Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Real-Barcelona... zaczynamy na całego. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7184)

MK85 07.04.2010 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 881933)
Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo rok temu polegl 2:6
Bo gra u nich Ronaldo
Bo w Barcelonie gra Valdes

wg Ciebie to plus? :)
Visca el Barca!
3:1

7 kotów 07.04.2010 17:56

mozna go nie lubic, - sam nie przepadam za nim, nawet gdy gral w MU,
ale to wciaz kapitalny pilkarz. Obecnie najlepszy w Realu.

Wygra Real 2:0
2x Ronaldo
karny i wolny

RAFi89 07.04.2010 18:03

Co do spotkania to ciężko coś powiedzieć, wydaje się że większa presja jest na Realu który to w tym sezonie skompromitował się już w pucharze króla i ponownie odpadł w 1/8 LM. Napewno Real stać w ofensywie na zdobywanie bramek, natomiast nie przekonuje mnie w dalszym ciągu ich defensywa.

A jaki wynik będzie ciężko ocenić, mimo wszystko każdy rezultat możliwy.

cebulka997 07.04.2010 18:37

Barca wygra bo tam gra LEŁON!!! wczorajsze 4 bramki nie sa przypadkiem ;] do tego Xavi i Ibra(obudzil sie z Arsenalem dopiero ale dobrze ze przed Realem) VeB!!;]

masterlag 07.04.2010 18:58

Cytat:

Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo gra u nich Ronaldo

Heh, cóż za przypadek, że ostatnimi czasy ten Valdes wybronił kilka sam na sam (np. mecz z jesieni z zeszłego sezonu i obrona strzału Drenthe) i nie tylko Barcie. I nie jestem pewna, bo nie siedzę w statystykach, ale te ma bodajże lepsze od... Ikera x)
Co do Ronaldo- nie trawie gościa strasznie, ale trzeba mu oddać, że jest cholernie skuteczny. Generalnie jak go nie ma to Real praktycznie leży.

Ja tam nie wiem kto wygra, żadnych przecieków nie mam :-p, ale trzymam kciuki jak zawsze za Barcelonę i wierze w nich. Pisać, że są w gazie i mają Messiego to kibice Realu mogą skontrować, że w sumie Real też jest raczej w gazie i ma "Krysię"- patrząc oczywiście na sprawy czysto piłkarskie, to pojedynek raczej wyrównany, a Ronaldo ostatni taki przegrał (Rzym 2009).
Barcelona wyniku 6:2 pewnie nie powtórzy, bo jest to niemal niemożliwe (choć to przecież jest Barca, Barca Guardioli, więc wszystko jest możliwe). Liczę na wielkie widowisko lecz ponad wszystko na zwycięstwo F C B :-D Tym lepiej takie zwycięstwo by smakowało, bo przecież Real to głownie pieniądze, a Barca wychowankowie. ;)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szorstki (Post 881996)
Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.

Ja też. Ale nie jakoś specjalnie, tylko samo się tak układa :D

Pablooo 07.04.2010 19:07

http://s24.pl/guardiola_zakaz_gadani...co-s72033.html

MK85 07.04.2010 19:08

jakby nie patrzac najslynniejszy mecz na swiecie...
moze kiedys bedzie cisnienie w Europie na mecze Wisly i np Legii...

pablo92TSW 07.04.2010 19:31

Wygra Barca. Realu nigdy nie lubiłem. Pompują wielkie pieniądze, a tak naprawdę nic z tego nie mają. Teraz grają dobrą piłkę ale mam nadzieję, że to jednak Barca wygra. Z drugiej strony Realu nie ma już w LM więc mogą być mocno zmotywowani na ten mecz. Notabene może on przesądzić sprawę mistrzostwa. Nie wierzę jednak w to, że Barcelona odpuści ten mecz w jakikolwiek sposób. Zapowiada się świetne widowisko i mam nadzieję, że piłkarze nikogo nie rozczarują.

A więc do boju Barcelona! Niech CR9 płacze ;)

szorstki 07.04.2010 19:53

Jakoś zawsze nie lubię drużyn ze stolicy. Więc niech dokopią im te słabiaki z Barcelony.

Tiramisu 07.04.2010 19:59

Baby się na piłce nie znają, ale skoro temat założył gigant to się nie czuję nieproszona :P i:

Co za różnica czy Real czy Barca. Ustaliłam dziś z bratem, że w knajpie będę piszczeć przy cudownych paradach Ikera i pięknych strzałach Messiego :P. I oby tego było jak najwięcej :).
Brat wymusił na mnie wskazanie na Barcelonę po pięknym golu Leosia, przy którym Iker nie będzie miał szans. A niech tam ;).

Evra1906 07.04.2010 20:30

Wygra Real :) Hala Madryt ! Od malego na calego :) Real Madryt

arth_ur 07.04.2010 22:00

Oczywiście że będę kibicował Królewskim. To całe uwielbienie dla Barcy robi się nużące. Chociaż Messi to dla mnie maestro. Będzie 4:3 !

Kris54 07.04.2010 22:16

0-6 dla Barcy :lol:

jaki by nie był wynik, ważne żeby te picze nażelowane z Madrytu po meczu jak zwykle po wazniejszych spotkaniach w tym sezonie nosy miały na kwintę :-)

a tyczy się to w szczególności moich ulubieńców - "Człowieka z gwiazdami na łokciach" Gutiego, Sergio "Ach moje, śliczne, długie, błyszczące włosy" Ramosa i "Człowieka wylewającego ponad 100 l łez na mecz" C.Ronaldo. Pozdrawiam

Wojtas 07.04.2010 23:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 881734)
Wojtas,Ty i inni fani katalończyków bedziecie mieli minę jak Twój Bundy z avatara po zobaczeniu co zrobią królewscy z Barceloną. Tego Wam życzę:P :foch: .

Moj Bundy bedzie mial tą swoją przygłupawą mine ale po tym jak po raz kolejny Messi wpakuje piłeczke w sam rog bramki Casilasa :)

A Tego dnia Bog bedzie kibicem Barcy :)

MK85 08.04.2010 09:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Evra1906 (Post 882022)
Wygra Real :) Hala Madryt ! Od malego na calego :) Real Madryt

tam daleko gdzies w Madrycie... 1/8 cale zycie ;)

John1906 08.04.2010 09:39

napisze krótko: Visca el Barca! :D

grzechu1991 08.04.2010 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 882128)
Moj Bundy bedzie mial tą swoją przygłupawą mine ale po tym jak po raz kolejny Messi wpakuje piłeczke w sam rog bramki Casilasa :)

Ej, ej ej, to jest mina wielkiego filozofa na miarę Platona, jakim niewątpliwie jest Al:). A co do śmiejących się z Valdesa (choć sam go nie lubie), to chyba w tym momencie w gorszej formie jest Casillas, i to bardziej z jego strony spodziewałbym się jakiegoś kołtasa.

Pan Jotka 08.04.2010 17:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 882128)

Boga nie ma. I 3 pkt dla Barcy tez nie bedzie :D Licze na Krystyne :P

mcovalski 08.04.2010 17:41

Hala Madrid!! jak zawsze tyle w tym temacie.

mitmichael 08.04.2010 17:58

Jak Messi ruszy to Real nawet z Ronaldo przegra. Jestem kibicem Arsenalu - to co zagrał w LM we wtorek, kazdy przyznał, ze gra przeciwko niemu jest czasami niemozliwa. Moim skromnym zdaniem jakies 3-1 dla Barcelony stanie sie faktem. I nie pisze tego kibic jednej czy drugiej druzyny. Po prostu - widze jak graja oba zespoły - ale jednak stawiam na Barce :)
Cytat:

Wygra Real.
Bo gra u siebie
Bo gra u nich Ronaldo

hmm..
Rok temu tez grali u siebie
Zeszłego sezonu nie ma co wliczac w obecny ;)
Messi rozwinie skrzydła i nawet Ronaldo nie pomoze :P
Valdes akurat w tym sezonie swietnie sie spisuje. Najmniej straconych goli w PD - takiego golkipera Barca chciała, i takiego golkipera Barca ma :)

Pan Jotka 09.04.2010 14:58

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html Wszystkie piłki na Messiego? :)

Marszałek 09.04.2010 16:06

Panie Jotka,Skorża zapachniało:)

To są zespoły totalne,mają tyle rozwiązań w ataku,że nie ma co się oszukiwać,że zagrają inaczej niż zwykle. Zresztą nad czym tu rozpaczac,że nie będzie jedynego drewna na boisku. Wiem,wiem,ze strzelił w zeszłej rundzie bramkę,ale była nijaka. Tak jak gra Realu,a teraz będzie inaczej. Podobno Królewscy na mecz przyjadą prosto z solarium,gdzie będą paradowac w slipkach dla chińskich telewidzów. Tak więc będa naładowai.

marian3a 09.04.2010 16:11

Farsa Barcelona :D Hala Madrid :D oj zapowiada się ciekawy mecz. Raul może jak za starych dobrych lat pyknie kilka bramek :D

Pan Jotka 09.04.2010 16:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 882562)
Panie Jotka,Skorża zapachniało:)

To są zespoły totalne,mają tyle rozwiązań w ataku,że nie ma co się oszukiwać,że zagrają inaczej niż zwykle. Zresztą nad czym tu rozpaczac,że nie będzie jedynego drewna na boisku. Wiem,wiem,ze strzelił w zeszłej rundzie bramkę,ale była nijaka. Tak jak gra Realu,a teraz będzie inaczej. Podobno Królewscy na mecz przyjadą prosto z solarium,gdzie będą paradowac w slipkach dla chińskich telewidzów. Tak więc będa naładowai.

Eeee tam od razu Skorżą..Jak nie strzeli Messi to nie ma nikogo co by trafił ;-) Bo to jedyny wysoki napastnik był ten Zlatan ;-) A tak na poważnie: będzie świetny mecz i wygra Real.

igortsw 09.04.2010 16:46

Wygra Barcelona, chociaż na przekór kumplom, chciałbym żeby to jednak królewscy świętowali zwycięstwo.

wienek 09.04.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tiramisu (Post 882001)
Baby się na piłce nie znają, ale skoro temat założył gigant to się nie czuję nieproszona :P i:

Co za różnica czy Real czy Barca. Ustaliłam dziś z bratem, że w knajpie będę piszczeć przy cudownych paradach Ikera i pięknych strzałach Messiego :P. I oby tego było jak najwięcej :).
Brat wymusił na mnie wskazanie na Barcelonę po pięknym golu Leosia, przy którym Iker nie będzie miał szans. A niech tam ;).

ad. 1, baby się na piłce nie znają :D
ad. 2 różnica jest kolosalna, kto wygra :)
ad.3 brat się nie zna ;)
ad. zakładam, ze będziemy w tej samej knajpie, to się zobaczy reakcje... :) uwiecznimy na kliszy :D

Proud 09.04.2010 21:28

Chciałbym aby wygrała Barcelona :)
Ale wynik będzie zależał od dyspozycji dnia poszczegółnych zawodników i...zwykłego piłkarskiego fuksa.

Kluczowy może być udział Iniesty. Jak zagra, i będzie w formie to może zadecydować o zwycięstwie.

szykuję się na wspaniałe widowisko.
obstawiam 3:2 dla Barcelony.

3michal_04 10.04.2010 16:29

http://radiogol.pl/m3u/RadioGol1.m3u <--- Tutaj relacja radiowa z Gran Derby, studio przedmeczowe rozpocznie się już o 21:15, podczas studia konkurs do wygrania czapeczki Realu lub Barcy

Syn Kangura z 1984 10.04.2010 16:33

Obstawiam skromne 2-1 dla Barcy

P.S. http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=29281

LanceTS 10.04.2010 16:38

Wow.

Obstawiam skromnie 4:2 dla Barcy.

Żuczek 10.04.2010 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 882935)

Bardzo łady gest. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się czegoś takiego...

buldus 10.04.2010 16:59

Wie ktoś może czy jest jakis kanal na cyfrowym polsacie transmitujacy meczyk? :P

3michal_04 10.04.2010 17:10

Nie ma takiego kanału.

Ciekawi mnie, czy mecz "poleci" w pubach

tomo 10.04.2010 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żuczek (Post 882939)
Bardzo łady gest. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się czegoś takiego...

A propos. Jeśli ktoś miałby taką możliwość to bardzo proszę nagrać ten moment i wrzucić gdzies na jakiegoś hosta. Ważna sprawa... .

brasilia79 10.04.2010 17:58

mecz zostanie poprzedzony minutą ciszy

dawidex44 10.04.2010 18:14

Minuta ciszy ok. Może prezydent na to nie zasłużył, ale to będzie ładny gest w stosunku do narodu Polskiego. Czarne opaski - przesada, wystarczy, ze Dudek będzie z nią na ławce siedział.

Przejdę teraz do tematu. Od razu zaznaczam, że jestem kibicem Realu (nie zagorzałym ,ale jednak...;))
Mecz nie będzie łatwy, ale liczę na wynik 3-0 dla Los Blancos. Barcelona jest w formie. Rozjechała Arsenal na Camp Nou. No ale jest też zmeczona. Real odpadł z Champions League , więc ma większą chęć, żeby wygrać. Poza tym Bernabeu, to w tym sezonie twierdza nie do zdobycie. I niech tak zostanie. Hala Madrid! Nie jestem fanem CR9, ale niech dziś pokaże klasę ;)

Proud 10.04.2010 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidex44 (Post 882989)
Minuta ciszy ok. Może prezydent na to nie zasłużył, ale to będzie ładny gest w stosunku do narodu Polskiego. Czarne opaski - przesada, wystarczy, ze Dudek będzie z nią na ławce siedział.

człowieku, zastanów się co piszesz!

zresztą nie tylko Prezydent tam zginął.

a co do meczu, nie wiecie czy w puby na rynku będą otwarte?

Mario Nh 10.04.2010 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 882935)
Obstawiam skromne 2-1 dla Barcy

P.S. http://www.realmadrid.pl/index.php?c...nosci&id=29281

Oto chodzi, problemy jednoczą ludzi.

Real musi ten mecz wygrać.

kondzio7 10.04.2010 18:30

czy mecz będzie dostępny na platofrmie N? na jakimś zagranicznym kanale? nie wie może ktoś?

fanTS1906 10.04.2010 18:35

Pisza w mediach, ze nie ma kraju gdzie by tego nie transmitowali wiec moje pytanie ktos wie moze czy na jakims kanale cyfrowego polsatu mozna znalezc mecz?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl