![]() |
To może jakieś screeny, :D tak aby narobić smaczku :P
|
Jak się uda to będą screeny nic nie obiecuje, bo wiadomo jak jest z czasem :)
|
Nic na siłę. Nie będzie w tej edycji to w przyszłej. 4 lata dało się bawić tak jak jest obecnie więc 3 miesiące wielkiej różnicy by nie zrobiły. Niech wszystko będzie zapięte na ostatni guzik i pokazana finalna wersja. Czy to będzie wrzesień czy grudzień dla mnie to bez różnicy.
|
I jak panowie, projekt upadł, czy działacie?
|
działam, ale idzie mi to jak krew z nosa.
|
Nie no spoko, nie pospieszam tylko pytam z czystej ciekawości.
|
Panowie i Panie oczywiście :)
jestem w trakcie robienia tabeli wszech czasów z poprzednich edycji póki co uwzględniłem edycję 6 i 7, które prowadziłem, bez edycji 8 która dołączona zostanie po ostatnim meczu. W sumie w poprzednich edycjach udział wzięło 195 uczestników do tego dodać trzeba jeszcze nowych z tej edycji więc myślę, że około 250 osób będzie uwzględnionych w tej tabeli, może będzie więcej nie liczyłem jeszcze. Pierwsza trójka ( edycja 6 i 7 bez 8), oraz trójka zawodników która teraz w 8 edycji prowadzi zajmuje odpowiednio takie miejsca w tabeli wszech czasów: 1. wislakdaniel 546 pkt ( 11 miejsce)* 2. piter116 545 pkt (3 miejsce) 3. Ala1955 541 pkt (30 miejsce) * w nawiasie miejsce z obecnej edycji 8. ----------- 1. pablo92TSW 277 pkt (47 miejsce)** 2. DarekK-11 197 pkt (60 miejsce) 3. piter116 545 pkt (2 miejsce) ** w nawiasie miejsce zajmowane w tabeli wszech czasów. To tak w ramach ciekawostki. Jak chcecie to mogę wrzucić całość z 2 edycji :) |
Ciekawa inicjatywa z twojej strony gdybyś potrzebował pomocy to chętnie służę.
|
W tabeli wszech czasów posuwamy się do przodu, dzięki pomocy PhantomRanger'a dołożyłem kolejne poprzednie edycje 4 i 5 więc tabela ulegnie za pewne zmianie.
Doliczyłem na razie użytkowników z 8 edycji konkursu i przekroczyliśmy liczbę 300 !! dokładnie 325 teraz jak doliczę pozostałych uczestników z poprzednich edycji to pęknie 400 pewnie a może i 500. Cała tabela dostępna będzie po zakończeniu 8 edycji konkursu o Wiśle. Dodatkowo będą jeszcze statystyki konkursowe ale to wszystko w swoim czasie. Pozdrawiam. |
Fajny pomysł z tym konkursem o Wiśle na osobnej stronie. Jeśli ktoś się będzie umiał tym zająć. Przypadkowe pomyłki będą minimalizowane.
A czy mecz Wisła - Legia typujemy jeszcze na forum tak? |
Cytat:
Pewnie, że tak typujemy na forum do czasu oddania do użytku nowej strony, kiedy strona będzie gotowa na pewno pojawi się odpowiednia informacja. Póki co wszystko zostaje po staremu :) Tabela wygląda naprawdę imponująco: 417 uczestników konkursu. Pierwsza 5 póki co tak na smak :) 1. gregor07 1111 pkt 2. arti 1105 pkt 3. AYALA 1095 pkt 4. WISŁA 1906 NH 1064 pkt 5. KOMINEK 1023 pkt Oczywiście po 8 edycji będzie całość 417 pozycji( chyba że dojdą nowi konkursowicze) + statystyki, kto najczęściej wygrywał, kto najlepiej typował, kto najczęściej zajmował miejsca na podium itp, więc jeszcze jest trochę pracy :) Mam nadzieję, że uda się wykonać zamierzony cel i w grudniu opublikuje takie małe co nie co. Z Wiślackim Pozdrowieniem !! Bardzo ciekawa propozycja (...) ale to może jak Ofsajd ukończy stronę. Póki co zostaje tak jak jest. --------------------------- Swego czasu podczas rozmowy z administratorem strony (Rav'em ) była mowa, że jak co to nowa strona zostałaby rozreklamowana na głównej TWSD, do tego dochodzi niezniszczalny FB, konto wisłakrakow.com + moje . Poprawa. Nie dyskutujemy na temat marketingu, póki co. |
Witam!
W tabeli wszech czasów mały skok do przodu, no niestety tabela będzie od 4 edycji ponieważ pierwszych 3 edycji nie jesteśmy w stanie odtworzyć, jedyna nadzieja w grzegorze, że ma gdzieś u siebie tabele z poprzednich edycji. Statystyki będą dość obszerne i w miarę możliwości dokładne :) Postaram się aby utworzyć nowy temat po zakończeniu obecnej edycji i tam umieścimy ''Wielką Tabelę Wszech Czasów'' być może uda się temat przykleić żeby nie zginął gdzieś na entej stronie forum :) O wszystkim będę informował w swoim czasie. Duży wkład w tworzenie tabeli ma także użytkownik - PhantomRanger, wielkie dzięki :) |
W sumie wcześniej nie zajarzyłem, bo też bym postaral sie pomóc, bo mam ostatnio za duzo czasu, ale juz nie chce sie mieszac :)
|
Witajcie z racji tego, że 8 edycja konkursu zbliża się powoli ku końcowi, to parę słów ode mnie:
Już nie długo pojawi się ''Wielka Tabela Wszech Czasów'' znajdziecie w niej m.in: * Całą tabele, wszystkich konkursowiczów, którzy choć raz wzięli udział w którejkolwiek edycji począwszy od 4 niestety bo wcześniejszych nie mamy, ich sumę wszystkich punktów zdobytych w edycjach (4-8) * Każda edycja w pigułce ( ale o tym przekonacie się niebawem) * Do tego parę mini tabel obrazujących kto najlepiej typował na przestrzeni wszystkich edycji w różnych rozgrywkach i także gratka dla wszystkich Wiślaków ale i nie tylko. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to na Mikołaja taki prezent będzie, ale nic nie obiecuje na 100% bo nie wiadomo jak będzie z czasem moim czy PhanotmRanger'a. Na bieżąco będę informował :) Z Wiślackim Pozdrowieniem. ------------------------------------------------------------------------------------------ Do obecnej edycji 8 wkraczamy tu w decydującą fazę, zostały nam 2 spotkania do typowania- niedzielne(28.11.2010 ) z Polonią Warszawa oraz sobotnie ( 4.12.2010) z Arką Gdynia, jak widać po tabeli walka o zwycięstwo będzie zacięta na pewno do końca, przynajmniej obecna sytuacja tak się przedstawia. EMOCJE GWARANTOWANE - więc oddawać typy bo jedna zmiana, strzelec bramki może zadecydować o końcowym zwycięstwie :) |
Witam :)
Temat konkursowy jeszcze zamknięty, czekam aż otworzą aby wrzucić tabelę po meczu z Polonią i od razu generalną, a tym czasem mam do uczestników takie pytanie: Co Wy na to aby ostatni mecz z Arką Gdynia typować do CZWARTKU do godziny 23:59 a nie do piątku ?? Zaostrzyło by to rywalizację o czołowe pozycję i dodało by trochę emocji na sam koniec :) |
Ja jestem za. Może i zajmuje odległą pozycję, ale jeśli chodzi o walkę o 1 lokatę byłoby ciekawiej. Gramy w sobotę, a w piątek jeszcze trening. Nigdy nic nie wiadomo co się na nim może stać.
|
Pomnóżmy jeszcze wyniki razy 2 by były większe emocje :D
|
Jestem na za,ale jeżeli by ktoś zapomniał to może w Piątek?
|
Cytat:
Cytat:
Rywalizacja musi być. |
Co do terminu może być. Ale to podwajanie mi się nie podoba, bo mam wysoką pozycję :D
Ale ok, liczy się zabawa i emocje. Niech i tak będzie :) |
Co do podwajania punktów, to oczywiście była to mało poważna propozycja, właśnie ze względu na to, że to niekoniecznie jest na rękę czołówce.
Ale myślę, że od następnej edycji, byłby to świetny pomysł, tylko trzeba by to ogłosić na samym początku konkursu. (np. hitowe mecze liczone razy 2 :) ) |
Cytat:
Mnożenie przez 2 hitowych [ Legia i Cracovia - jeśli nie spadnie ] to tak, ale nie więcej. Jeśli Cracovia poleci wtedy tylko mecz z Legią mnożyć razy 2. Dla mnie mecze z Lechem to żaden hit czy prestiż. |
To myślę, że najlepsza opcją będzie typowanie do czwartku, tylko póki co mało osób zabiera głos i pewnie mało też wie, a propozycja jest dla wszystkich a nie tylko dla czołówki - aby podgrzać atmosferę w ostatniej kolejce, gdzieś musi być gorąco jak za oknem zima :)
|
Parę priv'ów poszło do ludzi biorących udział w konkursie :)
PRZYPOMINAM I TU TYPUJEMY DO CZWARTKU DO GODZINY 23:59. |
Cytat:
co do podwajania punktów.. czy ja wiem.. raczej jestem sceptyczny.. Tak jak jest jest chyba dobrze, chociaż z drugiej strony podwajanie punktów to trochę świeżości. Mnie jest to totalnie obojętne. A może jakiś bonus dla kogoś, kto w jednorazowym typowaniu meczu dostanie maxa? :> |
Cytat:
Ty filemon nie dostałeś bo już typ oddałeś, śledzisz temat to wiesz o co biega :) |
też śledzę, nie zawsze typ oddaję bo nie zawsze mam jak, ale dostałem ;)
|
trzeba wyjaśnić czy dajemy punkty za dokladny wynik w meczu , który skończy się karnymi, czy są punkty za wytypowanie remisu( choć nie zawsze musi sie tak skonczyć ) czy bawimy się w strzalenie kto ile trafi razy
|
może taka mała propozycja ode mnie. Czy w tabelkach generalnych mogłyby być obok punktów, w nawiasie, liczba spotkań, w których gracz typował? Np. (punkty - dane z ostatniej tabelki, liczba spotkań - przypadkowa, gdyż nie mam takich danych):
39. szczepanwislak 226 pkt (19) 40. filemon 225 pkt (20) 41. DevilMayCry 224 pkt (16) |
Cytat:
Tu racja wezmę pod uwagę przy nowej edycji, bo dotąd można było typować karne czy dogrywkę a punkty były najwyżej przyznawane za 90 minut meczu :) Cytat:
|
Cytat:
|
kolejka odwołana to koniec gry
a chciałem zająć wyższe miejsce:( gratulacje dla Zwyciescy |
No to już mamy problem rozwiązany!
|
No no, gratulacje :)
|
Miałem jeszcze nadzieję na wskoczenie do pierwszej dziesiątki, ale cóż... Powalczymy na wiosnę, teraz za cel mam pierwszą piątkę ;-)
Zwycięzcy oczywiście gratuluję wytrwałości i szczęścia :) |
Tabela końcowa podana w temacie konkursowym :)
|
No szkoda, że odwołali, miałem nadzieję jeszcze na jakiś awans, ale cóż. Myślę, że nie było tak źle, w końcu była to moja pierwsza edycja i 14 miejsce :P
|
Wielka Tabela Wszech Czasów - jest już dostępna tutaj -> http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7783
Wszelkie uwagi, komentarze można zamieszczać tutaj lub w temacie z Tabelą. Na dniach jak czas pozwoli to wrzucone będę poszczególne edycje i jeszcze małe tabelki :) Pozdrawiam typerów i typerki. Temat z Tabelą przyklejony, żeby nie zginał gdzieś na entej stronie forum i żeby coś został na pamiątkę :) |
Jak by ktoś chciał pobrać sobie jakieś tabelę na pamiątkę czy jak to wrzucam tu w formacie PDF edycję 4:
http://www15.speedyshare.com/files/25653273/download/EDYCJA%204..pdf Jutro wrzucę 5 edycję. |
Statystki 5 edycji podane w temacie Tabeli Wszech Czasów.
Z czasem kolejne :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl