![]() |
dzięki Cleber za wszystko
|
Ostoja obrony. Jako, gdy On znajdował się na boisku, to nawet teraz, gdy mieliśmy spore problemy z defensywą byłem jakoś bardziej spokojny.
Dziękujemy! Wszystkiego Najlepszego! |
Valeu, Cleber! Grande estima e respeito para voce. Espero que a sua cooperacao (p.ex. como scaut/manager) com Wisla vai continuar, que ainda vamos festejar com voce muitos sucessos!
Mais uma vez obrigado por tudo, abracos! |
Pewnie będę mało oryginalny bo każdy to wie. Cleber był/jest jednym z najbardziej profesjonalnych zawodników, którzy grali w naszym klubie. Takich graczy można wyliczyć na palcach jednej ręki.
Ja ze swojej strony dziękuję Ci za Twoją nieustępliwość i walkę w każdym meczu. Potrafiłeś fantastycznie pokierować naszą defensywą i byłeś zaporą nie do przejścia. - Mnóstwo strzelonych karnych i niezapomniana bramka z Barceloną. Clebi dziękuję !!! [Za tydzień na meczu z Legią owacja na stojąco dla tego człowieka.] |
Cleber dziekujemy !
Powodzenia w dalszym życiu piłkarskim (już jako scout) ! |
Cleber - dziękuję Ci jako piłkarzowi. Uratowałeś nam tyłek tyle razy no i ten gol z Barcą ...
Mam nadzieję że zostaniesz z nami i będziesz pracował teraz dla Wisły w inny sposób. |
moze jakas oklicznosciowa oprawa ? :)
|
Cytat:
Szkoda, że tak skończyła się kariera jednego z naszych najlepszych obrońców ostatnich lat. Pozostaje życzyć tylko zdrowia i sukcesów w karierze, ale już trenerskiej (?) |
Cleber- wzór profesjonalisty i przykładnego zawodowca. Wypada podziękować za to jak reprezentował nasz klub.
Teraz inicjatywa leży po stronie zarządu...każdy wie co mam na myśli. |
Dożywotni karnet dla niego i rodziny oraz dać Cleblerowi robotę od przygotowywania wydolnościowego zwłaszcza obrońców. Bo on jako jedyny dawał radę grać tak samo cały mecz w tym sezonie i chyba wie co robić :)
Facet mimo wieku pokazał w tym sezonie że jest dobry. Szkoda, że przez tego latającego Murzyna ze Świata Lodówek musiał teraz kończyć karierę. Ale mówił że on i jego rodzina uwielbia Kraków, więc ułatwmy im pozostanie na miejscu :) Dzięki za wszystko! |
Dzięki za wszystko Cleber.Dużo zdrowia zycze i powodzenia.
SZACUNEK |
Kupę zdrowia zostawił na Wiśle. Profesjonalista jakich mało! Oby więcej takich piłkarzy we Wiśle. Szkoda, że w takich okolicznościach zmuszony będzie do zakończenia przygody z piłką nożną. Powodzenia!
|
Z całego serca Wielkie Dzięki !
|
http://www.youtube.com/watch?v=taP8-...eature=related
tej bramki tez nigdy nie zapomne i tego meczu gdzie Cleber strzelil Craxie 2 bramki Mam nadzieje ze zrobimy porządno oprawę i podziękujemy Cleberowi. MAm tez nadzieje ze nasi włodarze nie zostawia go na lodzie bo tacy ludzie jak Cleber powinni pracowac dla Wisły. |
Dziękujemy!
|
Cleber DZIĘKUJEMY za wszystko! trzymaj sie!
|
VIVA CLEBER!!
The Best player of WISLA ;) |
No cóż, oby tylko nasz Cleber do pełnego zdrowia szybciutko wrócił tego chyba należy w tej chwili życzyć. Szkoda tylko, że przy deficycie Wiślaków w naszej kadrze, tak kończy jeden z ostatnich. Dziękujemy za wszystko, mnóstwo bramek (chyba najwięcej z obrońców w historii, przynajmniej tej najnowszej), świetne interwencje, szacunek do nas. No i nie zapomnę uczenia nowych jazda jazda itd.:) Dzięki Cleber jesteś wielki. Jesteś nasz.
|
Dzięki Cleber za ten czas gry w Wiśle. Kolejny zawodnik twojego pokroju z odpowiednim podejściem do zawodu nie trafi nam się prędko. Mam nadzieje, że Basałaj już ma dla ciebie propozycje pracy jako skaut. Profesionalista w każdym calu.
|
Dziękuję Cleber za wszystko. Jesteś WIELKI!!!
|
Prawdziwy walczak! Właśnie takich piłkarzy nam zawsze brakowało.
|
Cleber- dzięki za Twoje oddanie, za bramkę z Barcą której nigdy nie zapomnę, że wróciłeś do Wisły po Tereku- że pokazywałeś, co to znaczy mieć Wisłę w sercu!
Mam nadzieję, że na tym Twoja rola w Wiśle się nie kończy. |
trudno w to uwierzyć :-/ kur... jaki pech !!!!!!!!!!!
Cleber JESTEŚ WIELKI , Zawsze możesz liczyć na nas kibiców. Wielkie dzięki za całokształt. |
Dziękuję!
Powrotu do zdrowia!! Zostań! Kraków to nienajgorsze miejsce do życia |
Nieustępliwy, grający agresywnie i do końca. Takiego go zapamiętam
Cleber, DZIĘKUJĘ! |
Przykro to słyszeć, jeden z niewielu graczy Wisły których darzę szacunkiem. Oby tylko Wasz klub nie zostawił go całkiem na lodzie, bo to faktycznie wzór profesjonalisty. Cleber szacunek od Legionisty.
|
Charyzma, ambicja, wola walki, gra do ostatniego gwizdka, nauka innych. Dziękuję Cleber. Dziękuję za bramkę strzeloną Barcelonie, za serce jakie oddałeś Wiśle!
|
Dzięki! Powodzenia!
|
Cleber 1906%
|
na scauta go!
SZACUN i duuuuuuuuużo zdrowia! |
Obrigado Cleber!
|
Takich ludzi nam właśnie potrzeba, nie tylko w piłce, ale również w naszym życiu, na co dzień.
Ambicja, nieustępliwość i wielki profesjonalizm, za to własnie Tobie Cleber dziękuję. |
Dzięki za wszystko Cleber! I powodzenia w innej roli w Wisełce!
|
Dziękuję za wszystko, Cleber. Jesteś wielki. Brak mi słów...
|
Dzięki wielkie za wszystko Cleber !
Mam nadzieję że klub pomyśli o nowej roli w klubie dla ciebie ! |
Dzięki Cleber za lata gry na najwyższym poziomie, za profesjonalizm, i bramki. DZIĘKUJEMY!!!!!!!!
|
Za Profesjonalizm na treningach, za szczerość w każdej wypowiedz,i za serce na zostawiane na boisko DZIĘKUJEMY
|
Dziękuje Cleber, chciałbym żeby więcej zawodników podchodziło do swojej pracy w taki sposób jak Ty.
|
Za wszystko, nietylko za gol z Barcą -Dzięki
|
Szacuneczek ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl