![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Uwaga tam na Górala.
|
Wie ktoś może, czy przed meczem będzie można nabyć jeszcze bilety?
|
Jeszcze chyba nie było prowadzonej sprzedaży, więc przed meczem będzie mozna kupić bilety
|
to super, dzięki ;)
|
czy ktos z zywca lub okolic myslal moze o zalozeniu zywieckiego FC?
|
Cytat:
|
Mecz z Koszarawa juz za chwile a tutaj taka cisza ?
Pawełek Stanek Cyzio Kowalski Cygal Rado Garguła Małecki Boguski Jeleń Paweł Brożek wbrew pozorom w ofensywie wygląda to nieźle , a obrona .. wiadomo |
gol Pawła Brożka :D
Boguś na 2-0 |
Kamil Jeleń dostrzegł wychodzącego środkiem Boguskiego i zagrał mu piłkę. Boguski przyjął podanie i mimo powracającego obrońcy Koszarawy.
Chyba jest progres u Bogusia. |
Myślę, że w tej połowie wystraczy tych bramek.
|
Cytat:
Wiecej luzu Bogus, a raz po raz nie bedziesz mial problemow z przyjeciem .. ;) nie jest zle.. moze rywal nie jest zbyt wymagajacy, ale spojrzmy na nasz sklad.. |
VI liga jak widać jest w naszym zasięgu , jest nieźle
|
Gra bądź może grać dużo zawodników z ME i myślę, że będą chcieli się pokazać trenerowi .
|
Cytat z oficjalnej:
Cytat:
|
a Rafał kolejną bramkę ładuje ;]
|
tuz ma byc festyn dla Zywca jak wczoraj w Rzeszowie.. dajmy im cos strzelic ;) )))
|
Łał polski Messi strzela drugą bramkę :P
Jelonek :D i 0:4 |
Boguski chyba w Białymstoku wyjdzie w pierwszym składzie
|
Cytat:
już 4-0 , brzydko zepsują święto w Żywcu , ale niech sobie postrzelają |
Jak to ma byc sparing to powinni pojechać jak najwyżej ale kurde szkoda tych z Żywca.
|
Cytat:
Oj, awansowałem troche Koszarawę, oni grają w lidze okręgowej. |
Cytat:
III ligowemu ??? to jest VI Liga ( regionalna Bielsko Biała ) oczywiście liczac że ekstraklasa to I |
No to mają honorowego gola dla osłody :D
Dobrze że Jeleń bramkę walnął może to podbuduje chłopaków z ME |
Cytat:
1:4 |
Cytat:
Forum ver1: Brak ambicji, mimo że sparing powinni zagrać na full Forum ver2: Wstyd pojechała nas jakaś Koszarawa Żywiec Forum ver3: Cupiał kończ waść wstydu oszczędź. Trzeba piłkarzykom pensje obniżyć bo się opier.... itd itp |
N/N już niemal leżąc w polu karnym zdołał jakimś cudem pokonać Mariusza Pawełka
i własnie, daltego Mario powinien być pierwszym na treningach, a drugim na meczach. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
hahaha :D Ale, jeśli Boguś się odrodził to wspaniale! :) |
jaka napinka jak Pawełek będzie grał w 1 składzie to kwestią czasu będą jego "babole". On już taki jest po prostu.
Ciekawe co z Navasem można by było też go zakontraktować, bramkarzy nigdy za mało.. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi o to, że na treningach Mario jest naprawde bardzo dobry. Po prostu w trakcie meczu coś mu czasem pali kory. A dobrego bramkarza prócz umiejętności ce..... dawka szczęścia, której Mario z pewnością nie posiada. To jest super treningowy bramkarz, a średni ligowy. Dlatego broni, bo na treningach prezenutje sie bardzo dobrze. E; Ja to bym wolał by bronił pewnie bez baboli, bym nie musiał telepać się ze strachu przy każdej wrzutce w pole karne. |
Cytat:
|
"Ach ten Rafał. Chrapek zagrał mu idealnie, Boguski wyszedł sam na sam z Jasińskim, obiegł go, strzelił, ale... Jasiński zdołał sięgnąć piłkę i obronił strzał"
Przynajmniej piłka do bramki leciała, a nie tak jak z Legia:) |
2-7
To żeśmy im stulecie uczcili. |
Cytat:
Pamietam jak dziś debiut Boguskiego, jak z przewrotki walnął :P od tego wydarzenia, ani razu nie próbował powtórzyć swego wyczynu :D E: masz racje, nie zapadła mi w pamięci. Masz moze gdzies filmik tej bramki? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl