![]() |
lekko 14 :D raz na rok można sobie pozwolić :D
|
2,5 :p
12457546 |
ja tylko 4 :D
|
Cytat:
Kolega z piekarni mi opowiadał jak robią pieczywo codziennie. Smacznego:-p A na marginesie dwa pączki. |
ok 8 pączków :D dokładnie nie pamiętam ;)
|
7 w pracy i 7 w domu, wychodzi 14
moze jeszcze dzisiaj cos dobije, ale wiadomo, ze sie nie liczy ;) |
9 zjadłem i umierałem cały dzień.
|
4 zjadlem i nic pozatym caly dzien:)
|
cztery y y
|
9 pączusiów :)
|
ja zjadłem 5 ;)
a tak na marginesie to z której piekarni najbardziej wam smakują bo mi z Awiteksu ;) |
19.02.2009, 23:58:
Cytat:
|
Cytat:
|
5 + 3 dziś ale to sie nie liczy
|
8 zjadłem :)
|
Zaszalałem, 5 ;D ale rozłożyłem w całym dniu :P
|
symbolicznie 4
|
Odświeżamy ,tradycyjnie 1 pączek zjedzony :P
|
U mnie symbolicznie, tylko 2. Kto da więcej? ;)
|
Ja jeszcze ani jednego, gdyż ponieważ zasypało mnie tak że z domu wyjść raczej cienko. Gonie z łopatą żeby na Standard zdążyć.
|
4 i starczy :)
|
Ja zawsze min. 5 a w tym roku tylko 1. I może po meczu jeszcze 1 zjem i to będzie na tyle.
|
Zjadłem 3 ( 2 do południa i jeden przed chwilą ) i mam nadzieję, że to "przepowiednia" tego co zobaczę wkrótce na R22 czyli 3 goli strzelonych przez naszych ( 2 do przerwy i 1 po ))))
|
Pięć pyszniusich pączusiów :p
może się jeszcze jakieś trafią :) |
JEDEN.
10 znaków. |
1 przed meczem 5 zostawilem sobie na powrot zeby ewentualnie oslodzic sobie porazke lub doslodzic wygrana :p
|
1 , jakos nie smakowal :(
|
hmmm... jakieś 7 lat temu sam załozyłem taki temat... ;)
a zjadłem na razie dwa ... |
skromne 4 :) juz nie te czasy kiedy sie jadło po 8 i wiecej :D
|
Tylko jeden w tym roku! A zawsze minimum 4, 5 wpadało. Ale dziś jestem zabiegana w związku z meczem i to dlatego...
|
Na razie 2 i to będzie już chyba tyle. Ale dodatkowe kalorie się mogą przydać, bo stresik na meczu może być nie mały
|
Ja 7 dziś i starczy na ten rok :P
|
6 pączków zjedzonych. Dziś pobiłem za to rekord w ilości kupionych pączków ..... dokładnie było ich 350 :D
|
Gdzie te czasy gdy 13 pączków nie stanowiło problemów... Dzisiaj 3 pączki, wczoraj też 3 pączki(ale te od babci smakują o niebo lepiej!)
|
3 sztuki :)
|
14.
Ale wchodzą gorzej niż zawsze |
3 sztuki tylko :)
|
5:) a niby się znowu odchudzam.
|
3, ale jakość bez smaku. Chyba starzeje się człowiek, kiedyś to i 10 się wepchało :/
|
1 z różą, dwa z adwokatem i jeden donut. Resztę mi dzieci zjadły :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl