![]() |
Dziękuje Adam :piwko: za te wszystkie lata.
Chyba nie mogło być lepszego scenariusza jak dzisiaj. Przekazanie pałeczki Kamilowi. |
Najwybitniejszy sportowiec w historii tego kraju.
Pozostaje się cieszyć, że przyszło nam żyć w tych czasach i być naocznymi świadkami wyczynów Orła z Wisły. Wspaniała kariera, wspaniały sportowiec. Pozostaje tylko powiedzieć "dziękuję", bo żadne słowa nie oddadzą tego, jak wielkim człowiekiem jest Adam i w jakim stopniu wypromował nasz kraj zagranicą. |
Cytat:
Jeszcze nie mieliśmy takiego sportowca co przez 10 lat był na topie. Wielkie dzięki Adam za wszystkie wspaniałe skoki i radość jaką nam dzięki nim dawałeś. Miejmy nadzieje, że na miejsce naszego Mistrza wskoczy teraz Kamil, choć pobić Adama w tym czego dokonał będzie raczej niemożliwe, takie perełki nie rodzą się często. |
a ja mam prośbe, czy mógłby ktoś wrzucic dzisiejszy ostatni konkurs Adama Małysza?
|
Przyznam, że nie wierzyłem, że da się zreazlizować te dwa cele: podium PŚ dla Adama Małysza i podium PN dla Polski, o zwycięstwie Stocha na mamucie nie wspominając. A tu rzeczywistość przerosła nasze marzenia :) Brawo Panowie.
Szkoda mi też Szaranowicza. Gadał czasem dziwnie, ale w emocjach, więc mogę mu to wybaczyć (moje ulubione powiedzonka to "FIGHTER" i "MR NOBODY"). Nikt tak się nie jarał i nie wiem, czy będzie miał się kim ekscytować. I na koniec się rozkleił i za nim ja :P Co dalej? Martwi mnie, że Prezes Tajner jest za Kruczkiem. Nie jestem do końca przekonany, czy to aby na pewno "trener XXI wieku". Po cichu liczyłem, że Kojonkoski zostanie trenerem, ale poszedł do fińskiego związku, czy "FKOL". Jeśli odmienił anonimowych wówczas Norwegów, to może i u nas zrobiłby porządek ze Stefankiem & Co. No i jeszcze Pan Mateja. Jakim skoczkiem był pamiętamy, a teraz ciepła posadka asystenta asystenta asystenta trenera :/ A Adam sobie poradzi. |
O której jutro Małysz będzie na lotnisku w Balicach?
|
Cytat:
|
Ja pitole ale to zlecialo
Ja mam jeszcze w pamieci ten turniej 4 skoczni w 2001 i jak go wygrywa ciezko jakos wyrazic i podziekowac Adamowi za tyle lat,tyle weekendow ,tyle niedzielnych obiadkow polaczonych z okrzykami :"lec Adam lec" a potem z dziką radoscią Dziekuje ze dane mi bylo w tym uczestniczyc. |
Dzisiejszy konkurs mimo tego wiatru i ciągłych przerw był prawie doskonały i wymarzony. Adam pokazał klasę i zakończył tak jak chciał czyli w wielkiej chwale i glorii.
Facet jest niesamowity. Wspaniała kariera. Należy mu się wielki szacunek i u mnie go ma! |
Fenomen sportowy. Ale podziwiam go przede wszystkim za to że przez cały czas był 'normalny'. Skromny, zawsze wesoły i uśmiechnięty, zawsze powtarzał 'trzeba skakać swoje' ;)
Fajnie sie zachowali inni skoczowie z tymi wąsami, to tylko potwierdza jak ważnym ogniwem Adam był (jest) w skokach narciarskich |
http://www.multiupload.com/4DFG7N5FKY - ostatni skok Adama Małysza
Więcej multimediów z Planicy i nie tylko na AllGoals.pl ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl