![]() |
Mój skład to:
--------Jovanic Cikos-Chavez-Bunoza-Paljic --------Wilk-Jirsak Rios----Bukhari---Małecki ---------Żurawski Jovanic jak ma grać z GKS-em to niech nabierze pewności na tej bramce przez, gre. Obrona widoma Chavez w końcu musi kiedyś zagrać. Pomoc Małecki od pierwszej już kare dostał dwóch meczy i Jirsak, bo Sobolewski wyglada tragicznie. Bukhariego bym zobaczył na środku bo tu też niby grał w karierze. Żurawski że tak powiem ostatnia szansa przed ławką. Brożek niech wejdzie na podmęczonego rywala jak za Skorży w PP. |
Ja bym chciał źeby z Dolcanem szanse od początku dostali: Chavez, Burliga, Guła i Kiro, wie ktoś coś o jakiejś transmisji net/tv?
|
drugim trenerrm Dolcanu jest były nasz napastnik Grzegorz Szeliga
|
Ja widze to tak.
*Dobrze byłoby, gdyby znowu zagrał Jovanić. Niech nabierze pewności między słupkami i zrozumie lepiej z obrońcami. *Chavez za Clebera. Zobaczymy w co ten facet gra. Treningi to nie mecze, nie można jednoznacznie ocenić, czy dawac mu szanse bazując tylko na treningu czy meczu sparingowym. *Kirm za Sobolewskiego. Kirm umie grac w środku pola jako pomocnik. Może nawet lepiej niż jako skrzydłowy. Nie wiem, czy trener sobie zdaje z tego sprawę nawet :) *Małecki za Żurawskiego. Dłuższa okazja do pokazania się dla Małego. Może jakiś trybik się przesunął u niego w mózgu i zacznie podawać, grać dla drużyny, a nie dla siebie ? Oby tak było. Dobrze byłoby zobaczyć Gargułę, Rado czy jakiegoś młodego napastnika w razie pewnego wyniku. |
Ja jakby co mam bilet juz od tygodnia i bede na trybunie Dolcanu jak pewnie duza czesc osob wspierajacych Wisłe, jakby ktos byl w podobnej sytuacji niech pisze
|
Cytat:
|
Przyjdzie nam się zmieżyć z najslabszą druzyną 1 ligi , to dobrze , bo pewnie nawet nie będa walczyc , wolą zostawić siły na bój o utrzymanie 1 ligi w Ząbkach .
Przydało by się wkońcu zobaczyc jak gra Chavez , a tak powinien wyjść rezerwowy skład . Niech Łobo , Garguła , Kirm czy Jirsak pokażą , za co biorą gruba kase w Wiśle |
Ja bym się z tymi rezerwami nie zapędzał, nazwa Wisła dla każdego brzmi mobilizujący, oni Wisłę to widzieli w telewizji czy na plakatach,teraz przyjdzie im zagrać z nimi face to face, poza tym dla wielu zawodników z Ząbek może to być skok do przodu (choćby transfer), niejeden menedżer będzie na stadionie chcąc się przyjrzeć zawodnikom z niższej ligi na tle Wisły, będą gryźć trawę, ja bym wystawił możliwie najmocniejszy i jak się uda zdobyć z 3 bramki nie tracąc nic w tyłach to wtedy można wystawić rezerwę, nie ma co ryzykować bo jeszcze będzie psikuś, oby tylko nasi ich nie zlekceważyli bo życie nauczyło że różne rzeczy mogą się wydarzyć w PP
|
Żadnych rezerw, dla takiego Dolcanu to spotkanie jakiego nie mieli nigdy, wiec zagraja na 110%.
|
Cytat:
Jovanić Burliga - Bunoza - Chavez - Pietia Łobo - Jirsak - Garguła - Kirm Małecki, Rado |
Witam!
Po raz kolejny pytanie o transmisje czy coś podobnego w tv lub necie?! Z góry dzięki! Jovanić|Burliga-Chavez-Bunoza-Kirm|Łobodziński-Wilk-Garguła-Paljić|Małecki-Boguski Coś na ten styl bym wymyslił :) |
Cytat:
|
No to juz jest pewne ze Chavez zagra od poczatku z Dolcanem, ciekawe jak wypadnie w debiucie :)
|
"Bramek z jutrzejszego meczu nie zobaczycie nigdzie... No chyba, że ktoś zdecyduje się zapłacić bardzo wysoką karę.
Żadna telewizja nie pokazuje tego meczu, a posiadacz praw nie wyraził zgody na publikację bramek przez nas. Cóż, chcieliśmy, żeby skrót z meczu był, ale inni dobrej woli nie wykazali" wisla.krakow.pl facebook |
Cytat:
Źródło http://media2.pl/media/68973-puchar-...-warszawa.html |
Z Dolcanem nie zagra Cikos (ma kontuzje, pewnie zastapi go Burliga) ale na ligowy ma sie wyrobić. Na pewno zagra tez Guła :)
Info z głównej P.S. Wierze w Gułe że da z siebie max i od tego meczu bedzie jego wielki powrót do formy! |
Ciekawi mnie występ Chaveza nie ukrywam że liczę na tego zawodnika zwłaszcza gdy zawodzi Cleber...Co do transmisji to szkoda bo wierzyłem że będzie można zobaczyć gdzieś to spotkanie.
|
Maaskant podał kadrę na ten mecz??
|
Cytat:
Nie, ale powiedział ze Chavez i Guła zagrają od początku |
Co jest z Szewczykiem, bo w MESIE nie widzę go w awizowanym składzie? Czyżby jedzie na Dolcan?
|
Kurto-Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić- Rado, Jirsak, Wilk, Garguła, Małecki-Boguski
|
Gdzie bedzie transmisja Wisla-Dolcan w tv?
|
nie bedzie transmisji w TV, tylko relacja LIVE
|
Cytat:
|
Czy ktoś wybiera się do Ząbek na jutrzejszy mecz? Proszę odpowiedź tutaj lub na priv.
|
Ja tam lubie mecze PP
rok temu gralismy z Hetmanem i Bytovia i byly dwa fajne wyjazdy teraz Dolcan Ząbki czyli tez "egzotyczny" rywal z gatunku "nastepny mecz z nimi za 100 lat" Maaskant widze podchodzi do PP bardzo powaznie ,i dobrze dawno zadnego trofeum poza MP nie zdobylsimy. |
heh.. śniło mi się, że pechowo przegraliśmy 4:3 i Wisła odpadła, oby się sen nie spełnił :D
|
Cytat:
Dlatego PP jest dla nas ważny, bo z niego jest szansa na miejsce pucharowe dla teoretycznie słabszych drużyn. Czyli m.in. dla nas. |
Cytat:
|
Szkoda, że transmisjii TV nie będzie. Trzeba będzie liczyć na relacje txt. Niestety w radiu Kraków też nie ma relacji, a to byłoby fajne uzupełnienie z relacją tekstową.
Cytat:
|
Słabszego rywala w 1 lidze trudno znaleźć , więc jeśli nasz drugi skład z nimi nie wygra , to tylko daje do myślenia o tym ile dani zawodnicy mogą , lub juz nie moga dać Wiśle . Nie mówie , że jeden mecz powinien decydowac o wszystkim , ale jeśli Garguła czy Kowalski beda sie frajersko ogrywac to cos tu jest nie tak ..
Licze na przekonujące 4:1 z naszej strony ;p |
http://satkurier.pl/news/59169/116-f...tvn-turbo.html
Paranoja, kupili Puchar a nie mają pieniędzy by pokazywać... :D |
Skład na Dolcan:
Pawełek Kowalski Chavez Bunoza Paljić Kirm Sobolewski Jirsak Garguła Małecki Paweł Brożek Rezerwowi: Jovanić Boguski Rios Cleber Wilk Boukhari Żurawski Spiker właśnie powitał "aktualnych mistrzów Polski, zespół Wisły Kraków" he he ;] |
GOOL!! Brożek:D:D
|
Cytat:
"Kolejna pewna interwencja Chaveza" |
Niby dlaczego nie chcą wpuścić naszych na sektor? Bo co? Bo są zameldowani w Małopolsce? No paranoja, trzeci świat!
|
A on dalej swoje! "Niebezpieczne wyjście Pawełka, piłka wypada z jego rąk, sytuację ratuje Paljić"
|
Oficjalna :
Cytat:
Cytat:
Chodziło o tą samą akcję? |
z tego co widzimy mamy dużą przewagę , znowu dominujemy środek pola , długo utrzymując się przy piłce. ale jakoś znowu mało okazji i znów ten brak skuteczności..
zobaczymy , jak druga część gry wypadnie z naszej strony. trzeba jak najszybciej strzelić tą 2 bramkę aby w razie jakiegoś nieszczęścia uniknąć niepotrzebnej nerwówki. Ale grunt , że wygrywamy i to spotkanie wydaje się jak najbardziej rozstrzygniete na naszą korzyść |
"Nie wszystko stracone - jest Pawełek" - komentują miejscowi kibice :|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl