![]() |
widzialem ostatni mecz Bytomian. Jeśli z nimi nie wygramy,to nie wygramy z nikim
A Andraża od początku rudny gra najwieksza pyte na świecie. Lubie tego zawodnika, ale wszystko ma swoje granice. Pojawił sie drugi Wojtek Ł. Bande mamy sakramencką. Co sezon, wymienia stryjek siekierke na kijek |
Cytat:
Łobodziński prezentuje się lepiej niż Kirm na razie, ale mam nadzieje, że Łobo tak zostanie, a Kirm "odpali" jak odpocznie. |
ale gosc na boisku wyglada, jakby myślał juz o tym gdzie będa spali na MŚ.
przypomnijcie mi kiedy on wygrał pojedynek 1na1 i nie ze tutaj jade na Kiro czy cos, bo to zawodnik jak każdy. Możemy jebac Pawełka, Łobo i reszte, to niech kazdy ma to na co zasłużył. |
Cytat:
Dalej też typowe pierdu pierdu - Sprzeda Lewandowskiego i weźmie Beto ,tak to sobie wyobrażasz? Lech,w porównaniu do nas jest w o niebo lepszej sytuacji - inna sprawa jak to wykorzysta ale jeśli dobrze wydadzą pieniądze to w przyszłym sezonie powinni grubo odjechać całej stawce. A co do samego meczu..Jak to będzie ta sama pyta którą gramy od jakiegoś czasu to przy odrobinie szczęścia punkt wywieziemy Dobra gra i 3 punkty były by dla mnie dużym zaskoczeniem i można by z większym optymizmem patrzeć w przyszłość. |
Problem jest jedynie taki, ze w formie jest obecnie tylko Ba, ktorego Skorza nie zdazyl zdolowac i Alvarez, ktory tez jest u nas krotko.
"Swoją ulubioną 11 zawsze będę rozpoczynał od Kirma, a kończył na śmierdzących leniuchach u jego boku" - Dani Alves jestes jego zona? Obiektywnie Kirm jest w wiekszym dole niz Lobo W Bytomiu 2:0 dla nas i pierwszy blysk Wisly od ponad roku. |
Cytat:
Właśnie o to mi chodziło kiedy pisałem że walą mnie wyniki Cracovii. Jeżeli uważam sie za kogoś lepszego ( a w tym przypadku tak jest) to nie zniżam sie do jego poziomu. Oni żyją nienawiścią do nas - bo tylko tyle im zostało. Dla mnie ważniejsze są nasze sukcesy od porażek Cracovii. Co do Kirma - faktycznie gra straszną kaszanę, jak wszyscy. Niestety dogonił resztę pod tym względem a że oczekiwaliśmy po nim więcej to i może bardziej to widać. Dodatkowo ta "akcja" z Kasperczakiem tez mu chwały nie przynosi. Już nie raz pisałem co myślę na temat powrotu Kasperczaka do Wisły ale w tym wypadku uważam że zawodnik nie ma prawa robić focha trenerowi. Niestety to również obraz naszej drużyny. Kiedyś Brożek vs Skorża teraz Kirm vs Kasperczak. Jak sie zrobi wypadkową z aktualnej dyspozycji naszych kopaczy oraz klimatu jaki niewątpliwie panuje w drużynie to niestety coraz bardziej przychodzi liczyć na korzystne dla nas wyniki innych meczów. |
Słuchajcie tu nie ma co sie zastanawiac czy wygra Ruch, czy Lechia da rade a może Odra sprawi niespodziankę , my mamy WYGRYWAĆ i nie oglądać sie za plecy!!!!Inni na pewno pogubią punkty predzej czy póżniej!!! co do składu to widze to tak :Pawełek Alvarez(jesli nie bedzie gotowy to Burliga) Marcelo głowacki Diaz pomoc: na lewj Brozek w srodku Sobolewski i Ba (jirsak na zmiane) w ataku Brożek Boguski ( hristov na zmiane)
|
Kirm jest przygotowany na mistrzostwa. Takie polecenie dostał Maciej Skorża: "Musimy Kirma opchnąć najdrożej jak się da to będziemy ustawieni na najbliższe 3 okienka transferowe. Więc jego możesz na razie zajechać ale żeby na MŚ był igła stan". Więc tak też w sztabie poczyniono. Niestety inni nie jada na mistrzostwa...
I mimo, że to żart to możliwe jest jego urzeczywistnienie :) a wtedy, miliony napływajcie!!! :p co do meczu, wyznając metodę małych kroczków, liczę, że w tym meczu zaczną te pały w końcu dośrodkowywać z pierwszej piłki. Bo tego nie powiem jakiego przyjęcia piłeczki "by mi się już nie turlała" i dopiero potem uderzenia stojącej piłki nie zniosę więcej. |
Będzie ciężko ale wierzę, że się uda i 3 pkt pojadą do Krakowa :D wystarczy skromne zwycięstwo 0-1 jak dla mnie.Trzeba uważać mam nadzieje,że tym razem Pawełek nie puści babolka :> No i zawodnicy, żeby zagrożeni kartkami uważali :P
|
Cytat:
Cytat:
co do meczu, mam dziwne przeczucie, że Wisła wygra i to dość spokojnie |
|
Jakby to powiedział Kasperczak... Legia dzisiaj przy stanie 0:2 zareagowała pozytywnie i wygrała. Też nieźle brzmiący slogan ale niejako w oddali, ciągle słyszę o tym, że liga będzie ciekawsza... :D
Cytat:
|
skoro takie rzeczy pisze moderator to nie jest źle
duch w narodzie nie ginie :D:D:D |
Prawdę mówiąc ni cholery nie wiem co oni pokażą. Równie dobrze możemy wygrać 0:3 jak i dostać w dupę 2:0. Mam traumę po meczu pucharowym, że już zawsze będziemy grać wesoły futbol z obroną na wysokości linii środkowej. Na szczęście Burliga powiedział, że nie takie były założenia...
|
Cytat:
Tez sie zastanawiam co oni pokażą :D Bytom to tez dziwny zespol potrafi Legie ograc w wtopic z Gliwicami wiec jak tu okreslic ich forme ?? Szatałow jednak stwierdzil ze potrafia mobilizowac sie tylko na tych silnejszych wiec jutro musimy uwazać.,w tamym sezonie w Bytomiu chyba tylko zremisowalismy. |
Cytat:
|
Kur*a mac ale pogoda , tak sie zdenerwowalem ze nie moge usnac :/ 2 tyg swieci slonce a jak jedziemy na fajny wyjazd to pizga!!NIE WYTRZYMAM!!!
|
Cytat:
|
Chętnie zobaczyłbym Burligę zamiast Alvareza. Chłopak w ofensywie prezentuje się nieźle i na pewno więcej z niego byłoby pożytku niż Jopa.
Jeżeli chodzi o mecz to muszą być 3 pkt ! |
mnie szczerze mowiac Alvarez nie przekonuje, ma bardzo slabe wrzutki, smieszy mnie nie kiedy jak widze jak on sobie podbija pilke i potem wali do przodu,
Burliga pokazal sie nawet z Lechia |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Panowie. A 7 kotow nie napisal prawdy?:)
:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Liczę na to, że Wisła dziś wygra, po ambitnym meczu. Może nie pięknym, ale ambitnym. Takim, żeby nie było odstawiania nogi, truchtania po boisku bez celu, żeby była wola walki. Trochę już się jej pojawiło, ale jak dla mnie nieco za mało. Pokażcie Panowie, jak gra Wisła - Mistrz Polski!
PS. Offtop: Nie mogę nie odnieść się do wpisów poprzedników nt. moderatorów... 100% racji, władza może wszystko. A co niektórzy tekstami lansują się tak, że głowa boli. Ale co tam... zamiast czyścić syf, lepiej się do niego dołożyć. A potem zbanować kogoś za prawdę lub dla zasady, żeby nikt nie powiedział że się forum nie pilnuje. Koniec offtopu. |
Co się dzieje z Alvarezem ?.Ciężko widze naszą gre po bokach obrony z Burligą i słabiutkim Diazem.
|
Cytat:
|
Cytat:
powtórka z Lechii? wielce prawdopodobne... dobrze ze chociaz Marcel jest |
Cytat:
Ale trzymajmy kciuki za Łukasza jak i za cała Wisłę. JAZDA JAZDA JAZDA!!! BIAŁA GWIAZDA!!! |
Fajnie,że Kasperczak nie boi się postawić na młodego. Problem z tym,że Bytom się zepnie i może rudy Radzewicz śmigać i coś tam wrzuci w pole karne.....Z Bytomiem jest ten problem,że oni chcą się strasznie pokazywać w meczach z czołówką. Naprawdę obawiam się tego meczu.
|
Alvareza i tak każdy kręcił. Paradoksalnie Burliga może dać radę.
W C+ współkomentatorem kutwa Śrutwa. Więc na pewno będzie mardził i nadawał na Wisłę. |
Wisła okrutnie zawiodła w ostatnim meczu z Lechią, Kasperczak może się odkupić dobrą grą w lidze. Zwycięstwo jest na wagę złota, ale jak najbardziej w zasięgu - więc do dzieła!
|
Cytat:
|
ciekawa ławka rezerwowa :D
dobrze ze wrocili na srodek Marcelo i Głowacki |
Myślicie, że będzie szarańcza w Bytomiu jak za Motyki? :)
|
o co chodzi z tym transparentem na sektorze Wisły? Co takiego ciekawego ma sie dziać w weekend?
|
no na razie nie jest źle nawet Łobo mi się podoba :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl