![]() |
Jestem za.
|
Wpłacę jak bedzie taka akcja
|
popieram, dołożenie się do transmisji meczu Wisły : 5 zł możliwość obejrzenia sparingu : bezcenne :)
|
dolożę 3-5 zł
|
Też wpłacę. Powiedzmy 5 zł, ale jak dobrze pójdzie, to więcej.
|
daje piątaka
|
popieram i czekam na dalsze decyzje :)
|
ja dam 5 zł
|
Ok. 5 zł. 10 znaków
|
pisze się nawet na 100 zł
|
to jak, daje ktoś nr konta ??
|
tam hod dog ... ja odpuszcze sobie flaszke a nawet dwie.
|
5zł daje.
10000 znaków |
Też wpłacę kilka zł. Ale najpierw chciałbym więcej szczegółów. Zależy jeszcze jaka jakość będzie...
|
Dam piątaka.
|
Ja sie tez doloze :)
5-10zl PS: Bardzo dobry pomysl :rotfl: |
Ja też się piszę 5zł, a nawet więcej jak zajdzie konieczność.
|
Z tą Wisłą.tv czy coś podobnego świetny pomysł.Wykupujesz abonament i po sprawie.Myślę ze sporo osób by się znalazło chcących zapłacić za wejście :)
|
Jasne że dam piątaka!
|
chetnie zaplace ale w moim przypadku oplata za przelew do Polski to....90zl....(
|
Cytat:
|
Oczywiście! Każdorazowo na transmisję, a dodatkowo raz by zakupić w miarę dobry sprzęt.
Oczywiście PayPal. |
Szkoda,że nie da się SMSem, wiecej osob by wpłaciło .
|
Bez dyskusji wpłacę.
|
Luzik, wpłacę.
Choć wydaje mi się, że odzew powinien być większy.. w końcu to drużyna mistrza Polski. W dodatku to.. Wisła Kraków! W takich momentach, taka akcja powinna trwać kilka godzin. |
daje15 zł...
|
5 zł spokojnie
|
Lepiej te kilka tys zł ktore uzbieracie przelac na pomoc chłopakowi, ktoremu grozi amputacja nogi...
|
Rzucam 5tkę bez gadania.
|
podbijam temat!!!
|
Cytat:
A co do akcji to oczywiscie tez sie pisze, jesli 5 to max to bedzie 5, jesli nie to zawsze cos wiecej chetnie przeleje. |
2 zeta conajmniej.
|
Jesli 5 to maks to dam 5 ale tylko i wylacznie platnosc paypalem niestety, nie mam innej mozliwosci.
|
5 zł - spokojnie
|
Nie będę żadnych sparingów oglądał, ale mogę Wam dorzucić tego zeta symbolicznie, żeby to Was jakoś wspomogło.
1 zł. wpłacę. ;) |
Kiedy ten następny sparing?
EDIT: Już wiem, na szczęście będę już po egzaminie, więc - DAJĘ 5 ZŁ. |
5 zł. w słusznej sprawie nawet więcej się znajdzie.
|
5 PLN i ode mnie ;]
|
Szkoda, że nie wpłacacie tak chętnie kasy na jednego z nas...
|
Ok mogę wpłacić;) tylko nie dam rady wpłacać za kilka meczy z rzędu po ileś tam złotych(np. 5-10zł za każdy sparing)
Przelew, Mbank |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl