![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Na dziś nie jestem w stanie powiedzieć czy on faktycznie jest taki słaby czy trema go zżera. |
Cytat:
|
Komentatorzy wspominali, ze dostal bezposrednio czerwoną. Jeśli tak, to mój błąd.
|
to byly tylko domysły czy dostał czerwoną póki nie ujrzeli tego...
A ustawienie 4-3-3 nie pasuje do Wisły!! do nas pasuje klasyczne 4-4-2 i to obaj napastnicy kolo siebie a nie zabawa z cofniętymi "podwieszonymi" napastnikami... |
Cytat:
Odkad C+ podzielil sie z Orange to tamci transmituja chyba 6 meczow z kazej kolejki i to musi byc kazdy o innej porze a w sumie dawno nie gralsimy tak wczesnie,zwykle to pora najmniej ciekawego meczu w sobote ,no coz nasza forma ,forma Bytomia......w sumie nie dziwie sie..... |
Cytat:
|
Rzeczywiście Cikos stał się kozłem ofiarnym ... chociaż nie powinien ....
Nikt mu nie pomaga przy wyprowadzaniu piłki, Małecki lata po całym boisku więc najczęściej nie asekuruje prawej strony. W meczu z Ruchem Cikos stracił piłkę bo nikt nikt pokazał się do podania. Jeśli się powie Słowakowi: stój na równi ze stoperami, nie łaź do przodu , wypierniczaj "wpieriod" lub trybuny każdą piłkę (a'la Cleber) to on to będzie robił bezbłędnie ... ale czy o to chodzi w nowoczesnym futbolu ??? Na razie Cikos to nie Alvarez ale ma predyspozycje by nim być, jest jeszcze młody. |
Cytat:
Obstawiam że od początku na prawej obronie wyjdzie Singlar.Całkiem przyzwoicie w ostatnim meczu spisał sie Bunoza i mysle że to On będzie wraz z Cleberem grał na środku obrony.Chavez chyba troche za krótko w Klubie żeby Maaskant wystawił go od początku ale pewnie w końcówce wejdzie. |
Co do samego meczu, który odbędzie się o bardzo dziwnej godzinie, to jestem w miarę spokojny...ten mecz My musimy po prostu wygrać bo nie wyobrażam sobie innej alternatywy...każdy prawdziwy Wiślak, ten starszy jak i ten młodszy wierzy do końca w sukces czyli zwycięstwo.
Co zrobi nowy trener za te parę dni to jego słodka tajemnica...ja nie będę wypowiadał się na temat ustawienia drużyny...odpuszczę sobie dywagacje kto będzie podstawowym zawodnikiem, kto na jakiej pozycji wystąpi...na pewno My wszyscy musimy uzbroić się w daleko idącą cierpliwość... szanuję wypowiedzi wszystkich poprzedników...więc uszanujcie i moją... cytując pewną piosenkę Szymona Wydry: " Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie"... zacytuję i moje przesłanie... Moim niebem była , jest i będzie WISŁA KRAKÓW!!! A na tym niebie świeci jedna gwiazda... GWIAZDA BIAŁA!!!! |
Cytat:
|
Jovanić-Cikos, Chavez, Cleber, Brożek-Wilk-Garguła, Kirm-Małecki, Brożek, Rios
|
Ja liczę na eksperyment. Jovanić-Singlar,Chavez,Cleber,Diaz-Garguła-Paljić,Kirm-Małecki,Rios-Żurawski
|
bez zadnego defensywnego pomocnika?
|
mysle ze za wczesnie na zamiany na 433 ale zoabaczymy
|
Cytat:
|
Ja w tym meczu liczyłbym na Kirma może w meczu z Polonią w jakiś sposób się przełamię, bo facet ma spory talent co widać w jego występach, w reprezentacji, ale w Wiśle gra jakoś niemrawo, być może pod skrzydłami nowego trenera zacznie zachwycać
|
Dobra, a teraz niech mi ktoś napisze czy i i gdzie jest jakaś transmisja z tego meczu? Przejrzałem programy tv i cały ten temat ale chyba ślepy jestem. Pasowałoby wiedzieć czy opłaca się pędzić do domu po pracy :evil:
|
Są dwa typy piłkarzy:artyści i rzemieślnicy.Do rzemieślników należy właśnie Kirm.Titto i wcale w reprezentacji Kirm nie błyszczy tylko on jest właśnie takim graczem,który nie popełnia błędów ale nie wyróżnia się czymś wielkim na boisku.Tak mi się wydaje.
Ps.Właśnie gdzie można mecz oglądnąc?? |
Cytat:
|
Mecz będzie transmitowany na Orange Sport.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Transmisja zawsze jest gdzieś na sopcascie:P
|
Jeśli będziemy grać 433 to Kirm powinien pójść do drugiej linii tak jak to było w jego porzednim klubie. A Paljić imponujacy wykończeniem i strzałem może grać w pierwszej linii z Małeckim i Riosem.
Uważam, że byłoby to fajne urozmaicenie i może zacząłby Słoweniec grać na miarę oczekiwań. Chyba też mógłby parę meczy zamiast Małeckiego powrzucać piłkę z rożnych i wolnych. Ma lepiej ułożoną nogę, jego dośrodkowania są ostrzejsze. Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki to niech nie wykonuje rzutów wolnych itd. - rozumiem, że chce wziąć na siebie odpowiedzialność (chwali mu się to), ale to mu zupełnie nie wychodzi! Zresztą tak jak strzały z dystansu. Na mój gus to najpierwt powinien zostawać po każdym trreningu i trenować taki własnie uderzenia, a potem decydowac się na coś takiego w meczach.
|
Cytat:
|
Ważne,żeby wygrac bo to doda chłopakom pewnosci...Nie licze na niewiadomo jaką zmianę stylu,bo Maskaant w taki okres czasu nic wielkiego nie zwojuje ale chęci do biegania i do walki należy od tych nierobów oczekiwac,doszło do nich chyba juz ze skończył się wygodny i cieplutki ku.widołek i trzeba biegac...
Licze na 2-0 albo 3-1,co do składu to sie nie wypowiadam bo trener widzi co sie dzieje na treningach,a nazwiska nie grają... |
Maaskant przed meczem z Polonią powiedział, że niektorzy polscy gracze nie rozumieją po polsku ;)
http://kiks.tv/2010/08/maaskant-wied...emy-z-druzyna/ |
No wiesz...x dostaje piłkę, wszyscy mu krzyczą podaj, a on spuszcza głowę i idzie w drybling z 3 obrońcami, albo strzela na wiwat. Ktoś z boku może odnieść wrażenie, że "Nie zrozumiał " :) Zresztą to było z przymrużeniem oka powiedziane przez trenera.
|
Wielka szkoda ze niektorzy "kibice" olewaja mecze ze słabymi zespolami... "na mecz z Lechem pojde ale z Polonia nie" :evil: Teraz jest ostatni mecz na SS i mimo iz wszyscy maja odpowiednie zdanie nt tego stadionu to warto sie z nim fajnie pozegnac... pozatym musimy przywitać nowego trenera więc kto moze niech sie ruszy :-)
Tak swoja droga wiem ze nowy trener jest dopiero tydzien ale licze ze pilkarze sie zmobilizuja i zagraja przynajmniej jak w meczu z Widzewem bo 2 pierwsze mecze to byla katastrofa |
ja licze na zwyciestwo - po prostu p. bytom jest bardzo slaba + kazdy bedzie chcial sie przypodobac nowemy trenerowi, zwlaszcza, ze wiedza, ze on nie daje sobie wejsc na glowe
|
Ilu bedzie kibicow gosci?
Kto sie jeszcze nie zdecydowal - bierz szalik i czerwien na siebie Jutro bilety do dostania w kasach |
Kibicek Poloni będzie równe 3 stówy. Nie można dać sie przekrzyczeć, dlatego licze chociaz na 3tys.
(przez myśl mi nie przeszło że kiedyś to napisze) |
Ciekawe czy kopacze beda grali o pokazanie sie przed trenerem czy uznaja ze to im zupelnie nie potrzebe ,bo on widzi ich na treningach :)takie zdanie gdzie uslyszalem
no coz pierwszy mecz ,super widowiska sie nie spodziewam ale wazne jest zeby Maaskant dobrze zaczal Bytom jest cieniutki,ostatnio przegrali u siebie z Korona ,nie ma wyjscia zeby ich jutro nie ograc. I wszytscy na SS!!!! mam nadzieje ostatniu juz raz :) |
Cytat:
|
Jak się pogoda utrzyma to mogą być wodne stawy i przełożenie meczu...
|
O jakim przełożeniu meczu mówisz :P? widziałeś mecz Lechia - Jaga ?
|
nie widziałem bo niestety w kraju mnie nie było ale myślę że jak by się opady tak utrzymywały jak lało wcześniej to nie było by wyjścia chyba że grali by w piłkę wodną !!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl