![]() |
Taki wariant o jakim uher pisze, badz pozostaje internet - 'gotowce' ,rysunki, okladki plyt ,plakaty - w calosci badz we fragmentach a nawet zdjecia dobrze spreparowane
|
Cytat:
|
nie pamietam...ale jest duzo podobnych
|
Moja pierwsza dziara http://img440.imageshack.us/img440/7310/p1060161va3.jpg
|
Panowie a w którym miejscu boli najmniej bo chcę stopnowo sie przyzwyczajac
|
Cytat:
ps.konkretne łapsko :) |
Cytat:
|
ma ktos jakies fajne na tatuaz
|
|
http://img10.imageshack.us/my.php?image=img1356.jpg
Moje pierwsze i juz 4 letnie tatoo jak ktos przeczyta "bunt" to go <killer> :D |
Cytat:
|
dzięki ;)...
|
wyraźnie jest BSNT
taka czcionka |
Cytat:
Nie BUNT ?? Cytat:
No chyba ze obracasz sie w kregu wyjatkowo wyedukowanych ludzi. JA nie ejstem i musialem zerknac do wikipedii : ( Podobnie jak nie rozumiem ludzi z chinskimi znaczkami. Dla mnie o wyglada jakby mieli na arku napis: Kaczka w sosie kung - po i 3 sajgonki :/ Cytat:
ooo... http://en.wikipedia.org/wiki/Special...rch=bsnt&go=Go : ))))))))) |
Cytat:
7 kotów - dosadna krytyka, ale niestety (dla właścicieli tatuaży) prawdziwa... |
niestety a może stety, ich kram ich zabawki, nikt nie musi tego ogladać jeśli nie chce...Wszyscy pewnie z Was mają jakieś ciuchy z jakimiś angielskimi czy innymi wyrazami czy zwrotami pewnie polowa też chuja wie co to znaczy ale i tak nosi.Wiem, że skala troche inna ale chyba jednak podobnie sie to ma. bez spiny
|
Cytat:
|
tekst jest po łacinie bo po polsku by sie nie zmieścił ;p a tak na poważnie poprostu mi sie podoba i tyle ;) tatoo jest dla mnie i mi sie musi podobać :)
|
odp.
ja polecam studio przy rynku na ulicy grodzka 2 pierwsze piętro o nazwie ania tattoo a jesli chodzi o ceny to cherb wielkości małej naszywi w koloże to około 280zł sam tam ide więc polecam stronka. www.photoblog.pl/aniatattoo tam znajdziecie GG do dziewczyny ktura zrobi wam profesjionlny tatuaż
|
Panowie po pół roku namysłu zdecydowałem się jednak na tatuaż Wiślacki.
Jak myślicie, czy w "kulcie" mi taki zrobią, czy tam raczej nie mieszają się w "sprawy kibicowskie"? Chciałbym Białą Gwiazdę i poniżej niej gotycką czcionką napis "Wisła". Czy mógłby mi ktoś zrobić taki projekt w photoshopie żebym mógł pokazać tatuażyście? |
Bez problemu zrobią ci w Kulcie, a nie musisz mieć projektu powiesz tatuażyście co chcesz i zrobi Ci elegancko.
Pozdrawiam |
Cytat:
A nie orientujesz się może w cenach (ile maksimum może kosztować)? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Stówka za godzinę.
Gość z Kultu, nie wiem czy jest to właściciel chodzi na Wisłę, więc nie będzie problemu. |
Tatuaż podobno jeszcze trzeba smarować czymś przez pierwsze dni. Czy to prawda? Ile taka maść kosztuje i jak długo ją trzeba używać?
|
Alantan.
Kosztuje z 10 zeta, do zdobycia w aptekach. Około 3 dni polecaja smarowac. Przemyc tatuaz mydlem i potem posmarowac. Ze 3 razy dziennie. |
http://www.photoblog.pl/aniatattoo/archiwum
najlpesy jest w przedostatnim rzedzie, pierwszy od prawej. |
koszt to 300 zł
ALANTAN + koniecznie maść nie żadne żele . |
Wuerzetś nie reklamuj pasiastego studia na Grodzkiej, chyba, że chcecie się dziarać u bardzo pro Cracovia właścicielki, co dziarała pół JG to tam idźcie, i też lepiej nie z motywami Wiślackimi.
W Krakowie tylko Kult polecam wg mnie dużo bardziej pro tatuaże (miałem porównania dziar znajomych co robili i tu i tu), i nie trzeba dawać zarobić gorszej stronie Błoń. Aha Kult jeśli chodzi o kolorowe tatuaże jest zdecydowanie numerem jeden w Krakowie. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
I pamiętajcie że warto zainwestować w konkretną osobę dziarającą, bo to pamiątka na całe życie.+ kwestie typu żółtaczki itp które można gratisem dostać gdy ktoś nie przestrzega zasad a i tacy się zdarzają.
Gdzie pewnie im więcej kasy biorą , to automatycznie nie znaczy że lepiej tatuują. Lata temu kilku graczy naszego klubu porobiło sobie dziary w niby profesjonalnym studiu a wyszły kupy takie ze ja p....Musiano im w innym studiu to poprawiać. Ale reasumując Kult ma dobra opinie:) |
Zgadzam sie z Emsim że nad wyborem studia należy sie zastanowić. A już szczególnie jęsli chodzi o tematyke wiślacką. Dostałem nr od kumpla z roboty do studia chyba na
floriańskiej. Zadzwoniłem popytałem o ceny itd. Na koniec gość mnie pyta co bym chciał sobie zrobić. Mówie mu że na plecach może czcionką ok. 10 - 15 cm A B G . Na co typ mi odpowiada " A B G niech bedzie. Niestety !!! " Rozłączyłem sie i więcej tam nie dzwonie. Generalnie warto sie zastanowić komu zostawi sie pieniążki . A o "Kulcie" też słyszałem same superlatywy. Pozdrawiam. |
ja również chciałem zrobić w kulcie ale niestety jak się dowiedziałem cenę jaka mi została podyktowana to zbladłem :) polecam tą osobę u której ja robiłem tatuaż osoba PEWNA (lepsza strona błoń) jeżeli ktoś by chciał się wydziobać to polecam proszę o pw. a napisze dane kontaktowe do osoby i adres (powiem tylko że studio znajduje się na ulicy grodzkiej) pozdrawiam !
aha i przytoczę słowa osoby która mnie dziabała "jeżeli tatuaż ma być dla ciebie tylko rysunkiem na ciele to lepiej sobie go nie rób ,tatuaż to jest sztuka ,sposób na życie :) " |
M152T4L, podobno trzeba smarowac ale lepiej nie smaruj bo czasem sie robia biale kropki na dziarze od tego nawet jak dokladnie nakladasz.. ja na pierwszym nakladalem i mam na jednej literze mala biala kropke a juz jak nastepnym razem sie dziabalem to nie smarowalem i wyglada o wiele lepiej od tamtego..
|
Potrzebny mi jest Chiński napis Wisła albo Wierność.jeżeli ktoś dysponuje takim napisem to był bym mu wdzięczny za podeslanie
|
Cytat:
|
http://www.google.pl/language_tools?hl=pl
Tutaj możesz spróbować sobie coś przetłumaczyć. Za poprawność nie biorę odpowiedzialności :) (mi się niestety nie wyswietlają chińskie znaczki...) |
chyba zeczywiscie bede musial gdzies do jakies knajpy orientalnej zajrzec :PPPP
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl