![]() |
Beer Boys
rafil, rainha, Watts. |
Bleee kolejnego zawodnika nam zgarneli. W dalszym ciagu potrzebuje jednego.
|
|
AlkoFans
Pikus20 wislak_92 Pawlolek |
Ja jestem chętny, jakby ktoś potrzebował to proszę o PW.
Jestem całkiem doświadczony :D |
Jestem mega dobry gram na esl szukam team ;P
|
Chętnie dojdę do którejś drużyny, gram od kilku dni ale wydaje mi się, że dam sobie rade. :-)
|
Jest wiadome kiedy mniej więcej liga ruszy i ile jest teamów zgłoszonych aktualnie?
|
Cytat:
Liga wystartuje wtedy kiedy zgłoszą się pozostały 4 drużyny bo docelowo 10 drużyn ma liczyć liga no i jak znajdzie się osoba, która zajmie się robieniem tabelek.... |
Zgarnę 1 osobę obowiązkowy program do komunikacji
|
Drużyna 7
Nazwa: Blokersi Zawodnicy: ave 1906,gypsy, MouZ |
Cicho tu kurde. Mam nadzieję, że jeszcze się te 9 osób zmobilizuje...
|
ja jestem chetny na jakas druzyne tylko pierwym bym sobie z kims pogral zobaczy czy warto wogole ja tworzyc pozdro:)
|
Kiedy zaczynamy nie ma co już czekać dłużej
|
Też tak myślę, że 10 drużyn się nie zbierze, a 8 i tak powinno wystarczyć. Najwyżej w drugim sezonie naszej ligii TSWD dołączymy więcej drużyn jeśli to wypali...
|
Ja bym mógł zagrać jak jest jakiś team ;)
|
No zaczynamy ;> Ogarnie to ktoś ?
|
Post z terminarzem został usunięty. Wiem jak poprawnie rozlosować pary. Jak będzie trzeba to umieszczę albo prześle na priv.
|
1. kolejka zostanie rozegrana w dniach 1 - 3 KWIETNIA
Rozkład jazdy pierwszej kolejki 1 edycji, ligi Hax Balla: Fc Moszna - Young Boys Power Piknik F@ns - Blokersi Fair Play Team - AlkoFans Passion Team - Beer Boys UWAGA!!! Brak możliwości rozegrania meczu w danym terminie proszę zgłaszać w tym temacie lub do mnie na priv. Mecz zostanie przełożony na inny termin. W przypadku braku zgłoszenia mecz zostaje przegrany po przez WALKOWER |
Można jakiś kontakt do AlkoFansów na gg ;>
|
I do piknik fansów też.
Najlepiej gg i skype :D |
Kontakt do blokersów 2810916
|
Prosze podac kontakt do piknik fans
|
Jest taka opcja na tym forum jak "edytuj". Nie musisz pisać dwóch postów pod rząd :shock:
Pobawiłem się troszeczkę w moderatora...:-D |
Jaki termin pasuje Piknik fanom? osobiście mnie sobota ;)
|
a myślałem że będzie 10 drużyn i jeszcze my byśmy mieli jedną, no ale nic.
|
Najlepiej by bylo jakby przynajmniej jeden z zawodnikow z kazdej druzyny podal gg Titto'wi a on by wrzucil dane do pierwszego posta bo zrobi sie niepotrzebne zamieszanie.
|
Cytat:
Nie było co zwlekać z rozpoczęciem ligi. Nie chciało się też trochę czekać na te dwie drużyny sądzę, że dwa teamy zgłosiłby się dopiero za ok. 2 tyg. Przez ten czas można rozegrać 4 kolejki :D Moje GG: 21369184 |
9222012 moje GG Wiśllak napisz to sie zgadamy
|
Prosiłbym też o to, aby jedna osoba z każdego teamu podała numer GG pozostałych graczy ze swojej drużyny.
|
moje gg: 10417636
rainha: 1395794 Watts: 5759690 |
123456789 nieważne już
|
Blokersi kiedy Wam pasuje macz?
|
Nie wiem jak reszcie blokersów, ale mnie pasuje jutro praktycznie obojętnie o której (byle nie pora meczu Wisły z Jagą). Nie wiem, 18:00 może być?
|
Nie o 18 to ja będę wracał do domu kolo 19 30 możemy zagrac
|
Beer Boys 2:15 (0:4?) PassionTeam - dla nas bramki jeden samobój i Watts
|
Cytat:
8- wislacki 6- LanceTS 1 samobój. |
Beer Boys - Fair Play Team 2:6 5:6 = 7:12
Dla nas: Fifiorek - 6 Cinek - 1 Khantor - 4 Samobój - 1 Edit|: Można jakiś kontakt gg do passion team ;> Gramy jutro 3 kolejkę ? |
Od nas ja trzy zmieściłem chyba.
|
Jest błąd na pierwszej stronie przy meczach, to PassionTeam wygrał z Beer Boys 15:2 a nie na odwrót!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl