Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Obecność na forum (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8129)

Szofer 14.06.2011 22:53

tzn to byl luzny temat ale od mojego posta do Kaji i kilku innych sprawach ktore wyniknely w zwiazku z tym został przemianowany na Telenowele :D
zdaje sie 2003/2004

pamietam... tez sie w nim udzielales :)

Raul TS 14.06.2011 23:32

Tak fajne czasy na forum , przedtem się pisało teraz raczej tylko czyta ale musze przyznać że często wpadam na stronę w pracy w domu zawsze musze luknąć co tam nowego , sentyment na pewno jest.

Najbardziej jednak chyba „merytoryczny” temat to założony przez ?dwóch userów jak dobrze pamiętam pt.” Pobijemy Planktona w ilości postów na forum”, chyba jednak im się nie udało ;)

marian3a 15.06.2011 02:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Raul TS (Post 1110995)
Tak fajne czasy na forum , przedtem się pisało teraz raczej tylko czyta

Przedtem człowiek był młody dzik a teraz raczej stary byczek ;p pokój :D

gigant 16.06.2011 20:39

Chyba niechcący założyłem temat, gdzie nie wpisują się ofiary pękniętych lateksowych zabezpieczeń i wreszcie mozna normalnie cos napisac. Może sie uda pociągnąć to dłużej i powspominać starsze dzieje.

STARY WIŚLAK 17.06.2011 11:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 1111909)
Chyba niechcący założyłem temat, gdzie nie wpisują się ofiary pękniętych lateksowych zabezpieczeń i wreszcie mozna normalnie cos napisac. Może sie uda pociągnąć to dłużej i powspominać starsze dzieje.

To nie zły temat...rzekłbym nawet bardzo potrzebny...dajmy upust swoim wypowiedziom na temat dawnych, nie powtarzalnych chwil i przeżyć na R22...nie ważne gdzie kto siedział...ważne że był za Wisełką, że wspierał duchowo, sportowo a może i finansowo...na pewno dziesięć lat temu to był inny świat, to był inny stadion, to na pewno była inna drużyna...dzisiaj musimy się pogodzić z inną rzeczywistością, z inną kadrowo drużyną, z innym składem trenerskim i menadżerskim...ale dla Nas wszystkich powinna to być JEDNA DUMA - WISŁA KRAKÓW...NA DOBRE I NA ZŁE!!!

7 kotów 17.06.2011 22:05

- To chodzcie tu do kafejki to wam pokaze na czym to polega
5 min pozniej
- O... na przyklad wezmy pierwszą lepsza z brzegu - uzytkownik Agusia. Patrze na IP - Biezanow, wpisuje tutaj adres, to zamieniam na gwiazdke i ciach. Biezanow bez dostepu do forum. No, a teraz chodzmy sie napic. Odbanuje ich po weekendzie.

Zlot w Zakopanem.

PvD 17.06.2011 22:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 1109924)
Tequila, Shell, OkoWieloryba

dodałbym użytkownika Poodel i mamy kilku chłopaków ze składu W'01 :)

na forum od niepamiętnych czasów bodajże od "błękitnego"

dragon 17.06.2011 22:54

- Na forum od lat 9 przynajmniej jak pokazuje data obok. Choć już nie pamiętam czy to dotyczy tez starszej wersji. Bo na tamtej też chwilę chyba zaliczyłem.

- z Wisłą sercem od podstawówki , aktywnie od początków liceum.

- studiowałem i pracuję

- kiedyś więcej pisałem teraz mniej czasu nawet na czytanie (na studiach było więcej czasu :> )

- w ramach zainteresowań piłkarskich oczywiście kibicuję i grywam w piłkę

- Początkowo bałem się, że będę zaliczany do kibiców sukcesu bo moja "aktywizacja" kibicowska zbiegła się jakoś tam z przyjściem telefoniki. Ale w sumie wyszło tak, że każdego kto dołączył w ciągu ostatnich 14 lat można by nazwać kibicem sukcesu :D bo prawie wszystko wygrywamy - przynajmniej w lidze :)

christof20 18.06.2011 21:43

- na forum od 2003 (zakładałem konto żeby pogratulować KazkowiK obrony pracy magisterskiej :))
- z Wisłą od... ponad 20 lat (cholera to już tak długo ??)
- od czasu zarejestrowania się na forum zdążyłem znaleźć pracę (umowa zlecenie, ale zawsze), do tytułu Technika Księgarstwa dołożyłem Technika Informatyka, no i beerceps mi troszkę urósł ;)

Don Donson 18.06.2011 23:44

No ja powiem że miałem konto (Donson) aż pewnego dnia nie mogę się zalogować, więc musiałem założyć nowy profil :(

a swoją drogą "Usiu" to miał mnóstwo banów.
Teraz jest masa lanserów i pedziów zwyczajnych, ale co zrobić. Świat idzie do przodu niewiele już takich uwstecznionych heteroseksualnych homofobicznych i nietolerancyjnych ksenofobów jak ja zostało...

za czas obecności na forum:
- skończyłem studia,
- znalazłem pracę,
- zmieniłem pracę
- zmieniłem samochód...

Wiele rzeczy się zmieniło...ale fajnie jest.
Forum takie poprawne się zrobiło troszkę....

wiślak 86 19.06.2011 12:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bylu (Post 1109378)
Na pohybel tym, którzy nie czytali :D. Mieli czas żeby się z tym wcześniej zapoznać.
Chociaż racja, mogłem przynajmniej ostrzec, że wciąga ;)

I odkładałem odkładałem, ale wczoraj postanowiłem że przysiądę i przeczytam. (huj z egzaminami to już przecież 11 sesja więc jest się do czego przyzwyczaić) zeszło mi do północy. Dzisiaj nastąpiła kontynuacja i

Właśnie przy rosole skończyłem. Ja obiad wpieprzam i czytam jak Plankton po ryby pojechał na wigilię i uszka lepił.

wcale nie żałuję teraz przeglądnę jakąś prezentację na jutro (taka symboliczna 600 slajdowa) i z samego rańca długa do szkoły podzielić się wiedzą.

usiu 19.06.2011 22:24

gdzie bany, ani jednego nie miałem !!

proszę nie rozpowszechniać nieprawdziwych oszczerstw pod moim adresem :D

Wormal 15.07.2011 08:32

Zlot w Zakopcu - coś pięknego.

Zobaczyć Szaszke chodzącego na rękach po Krupówkach szybciej niż warszawioki na girach - bezcenne.

Gazda: "O wy ....isiny, boazerie żeście mi spolili" - no cóż - ognisko musiało być całonocne :D

No i to boisko do gry w gałę - względna różnica wysokości między jedna i drugą bramką to ok. 20 metrów - a my akurat atakowaliśmy pod górę.

No i sławne:
Taki: "RWD, WSTAJEMY !"
RWD: "Taki, urwać Ci głowę?!" :rotfl:

A co do tematu - od 2002 roku zmieniło się praktycznie wszystko.

Wormal = piknik :foch:

Ale jesio tylko przez rok :D

uher 07.11.2011 22:20

Nabijało się dla gwiazdek i czasu jakoś więcej było. Mam cichą nadzieję, że soso został kapłanem :D

karas1983 02.02.2012 02:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidTS (Post 1108489)
Czy to są opowiadania tego Planktona o którym piszecie?

http://www.insomnia.pl/Pami%C4%99tniki_Planktona...-t117835.html

Ma ktoś całość? Bo linki podane w tekście nie działają a zapodany fragment narobił mi apetytu:p

EDIT: Dzieki WISŁAZWE.

Darkh 02.02.2012 09:58

W czerwcu będzie 9 lat... ludzi "trochę" mniej było na forum i zanim człowiek coś napisał to przemyślał to dwa razy... ale generalnie to zawsze bardziej czytającym się było...
Pamięta ktoś jak na narty do Białki forumowicze pojechały? pamiętam że Wormal na pewno był i nie wiem czy wtedy jakiś szalik Legii z nami nie wrócił z wyjazdu, albo przynajmniej takie plany były, żeby pożyczyć go od kogoś :)

WISŁAZWE 02.02.2012 11:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez karas1983 (Post 1214418)
Ma ktoś całość? Bo linki podane w tekście nie działają a zapodany fragment narobił mi apetytu:p

Mam takie coś :)
http://www.speedyshare.com/file/EPd4...nktona.doc.rtf

P.s myślę, że Plankton się nie obrazi :P

simone 04.02.2012 01:29

Lektura godna polecenia :D i w końcu mi się wyjaśniło (zawsze mnie to ciekawiło)- skąd te 7 kotów

P.S. Ten pies to miał naprawdę przejebane...

MicK 04.02.2012 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szofer (Post 1110983)
...

Brakuje tych gwiazdek, które masz w podpisie.. Ale był bój o nie :)
Sam spamowałem by dopić do pięciu... a potem forum się zmieniło, a potem je usunięto... przywrócono... albo na odwrót.

Swoją drogą, pamięta ktoś podpis "Panzermoderator"? :>

Bronex 05.02.2012 07:27

Przeczytałem słynny "Pamiętnik Plankton (u)". Nie wiem ,co robi autor obecnie ale trzeba przyznać ,że w wielu momentach widać tam przebłyski twórczego geniuszu. Szczególnie opisy libacji alkoholowych i towarzyszące temu refleksje egzystencjalne, sceny humorystyczne, dosyć dobrze naszkicowane postaci. Dobry reżyser+scenarzysta mogliby na bazie tego memuaru zarobić sporo kasy i zyskać popularność ( kreskówka dla dorosłych, serial komediowy, komediodramat w ostateczności). Teksty stałyby się na pewno kultowe.

Co do samego forum... Latka lecą... Coraz częściej łapię się na tym ,że napiszę komentarz np. w temacie "polityka transferowa" ale potem go kasuje i nie umieszczam. Po co . Przecież od wielu lat w zasadzie jest to samo. Ci którzy są stosunkowo młodzi stażem ,piszą to samo co ci starsi tylko ,że wcześniej dość podobne obserwacje. Ze zmian to mamy stadion. To jest jakiś nowy element. ....a jak sobie przypomnę. Wieli Real Madryt. Pierwszy gwizdek. Ronaldo (ten gruby)-Raul zaczynają. Widać na ich ustach te uśmiechy podszyte szyderą. Jak nasz stadion wtedy wyglądał. Jeszcze ten przenośny blaszak. Te ruiny "z pierwszej wojny światowej" jak to określili hiszpańscy dziennikarze. ....a. Albo ten mecz z Lazio u siebie. Ileż ja nerwów straciłem.

Wormal 27.11.2012 12:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Darkh (Post 1214447)
W czerwcu będzie 9 lat... ludzi "trochę" mniej było na forum i zanim człowiek coś napisał to przemyślał to dwa razy... ale generalnie to zawsze bardziej czytającym się było...
Pamięta ktoś jak na narty do Białki forumowicze pojechały? pamiętam że Wormal na pewno był i nie wiem czy wtedy jakiś szalik Legii z nami nie wrócił z wyjazdu, albo przynajmniej takie plany były, żeby pożyczyć go od kogoś :)

Ano był zlot w Białce - narciarski. Pojechało kilkunastu chłopa i z 3 pary nart, reszta siedziała na dole w budzie przy "góralskiej". Ale i "narciarze" niedługo później do nich dołączyli.

Szlachetnie.

By na stoku zagrożenia nie siać :shock:

Kamyk 27.11.2012 14:21

8 lat na forum. Mnóstwo banicji.
Studiuję już w piździec długo i studiów skończyć nie mogę. A wszystko przez %. Miło wspominam ekipę "schodkowiczów". Nie jedno się przeszło. Pozdrawiam Martinesa, Usia, Wormala, Pablo, Nero i wszystkich innych z którymi miło spędzało się czas przed meczami.

Lemoniadowy Joe 10.10.2013 13:16

Ale ten czas leci , piękne wspomnienia.:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl