![]() |
ło której?
|
Trzynastej
|
tu info na resztę
http://www.orange.pl/kid,4000128088,...l,article.html pon 19:00! Valerenga albo Kopenhaga |
witam.a z uk na necie gdzies moge obejrzec, bo tamten link tylko z pl lata?
|
W pierwszym poście jest rozpisany program turnieju, tam też będę aktualizował wyniki :)
|
Cytat:
|
Skład : Jovanić - Cikos, Kowalski, Bunoza, Paljić - Garguła, Wilk, Jirsak - Małecki, Żurawski, Kirm. Gramy ustawieniem 1-4-3-3.
Ostatnio w drużynie ''żółtych'' ( mocniejszej) własnie brakowało Sobola i jak widać nie ma go na boisku. |
kur... oglądnę 20 min i do pracy :-/ jak to jest? jak wygrają to ile meczy jeszcze zagrają? jak przegrają to koniec turnieju dla nas?
Dzieki Q13SON dopiero wstałem, piona |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie do konca macie racje bo Wisla w finale nie zagra - wraca wczesniej do Krakowa. Czekaja nas 3 i tylko 3 mecze.
|
Cytat:
|
Cytat:
"Pytania z gg Czy jeśli Wisła awansuje do dalszej fazy turnieju, to przewidziane jest przedłużenie pobytu w Hiszpanii? Nie. W najlepszym wypadku Wisła awansuje do półfinału i wyjedzie do domu" |
najpierw niech mecz zagrają, a wy juz kminicie czy będzie finał czy nie
E;chcialem w tym meczu zobaczyc jak zaprezentują sie chłopaki z ME,a Brud i Nalepa na trybunach.Połamali sie czy jak? E2:bez spiny,ale po ch** dzielić skóre na niedzwiedziu? |
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za wyprowadzenie z błędu. |
Ja myślałem, że wygramy 3:1, skoro jednak Kowalski zaszczyci nas swoją obecnością na boisku to nic dobrego z tego nie wyniknie.
|
|
Dla mnie osobiście najbardziej ciekawe jak Jova zabroni
4o tys euro za 1 miejsce :-) |
Pierwszą rzecz którą zauważyłem, Bunoza rozgrywa piłke po ziemi do boku nie wybija już na pałe..
|
bład Paljicia i Bunozy, nie potrafili opanować piłki i zaowdnik przeciwników wyszedł praktycznie sam na sam, piłka minimalnie minęła bramkę ..
teraz Jovanić źle przyjmuje piłkę odskoczyła mu na jakiś 1-2m i przeciwnik prawie doszedł, ratuje się wybiciem na aut |
Nawet fajnie grają, jak na stan osobowy tego zespolu.Jak wroci Chavez dojdzie Jalens, to takich bledow w obronie nie bedzie, ale z przodu fajnie presingiem i pileczka operują
|
Kolejny błąd Paljicia, tym razem na połowie przeciwnika.
|
Świetna interwencja Jovanica..
|
Jovanic parada ; tez ładnie dyryguje/pokrzykuje na Kowala, Malego ...
|
"słaby", zdaniem przynajmniej połowy forum Jovanic właśnie w piękny sposób obronił strzał głową rywali,
jak tak obserwuje to jeszcze pozbyć się machającego wiecznie rękami i mruczącego pod nosem Małeckiego i może być ciekawie ciekawie moim zdaniem prezentuje się Żuraw oraz Garguła, myślę że będziemy mieli miłe zaskoczenie z podstawy tych zawodników wiosną |
gra - padlina... na plus Jovanic - ładna interwencja
|
Zaraz się zacznie płacz? :)
Eee... już się zaczął P.S Mi się wydawało czy Czarek ma opaskę kapitańską? |
|
oa początku dwutysiecznych lat :-) Iwan miażdzy :)
Jak dojdą wzmocnienia to bedzie masakra :) |
Cytat:
Kapitan Wisły: Nie, nie Maciej Żurawski. Kapitanem Wisły w tym meczu będzie... Cezary Wilk! |
Możecie mi wytłumaczyć po .... piszecie, że własnie Jovanic dobrze obronił, że błąd Paljica itp? Przecież każdy może sobie włączyć TV albo transmisje w necie i sam obejrzy. Potem jak przyjdzie do dyskutowania po meczu, to trzeba będzie się przedzierać przez milion stron .......enia o tym, że jeden pobiegł prosto w 34 minucie, a drugi w 75 krzywo.
|
Cytat:
tyle tylko że to przecież pierwszy mecz od listopada... |
Wydaję mi się czy Wilk gra z opaską kapitana?
|
ciekawe czy nadal będą mówić, że nie potrzebujemy lewego obrońcy :)
jaki ten Kowalski jest ociężały... on biegł stojąc... |
Cytat:
|
Obrona to jakas tragedia jest ;/ Kowalski i Cikosz na minus .. Malecki jak zawsze za dlugo przy pilce i traci glupie pilki.
PS co ten Kowalski robi omfg.... |
Kowalski to dopiero kabaret ...
|
Cytat:
Z Żurawiem nie przedłużą umowy po zakończeniu tego sezonu, Sobol pogra ile jeszcze ? Sezon ? 2 ? Maks 3. Więc szuka się następcy Radka jako kapitana. No a który Polak z obecnego składu zagości u nas na dłużej ? Czaruś === dobry komentarz na orange sport: " Tomas Jirsak...miał parę epizodów dobrych w drużynie Wisły...no właśnie epizodów...na epizody może się pozwolić młodzik jakiś, a nie zawodnik za taką kasę " |
Jeszcze tracimy Paljica wskutek kontuzji...:-/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl