistrzowskiej" przy odpadnieciu w:
-3 rundzie eliminacji przechodzą do 4 rundy eliminacji LE (play-off) -4 rundzie eliminacji przechodza automatycznie do fazy grupowej LE czy identycznie jest w grupie "niemistrzowskiej" ?? |
Identycznie
|
No to znamy już wszystkie drużyny, które będą grały w 4 rundzie eliminacji LM:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Największą niespodzianką jest bez wątpienia odpadnięcie Rangersów, zawalił sprawę także Slovan, który pomimo atutu własnego boiska przegrał z Apoelem. W grupie "niemistrzowskiej" niespodziankę sprawiło Odense eliminując PAO, odpadł też Standard Liege z FC Zurich. |
Szkoci żenada - 0,500 ptk na razie ... - wynik na poziomie drużyn z malty.
|
Pierwsze starcia 4 rundy el. LM: Pilzno ogrywa na wyjeździe Kopenhagę 3:1, Arsenal wymęczył zwycięstwo z Udine 1:0, Twente - Benfica 2:2, Lyon - Rubin 3:1, BATE - Sturm 1:1. Widziałem mecz "kanonierów" - po tym co dzisiaj pokazali raczej nie zagrają w tej edycji LM. W drugiej połowie to była niemal obrona Częstochowy.
Tak na marginesie - rzadko oglądam mecze na "n" i nie wiem czy to norma ale niejaki Kalinowski z Terleckim to nadają się do galerii wynaturzeń komentatorskich. Chwalić Pana, że ekstraklasa nie leci na tym szajsie. |
Opiszesz co wyprawiali Terlecki z Ryczelem bo nie oglądałem tego meczu?
|
Tak się baliśmy Kopenhagi i BATE, a Czesi i Austriacy ich wytłukli jak chcieli. Generalnie nie ma na co czekac i trzeba pojechać APOEL. Łatwo nie będzie bo jak pokazują wyniki drużyny strasznie wyrównane i nie ma odpuść!
|
Cytat:
A Kopenhaga wielkie zaskoczenie - ale nie można lekceważyć rewelacyjnych wyników Pilzna oni już w poprzedniej rundzie sprawili wielką niespodziankę. |
Arsenal zagral chyba najgorszy mecz od wielu wielu lat. Jak tak zagraja w rewanzu to bedzie katastrofa. Tam jednak bedzie zespoł juz wzmocniony.
|
Mecz Arsenalu komentował Kalinowski z Terleckim.
|
Cytat:
|
Jedna decyzja UEFA w sprawie Trabzonsporu do LM awansowalo wiecej Polakow niz gdyby awansowala tam Wisla :)
|
dziś o 18 mam nadzieję na grupę Barca, Milan , Man City i Apoel :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl