![]() |
Jovanic/Kutro
=Cikos == Bunoza ==Piotr Brozek= ==Sobolewski == Wilk== ==Małecki == Boukhari == Rios== =Paweł Brożek=Boguski= Zakładam,ze Chavez nie bedzie mógł grac,a my gramy po pierwsze u siebie i po drugie ze Sląskiem(obecnie słaba druzyna) ,wiec wariant jak najbardziej ofensywny. |
Śląsk nie jest wcale taki słaby, jak wskazuje tabela.
Sotirović, Diaz, Sobota, Kazimierczak, Mila, Gancarczyk... Jak dla mnie będzie bardzo, bardzo ciężko. |
Byle by wygrać, 3 ostatnie mecze 2 pkt... ;/ Wziął by Robert Chrapka na Śląsk, podobno był na ME więc może da mu szanse, Żuraw na ławe, Kurto do bramki, Mały na skrzydło i JAZDA!!
|
Cytat:
|
----------Jovanic------------
-----Chavez--Bunoza----- Cikos---------------Peti ------Garguła-Wilk-------- ---------Boukhari----------- ----Małecki----------Kirm*----- ----------Rios------------- Paljić * |
Korekty w składzie na pewno będą. Jeśli chodzi o grę ofensywną ,to zakładam tak ,jak piszą koledzy wyżej- Żurawski usiądzie na ławce. Jakby Rafał był w formie ,to on powinien grać za plecami Pawła Brożka, a tak sam nie wiem,któ zajmie pozycję Żurawia.
|
Wiadomo ilu Braci z Wroclawia wybiera sie do Krakowa?
|
Cytat:
A co do taktyki... my nie mozemy grać 2 def. pomocnikami!! ludzie Maaskant zapowiadał ofensywną grę?! tak.. ok wporzadku zapowiadał a robi to co robił Skorża i gra 2 def. pomocnikami... w meczu z Bełchatowem ewidentnie było widać brak środka pola.. brak rozgrywającego... Mysle ze skład powinien być taki: Kurto-Brano, Chavez, Bunoza, Paljic- Kirm (jeśli się wyleczy), Wilk, Garguła/Jirsak, Małecki- Paweł Brożek, Rios a na zmiane Piotr Brożek, Boukhari i Żuraw? ojjj a zapomnialem za Gułę lub Jirsaka grać może Michał Chrapek!! jestem za tym zawodnikiem!! |
ja myślę że Maskant przejży na oczy i da już spokój z tym Żurawskim ...on ledwie sapie
|
Cytat:
|
Można byłoby dawać szanse Filipowi Kurto, ale może lepiej by było jakby to był puchar polski na początek. Na razie mało o nim wiemy...
|
Z tego co się orientuję będzie ok. 1000 kibiców Śląska ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Mysle ze Piotrek Brożek bedzie mógł juz zagrać ze Śląskiem na lewej obronie. |
Ja myślę że powinniśmy zagrać 2 napastnikami, albo Brożek + Rios (on jest dobry technicznie, potrafi dobrze podać, ale na skrzydło jest chyba za wolny, bardziej mi wygląda właśnie na napastnika), albo Brożek + Boguski. W środku dobrze mówicie że powinien grać Boukhari, obok niego Sobolewski ( po przerwie ew. Wilk ). Na skrzydle z jednej strony Małecki z drugiej Kirm, ew. Paljić. Obrona Branco, Chavez, Bunoza, P. Brożek. Standardowe ustawienie 4 - 4 - 2.
PS. Na meczu chyba powinniśmy śpiewać po angielsku żeby wszyscy nas zrozumieli;). Only victory, Wisełko only victory! |
Patrząc na układ spotkań nie spodziewam się, żeby wszystkie drużyny, które są przed nami zdobyły komplet punktów. Zapowiada się, że przynajmniej część coś w tej kolejce straci. Wypadałoby wygrać i przesunąć w tabeli lub przy korzystnym dla nas wyniku Jagi i Korony zmniejszyć dystans do tych zespołów.
Byłbym zadowolony z 1:0, 2:1 byle mieć 3p i trochę spokoju. Później jest przerwa na reprezentację i chwila czasu dla trenera na lepsze poukładanie gry. |
Cytat:
|
-------Pawełek
Branco-Chavez-Bunoza-Paljic -------Wilk-Sobolewski Małecki---Rios---Boukhari ---------Brożek |
Cytat:
|
Co sie wszyscy tak uparli na to 4-2-3-1... Na Koronie (na stadionie latwiej wszystko zobaczyc bo szersza perspektywa) najwiekszym problem byla dziura pomiedzy defensywnymi a ofensywa, nie bylo lacznika w postaci Graguly badz Jirsaka, byle same napdzioru z przodu i kazdego ciaglo pod bramke, zamiast do srodka zeby rozegrac pilke.. Przy tym co wczesniej gralismy, to obecnie tylko 4-4-2 badz 4-3-3
4-4-2: -------------------Pawelek ------Branco Chavez Bunoza Pietia Mały Sobol Gargula/Boukhari Palijc/Kirm ----------------Brozek Rios 4-3-3 ---------------- Pawelek ------Branco Chavez Bunoza Pietia -------------------Sobol ------------Gargula Boukhari Maly-----------------------------------Rios ------------------Brozek |
Mi w kadrze brakuje skrzydłowego, który potrafi dośrodkować taką zaje*istą piłkę na bokach mamy moim zdaniem problemy. Kirm się nie sprawdza, Małecki to nie jest typowy skrzydłowy, Paljić nie ta klasa jedynie Rios sobie radzi na tym prawym skrzydle. W polskiej lidze dużo takich zawodników nie ma, trza poszukać za granicą. Natomiast myślę, że Boukhari powinien wejść na środek bo dobrze rozgrywa.
|
Cytat:
:rotfl::rotfl: |
Mecz w piątek , dziś polecam oglądnąć o 22 25 w tvp 1 kube błaszczykowskiego w dokumencie niepokonani bo warto
|
Wygląda to tak z tym bramkarzem nie zdobędziemy mistrzostwa! Co prawda wcześniej byliśmy w stanie byliśmy w stanie to zrobić, ale to tylko ze względu na to, że mieliśmy zajebis*ą obronę, teraz takowej nie mamy. Bramkarz to priorytet na ten moment. I nie obchodzi mnie, że Pawełek ma jeszcze ważny kontrakt i niewypał transferowy Jovanić, zarząd strzelił sobie w stopę ściągając go i podpisując z nim tak długi kontrakt.
|
Cytat:
Pawełkowi kontrakt kończy się z tą rundą, przychodził do nas jako podstawowy bramkarz, a obecnie okienko transferowe jest zamknięte i nie ma szans ściągnąć kogokolwiek lepszego. |
Cytat:
|
Wie ktoś ile sprzedano biletów na to spotkanie ??
|
Cytat:
|
o ktorej w piatek kibice slaska przyjezdzaja?? i czy szykuje sie jakies powitanie??
|
Mam pytanie, czy ktoś z okolić Zatora, Spytkowic, Łączan,Ryczowa jedzie na mecz i dałby radę wziąść ze sobą 2 osoby?
|
Sorki, za offtop ale mam pytanie co do ubioru na stadion. Mam kilka biletów na narożnik i zabieram 3 kumpli którzy pierwszy raz idą na meczyk Wisełki. Nie chce ich narażać na koszta rzedu 200 zł za koszulkę i mam pytanie gdzie dostaniemy w rozsądnej cenie wiślackie czerwone koszulki. Tym bardziej że nie jestesmy z krk tylko z okolic mszany dln...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Stawiam , ze będzie wyrównany mecz ,no może do strzelenia przez Wislę pierwszego gola.Tyle ze ten gol moze pasc (lub nie ) nawet dopiero w 70 minucie,to stawiam 1-0 dla Wisły.Gola strzeli ten co wg mnie najbardziej zasluzyl,czyli Rios.
|
Cytat:
|
Ja koszulke na bluze/kurtke nie raz zakladam :P
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
i nie bedzie kompletu na trybunach........wstyd
|
Nie ma dobrej gry i wyników + niezbyt topowy rywal + słaba pogoda aczkolwiek najważniejszy jest pkt 1. Wiernych jest z 8 może 10 tys., żeby przyciągnąć więcej na mecze inne niż derby, Legia, Amica trzeba zrobić pakę żeby była szansa na spektakl i dużo niezapomnianych przeżyć i jeszcze dobrze to ludziom zareklamować. Proste...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl