![]() |
Jovanić jak widać na ławie, Branco też (na szczęście)
Ciekawe jak zagra Kurto, Garguła i Burliga? |
był już wywiad z Maaskantem na 904... standard. Mówil o Burlidze na obronie i o tym, że poważnie podchodzą do meczu.
Szkoda mu, że mecz bedzie bez kibiców Wisły, bo przecież Wisła chce grac dla swoich kibiców. Na pytanie o to, co po przegranym meczu z Legią, czy chcą się zrehabilitować Rober powiedział, że dasje szanse kilku młodym graczom, kilku rezerwowym W gruncie rzeczy, coz miał powiedzieć? Teraz znowu plansza |
Dziś można oglądać mecz bez żadnego stresu.. więc można sobie spokojnie analizować błędy bez żadnych złych skutków dla Wisły
|
Znów jestem zawiedziony składem :/
|
Bardzo fajnie, że Kurto będzie miał szansę się pokazać. Reszta składu bez większych niespodzianek.
|
Na ławce Białej Gwiazdy: Jovanić, Sobolewski, Małecki, Rios, Skołorzyński, Brud, Żurawski
z wszystkich obrońców jacy są w ME Wisły najmniej spodziewałbym sie własnie Skołorzyńskiego . Totalne zaskoczenie , ciekawe czy wejdzie na 2 połowe |
haha ja .......e, Rios na ŁAWCE w takim meczu, jednak sie potwierdza ze tam COS musi byc.
|
Cytat:
|
Kurto w bramce;) pozytwne zaskoczenie, Burliga z lewej strony ?yyyyy......zobaczymy jak to sie bedzie oglądać bez kibiców....
|
Cytat:
Jakie coś ? Jak graliście w piłke kiedykolwiek ever, to cofnijcie sie w czasie przypomnijcie sobie kto u Was siedział na ławce i dlaczego. I tutaj macie odpowiedź dlaczego nie gra Andy Rios. |
Cytat:
pierwszym bocznym czy to środkowym obrońcą z ME , który zresztą w przeciwieństwie do Skołorzyńskiego grał już w pierwszej drużynie oraz grywa regularnie we wszystkich reprezentacjach młodziezowych jest Nalepa Poza tym równie dobrze mógł powołać dwa lata starszego Cygala który rozegrał więcej spotkań w ME i jest bardziej doświadczony , jak i również jest bocznym obrońców . Nie zmienia to faktu że każde powołanie gracza z ME na spotkanie ekstraklasy mnie cieszy . Młodzieży nam trzeba jak świeżej krwi . |
Jakbyscie znalezli jakias porzadna relacje to podajcie ...
|
Cytat:
Cytat:
|
co mial okazje Genkov !! czemu tak ciezko mu przychodzi strzelanie tych bramek
|
Takiego spokoju to w meczowym dawno nie było :D
|
1:0 Kirm
znaki |
Gol ! Piękna akcja!
|
Cytat:
A na neostradzie nie pokazuje mi się kanał 904 (tzn. pokazuje się, ale nie ma, że tak powiem obrazu) :-D |
Cytat:
|
Słyszeliście jak się popłakali komentatorzy? :P
Brawo Wisła! Ładna akcja. |
O proszę! 9 bramka Kirma w sezonie.
|
dużo chaosu w meczu - wiślacy nie grają zbyt agresywnie. Nie utrzymujemy się dlugo przy piłce, brak środka pola przez co nie gramy ataku pozycyjnego. Melikson nie dostaje prawie wcale piłek - Garguła nie przekonuje na rozegraniu. Gramy troche jak A klasa. Na plus Sivakow (IMHO)
|
Bo nie ma Meliksona na środku by rozdawał piłki do skrzydłowych :P Trener próbował Meliksona na jednym skrzydle, nie sprawdziło się to teraz próbuje na drugim. Nie wiem dlaczego na siłę tego próbuje bo widać dalej się to nie sprawdza.
|
Tenzen ,ale może sprawdzać ,bo już o nic nie gramy szczerze mówiąc ,a warto sprawdzić przydatność Garguły ,który sam powiedział ,że chce grać ,a nie grzać ławę.
|
Cytat:
|
Sivakow będzie grał w obronie, no to ciekawie ;]
|
Przepraszam za off'a ale może ktoś wyjaśnić jedną kwestię ?
Otóż. Bramkę dla starozakonnych strzelił Klich, który w ostatnim meczu z Widzewem otrzymał czerwoną kartkę. Jak to k**a jest ?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
gdzie gra burd
|
Nikt nie pisze. Ale już 2 : 0.
|
Melikson z karnego strzelił
|
wiem ze 2-0 ale jak ustawili burda bo nie wiem jak go ustawili
|
Sivakow przeszedł do obrony a Brud w pomocy
|
Cytat:
Ale 11 na 11, przeciwnik gra pressingiem i na skrzydle Meliksona znacznie łatwiej stłamsić. Nie mówię, że on nie nadaje się na skrzydło, ale potrzebny jest na środku i tam może też rozwinąć swój potencjał. |
Nie pamiętam, żeby tylu młodych Wiślaków grało kiedyś w Ekstraklasie nawet po zapewnieniu Mistrzostwa :) Jednak co holenderska myśl szkoleniowa, to holenderska myśl szkoleniowa.
|
Meliksona to tylko mozna faulem zatrzymac a samo wykonanie 11stki piekne - spokojnie, na legalu :D
|
dobrze ze graja rezerwowi
|
Cytat:
|
6 Polaków w barwach Wisły na boisku , chyba to sobie zapisze bo w tym roku więcej możemy juz nie zobaczyc ;p
Rios na 3-0 , ale jakby tego nie strzelił to by miał naprawde dużą burę od trenera |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl