Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Henryk Kasperczak - były trener Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7077)

tormenthor 15.03.2010 21:40

Na chwilę obecną zatrudnienie Kasperczaka to najlepsza z możliwych decyzja. Zna piłkarzy, ich potencjał i w pzreciwieństwie do trenera z zagranicy będzie w stanie uratować ten sezon.

SB 15.03.2010 21:41

Jeszcze powrotu Frankowskiego brakuje... Swoją drogą tak walczył o kasę a teraz wraca? Dziwne to wszystko...

ps. Jak takie cuda się dzieją to teraz jak Kapka wróci to się nawet nie ździwię ;)
ps2. Dla mnie jak ktoś już raz wypiął się na Wisłę nie ma dla niego u nas miejsca i chętnie podpiszę się pod każdym transparentem, petycją, przyśpiewką antyHenrykową

spartan 15.03.2010 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WSB (Post 870239)
Oby ten śmieć jak najkrócej tu został...

Z Małeckim ostatnio gadałeś ? :rotfl:

Wisła to nie Górnik z przed roku, ale to też nie jest już Wisła Kosy, Żurawia, Szymka czy Franka.
Zupełnie inne realia i na dobrą sprawę efekt może być mocno ryzykowny. Równie dobrze ta zmiana może okazać się szkoleniowo pozytywna jak i być tylko pogłębieniem nieudolności decyzyjnej.

Ale wszyscy krzyczący (pomijam pieniaczy jak WSB), że to fatalny wybór i czeka nas tylko kilo mułu - wszak przecież dno już osiągnęliśmy - wskażcie kogo mieliśmy posadzić na ławce? Personalnie. Z nazwiska. I tylko darujcie sobie Dana.

JohnnyH 15.03.2010 21:43

Tylko patrzeć jak Kasperczak zaloguje się na forum i będzie przepraszał każdego z osobna...

****a żenująco się to czyta....

dawidex44 15.03.2010 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mareq (Post 870263)
Na +
Styl jaki Wisła prezentowała za jego czasów i oprócz efektowności , także efektywność ligowa. Tylko , że wtedy miał piłkarzy takich jak Szymkowiak , Żurawski , Frankowski , czy Kosowski , czyli zawodników których odpowiedników ciężko szukać w obecnym składzie Wisły .

Na -
Poza sezonem 02/03 , gra w pucharach . Tylko pytanie , czy później ( nie licząc szczęśliwego awansu po pojedynkach z Iraklisem , do fazy grupowej p.UEFA/ Ligi Europy) Wisła pokazała coś więcej w europejskich rozgrywkach ?

Ostatnie ,,sukcesy'' w Górniku

Ganianie się z klubem po sądach

Opcja: pożyjemy , zobaczymy .

oj mieszasz synku, Iraklis to był z Petrescu i Okuką (zmiana trener między meczami). Po sezonie 2002/2003 doszlismy do II rundy UEFA, gdzie Wisełka przegrała po karnych z Valerangą, a rok póxniej nastąpiła ta klęska z Dinamo Tbilisi. Ale gdybyśmy wczesniej w kwali do LM nie trafili na Real, to kto wie, czy nie było by LM w Krakowie. Cieszmy się że wrócił Kasperczak. Zmartwiłem się zwolnieniem Skorży, ale teraz już jest wesoły. Jeszcze Kosa, Żuraw i przedewsyzstkim Franek. I może Szymka namówią? xD

Marcinnno 15.03.2010 21:43

Lol, dla mnie bany jak można nazwać Kasperczaka śmieciem, i nie dostać bana <wow>
Trochę szacunku Was to skwk całe już całkowicie zaślepiło! Teraz nie dacie transparentu 1906 % poparcia dla decyzji Bogusława Cupiała?
Czy zacznie się jakiś protest ? Już całe skwk robi swoje Lol. Maciuś Wam pasował, bo chciał się podlizać proste jak drut. To dyplomata lepiej częściej chwalić i mówi,że kibice są zajebiści i tym uzyskał poparcie.

palon 15.03.2010 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WSB (Post 870259)
Oczywiscie ze Kasperczaka. Czlowieka ktory wydoil kase z Wisly, chcial jeszcze wiecej ale przegral sprawe w sadzie wiec powinien trzymac sie stad z dala a on jeszcze ma czelnosc tu wracac. Cupiał jest frajerem że przyjął czlowieka z ktorym toczył wojne w sadzie przez dłuuugi okres czasu. Prawda jest taka nie chcemy tu kasperczaka:)

WSB, zawsze możesz wyłożyć swoją kasę i spróbować się w tym "interesie". Pewnie zrobiłbyś wszystko lepiej i nikt nie nazwałby Cie frajerem tylko byłbyś noszony na rękach. Nie znasz kulisów (poki co) więc wyhamuj.

Boleck 15.03.2010 21:45

spartan, na przykładzie Lecha i tego co się dzieje w tym klubie łatwo jest powiedzieć że problemem Wisły nie jest trener. Skorzy nie dano pracować i tyle, ale to już historia, Kasperczak mnie nie przekonuje, obecny skład prawie w całości siedziałby na ławce porównując z piłkarzami jakimi wcześniej dysponował Kasperczak.

tomo 15.03.2010 21:45

Pewne jest że wraz z Kasperczakiem przyjdzie Szymanowski. Ciekawi mnie tylko czy Łaciak z tym italiano się uchowają.

Mario Nh 15.03.2010 21:46

Cóż, kibic swoje i tak będzie pamiętał.
Może jednak nie rzucajmy mu tak od razu kłody pod nogi.
Ma szanse się wykazać.

Kandzior 15.03.2010 21:47

Śmieciem Kasperczak to nie jest. Uwierzcie, że wystarczy mi, jak będzie mistrz 2010, jakaś LM i nie wiem co jeszcze. Oj Henry, masz niezłe wyzwanie :)

qchar90 15.03.2010 21:47

na konferencji prezes rady nadzorczej bodajze powiedzial ze w tym miesiacu konczy sie kontrakt z wlochem i to tylko zalezy od Kasperczak czy bedzie kontrakt przedluzony, ale chyba nie ( bo Kasperczak mowil podczas konferencji ze tylko jedna osoba odejdzie ze sztabu czyli wloch)

Zbyychu 15.03.2010 21:47

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wie_bez_zmian/
Terziotti odchodzi, jedyna zmiana póki co.

Wiślak-1990 15.03.2010 21:48

Ciekawe czy Heniek też chce wygrać Puchar Francji tak jak Białas:rotfl:

Grantar 15.03.2010 21:48

Dziwne
* Valarenga i Tybilisi
* Kasper walczył z Cupiałem w sądach
* W Afryce w ostatnich latach 0 sukcesów
* Spektakularne spuszczenie Górnika z ligii
i ...................
Ale cóż ... życzę powodzenia

ciacho 15.03.2010 21:48

A kto teraz (przynajmniej teoretycznie) odpowiada za transfery skoro Kasperczak zaznaczył, że nie jest menadżerem, a trenerem?

Żmijka 15.03.2010 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 870289)
Pewne jest że wraz z Kasperczakiem przyjdzie Szymanowski. Ciekawi mnie tylko czy Łaciak z tym italiano się uchowają.

Czytanie nie boli: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wie_bez_zmian/

Faktu zatrudnienia HK nie będę komentować. 1 kwietnia szybciej nastał ?

WISŁAZWE 15.03.2010 21:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 870289)

Italiano już nie pracuje http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wie_bez_zmian/

AYALA 15.03.2010 21:50

napewno Brożek nie ośmieli sie pyskowac do Henia jak do Skorży.

Co do Górnika którego trenował to Kasper kompletnie nie trafił z transferami.Z tymi zawodnikami nie dał sobie rady ani Komornicki a Nawałce to też średnio wychodzi.

tormenthor 15.03.2010 21:50

A tak w ogóle, to jeśli dobrze usłyszałem w NSPORT mówili, że na stanowisko dyrektora sportowego wraca G. Mielcarski.

rw88 15.03.2010 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 870222)
Dla mnie to jest jakiś nierealny sen. Trener, którego ostatnim sukcesem jest spuszczenie z ligi Górnika, obejmuje drużynę Wisły i mają prowadzić do mistrzostwa.
Wszyscy pamiętają wtopy Skorży - Legia, Cracovia, Levadia, a przecież Kasperczak wcale nie miał ich mniej. Z tym, że wtedy dysponował takim składem o jakim teraz możemy tylko pomarzyć.

Ludzie kur*a opanujcie się! Kasperczak dostał Górnika w połowie rundy jesiennej kiedy to ich dorobek punktowy był żaden a drużyna była żałośnie przygotowana do sezonu przez poprzednika. Dlatego też jesienią nic kompletnie nie mógł poprawić, a i tak drużyna zaczęła grać nieco lepiej, choć to punktów przynieść nie mogło, cudów nie ma. W rundzie wiosennej, kiedy to przygotował po swojemu drużynę i ściągnął do Zabrza pięciu czy sześciu PRZECIĘTNYCH LIGOWCÓW (a nie żadne gwiazdy! Przybylski, Szczocik, Strąk czy Banaś to gwiazdy naszej ligi? sic!) i zbudował z nich drużynę która licząc tylko rundę wiosenną zajęła 8 miejsce w lidze, tracąc do 5-tego miejsca trzy punkty. Do utrzymania brakło im tylko punktu, pomimo że po jesieni dzięki zaszłościom po Wieczorku byli na totalnym dnie!

Krew mnie zalewa jak ludzie wynoszą pod niebiosa Petrescu, a krytykują Kasperczaka, któremu Rumun mógł by buty czyścić porównując osiągnięcia obu panów. Dan zdobył mistrzostwo w lidze rumuńskiej, kiedy to wykorzystał największą od lat SŁABOŚĆ Steauy i Dinama i defensywnym antyfutbolem opartym na przygotowaniu fizycznym osiągnął ten sukces, podczas gdy wcześniej z trzech klubów w których pracował został z hukiem wyrzucony! Nie musiał się kwalifikować do ligi mistrzów, trafił na najsłabszą możliwą grupę z Rangersami którzy tak jak cała liga szkocka są w tym sezonie po prostu żałośni, Stuttgart który w lidze niemieckiej był jedną z najsłabszych drużyn w tamtym okresie i Sevillę, którą pokonali kiedy ta już o nic nie walczyła, więc "sukces" porównywalny z pokonaniem Barcy przez Wisłę. Teraz ten "genialny" trener poleciał za kasą do drugiej ligi rosyjskiej. Wisła za jego czasów grała padakę, no ale wystarczyło zwalić na piłkarzy i powiedzieć, że "Polakom się nie chciało" i Polacy naiwny naród tanich krytykantów od razu to kupił, a jakże, jakie to proste. Bo dla zakompleksionych Polaków "zagraniczne" od razu znaczy lepsze, a "polskie" gorsze - ŻAL MI WIĘKSZOŚCI Z WAS, NAPRAWDĘ! Błaszczykowski trenuje na codzień w Niemeczech, jest znany jako jeden z najbardziej pracowitych piłkarzy Borussi, a bardzo mocno krytykował metody Petrescu - no tak, ale on jest Polakiem, musi być leniwy i wszystko mu wisieć (ironia) - szkoda tylko, że większość ocenia wszystkich naszych piłkarzy, swoich rodaków tutaj swoją miarą...Tyle w temacie.

Dzimi 15.03.2010 21:51

Najbardziej cieszy to, że pracę stracił ten Włoch od przygotowania fizycznego. To co od momentu jego zatrudnienia prezentowała drużyna pod względem motoryki, dynamiki i szybkości zakrawało na kpinę. Piłkarze byli wolniejsi od przeciętnego żółwia.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez OPTIMUS (Post 870237)
Powiem tak... Albo to będzie wielka katastrofa albo strzał w dziesiątkę.

Też tak uważam. Ten wybór to ryzykowne zagranie ze strony klubu/Bogusława Cupiała, ale miejmy nadzieję, że się opłaci.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 870227)
Skoro wraca to pewnie wróci Kosa oraz Żurawski

Byłoby bardzo fajnie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qchar90 (Post 870228)
choc jest jeden plus tego ze nie bedzie Henio odpowiadal za transfert

To chyba tylko gorzej - bo jeżeli zarząd będzie za to odpowiadał, to raczej nie będzie żadnych transferów.

Od siebie dodam, że teraz Issa Ba będzie mógł pogadać z trenerem w swoim języku.

Zbyychu 15.03.2010 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 870303)
napewno Brożek nie ośmieli sie pyskowac do Henia jak do Skorży.

Co do Górnika którego trenował to Kasper kompletnie nie trafił z transferami.Z tymi zawodnikami nie dał sobie rady ani Komornicki a Nawałce to też średnio wychodzi.

a kiedy on trafił z transferami?
Wyn Belotte? Omeonu? Lantame "Władzia" Ouadja? Brasilia?
Trenerem może i jest dobrym, ale bardzo dobrze, że jemu akurat transferami zarządzać nie dadzą.

Griszka30KR 15.03.2010 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spartan (Post 870279)

Wisła to nie Górnik z przed roku, .

Dokładnie,a po za tym patrząc na Jego wyniki(bo mimo ,że przejął zespół w połowie września,to tak naprawdę liczę je od wiosny) na 13 kolejek miał 4 przegrane,4 wygrane,5 remisów-19 punktów teraz zespoły ze strefy spadkowej po 20 kolejkach mają po 17, 20 ma 12 zespół.Analogicznie Wisła w tym sezonie ma już dwie porażki i jeden remis...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zbyychu (Post 870314)
.

A Uche to nie Jego??

palon 15.03.2010 21:53

1. Nie kompromitujcie się porównywaniem Górnika do Wisły bo to .... żenujące!

2. Orzeł napisał jedyne mądre słowa w tym temacie. Reszta to bicie piany!

IncognitoTSW 15.03.2010 21:54

Cytat:

Trenerem może i jest dobrym, ale bardzo dobrze, że jemu akurat transferami zarządzać nie dadzą.

To może o te błędy z przeszłości też chodzi. Pozbyto się go zbyt nerwowo, bo graliśmy za niego ładną piłkę.

palikot 15.03.2010 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcinnno (Post 870265)
Trochę szacunku chłopcze!

Wisła takiej padaki nie grała nawet za Petrescu, ja dziękuje za dwa majstry, ale to co zrobił z Levadią przegięło wszelkie możliwe granice.. Jak go tak kochacie, złóżcie się na jego kontrakt 70 tysięcy to może zostać ! Kasperczak walczył oto co mu się należało! Więc przestańcie gadać głupoty, tak samo jak Was by wyrąbali z pracy czego nikomu nie życzę tak samo chcielibyście odprawy więc przestańcie pieprzyć ! Jak tak słuchacie skwk, to słuchajcie dalej. Większość z Was jak Wisła grała z Schalke, Parmą itd.. robiła w gacie tego nie pamiętacie! Nasłuchaliście się szanownego stowarzyszenia i myślicie, że jesteście wielcy kibice! Niczego nie ukradł! Dogadał się z Cupiałem więc się odwalcie!

Ty moze jestes agent Kasperczaka? O co walczył? Przeciez sąd przyznał racje Wisle, to o jakie swoje on walczył?
Nie jestem anty, ale sceptyczny. Jesli chce odkupic winy ma byc mistrz i ma awansowac do fazy grupowej w pucharach, bo fakt dobrym trenerem jest, ale honoru nie miał za grosz.

polska.mysl.szkoleniowa 15.03.2010 21:56

Zaskakujące posunięcie, nie ma co. Ciekawe, czy Cupiał będzie równie decyzyjny w trakcie okienka transferowego i negocjacji z nowymi pracownikami.
Jeśli za zatrudnieniem Kasperczaka nie pójdą następne decyzje: wymiana sztabu (przynajmniej częściowa), zatrudnienie odpowiednich ludzi na chyba wszystkich(?) szczeblach w klubie, to powrót do Kasperczaka będzie zwykłą kompromitacją - albo przyznajemy się do błędu, wracamy do punktu wyjścia, bierzemy odpowiednich ludzi i do roboty, albo mamy burdelową politykę personalną i za miesiąc trenerem zostanie duet Engel-Liczka, a do ataku sprowadzimy Piechnę z kartą na ręku..

Aha - i z pewnością Kasperczak jest lepszym rozwiązaniem niż Niemiec.

pan_premier 15.03.2010 21:57

dla mnie to błąd na ten moment. zobaczymy.

Co do jeo postępowania z Wisłą:
wszyscy wiemy, że to najmenik w dobrym tego słowa znaczeniu.
Możemy sie niezgadzać z tą decyzją ze względu na zasady, ale to Cupiał był tym który był obrażony. Skoro panowie sobie to wyjaśnili, Kasperczak sie dzis zenująco płaszczył, to nie będę rżnłą świetego i unosił sie honorem.

ogólnie prypomina mi to przyjście Okuki, ale nadzieja jest jednak większa :)

Mareq 15.03.2010 21:57

Cytat:

Iraklis to był z Petrescu i Okuką (zmiana trener między meczami). Po sezonie 2002/2003 doszlismy do II rundy UEFA, gdzie Wisełka przegrała po karnych z Valerangą, a rok póxniej nastąpiła ta klęska z Dinamo Tbilisi. Ale gdybyśmy wczesniej w kwali do LM nie trafili na Real, to kto wie, czy nie było by LM w Krakowie.
Po pierwsze nie jestem Twoim synkiem .
Po drugie nie przeczytałeś chyba dokładnie tego co napisałem .
Napisałem , ze poza sezonem 02/03 , ciężko doszukiwać się sukcesów Kasperczaka w europejskich pucharach a gdybanie z co by było gdyby to nie był Real , to sobie można porównać do tego co by było gdyby to nie była Barcelona .
Iraklis(a konkretnie ten epizod w fazie grupowej p.uefa) podałem jako przykład meczów w europejskich pucharach , już po czasach Kasperczaka.

yogul 15.03.2010 21:58

po przeczytaniu tego ręce mi opadają ...

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

najbardziej mną wstrząsa ten fragment o sztabie szkoleniowym.

AYALA 15.03.2010 21:58

Cytat:

zgoda ale to nie byli gracze co kosztowali po 700 tyś € każdy jak Jirsak.Przychodzili albo za darmo albo za śrubki.Co innego jak nie wypali transfer za darmo a co innego jak za kilkset tysiecy jak Łobo czy Jirsak

Tenzen 15.03.2010 21:58

Jedna rzecz, Maciek Skorża pokazał jak mu zależy na Białej Gwieździe a Kasperczak latami sądził Wisłę o pieniądze.

Kasperczak miał o wiele mocniejszy skład niż obecny. Chyba nikt co do tego nie ma wątpliwości. Styl był bo Żurawski, Frankowski, Szymkowiak, Kosowski, Uche itd. to byli zawodnicy którzy potrafili zrobić bardzo wiele z piłką.

Dobrze, że wyleciał Terziotti. Może na jego miejsce znajdzie się jakiś Niemiec który przyciśnie ;) Może Henryk wyciągnie umiejętności Kirma i posadzi Pawełka na ławie.

-Goral- 15.03.2010 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 870299)
A kto teraz (przynajmniej teoretycznie) odpowiada za transfery skoro Kasperczak zaznaczył, że nie jest menadżerem, a trenerem?

Teoretycznie Maciej Skorża - bo była informacja, że przestał być tylko trenerem :)

Marcinnno 15.03.2010 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rw88 (Post 870306)
Ludzie kur*a opanujcie się! Kasperczak dostał Górnika w połowie rundy jesiennej kiedy to ich dorobek punktowy był żaden a drużyna była żałośnie przygotowana do sezonu przez poprzednika. Dlatego też jesienią nic kompletnie nie mógł poprawić, a i tak drużyna zaczęła grać nieco lepiej, choć to punktów przynieść nie mogło, cudów nie ma. W rundzie wiosennej, kiedy to przygotował po swojemu drużynę i ściągnął do Zabrza pięciu czy sześciu PRZECIĘTNYCH LIGOWCÓW (a nie żadne gwiazdy! Przybylski, Szczocik, Strąk czy Banaś to gwiazdy naszej ligi? sic!) i zbudował z nich drużynę która licząc tylko rundę wiosenną zajęła 8 miejsce w lidze, tracąc do 5-tego miejsca trzy punkty. Do utrzymania brakło im tylko punktu, pomimo że po jesieni dzięki zaszłościom po Wieczorku byli na totalnym dnie!

Krew mnie zalewa jak ludzie wynoszą pod niebiosa Petrescu, a krytykują Kasperczaka, któremu Rumun mógł by buty czyścić porównując osiągnięcia obu panów. Dan zdobył mistrzostwo w lidze rumuńskiej, kiedy to wykorzystał największą od lat SŁABOŚĆ Steauy i Dinama i defensywnym antyfutbolem opartym na przygotowaniu fizycznym osiągnął ten sukces, podczas gdy wcześniej z trzech klubów w których pracował został z hukiem wyrzucony! Nie musiał się kwalifikować do ligi mistrzów, trafił na najsłabszą możliwą grupę z Rangersami którzy tak jak cała liga szkocka są w tym sezonie po prostu żałośni, Stuttgart który w lidze niemieckiej był jedną z najsłabszych drużyn w tamtym okresie i Sevillę, którą pokonali kiedy ta już o nic nie walczyła, więc "sukces" porównywalny z pokonaniem Barcy przez Wisłę. Teraz ten "genialny" trener poleciał za kasą do drugiej ligi rosyjskiej. Wisła za jego czasów grała padakę, no ale wystarczyło zwalić na piłkarzy i powiedzieć, że "Polakom się nie chciało" i Polacy naiwny naród tanich krytykantów od razu to kupił, a jakże, jakie to proste. Bo dla zakompleksionych Polaków "zagraniczne" od razu znaczy lepsze, a "polskie" gorsze - ŻAL MI WIĘKSZOŚCI Z WAS, NAPRAWDĘ! Błaszczykowski trenuje na codzień w Niemeczech, jest znany jako jeden z najbardziej pracowitych piłkarzy Borussi, a bardzo mocno krytykował metody Petrescu - no tak, ale on jest Polakiem, musi być leniwy i wszystko mu wisieć (ironia) - szkoda tylko, że większość ocenia wszystkich naszych piłkarzy, swoich rodaków tutaj swoją miarą...Tyle w temacie.

Boże dziękuje są jeszcze normalni!

Szacun!

Opamiętajcie się nie pamiętacie czasów z Żurawskim, Kosowskim, Frankowskim ? Jak graliśmy pięknie i jak by było tyle szczęscia co Skorża miał w ostatnich meczach to był by Puchar Uefa? Wy tak gadacie a piłkarzy miał takich.. A jakich piłkarzy ma Real : Kaka,Ronaldo, Alonso, Casillas i co ? I nic bo trzeba umieć zbudować drużynę! Łatwe jak widać to nie jest !

P.S: Fajnie,że teraz dla Was jest wiarygodne źródło onet.pl, gazeta.pl jak jest taka potrzeba to są ok,a tak to napier**** :)

koyoot 15.03.2010 22:00

Wiecie sa pilkarze i trenerzy ktorzy z jednym konkretnym klubem odnnosza najwieksze sukcesy w swoich karierach. Byc moze dla Kasperczaka takim klubem jest Wisla(pamietajmy ze kiedys odnosil z nia sukcesy jako pilkarz i pozniej trener). Miejmy wiec nadzieje ze to zyczenie sie spelni i ze jest to poczatek nowej ery w dziejach Wisly.

PvD 15.03.2010 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 870322)
Możemy sie niezgadzać z tą decyzją ze względu na zasady, ale to Cupiał był tym który był obrażony. Skoro panowie sobie to wyjaśnili, Kasperczak sie dzis zenująco płaszczył, to nie będę rżnłą świetego i unosił sie honorem.

i to był dla mnie jedyny pozytyw z dzisiejszego pobytu na Reymonta. Nie sądziłem, że Kasperczak przyzna się w taki sposób do tego co kiedyś pisali i mówili pewni ludzie gdy się obaj panowie rozstawali. Po tylu latach prawda wyszła na jaw.Satysfakcja jest :D

Above 15.03.2010 22:01

Prosty sposób na zablokowanie działania forum na kilka godzin? Zmienić trenera :lol:
A co do tematu to: Pożyjemy, zobaczymy.

Zbyychu 15.03.2010 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 870326)
zgoda ale to nie byli gracze co kosztowali po 700 tyś € każdy jak Jirsak.Przychodzili albo za darmo albo za śrubki.Co innego jak nie wypali transfer za darmo a co innego jak za kilkset tysiecy jak Łobo czy Jirsak

Wiesz, ale ja nie kłócę się porównując osiągnięcia transferowe Henia do Skorży - ja wykazuję, że nie potrafił zrobić dobrego transferu. Dobrze, że nie brał się za takie po 700 k ojro. :P

Badyl1999 15.03.2010 22:03

Dla mnie jak bym miałbym wybierać miedzy "dziadkiem z Polski a z Niemiec" wybrał bym z Polski

Z Niemcen napewno nie obronilibyśmy tytułu i chodzi mnie tu o 2 aspekty znajomosci polskiej piłki
i zarządu pzpn i innym tego typu ( jak przychodzi trener z zagranicy to nasi już próbują go dodatkowo podszczypać a wiadomo kto rządzi sedziami)

Urlatowski - za przeproszeniem co osiągną w ostatnich 3 sezonach?? To ze teraz wypłyną na półrundy to nic nie znaczy. W naszej psełdolidzie to jest stałe zjawisko.

Uważam ze jest to naj rozsądniejsze wyjscie!!!

Jedyny trener który coś ugrał w pucharach a został zwolniony po 15 zwycienstwach w lidzie
Przez kogo - pana Basałaja pamietacie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl