![]() |
Cytat:
Na czerwonego mają wszyscy wyjebane. :D |
ja dostałem maszynke do golenia, słodycze :-)
po przeczytaniu tego co Wy dostaliście stwierdzam ze czerwony chce żebym się pociął, a co najmniej przytył :> |
Nawiązując do tego co napisał ktoś wyżej, dostałem fiuta z matematyki, a do tego płytkę HIFI Bandy - 23:55 i reedycję Chleba Powszedniego ZIP Składu
|
Cytat:
Bym wiedział że tak chętnie spełnia prośby z us sports, też bym o coś poprosił... |
Z racji tego, że mam urodziny w Mikołajki to nie wiem co od Mikołaja a co na urodziny ;-)
Ale pod poduszką znalazłam portfel (bo 5 mnie okradli :|) i jedne z ulubionych perfum :) |
Jak tak czytam, to sobie myślę, że chyba byłam bardzo grzeczna.
Dostałam szlafrok, płytę Turnaua "Fabryka Klamek", książkę i nowy klaser na banknoty. No i kupę słodyczy i mandarynek. I komplet rózg, rzecz jasna... |
Wino Tokaj:lol::lol: I tyle w temacie:>
|
od rodziny słodycze, od siebie 0.7 Red Labela :D
|
Buty do wspinaczki i książkę o wspinaczce.Skubany skąd wie ,że nagle zacząłem uprawiać wspinaczkę :-p
|
Wspinał się do ciebie po piorunochronie, a że zapomniał prezentu, to zostawił co miał przy sobie.
|
Książkę "Eryk" Pratchett'a i drinka impress (właśnie się chłodzi :P).
|
"Milkowe" słodycze i książkę o Tomku Gollobie :)
|
Dużo słodyczuff i troszku piniążków :)
|
Cytat:
No ja dostałem sweterek, szaliczek i czapeczkę oraz 50 złociszy, które już się w połowie rozpłynęły. No..i pewną osobę:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl