![]() |
szkoda ze prawdopodobnie bez wyjazdów ;/
|
Cytat:
Ale pomijacie jedną zajebiście ważną kwestię. My zgłosiliśmy Hutnika w licencji ( po to była wkładana kasa tam, żeby można było rozgrywać mecze E-klasy ) a dodatkowo R22. Lech zgłosił w licencji tylko Bułgarską. Licencję dostał. Nagle buum ze stadionem. No i co? W licencji mają Bułgarską więc muszą tam grać. Nie mają zgłoszonego innego stadionu. Trzeba by było od nowa przyznawać licencję na jakiś stadion. A jak tam ze stadionami w Poznaniu i okolicach to ja już nie wiem. |
No ale to już chyba nie nasz problem, że zgłosili tylko stadion na Bułgarskiej ?
Są przeciez nie daleko Wronki... |
Cytat:
|
Przecież taki terminarz jest optymalny! Kluczowe mecze gramy u siebie na wiosnę. A jesienią jest szansa, że pogonimy będące w kryzysie Widzewy czy Górniki... Wam to jak zwykle ciężko dogodzić.
|
Lechowi Ekstraklasa poszła na rękę, a jak Śląsk prosił o dwa pierwsze mecze na wyjeździe, żeby móc przenieść się na nowy stadion, to w nagrodę pierwsze dwa gra u siebie :/
|
Cytat:
|
A ch.j z Lechem. Co mają zrobić jak ich miasto zrobiło w bambuko? Nie bądźcie już takimi egoistami, bo nam też mogły/mogą przytrafić się problemy ze stadionem. Cieszmy się, że fajnie nam ułożył się terminarz. Wiele wskazuje na to, że mecze z Lechem, Legią, Cracovią i Śląskiem obejrzy 30 tys. widzów, co na jesieni byłoby niemożliwe :) I kto komu poszedł bardziej na rękę?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
co do Amicki to jawna kpina i nic wiecej - sa rowni i rowniejsi |
Panowie. Gdy ktoś jest mocny to i terminarz nie będzie mu przeszkadzał. Co to za różnica, czy zagramy najpierw u siebie, potem na wyjeżdzie?
Może tak być, ze akurat mecze wyjazdowe zagramy z Legią, która będzie bez formy, a dopiero złapie ja w Krakowie, kiedy zagramy na własnym stadionie. Mi to tam lata. Druga część sezonu jest grana w Krakowie i tam będziemy walczyć o mistrza. |
Hmm... skoro wszyscy grają na wyjeździe, to kto gra u siebie?
|
W 100% popieram Resera!
Gdybyśmy to my byli w analogicznej sytuacji, cytowalibyście forum icków (którzy pisali by to samo co wy) i naśmiewalibyście się z ich kompleksów. Proszę nie zniżajcie się do ich poziomu. Już nie pamiętacie jak nam poszli na rękę gdy pojechaliśmy na Chicago Trophy? Tak bardzo jesteście zaślepieni? |
Co za ludzie co ma do tego ekstraklasa? Przecież to Lech sam dogadał sie z klubami i tylko Ruch sie nie zgodził. Nie ma to nic wspólnego z ustalanie terminarza.
|
Cytat:
|
Terminarz jest konsultowany z każdym klubem. Tutaj został ustalony i Lech dogadał się z innymi oczywiście za zgodą Ekstraklasy.
|
A co wy tacy zawistni , jak by u nas taki numer ze stadionem zrobiono to też byście mieli takie zdanie?Żadnych zmian w kalendarzu i gramy w Hucie:>?
Co do samego terminarza to jest tak że jak będziemy grać w grupie LE bądź LM to odbiją nam się te wyjazdy czkawką najpewniej odbiją |
Bedziemy mieli wyrownana 18stke to nie bedzie problemow z zadnym terminarzem. Panowie, Wisła sobie poradzi
|
interia.pl:
Cytat:
Z tego cytatu wynika, że cały sezon będą grać na Oporowskiej. |
Przejmujecie sie tym ze mecze topowe bedziemy miec na jesieni glownie na wyjazdach a nie zauwazyliscie najwazniejszego!!!!
[17.kolejka (9-12 grudnia 2011) Wisła Kraków - Polonia Warszawa Ostatni mecz w rundzie jesiennej gramy u siebie a to oznacza ze ostatni mecz w sezonie z Polonia gramy na wyjezdzie nie bedzie juz k... takiej fety po meczu jak w tym roku to jest prawdziwe sk....o ze strony ekstraklasy ze ostatniego meczu nie gramy u siebie jak mozna tak traktowac druzyne ktora praktycznie co roku siega po mistrzostwo!!! |
Cytat:
|
@Mila - fail. Ostatnią kolejkę będziemy grać ze Śląskiem. U siebie :)
|
Cytat:
A już Twój tekst o niesprawiedliwym traktowaniu jest już poniżej wszelkiej krytyki i tylko zostaje napisać żal.pl |
Węsząc teorie spiskowe...Rok temu ułożyli nam mega cieżką końcówkę..Nie wyszlo, Wisła zdobyła MP..
W tym roku próbują też nas "udupić" i gramy pierw wszystkie mecze trudne na wyjeździe, czy to lepiej czy gorzej to wyjdzie w praniu. Ja bym wolał, żeby było normalnie wymieszane.. Ciekawostka, że jeśli wejdziemy do LM (LE gra chyba w tych samych terminach) to: 3 runda kwaliikacji - 3 dni przed meczem z Polonia na wyjezdzie 1 kolejka LM - lajt, ale w sumie 3 dni po po meczu z Lechem na wyjezdzie 2 kolejka LM - 3 dni przed Legia na wyjezdzie 3 kolejka LM - lajt, ale w sumie 3 dni po meczu z Jagą u siebie 4 kolejka LM - 3 dni przed meczem żydami na wyjezdzie 5 kolejka LM - 3 dni przed meczem z v-mistrzem Śląskiem na wyjezdzie 6 koleja LM - 3 dni przed meczem z Polonią Warszawa u siebie Heh traktuje to z przymrózeniem oka, ale jednak chyba jest cos na rzeczy, ze wsród tylu meczy trudnych dla nas na wyjezdzie wiekszosc gramy kilka dni po ew. meczach w LM czy LE..;) |
Dwa główne pozytywy:
znowu mistrz po meczu z sąsiadką wspólne fetowanie mistrza z WKSem ;) |
teorie spiskowe sa dobre - lubie je na discavery ogladac ^^ - ale ... wydaje mi sie ze jakby ten grafik nie byl ułożony to mozna takie teorie podawac , kadra sie powieksza i niewykluczone ze np. z Legia zagra tylko 4 -5 graczyz 11 ktorzy zagrali z Arsenalem 3 dni wczesniej ...
jak dla mnie to ustawiony grafik byl kilka,kilkanascie lat temu - byly takie jaja ze Legia grala z tym samym przeciwnikiem tydzien po Wisle - pierwsze z nami wszyscy gryzli trawe a potem zmeczeni dostawali wciery od Legii - nie pamietam ktory to byl rok ale bylo to jawne granie w ch.... |
Cytat:
|
Tu nie ma sie cos doszukiwac jakis teorii spiskowych ale poprostu debilizmu - jak ktos nie potrafi ulozyc terminarza na przemian (dom, wyjazd) to niech skorzysta z gotowych algorytmow w necie.
Co to za granie ? 2 meczu u siebie, 2 na wyjezdzie ? |
nie debilzm, tylko ktoś w pzpn / ekstraklasie s.a. lobbował taki terminarz i tyle.
zawsze liga była na przemian, tzn raz u siebie, raz na wyjeździe. a tutaj nagle takie dziwy.. |
Nie jest możliwym ustawienie terminarza w taki sposób, żeby wszystkie zespoły grały cały sezon na przemian. To tak kwestii ścisłości.
Sprawa Lecha jest oczywista, poza tą sytuacją nie wydaje mi się, żeby terminarz różnił się zbytnio od tych z lat poprzednich. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl