![]() |
34 i wciąż jem
|
ja na razie 5 ale zjem jeszcze 1 góra 2 ;P
|
zero :) - 10 znaków
|
wszyscy mi dziś życzą wszystkiego najlepszego kurna. że niby jak paczek to ja wyglądam ;D ja dziś musze rekord 14 pobić. jeszcze mi 3 brakuje... a już zapchany jestem kurda...
|
jako że rano obudziłem się z kacem, nie mogłem nic przełknąć, dopiero jak mi przeszło, a ja wróciłem do do domu zjadłem jednego pączka
|
jednego dopiero a ile wpadnie do konca dnia napisze na koncu :D
|
na razie 6 , jeszcze zostało kilka więc później się z nimi uporam :D
|
ja 7 zjadłem...i na tym skończę...:D
|
3 pączki i mam ochote jeszcze na dwa ale nic chu chu bo się skończyły :( :P
|
Ja zjadłem 5 i to chyba jednak troche zadużo :)
|
Ja zjadłem na razie(do obiadu) trzy. Teraz pizza na kolację, a że mam do zrobienia na rano sporo i będę siedział w nocy, to pewnie kilka pączków pójdzie razem z galonami kawy:-P
|
4 ale to jeszcze nie koniec :)
http://butelka.org/czwartek/paczek.jpg |
3 i mam to w dupie ;p;p wolę faworki ;p;p
|
faworki?
chodzi o chrust? :D idę na pierwszego : d |
póki co 3
10znaków |
8 pączków uległo mej mocy :D
|
7 i styknie.
|
9 albo 10 i tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
wieczór się zbliża zjadłem dwa pączusie,ale jeszcze dwa na mnie czekają więc pewnie je skonsumuje :)
|
Jakież było dzisiaj moje wielkie zdziwienie jak wchodzę do sklepu po bułkę maślaną a tam same pączki. Dopiero potem się dowiedziałem co to za dzień dziś mamy :) Na obiad miałem golonkę więc jako tako tłusty obowiązek spełniłem :)
|
A ja teraz jem 3 na dobranoc i na tym skończę :P
|
No 8 minut do końca dnia więc już na spokojnie mogę powiedzieć - 9 i koniec.
W sumie 8,9 zjadłem o wpół do 7, a potem amen. Martwi mnie, że forma spada w tym roku nawet dwu cyfrówki nie zaliczyłem :D |
no i zaraz przed północą zjadłem 12..
2008 - 11 pączków - 11 mistrzostwo Wisły. 2009 - 12 pączków ... :) |
ja 10 i nic więcej nie dało rady :D
|
mozecie przeniesc takie tematy na jakies inne forum, niekoniecznie TWSD. ja rozumiem, ze jest luzny pokoj... ale bez przegiec.
|
10 pączków wieczorem spalone na siłce i wybiegane:-)
|
No uważaj Maślana bo przytyjesz jeszcze :rotfl:
|
o ****ica,
13 wczoraj i jeden dzis na sniadanie, caly rok mam z glowy |
Ja zjadłem 11 za każdego zawodnika po jednym (rezerwowi mogą sami:-P )
|
Cytat:
|
Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE:
25 minut pływać 30 minut skakać na skakance 35 minut biegać 1,5 godziny jeździć na rowerze 2 godziny robić makijaż 4 godziny sprzątać pokój no to teraz spalac te paczki ! |
A ile kalorii spalam nabijając posty na forum??:D
|
Cytat:
ale to chyba te malutkie , tak jeden na raz do buzi :) fcz1985 jak tak będziesz nabijał to za chwile się nie uniesiesz ;) |
Cytat:
|
odświeżamy pomalutku
|
No, na dobry początek dnia 3 już poszły :]
Podobno dawniej oprócz jedzenia tłustych rzeczy w ten dzień nie stronili tez od alkoholu :D |
Ja na razie "ziroł" ale widzę że szefowa się postarała i właśnie wjechała dostawa kilku kartonów z "Czarodzieja". Planuję ze trzy.
EDIT: Jeden już wciągnięty :-) |
Kończę szóstego, obiad chyba z głowy :)
|
Z tymi kaloriami to jakaś masakra. Wczoraj późnym wieczorem zjadłem 4 pączki,świeżutkie. Dzisiaj 2. Wstaje rano i słyszę oraz czytam, kalorie!!Wszędzie dookoła kalorie.Tradycja rzecz święta bym powiedział, każdy wie ile może zjeść i na ile ma ochotę. Jeść i nie słuchać plebsowego,kalorie. W zasadzie aby spokojnie zjeść pączka to trzeba zamknąć się w jakiejś szopie na odludziu,wyłączyć radio,Tv,wywalić gazety. Bo zaraz"mędrcy" przypomną ci,kalorie.
Przypomina mi to amerykańskie debilizmy. Na śniadanie lody albo pizza,odgrzewana rzecz jasna, na obiad frytki, ale wszystko z colą diet lub light,bo wiecie, kalorie. U nas podobnie. Kultury żywieniowej nie ma już prawie wcale, nikt w zasadzie już nie kontroluje tego co je,o której je i jak je. No ale w tłusty czwartek zawsze słyszy się kalorie. Jak młody człowiek zaczyna się zastanawiać co jest związanego z tłustym czwartkiem,to wie że kalorie. A dlaczego jest ten tłusty czwartek,po co on jest to nie istotne. Na pierwszym miejscu zewsząd kalorie. |
Wystartowałem fantastycznie, bo z rana trzy świeżutkie ale teraz spasowałem, nie chce mi się więcej. Może na zamknięcie dnia dorzucę jeszcze trzy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl