Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w Pucharze Polski 2010/2011 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7567)

Baala 18.09.2010 14:21

Mój skład to:
--------Jovanic
Cikos-Chavez-Bunoza-Paljic
--------Wilk-Jirsak
Rios----Bukhari---Małecki
---------Żurawski

Jovanic jak ma grać z GKS-em to niech nabierze pewności na tej bramce przez, gre. Obrona widoma Chavez w końcu musi kiedyś zagrać. Pomoc Małecki od pierwszej już kare dostał dwóch meczy i Jirsak, bo Sobolewski wyglada tragicznie. Bukhariego bym zobaczył na środku bo tu też niby grał w karierze. Żurawski że tak powiem ostatnia szansa przed ławką. Brożek niech wejdzie na podmęczonego rywala jak za Skorży w PP.

Semper Fidelis 1985 18.09.2010 16:10

Ja bym chciał źeby z Dolcanem szanse od początku dostali: Chavez, Burliga, Guła i Kiro, wie ktoś coś o jakiejś transmisji net/tv?

AYALA 18.09.2010 16:14

drugim trenerrm Dolcanu jest były nasz napastnik Grzegorz Szeliga

tofik 19.09.2010 11:05

Ja widze to tak.
*Dobrze byłoby, gdyby znowu zagrał Jovanić. Niech nabierze pewności między słupkami i zrozumie lepiej z obrońcami.
*Chavez za Clebera. Zobaczymy w co ten facet gra. Treningi to nie mecze, nie można jednoznacznie ocenić, czy dawac mu szanse bazując tylko na treningu czy meczu sparingowym.
*Kirm za Sobolewskiego. Kirm umie grac w środku pola jako pomocnik. Może nawet lepiej niż jako skrzydłowy. Nie wiem, czy trener sobie zdaje z tego sprawę nawet :)
*Małecki za Żurawskiego. Dłuższa okazja do pokazania się dla Małego. Może jakiś trybik się przesunął u niego w mózgu i zacznie podawać, grać dla drużyny, a nie dla siebie ? Oby tak było.

Dobrze byłoby zobaczyć Gargułę, Rado czy jakiegoś młodego napastnika w razie pewnego wyniku.

kondzio500 19.09.2010 20:14

Ja jakby co mam bilet juz od tygodnia i bede na trybunie Dolcanu jak pewnie duza czesc osob wspierajacych Wisłe, jakby ktos byl w podobnej sytuacji niech pisze

BronekTS 19.09.2010 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 982846)

Dobrze byłoby zobaczyć Gargułę, Rado czy jakiegoś młodego napastnika w razie pewnego wyniku.

Kolejny raz na tym forum powtórzę to nazwisko - Szewczyk.

Karherop 19.09.2010 20:30

Przyjdzie nam się zmieżyć z najslabszą druzyną 1 ligi , to dobrze , bo pewnie nawet nie będa walczyc , wolą zostawić siły na bój o utrzymanie 1 ligi w Ząbkach .

Przydało by się wkońcu zobaczyc jak gra Chavez , a tak powinien wyjść rezerwowy skład . Niech Łobo , Garguła , Kirm czy Jirsak pokażą , za co biorą gruba kase w Wiśle

aNouc 19.09.2010 20:37

Ja bym się z tymi rezerwami nie zapędzał, nazwa Wisła dla każdego brzmi mobilizujący, oni Wisłę to widzieli w telewizji czy na plakatach,teraz przyjdzie im zagrać z nimi face to face, poza tym dla wielu zawodników z Ząbek może to być skok do przodu (choćby transfer), niejeden menedżer będzie na stadionie chcąc się przyjrzeć zawodnikom z niższej ligi na tle Wisły, będą gryźć trawę, ja bym wystawił możliwie najmocniejszy i jak się uda zdobyć z 3 bramki nie tracąc nic w tyłach to wtedy można wystawić rezerwę, nie ma co ryzykować bo jeszcze będzie psikuś, oby tylko nasi ich nie zlekceważyli bo życie nauczyło że różne rzeczy mogą się wydarzyć w PP

szprotson 19.09.2010 21:10

Żadnych rezerw, dla takiego Dolcanu to spotkanie jakiego nie mieli nigdy, wiec zagraja na 110%.

JrQ- 19.09.2010 21:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 983235)
Ja bym się z tymi rezerwami nie zapędzał, nazwa Wisła dla każdego brzmi mobilizujący, oni Wisłę to widzieli w telewizji czy na plakatach,teraz przyjdzie im zagrać z nimi face to face, poza tym dla wielu zawodników z Ząbek może to być skok do przodu (choćby transfer), niejeden menedżer będzie na stadionie chcąc się przyjrzeć zawodnikom z niższej ligi na tle Wisły, będą gryźć trawę, ja bym wystawił możliwie najmocniejszy i jak się uda zdobyć z 3 bramki nie tracąc nic w tyłach to wtedy można wystawić rezerwę, nie ma co ryzykować bo jeszcze będzie psikuś, oby tylko nasi ich nie zlekceważyli bo życie nauczyło że różne rzeczy mogą się wydarzyć w PP

Nie przesadzaj, mamy w tym sezonie bardzo szeroką kadrę, zawodnicy tacy jak Kirm, Garguła, Jirsak, Małecki, Chavez powinni sobie spokojnie dać radę. Ja bym dał grać jedynie Bunozie z Chavezem, niech się zgrywają, wszak będą tworzyć parę stoperów za parę miesięcy. Na prawą obronę Burliga, podobno jest sprawny, na lewą niech się przetrze po kontuzji Brożek, w skrócie:
Jovanić
Burliga - Bunoza - Chavez - Pietia
Łobo - Jirsak - Garguła - Kirm
Małecki, Rado

Ben9 20.09.2010 09:37

Witam!
Po raz kolejny pytanie o transmisje czy coś podobnego w tv lub necie?!
Z góry dzięki!
Jovanić|Burliga-Chavez-Bunoza-Kirm|Łobodziński-Wilk-Garguła-Paljić|Małecki-Boguski
Coś na ten styl bym wymyslił :)

brylant17 20.09.2010 10:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ben9 (Post 983435)
Witam!
Po raz kolejny pytanie o transmisje czy coś podobnego w tv lub necie?!
Z góry dzięki!
Jovanić|Burliga-Chavez-Bunoza-Kirm|Łobodziński-Wilk-Garguła-Paljić|Małecki-Boguski
Coś na ten styl bym wymyslił :)

Tvp sport ma bodajże prawa, może pokażą,ale nie widzę w ramówce.

Semper Fidelis 1985 20.09.2010 10:21

No to juz jest pewne ze Chavez zagra od poczatku z Dolcanem, ciekawe jak wypadnie w debiucie :)

Amstaff 20.09.2010 10:26

"Bramek z jutrzejszego meczu nie zobaczycie nigdzie... No chyba, że ktoś zdecyduje się zapłacić bardzo wysoką karę.
Żadna telewizja nie pokazuje tego meczu, a posiadacz praw nie wyraził zgody na publikację bramek przez nas.
Cóż, chcieliśmy, żeby skrót z meczu był, ale inni dobrej woli nie wykazali" wisla.krakow.pl facebook

misieq 20.09.2010 10:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 983441)
Tvp sport ma bodajże prawa, może pokażą,ale nie widzę w ramówce.

Mecze PP (czyli Legii) pokaże TVN Turbo i TVN Warszawa.

Źródło http://media2.pl/media/68973-puchar-...-warszawa.html

Semper Fidelis 1985 20.09.2010 14:29

Z Dolcanem nie zagra Cikos (ma kontuzje, pewnie zastapi go Burliga) ale na ligowy ma sie wyrobić. Na pewno zagra tez Guła :)
Info z głównej

P.S. Wierze w Gułe że da z siebie max i od tego meczu bedzie jego wielki powrót do formy!

DJ Hazel 20.09.2010 15:02

Ciekawi mnie występ Chaveza nie ukrywam że liczę na tego zawodnika zwłaszcza gdy zawodzi Cleber...Co do transmisji to szkoda bo wierzyłem że będzie można zobaczyć gdzieś to spotkanie.

madenn 20.09.2010 15:17

Maaskant podał kadrę na ten mecz??

Semper Fidelis 1985 20.09.2010 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez madenn (Post 983581)
Maaskant podał kadrę na ten mecz??

Nie, ale powiedział ze Chavez i Guła zagrają od początku

nicolas 20.09.2010 15:22

Co jest z Szewczykiem, bo w MESIE nie widzę go w awizowanym składzie? Czyżby jedzie na Dolcan?

Manager89 20.09.2010 15:23

Kurto-Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić- Rado, Jirsak, Wilk, Garguła, Małecki-Boguski

Daif1906 20.09.2010 15:26

Gdzie bedzie transmisja Wisla-Dolcan w tv?

szprotson 20.09.2010 15:27

nie bedzie transmisji w TV, tylko relacja LIVE

63.5 Kg 20.09.2010 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Manager89 (Post 983587)
Kurto-Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić- Rado, Jirsak, Wilk, Garguła, Małecki-Boguski

Przeciez Cikos ma kontuzje...

Adaśko 20.09.2010 17:14

Czy ktoś wybiera się do Ząbek na jutrzejszy mecz? Proszę odpowiedź tutaj lub na priv.

Wojtas 20.09.2010 23:48

Ja tam lubie mecze PP

rok temu gralismy z Hetmanem i Bytovia i byly dwa fajne wyjazdy

teraz Dolcan Ząbki czyli tez "egzotyczny" rywal z gatunku "nastepny mecz z nimi za 100 lat"

Maaskant widze podchodzi do PP bardzo powaznie ,i dobrze dawno zadnego trofeum poza MP nie zdobylsimy.

Adaśko 21.09.2010 06:05

heh.. śniło mi się, że pechowo przegraliśmy 4:3 i Wisła odpadła, oby się sen nie spełnił :D

wolfy 21.09.2010 07:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 983927)
Maaskant widze podchodzi do PP bardzo powaznie ,i dobrze dawno zadnego trofeum poza MP nie zdobylsimy.

Sytuacja się zmieniła i wcale nie jest powiedziane, ze dostaniemy się do pucharów z ligi. Dzięki "ofensywie transferowej" obecnie jesteśmy takim średniakiem na poziomie Bełchatowa.
Dlatego PP jest dla nas ważny, bo z niego jest szansa na miejsce pucharowe dla teoretycznie słabszych drużyn. Czyli m.in. dla nas.

Speedy 21.09.2010 07:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 983927)

lepiej za szybko nie odpadać, bo może okazać się to jedyną drogą do europejskich pucharów :-p

PhantomRanger 21.09.2010 09:23

Szkoda, że transmisjii TV nie będzie. Trzeba będzie liczyć na relacje txt. Niestety w radiu Kraków też nie ma relacji, a to byłoby fajne uzupełnienie z relacją tekstową.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Speedy (Post 983948)
lepiej za szybko nie odpadać, bo może okazać się to jedyną drogą do europejskich pucharów :-p

I zaczynalibyśmy od III rundy bodajże zmagania. We mnie jednak tli się iskierka nadziei, że będzie bój o LM.

Karherop 21.09.2010 09:50

Słabszego rywala w 1 lidze trudno znaleźć , więc jeśli nasz drugi skład z nimi nie wygra , to tylko daje do myślenia o tym ile dani zawodnicy mogą , lub juz nie moga dać Wiśle . Nie mówie , że jeden mecz powinien decydowac o wszystkim , ale jeśli Garguła czy Kowalski beda sie frajersko ogrywac to cos tu jest nie tak ..

Licze na przekonujące 4:1 z naszej strony ;p

Kameleon 21.09.2010 11:35

http://satkurier.pl/news/59169/116-f...tvn-turbo.html
Paranoja, kupili Puchar a nie mają pieniędzy by pokazywać... :D

Semper Fidelis 1985 21.09.2010 13:34

Skład na Dolcan:

Pawełek
Kowalski
Chavez
Bunoza
Paljić
Kirm
Sobolewski
Jirsak
Garguła
Małecki
Paweł Brożek

Rezerwowi:
Jovanić
Boguski
Rios
Cleber
Wilk
Boukhari
Żurawski

Spiker właśnie powitał "aktualnych mistrzów Polski, zespół Wisły Kraków"

he he ;]

Maxior 21.09.2010 14:14

GOOL!! Brożek:D:D

Semper Fidelis 1985 21.09.2010 14:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maxior (Post 984147)
GOOL!! Brożek:D:D

Kiro asysta ;]

"Kolejna pewna interwencja Chaveza"

JacaTS 21.09.2010 14:19

Niby dlaczego nie chcą wpuścić naszych na sektor? Bo co? Bo są zameldowani w Małopolsce? No paranoja, trzeci świat!

krakfilm 21.09.2010 14:20

A on dalej swoje! "Niebezpieczne wyjście Pawełka, piłka wypada z jego rąk, sytuację ratuje Paljić"

IncognitoTSW 21.09.2010 14:33

Oficjalna :
Cytat:

29'Ładna akcja Dolcanu, w końcu konkretne podanie w pole karne, ale Pawełek wyłapuje to podanie
wislakrakow.com :
Cytat:

29'Celny strzał Patryka Koziary wyłapuje w pozycji leżącej Mariusz Pawełek

Chodziło o tą samą akcję?

szczepanwislak 21.09.2010 14:54

z tego co widzimy mamy dużą przewagę , znowu dominujemy środek pola , długo utrzymując się przy piłce. ale jakoś znowu mało okazji i znów ten brak skuteczności..
zobaczymy , jak druga część gry wypadnie z naszej strony. trzeba jak najszybciej strzelić tą 2 bramkę aby w razie jakiegoś nieszczęścia uniknąć niepotrzebnej nerwówki. Ale grunt , że wygrywamy i to spotkanie wydaje się jak najbardziej rozstrzygniete na naszą korzyść

Semper Fidelis 1985 21.09.2010 14:55

"Nie wszystko stracone - jest Pawełek" - komentują miejscowi kibice :|

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl