![]() |
To był żart, stąd buźka.
|
Z barw klubowych się nie żartuje ;>!
|
Od kiedy barwy klubowe są czarne??
Dobra dość o kolorach bo za duży OT się robi:D Komentarz do meczu jest taki: Trzeba to wygrać bo po każdej wpadce Wisły pije przez tydzień, także ostatnio piłkarze mojej wątroby nie oszczędzali... |
Jakby tak się rozejrzeć po krakowskich klubach, to jeszcze by się okazało, ze nie tylko Ty pijesz po tych "wpadkach", a bezpośrednio zainteresowani również ;)
|
NBezpośrednio zainteresowani chyba piją jednak przed tymi wpadkami... W tym wywiadzie z Marcelo na rynku Krakowskim, Brazylijczyk mówił że bardzo mu smakuje grzaniec galicyjski. W pierwszych 2 meczach wyglądał jakby mu trochę za bardzo posmakował.
|
Cytat:
|
Jutro musza byc 3 punkty!!!!
Przed Lechia nakrecamy sie bramkami Wisly na youtube strzelonymi w tej rundzie i jazda!!!! |
|
Cytat:
|
Jak ktoś wie ile karnetów zostało sprzedanych na wiosnę to niech pisze
|
Cytat:
|
to byl ponury żart Proximus hehe.
|
Cytat:
Choc zestawienie Ba z Maczynskim mogloby sie sprawdzic. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kasperczak duzo mowi o skutecznosci ,bo widzi ze bez tego to nawet jak beda super akcje to bedzie bida.
Licze ze jak Ba sie rozegra to cos z jego podan Brozek albo Maly wykorzysta ,bo jutro to my gola zdobyc musimy. Lechia nie gra nic wielkiego -pilki zgrywane sa na Dawidowskigo -od Surmy -cala taktyka nietrudna do rozracowywania. Saek w tym ze oni jutro beda sie bronic a atakowac we srode bo tam bedzie im bardziej zalezalo.. jutro 3 pkt musza byc,niechze sie w koncu obudzą! |
Cytat:
Tyle że u nas nie ma co wpadać bo stwarzamy sobie 1 może 2 sytuacje na 90 minut a to jest poziom niższy niż strefa spadkowa. |
Ile to już było tych meczy po 0:0...
Zima poszła sobie precz, temperatura oscyluje w granicach 10 stopni, aż chce się grać :) Mam tylko nadzieję, że Kasperczak coś im już natłukł do głów odnośnie długich podań i w końcu zobaczymy jak kopacze grają piłką...o ile sobie ją najpierw przyjmą :| |
No Panie i Panowie powodzenia dzisiaj na stadionie, ja jak zawsze moge liczyc tylko na sop casta :( Zycze miłej zabawy, zrobcie widowisko na trybunach bo ono zalezy od nas a nie od formy pilkarzy. Wyniki sie nie licza, licza sie wierni kibice. Do boju! :)
|
Ba będzie miał udział przy którymś golu. Jak się otworzy worek z bramkami to poniżej trzech dziś nie zejdziemy :)
|
Wygrana 1-0 to zakrawa na maksimum szczęścia. Niestety ale strzelić 1 bramkę i nic z tyłu nie stracić oto wyzwanie dla naszych kopaczy:)
|
Piękna pogoda ! Głośny doping!
Dziś jest ten dzień kiedy się przełamiemy!! Mówię wam ;) Mój typ 3-0 i wskakujemy na właściwe obroty ;) |
O której Godzinie planowany jest przyjazd Kibiców Lechii pod stadion ???;p Wie Ktoś może !!!??
|
Cytat:
O 13:00 mają zbiórkę na Reymonta.:) |
Będzie dobrze,pogoda jest w sam raz. Gorzej być nie może. Wierze,że w pierwszej połowie przesądziły losy pojedynku,aby w drugiej słaniając się na nogach dowieźć 3 pkt. Za to ostatnie podziękujmy,już wiecie komu.
|
------------Pawełek
Alvarez---Marcelo--Głowacki---Diaz Małecki---Sobolewski---Ba---Pi. Brożek ---------Christov----Pa. Brozek tak według mnie poewinien wyglądać skład na ten mecz. |
Piękna pogoda, mecz przyjaźni, cały stadion wypełniony nic tylko wygrać!
|
Dzisiaj liczę na zwycięstwo po przyzwoitej grze 1:0 po golu Pawła Brożka.
|
Cytat:
Małecki jest napastnikiem i skrzydlowym przez najblizsze kilka lat sie nei stanie. Nie potrzeba wiecej jego popisow na tej pozycji zeby sie o tym przekonac. Nie pamietacie co sie stalo kiedy wrocil do ataku w poprzedniej rundzie? To raczej trener Skorza lubil kombinowac z pozycjami zawodnikow, czasem sie sprawdzalo ale z reguly nie bardzo. |
nie rozumiem tego zdania "Małecki jest napastnikiem i skrzydlowym przez najblizsze kilka lat sie nei stanie."
jesli jest i tym i tym, to czemu na boku pomocy nie moze grac (przeciez jest skrzydłowym), nie zauwazylem by miał duze braki w odbiorach zeby nie moc byc bocznym. |
Zle zdanie skonstruowalem. Chodzilo o to, ze !moim zdaniem! z Maleckiego nie bedzie dobrego, (typowego) skrzydlowego pomocnika. Powinien grac na ataku jesli ma z niego byc pozytek.
|
Małeckiemu nieźle wychodziły dwójkowe akcje z Brożkiem. Mam na myśli chociażby akcję, kiedy rozklepali Zagłębie w Lubinie i Małecki strzelił bramkę. Skoro nieźle im się w ten sposób współpracowało, a Boguski na razie jest cieniem samego siebie to moim zdaniem warto postawić na nich obu w ataku.
|
Wlasnie po tym meczu o ktorym mowisz, duzo osob pisalo ze to jest jego miejsce i tam zawsze powinien grac. Jesli dobrze pameitam to rowniez mowili o tym komentatorzy C+.
|
----------------pawełek------------------
burliga - marcelo - głowacki - brozek pi. alvarez - ba - mączynski - kirm -------małecki - brozio pa.---------------- Ja bym własnie zaproponowałł składe w ten sposób. A co wazne do dodania to wtedy mamy zajebiaszczą ławke rezerwowych na zmiane: Juszczyk,boguski, sobolewski, irsak, diaz, łobo,jop, Pamietajmy ze najwieksza siła w szerokiej kadrze a co za tym idzie pewną ławke rezerwowych. A mnie osobiscie bardzo podobał sie w ost. frag. meczu Mączynski, dobry koles i opanowany;) Co o tym sądzicie?? ;););) xD |
gdzie najlepiej uderzać autem pod Hutnika ?
|
Lechia gra dziś w rezerwowym składzie.
Kapsa - Bąk, Wołąkiewicz, Kozans, Mysona – Bajić, Pietrowski, Nowak, Rogalski – Zabłocki, Wiśniewski. |
o widze kolega weszlo.com przeglądał i na oficjalnej tez juz jest
|
Nie gra rezerwowym, ja słyszałem wywiad z kafarskim i on tak operuje składem ma 15-16 równorzednych zawodników i nimi operuje na przemian
|
Jako że jestem z Gdańska, wiem jak wygląda normalny, a jak rezerwowy skład :)
Bajić i Rogalski to największe drewna w Lechii, Pietrowski ma zawał serca, jak ma okazję na gola. Nowak i Zabłocki ostatnio bez formy, jedynie Wiśnia może coś zagrać, tyle, że sam? Obrona i bramkarz w porządku. |
Dawidowski, Surma, Lukjanovs, Kaczmarek. Mysle tych brakuje.
Czyli w ofensywie graja na "przypadek", a obrona i bramkarz stały. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl